Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.05.2023., 11:47   #21
Cure (garfild i zbunjena) znaju što žele i nije da toga nema. 1, 2 - dva samo zato da se ne potuku
rib@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 11:50   #22
Quote:
rib@ kaže: Pogledaj post
Cure (garfild i zbunjena) znaju što žele i nije da toga nema. 1, 2 - dva samo zato da se ne potuku
Znam ja jednog točno takvog kakvog opisuju, još je i zgodan u faci baš
Pravo muško, što bi se reklo - svaka majka bi ga za zeta
Osim što je gay

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 11:55   #23
Quote:
venera_veritas kaže: Pogledaj post
Iliti naređivati ljudima ono što meni paše, kao za njihovo dobro i jer se brinem za njih.
nisam nigdje spomenuo naredjivanje.
brinuti se za ljude ne znaci nametati im svoju volju.
kako je francesca rekla, ponasati se na nacin zbog kojeg ce se ljudi uz tebe osjecati sigurno.

Old 29.05.2023., 11:55   #24
Quote:
unzu kaže: Pogledaj post
Otpadoh u prvoj rečenici.
Taj strašni forum i kriteriji.
Old 29.05.2023., 12:23   #25
Quote:
totallyconfused kaže: Pogledaj post
A štaš kad sam pička.
unzu is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 12:29   #26
Quote:

Sve isto. Može i bez brade.
Kako sad to? rekla si da sam tvoj tip, a imam 83 kg a nit imam mišićnu masu nit izdefinirano tijelo. Malo si kontradiktorna.
Majki2111 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 12:37   #27
Quote:
Majki2111 kaže: Pogledaj post
Kako sad to? rekla si da sam tvoj tip, a imam 83 kg a nit imam mišićnu masu nit izdefinirano tijelo. Malo si kontradiktorna.
Joj ne seri i priznaj poraz
unzu is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 12:40   #28
Quote:
Očito...
Majki2111 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:04   #29
Quote:
Govorimo o muževnosti. Netko je muževan više, netko manje, ovo sto je Garfield stavila je ideala.
A ti se sad referiraš na oglas. A u oglasu nisam nigdje navela da tražim mišićavog lika, pločice i sl.
Old 29.05.2023., 13:05   #30
Quote:
Hazen kaže: Pogledaj post
Muzevnost mi je nespojiva s trajnijim, znacajnijim osjecajem ugrozenosti, povrijedjenosti, manje vrijednosti, bijesa i slabosti naspram zenskog roda. Taj nikad nije toliko destabiliziran.
Na ovo mi je pao na pamet Harvey Keitel u "Pianu". Lik je prilično generalno gledano muževan, ali pokazuje izuzetnu "slabost prema ženi" koju voli do razine da ga to može sasvim uništiti. Mislim da se takva iznimna slabost i ranjivost ipak mogla uvrstiti u muževnost. On ne cmolji i ne kuka, već se totalno prepušta toj slabosti. Vidjeti Harvey Keitela kako leži shrvan ljubavnom boli mi se čini izuzetno muževnim.

I Bregović ironizira muževnost kad pjeva (piše):
ja nisam nikad bio zaljubljen
ne dese se takve stvari pravome muskarcu
to se desi slabicu samo

Da li te zaljubljenost diskvalificira kao muževnog?
Hellboy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:05   #31
Quote:

Quote:
A štaš kad sam pička.
Nisi, samo nisi cijepljen protiv zajebancije ko neki.

Quote:
rib@ kaže: Pogledaj post
Biram prvog. Trunkicu mi je muževniji.
Old 29.05.2023., 13:12   #32
Ima li koja nec cijepljena starka
Memnom is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:13   #33
Zbunjena, za razliku od svih ostalih ja potpuno shvaćam i podržavam tvoje kriterije (Jbg većini je bitan izgled, bitno nam je da je muskarac situiran i vozi auto)
Ali nije mi jasno zašto ti je bitno da prati nogomet, a iz tvojih postova sam shvatila da ti ne pratiš i nemaš pojma o nogometu. Misliš da je muškarac manje muško ako ga ne zanima nogomet? Znam da si napisala da muško dijete tata mora naučiti nogomet, ali zašto, kao da ga ne možete upisati na nogač ako će ga to zanimati uopće? Zašto ne tenis, košarka, boks koji je puno muževniji npr?
Masa nogometaša su pičkice teške, pogledaj Ronalda kao se baca i plače na terenu kad ga lopta malo okrzne
Nije nikakva provokacija, zaista me zanima
Dawn star is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:18   #34
Quote:
Otpadoh u prvoj rečenici.
Taj strašni forum i kriteriji.
Pa nisu to forumski kriteriji nego moji kriteriji.
garfild21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:20   #35
Quote:
Dawn star kaže: Pogledaj post
Zbunjena, za razliku od svih ostalih ja potpuno shvaćam i podržavam tvoje kriterije (Jbg većini je bitan izgled, bitno nam je da je muskarac situiran i vozi auto)
Ali nije mi jasno zašto ti je bitno da prati nogomet, a iz tvojih postova sam shvatila da ti ne pratiš i nemaš pojma o nogometu. Misliš da je muškarac manje muško ako ga ne zanima nogomet? Znam da si napisala da muško dijete tata mora naučiti nogomet, ali zašto, kao da ga ne možete upisati na nogač ako će ga to zanimati uopće? Zašto ne tenis, košarka, boks koji je puno muževniji npr?
Masa nogometaša su pičkice teške, pogledaj Ronalda kao se baca i plače na terenu kad ga lopta malo okrzne
Nije nikakva provokacija, zaista me zanima
Meni nije bitno da je situiran. Mozemo stvarat skupa. Bitno da ne zivi sa starcima i da ne krade bogu dane, nego da radi.
A ovo za nogomet mi je privlačno. Košarka mi je malo grub sport, o boksu da ne pričam. Tenis mi je nekako pederski sport (bez uvrede ikome). Rukomet mi je isto lijep.
Gledala sam neke dokumentarce s njim. Lik se baš dao u to 100% i nekad ga emocije svladaju (tako mi se cini, nisam ulazila u dublju psiholosku analizu).
Old 29.05.2023., 13:23   #36
Quote:
garfild21 kaže: Pogledaj post
Ja sam imala nekad isto slične krtirerije ali događalo mi se da se zaljubim u osobu koja im uopće ne odgovara. Npr on je proćelav, visok 175 i težak 60 kg, ali ipak jako privlačan. Kemija, šarm i smisao za humor su bitniji od visine, boje kose i mišića, a ni muževnost nije uvijek povezana s izgledom
Ali kužim i mogu razmjueti ako ti je izgled jako bitan.
Dawn star is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:25   #37
Quote:
garfild21 kaže: Pogledaj post
Sve ste vi iste!! :
unzu is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:29   #38
Quote:
Meni nije bitno da je situiran. Mozemo stvarat skupa. Bitno da ne zivi sa starcima i da ne krade bogu dane, nego da radi.
A ovo za nogomet mi je privlačno. Košarka mi je malo grub sport, o boksu da ne pričam. Tenis mi je nekako pederski sport (bez uvrede ikome). Rukomet mi je isto lijep.
Gledala sam neke dokumentarce s njim. Lik se baš dao u to 100% i nekad ga emocije svladaju (tako mi se cini, nisam ulazila u dublju psiholosku analizu).

Upravo to znači situiran.

A ovo za košarku da je grub sport. Ja ne pratim košarku, al znam da je do sport gdje nema kontakta. Baš. Nemreš protivnika lupit po ruci, to je faul.
Majki2111 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:31   #39
Quote:
Ne živi sa starcima = Situiran, osim ako mu starci nisu kupili stan i uzdržavaju ga. Meni su iritantni tipovi koji se smatraju samostalnima a žive kat iznad staraca, eto nek me ekipa opet pribije na križ
Quote:
Tenis mi je nekako pederski sport
Meni tenis nije nimalo pederski, baš mi je lijep i classy sport. Aristokratski Nadal, Đoković, Federer, nitko od njih mi ne djeluje kao gay, baš naprotiv.
Da li bi ti nezainteresiranost za nogomet bio dealbreaker ako su svi ostali kriteriji zadovoljeni, a tip ti je i jaaaako privlačan?
Dawn star is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2023., 13:35   #40
Quote:
A ovo za košarku da je grub sport. Ja ne pratim košarku, al znam da je do sport gdje nema kontakta. Baš. Nemreš protivnika lupit po ruci, to je faul.
Gruba je, posebno ako ja igram.
unzu is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:21.