Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.07.2023., 00:08   #21
Ako se stvarno ostvari ovo da će David Zepeda sa skoro 50 godina glumiti sina od Fernanda Colunge koji ima skoro 60 godina i da će sa 50 godina glumiti studenta od 20 godina,onda su ovi na Televisi stvarno prolupali
Magdalena Nava is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2023., 00:23   #22
I Colunga je u MEPS sa četrdeset godina igrao dvadesetogodišnjaka koji je tek završio studije
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2023., 00:31   #23
Vriska na Zepedu i Čungicu

Al fora ce bit to gledat… nabildani caca i prebildani sin… mega cringe
Old 19.07.2023., 01:01   #24
Quote:
Magdalena Nava kaže: Pogledaj post
Ako se stvarno ostvari ovo da će David Zepeda sa skoro 50 godina glumiti sina od Fernanda Colunge koji ima skoro 60 godina i da će sa 50 godina glumiti studenta od 20 godina,onda su ovi na Televisi stvarno prolupali
Još jedan dokaz da su Meksikanci ostali bez ideja i mašte. Barem oni imaju veliki izbor glumaca, a ipak teže da vrte iste, kao npr Boyerušu.

Hajde dodatno da nam izvređaju pamet tako što će recimo ispijeni Rulli da igra mlađeg brata od Boyerke.
BoleroT is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2023., 11:53   #25
Ajde malo doživljaj smirite, haha Kao da su godine glumaca bitna stvar...

Mislim, i meni je ovak nešto bilo dok nisam vidjela Susy González i Lety Calderón kao mamu i kći u Imperio de Mentiras... Jesu u životu pet godina razlike, ali su toliko dobro odigrale to, i kemijom i sve, da sam stvarno doživjela kao da su mama i kći...

A da ne pričam kako tamo imaju dvostruke standarde... Za Zepedu i Colungu prigovaraju, a u megahitu Destilando amor im nije smetalo što Angélica od 40 godina glumi devetnaestogodišnjakinju... Ili Lucero u Soy tu dueňa sa skoro pedeset tridesetogodišnjakinju...

Nisu toliko bitne godine, koliko kemija i izvedba glumaca...

Televisa je u krizi, nemaju baš puno (dobrih) glumaca. Snalaze se s onima koje imaju, a da su dobri. Zato ponavljaju.

Bolerot, Sebas i Angie mogu proći pod braću jer je razlika među njima 13 godina... Sebas joj ne bi nikako mogao biti brat, ali ona njemu sestra bi...

Iako, baš bi ovo sa sinom mogli promijeniti da bude kći, ima glumica od 20 i manje godina koje bi odlično ulogu odigrale...

Ma ja samo čekam da vidim hoće li Ange Rivera u seriju ili ne
Old 21.07.2023., 21:56   #26
Castro potvrdio da su protagonisti El Maleficia Fernando Colunga i Marlene Favela.
Eto, da se više ne brinemo.
Old 22.07.2023., 10:54   #27
A druga prota? Još nije to rekao...
Old 22.07.2023., 17:03   #28
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Castro potvrdio da su protagonisti El Maleficia Fernando Colunga i Marlene Favela.
Odlično, dakle, galantno zaobilazim u širokom luku .
Odgovori s citatom
Old 22.07.2023., 17:36   #29
Quote:
Duhizproslosti kaže: Pogledaj post
Odlično, dakle, galantno zaobilazim u širokom luku .
A zašto?
Pa nije li ti Colunga guilty pleasure?
Old 22.07.2023., 18:37   #30
Quote:
A zašto?
Pa nije li ti Colunga guilty pleasure?
Samo u omiljenoj mi njegovoj sapunjari i onoj s moje čuvene liste, drugo niti mi nešta ekstra u pamcenju ostalo, nito sam gledala od A do Ž - totalni smorovi. Dobro jest, Meps - al ne nužno zbog jednog Čunge - imala je to nesto - izmedu ostalog.
Ma nije meni Cunga loš, nije mi ni napet , ali nikako mi nije guilty pleasure.

A ako ne gledam stvari s omijenim ljudekima inače , mucho menos ovako nešto .
Favela? Hvala, EAI bijase dovoljna. Obožavatelji neka guštaju.
Odgovori s citatom
Old 22.07.2023., 19:07   #31
Ja ću sigurno dati priliku zbog Colunge, ali trebalo je da mu daju bolju partnerku. Ništa protiv Favele, ali nije ona Colungin nivo
Šteta što nije Aracely ponuđena glavna uloga. Ona i Colunga bili bi savršen spoj
Odgovori s citatom
Old 22.07.2023., 22:00   #32
A meni su baš imali zanimljivu kemiju u Pasión y poder. Bit će zanimljivo sada vidjeti kada su protagonisti. Colunga izgleda krajnje preparirano.
Melaike is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.07.2023., 13:39   #33
Quote:
Odličan izbor

Stže nam telenovela desetljeća?
Jackles is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.07.2023., 16:21   #34
Započela su snimanja.
Opa, već?

Quote:
Las grabaciones de la nueva versión de la telenovela El Maleficio ya empezaron. En el foro 15 de Televisa San Ángel ya han sido vistos algunos actores de ese elenco que encabezan Marlene Favela, Fernando Colunga y Jacqueline Andere. Entre quienes han realizado sus primeras escenas están el joven Julio Vallado, él con su personaje de "Raúl" y una sorpresa fue enterarnos que Sofía Castro también tiene un personaje importante de nombre "Vicky", el mismo que hace cuarenta años tuvo Erika Buenfil. Por otro lado también han tenido llamado Rafael Inclán, Sergio Basáñez y el muy joven Kaled Acab. Cabe destacar que en esta adaptación de 2023 se conservan los mismos nombres de personajes que en 1983 estelarizaron aquella producción de don Ernesto Alonso...

I omiljena Duhičina glumica je unutra.
Old 24.07.2023., 17:54   #35
Opet Sofía Castro ,ta mala očito ništa ne zna i ne može bez tatice.Jacqueline Andere ,protagonistica El maleficia iz 1983.godine u novoj verziji,dugo je nije bilo nigdje iako se spominjala kao jedna od mogućih protagonistica Vencer la culpa što se na kraju ipak nije ostvarilo
Magdalena Nava is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.07.2023., 21:12   #36
Bolje bi bilo da je zaposlio bivšu ženu, nego kći

Mala ima ljepotu na majku, ali glumiti baš ne zna, njonjava mi je...
Old 24.07.2023., 21:20   #37
@Duhica mora gledat ovo ako je Sofia Castro tu
Old 25.07.2023., 00:43   #38
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Ja ću sigurno dati priliku zbog Colunge, ali trebalo je da mu daju bolju partnerku. Ništa protiv Favele, ali nije ona Colungin nivo
Šteta što nije Aracely ponuđena glavna uloga. Ona i Colunga bili bi savršen spoj

Prije obratno jer Colunga je horor i po glumi i po izgledu

Ali noveli treba dati sansu jer malo je ovakvih prica
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.07.2023., 01:19   #39
Quote:
dennomon kaže: Pogledaj post
Prije obratno jer Colunga je horor i po glumi i po izgledu
Blok i ban za ovu sramotnu izjavu
Odgovori s citatom
Old 26.07.2023., 21:48   #40
Quote:
I omiljena Duhičina glumica je unutra.
Quote:
Apolon kaže: Pogledaj post
@Duhica mora gledat ovo ako je Sofia Castro tu :kokice : :zubo :
Hvala što sam vam vječno na pameti čim se spomene dotična tikvetina. Baaš sam sad sret... ooo, čekaj, jesaam , ma presretnaaa jer je konačno ta amebetina odabrala projekt koji me ne zanima ni koliko je crno ispod nokta. Napominjem da imam vrlo čiste noktiće.

Quote:
Magdalena Nava kaže: Pogledaj post
Opet Sofía Castro ,ta mala očito ništa ne zna i ne može bez tatice.
Potpis i pečat. Smoraž i davež.
Niti glasa, niti stasa, niti glume. Promašaj totalis.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:16.