Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Kriptovalute

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.04.2024., 23:28   #21
Quote:
Gefutko kaže: Pogledaj post
Da,uglavnom,skinuti si samo usdc, ostalo nije dirano!

Jucer mi je bio šok, sad se vec lagano mirim!

Sad ne znam, ako ima netko nekakav savjet sto se tice sigurnosti!
Imao sam takav slučaj. Ako je skinuto, oprosti se s time.
Ne klikaj na twiteru ili mailu linkove za airdrop ako nisi 100% siguran da je legit. 99% njih te odvede na neki drain contract.
AKo misliš da bi stvarno mogao dobiti nešto, provjeri je li twiter profil pravi, provjeri na discordu, web stranici od projekta, telegramu... što više to bolje.
Za neke se može provjeriti i ovdje https://earni.fi i https://cointool.app
Ne znam koje bi bilo generalno pravilo osim da istražuješ i provjeravaš sa raznih izvora prije nego spojiš wallet.
Sretno
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2024., 14:00   #22
Nije loše imati više walleta, posebno za airdropove. Ne koštaju ništa. Ja ih imam nekoliko i svaki je za svoju namijenu, tako da ako i dođe do najgoreg smanjujem štetu na minimum.
Old 11.04.2024., 15:17   #23
Quote:
pobosutljanin kaže: Pogledaj post
Nije loše imati više walleta, posebno za airdropove. Ne koštaju ništa. Ja ih imam nekoliko i svaki je za svoju namijenu, tako da ako i dođe do najgoreg smanjujem štetu na minimum.
Da, ali eto, starknet nisam dobio jer nisam imao dovoljno eth-a na walletu, makar sam bio aktivan. Pa ti sad znaj koji će kriterij biti. Imam dojam da se na mizerne wallete airdropa samo smeće

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 17:39   #24
Krvarenje altova se nastavlja, lagano se vracamo na razine s kraja 2. mjeseca, dok BTC i dalje odrzava tih 69-70k.

Pretpostavljam da preko vikenda nastavljamo pad, i onda pocetkom iduceg tjedna krece lagana pumpa s vrhuncem dan-dva poslije halvinga, i onda ponovno pad. A onda nakon toga bog te pitaj, jos smo blizu otvaranju jednog rata (Iran-Izrael), pa bi moglo biti veselo. Definitivno sam poprilicno ublazio ocekivanja o razinama kripta opcenito na kraju godine u odnosu na prije mjesec dana.
Cratos is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 21:48   #25
koji je razlog pada? kitovi dogovorili nes ili se sprema treci svjetski?
maraschino199 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 21:51   #26
ništa novo. Altovi su u padu od 2022.

nema od altova ništa dok se printer ne upali
DaKid is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 22:00   #27
Quote:
DaKid kaže: Pogledaj post
ništa novo. Altovi su u padu od 2022.

nema od altova ništa dok se printer ne upali
ne znam, na twitteru pisu da je neminovan pocetak rata..treba im neka izlika za probleme koje su napravili

2020te su takoder kreirali krizu kad su zatvorili pipu i prekinuli bank term funding program

isto su sad napravili 11.3.

vidjet cemo...
maraschino199 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2024., 23:23   #28
Evo, Iran napada Izrael upravo, BTC/ETH pali 10% u sekundi, kolaps altova.

Svi plusevi od zadnjih par mjeseci obrisani u 2 dana.
Cratos is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2024., 23:56   #29
bullish
DaKid is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2024., 08:26   #30
Quote:
Cratos kaže: Pogledaj post
Evo, Iran napada Izrael upravo, BTC/ETH pali 10% u sekundi, kolaps altova.

Svi plusevi od zadnjih par mjeseci obrisani u 2 dana.
Još ja gledam čemu pad, kad ono airdrop.
Old 14.04.2024., 12:20   #31
Kraken je vec par sata down :-( nadam se da je samo koincidencija da se dogodilo ujutro nakon napada Irana na Israel, jer "sta ima jedno veze sa drugim"...no to smo se u povijesti precesto pitali
Il gatto nero is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 14:58   #32
Je li netko dobio mail od Coinbase compliance za “ažuriranje” dokumenta u kojem traže razne potvrde koje nisu potrebne pri registraciji? Npr. izvadak od plaće, potvrda gdje si zaposlen i sl.
Nisam ulagao nikakve ekstra iznose.
montecito is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 15:08   #33
Nemam Coinbase, ali mi zvuci kao uobicajena procedura za KYC, nista neuobicajeno.
Cratos is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 15:21   #34
@ montecito
da, mene su prije nekih mjesec dana tražili, poslao im, pa me opet tražili da im potvrdim IP adresu, reko, ne znam kako da ti to potvrdim bratko, ako me još budeš gnjavio, odo ja kod drugog
Brljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 16:02   #35
Quote:
Brljam kaže: Pogledaj post
@ montecito
da, mene su prije nekih mjesec dana tražili, poslao im, pa me opet tražili da im potvrdim IP adresu, reko, ne znam kako da ti to potvrdim bratko, ako me još budeš gnjavio, odo ja kod drugog

I slao si im dokumente (mene traže izvadak od plaće, podatke o poslodavcu…).
montecito is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2024., 16:33   #36
Pa, da.
Imao sam i ja paranoidne misli, ali opet, matična porezna ionako sve zna o meni, pa, koga briga, gdje radim ionako je linkedinu
Brljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2024., 19:56   #37
Pozdrav ekipo.

Da li netko ima iskustva sa automated trading botovima, prvenstvento za trejdanje solana meme novčića?
Da li postoji neki telegram bot koji automatski trejda nakon što mu se postave parametri?
Bonkbot je npr. manualni bot pa moraš ručno unositi parametere i potvrđivati kupnje i prodaje, a mene zanima nešto slično tome ali za automatsko trejdanje.

Pa ako netko ima neka iskustva i prijedloge i da li postoji neki besplatni bot.

Hvala.
Old 16.04.2024., 22:31   #38
Quote:
montecito kaže: Pogledaj post
Je li netko dobio mail od Coinbase compliance za “ažuriranje” dokumenta u kojem traže razne potvrde koje nisu potrebne pri registraciji? Npr. izvadak od plaće, potvrda gdje si zaposlen i sl.
Nisam ulagao nikakve ekstra iznose.
Idioti i debili i kreteni me hebavaju već 5 mjeseci ...zamrzli mi racun..poslao sam im već nekoliko desetaka dokumenata....ali uz to sam im se za izgubljeno trajanje nahebo dobro majke..i poreznu residenciju itd..a svako malo im od bijesa pošaljem čestitku.. pa da vidimo dokle će mi lovaca biti zamrznuti.. srećom glavnina je na softverskom valutu.. još im se nisam napio krvi za izgubljenu dobit
pizdoslav is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2024., 16:08   #39
Kako stoji Solana, jel flipnula BNB?
Old 19.04.2024., 09:40   #40
Šta ima novo u kriptu [17.04.2024.]

Malo kasnin, ima san obaveza.

1. Volatilnost dva dana prije halvinga: BTC je testirao $60k, a ETH $3k.

2. Hong Kong ETF-ovi počinju s trgovanjem 30. travnja, ali izgleda da Kinezi neće smjeti kupovati te ETF-ove, pa će priljevi vjerojatno biti niži od očekivanih.

3. Unatoč vijestima i cijeni, onchain analitika pokazuje da smo jučer vidjeli rekordne priljeve na Bitcoin adrese koje se koriste samo za akumulaciju. Adrese za akumulaciju su one koje nemaju transakcije slanja, drže više od 10 BTC, ne pripadaju rudarima ni burzama, a imaju više od dvije dolazne transakcije.

4. Smanjio se OI između ostalog i zbog toga što je mnogo trgovaca zatvorilo pozicije da se ne bi opekli na volatilnosti oko halvinga.

5. Bitfinex kitovi su otvorili mnogo longova na ETH/BTC u posljednjih nekoliko dana.

6. ETH je u većoj korelaciji s Nasdaqom i S&P 500 nego BTC.

7. Deribit je dobio uvjetnu licencu za Dubai pa se burza seli tamo.

8. Kraken je stvorio svoj Web3 novčanik koji podržava Bitcoin, Ethereum, Solanu...

9. Najavljen je ZIGChain na Cosmosu s $100M fondom za razvoj ekosustava.

10. TVL na Bitcoin L2 mrežama je porastao 127% u Q1. Većina likvidnosti bila je na Rootstock-u i Stacks-u. Sad treba gledati i Bob i Merlin depozite.

11. Svi čekaju Runes protokol na Bitcoinu, novi fungibilni token standard koji se pokreće na dan halvinga.

12. Ronin mreža je privukla prvu Web2 igru, Ragnarok, koja je popularna u Južnoj Koreji. Na Roninu će biti u Q3.

13. Centrifuge mreža pokreće platformu za posudbe na Base mreži, prikupili su $15M u Seriji A za te potrebe. Cilj: privlačenje institucija na DeFi.

14. OKX je pokrenuo svoj L2 koji se zove X, a transakcije će se plaćati $OKB tokenom. $BNB konkurencija?

15. L2 Scroll pokreće poene.

16. Uniswap je dobio Wells notice od SEC-a 10. travnja što je značajno za cijeli DeFi i slijedi borba zbog potencijalne tužbe.

17. Uniswap Labs je istog dana povećao naknadu na zamjene preko svog sučelja s 0.15% na 0.25% za većinu parova (može se izbjeći trgovinom preko agregatora).

18. IoNet snapshot je 25. travnja, a distribucija tokena 28. travnja.

19. Igrica Heroes of Mavia će dijeliti tokene igračima koji budu htjeli testirati novu verziju prije nego što izađe.

20. Angle protokol $ANGLE je pokrenuo svoj stabilni token $USDA s prinosima od 10%, koji nastaju od RWA, nisko-rizičnih DeFi prinosa itd.

21. Potopljeni su kripto entuzijasti koji su otišli na ETHDubai i Token2049 konferencije u Emirate.

Izvor:
- https://t.me/bitbalkan

--------------------
Otkup USDT | 6300+ članova:
Osnivac sam grupe od 05.2021. Crypto => Cash. HR, RS, BiH, Crna Gora, Dubai + EU. Slika je recenzija jednog nedavnog deala u Beogradu. Napisan je i postupak.
https://t.me/KriptovaluteTelegram

Poceo san stavljati recenzije dealova u Telegram kanalu ovdje:
https://t.me/KriptovaluteOTC

Cheers
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:54.