Pogledaj rezultate ankete: Tko ima najbolju fotku?
|
peaceoffcake
|

|
2 |
16.67% |
Sabaa
|

|
1 |
8.33% |
Freyya
|

|
0 |
0% |
KrešimirŠbk
|

|
2 |
16.67% |
Dreamless.
|

|
0 |
0% |
MarLov
|

|
2 |
16.67% |
deya100
|

|
2 |
16.67% |
Zapp1
|

|
2 |
16.67% |
noldo
|

|
1 |
8.33% |
|
|
19.12.2024., 22:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Upravo to, malo mašte u zadavanju teme. ;-)
|
|
|
20.12.2024., 18:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
Ja nisam sudjelovao mozda preko god dana.
Prvo admini ne slusaju, drugo isti likovi se vrte godinama i uvijek se daju glasovi po nekakvim poznanstvima i slicno. Zato i ne sudjelujem, jer je bzvze.
I ne napadam, ako ne mogu izrazit misljenje cemu sve onda? A znam da ne mogu jer se odma napada..
Zasto sudjelovat u natjecajima kad se daju glasovi po ko je kome drag i slicno?
|
20.12.2024., 19:21
|
|
Registrirana Dream
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Zapp1 kaže:
Ja nisam sudjelovao mozda preko god dana.
Prvo admini ne slusaju, drugo isti likovi se vrte godinama i uvijek se daju glasovi po nekakvim poznanstvima i slicno. Zato i ne sudjelujem, jer je bzvze.
I ne napadam, ako ne mogu izrazit misljenje cemu sve onda? A znam da ne mogu jer se odma napada..
Zasto sudjelovat u natjecajima kad se daju glasovi po ko je kome drag i slicno?
|
Pa ne znam jel' istina ali zapravo, nije me briga jer na to ne mogu utjecati. Gledaj to ovako: ako dobiješ glas ili bogdaj, pobijediš, znači da se tvoja fotka istinski nekome svidjela  Tako da se ja, ŠNS, i dalje trudim, zbog sebe, bez profi opreme, sa skromnim still loading znanjem i malo smisla za kompoziciju i temu. Evo, za motivaciju, jednom se desilo da sam i pobijedila ove profice (oke, skupa sa Krešom), a nisam "u hdz-u".
|
|
20.12.2024., 19:58
|
|
R’n’R heart, lullaby soul
Registracija: Sep 2022.
|
Quote:
Dreamless. kaže:
Pa ne znam jel' istina ali zapravo, nije me briga jer na to ne mogu utjecati. Gledaj to ovako: ako dobiješ glas ili bogdaj, pobijediš, znači da se tvoja fotka istinski nekome svidjela  Tako da se ja, ŠNS, i dalje trudim, zbog sebe, bez profi opreme, sa skromnim still loading znanjem i malo smisla za kompoziciju i temu. Evo, za motivaciju, jednom se desilo da sam i pobijedila ove profice (oke, skupa sa Krešom), a nisam "u hdz-u".
|
+1
Na zadnjem anonimnom nisam ni sudjelovala jer uopce nisam kuzila o cemu se prica  I sve moje fotke su slikane mobitelom. Nije da dobijam puno glasova, jednom sam isto i pobijedila, ali me veseli 
|
|
20.12.2024., 20:13
|
|
Registrirana Dream
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Freyya kaže:
+1
Na zadnjem anonimnom nisam ni sudjelovala jer uopce nisam kuzila o cemu se prica  I sve moje fotke su slikane mobitelom. Nije da dobijam puno glasova, jednom sam isto i pobijedila, ali me veseli 
|
Evo. 
|
|
22.12.2024., 10:57
|
|
Destructive&Constructive
Registracija: Apr 2007.
|
Zaboravila sam vam napisati, ovdje sam zadnje postove prebacila, i tu mozemo nastaviti o idejama.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:01.
|
|
|
|