Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fotografija > Foto natječaji

Pogledaj rezultate ankete: Tko ima najbolju fotku?
peaceoffcake 2 16.67%
Sabaa 1 8.33%
Freyya 0 0%
KrešimirŠbk 2 16.67%
Dreamless. 0 0%
MarLov 2 16.67%
deya100 2 16.67%
Zapp1 2 16.67%
noldo 1 8.33%
Glasovatelji: 12. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.12.2024., 22:17   #21
Upravo to, malo mašte u zadavanju teme. ;-)
noldo is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2024., 18:54   #22
Ja nisam sudjelovao mozda preko god dana.
Prvo admini ne slusaju, drugo isti likovi se vrte godinama i uvijek se daju glasovi po nekakvim poznanstvima i slicno. Zato i ne sudjelujem, jer je bzvze.
I ne napadam, ako ne mogu izrazit misljenje cemu sve onda? A znam da ne mogu jer se odma napada..
Zasto sudjelovat u natjecajima kad se daju glasovi po ko je kome drag i slicno?
Old 20.12.2024., 19:21   #23
Quote:
Zapp1 kaže: Pogledaj post
Ja nisam sudjelovao mozda preko god dana.
Prvo admini ne slusaju, drugo isti likovi se vrte godinama i uvijek se daju glasovi po nekakvim poznanstvima i slicno. Zato i ne sudjelujem, jer je bzvze.
I ne napadam, ako ne mogu izrazit misljenje cemu sve onda? A znam da ne mogu jer se odma napada..
Zasto sudjelovat u natjecajima kad se daju glasovi po ko je kome drag i slicno?
Pa ne znam jel' istina ali zapravo, nije me briga jer na to ne mogu utjecati. Gledaj to ovako: ako dobiješ glas ili bogdaj, pobijediš, znači da se tvoja fotka istinski nekome svidjela Tako da se ja, ŠNS, i dalje trudim, zbog sebe, bez profi opreme, sa skromnim still loading znanjem i malo smisla za kompoziciju i temu. Evo, za motivaciju, jednom se desilo da sam i pobijedila ove profice (oke, skupa sa Krešom), a nisam "u hdz-u".
Odgovori s citatom
Old 20.12.2024., 19:58   #24
Quote:
Dreamless. kaže: Pogledaj post
Pa ne znam jel' istina ali zapravo, nije me briga jer na to ne mogu utjecati. Gledaj to ovako: ako dobiješ glas ili bogdaj, pobijediš, znači da se tvoja fotka istinski nekome svidjela Tako da se ja, ŠNS, i dalje trudim, zbog sebe, bez profi opreme, sa skromnim still loading znanjem i malo smisla za kompoziciju i temu. Evo, za motivaciju, jednom se desilo da sam i pobijedila ove profice (oke, skupa sa Krešom), a nisam "u hdz-u".
+1

Na zadnjem anonimnom nisam ni sudjelovala jer uopce nisam kuzila o cemu se prica I sve moje fotke su slikane mobitelom. Nije da dobijam puno glasova, jednom sam isto i pobijedila, ali me veseli
Odgovori s citatom
Old 20.12.2024., 20:13   #25
Quote:
Freyya kaže: Pogledaj post
+1

Na zadnjem anonimnom nisam ni sudjelovala jer uopce nisam kuzila o cemu se prica I sve moje fotke su slikane mobitelom. Nije da dobijam puno glasova, jednom sam isto i pobijedila, ali me veseli
Evo.
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 10:57   #26
Zaboravila sam vam napisati, ovdje sam zadnje postove prebacila, i tu mozemo nastaviti o idejama.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:01.