Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.12.2024., 14:02   #21
Quote:
stegaNo1 kaže: Pogledaj post
Postoje tri scenarija.
1) Zena ima iznadprosjecnu empatiju prema ljudima koje ne poznaje i zaista je osjetila potrebu da se javi ubojici jer iz svog profesionalnog djelovanja vjeruje da je zaista bolestan i nije znao sto radi i jednostavno je navratila da pita kako se osjeca, a policajci su pod autoritetom je pustili unutra

2) Radi se o nekim zakulisnim igrama, spasavanja odredjenih osoba i slicno u koje za sada nitko nema uvid niti bi uopce mogao pretpostaviti sto i tko bi mogao biti posrijedi

3) Zena je jednostavno potpuno skrenila sa uma
ispravan je scenarij no. 4: ne smije ga posjetiti rođena majka, ali, eto, za ministricu se progledalo kroz prste jer je ona imala, pretpostavljam, neku bolesnu radoznalost, pa je popričala s koljačem. i prije policije. neobranjivo
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2024., 15:59   #22
Quote:
ratni profiter kaže: Pogledaj post
ajde ovako da ti objasnim, osoba koja je osumnjičena za teško kazneno djelo i čeka se da se oporavi da ga mogu istražitelji ispitati ne smije po zakonu s nikime razgovarati.
razumiješ to?

znači njemu u sobu smiju ući samo liječnik/sestre koje ga liječe i istražitelji. nitko drugi. jel razumiješ to?

ne smije ga posjetiti ni predsjednik države, premijer, vatrogasac, poštar, susjed, moja baba, tvoja baba, ti, ja...
Moram priznati da ni ja nisam to znala, ali zar ju policajac nije trebao zaustaviti?
Old 23.12.2024., 16:25   #23
Quote:
soks kaže: Pogledaj post
Moram priznati da ni ja nisam to znala, ali zar ju policajac nije trebao zaustaviti?
Trebal je, al bi u ovoj vukojebini najebo zbog toga.
"Znaš ti tko sam ja?"
Muljuzator is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2024., 16:39   #24
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
ispravan je scenarij no. 4: ne smije ga posjetiti rođena majka, ali, eto, za ministricu se progledalo kroz prste jer je ona imala, pretpostavljam, neku bolesnu radoznalost, pa je popričala s koljačem. i prije policije. neobranjivo
Ima i scenarij no.5: Ministrica zdravstva je jednostavno glupava, bez obzira na to što je liječnica, gastroenterologinja itd.

Ova njezina opravdanja su više nego smiješna; išla je tamo kao liječnica...
U bolnici valjda nema ni jednog gastroenterologa a Hrstićka je bila baš dežurna, to što je i ministrica bilo je sasvim slučajno - listu dežurstva su napravili početkom godine...

Jel se lik izrezao nožem ili ima proljev?

EDIT: baš me zanima koliko će ona izdržati kao Ministrica. Par tjedana u fotelji i već masivan propust. Da Božinović osim politikanstva ima još nešto policijsko u sebi on bi joj očitao vrlo oštru bukvicu.
Old 23.12.2024., 18:52   #25
Quote:
ratni profiter kaže: Pogledaj post
očito neki ne razumiju što je ova napravila. znači osoba je pod nadzorom policije jer je počinila teško kazneno djelo i nitko osim doktora/sestre koje ga liječe i istražitelja ne smije ući u njegovu sobu.

ali to se očito ne odnosi na ministricu zdravstva. da je normalna država sad bi za ovo odgovarali i policajci koji su stajali ispred sobe i ministrica. ovo je po zakonu, ako se ne varam, kazneno djelo.

pokušajte vi kad vidite u bolnici da stoje policajci ispred neke sobe ući u nju pa mi javite kako ste prošli
Koliko ja pamtim neki policajac/inspektor ili što li već je završil u pritvoru zato kaj je slikal nekakvog medvjeda ili koji li već drek u sobi Nadana Vidoševića u fazi istrage...
Po istom ključu bi i Ministrica već trebala bit u pritvoru kaj ne, jednako ko i oni koji su je pustili u sobu...

Ne pamtim kak je taj na kraju prošel i jel završil i u zatvoru zbog toga, al je ziher ostal bez posla...
The Best F1 Driver is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2024., 10:24   #26
ne zaboravimo ... Hrstić je prvenstveno član hdza, pa tek onda ministrica zdravstva
K@rlo is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2025., 18:54   #27
Ministrica je u pravu - kirurzi u bolnici samo smetaju

Quote:
Vezano za odlazak deset kirurga iz čakovečke bolnice, a uvjetovano nezadovoljstvom političkim kadroviranjem u bolnici (kadroviranje je, nakon državnog preuzimanja bolnica, u nadležnosti državne politike), ministrica je rekla: "Vrlo je zanimljivo da se u medijskom prostoru pojavljuje samo jedna djelatnost, odnosno činjenica da imamo otpor deset kirurga. Bolnica ima oko 1000 zaposlenih, što znači da je to jedan posto." Odlaze, zatražili su raskid radnog odnosa s bolnicom samo kirurzi. Ali evo, tu je još 1000 zaposlenih, nitko iz administracije nije otišao.

Priču možemo malo i proširiti. Jeste li se kada vozili avionom? Jeste li primijetili da su piloti samo 1% ljudi u avionu? Ne samo da su im plaće desetak tisuća eura, i to još morate imati dvojicu, nego trošite milijune na njihovo obrazovanje, kategorije, potkategorije, dozvole za sve i sva. Kakva bi to bila ušteda da zrakoplovne kompanije otpuste pilote! Jer, ponavljamo, to je samo 1% ljudi u avionu, bez tog jednog smiješnog postotka naravno da se može! A i putnici će biti sretniji – mogućnost greške pilota je svedena na nulu.
odlična usporedba
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2025., 20:37   #28
Ministrica se ljuti, jer su neki drugi politizirali slučaj. Vjerojatno po njoj, postavljanje hdzovca nije politiziranje.
ronac zg is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2025., 22:11   #29
Dr. Grudić dao ostavku

https://www.mnovine.hr/opcenito/dr-g...4qZeIVx427_JUg
Old 28.01.2025., 09:48   #30
Nemojmo politizirati stvari, jednostavno budimo hdz-ovci.
Lego-las is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2025., 13:02   #31
Ministrica: Nema rada u privatnom sektoru ako su liste čekanja duže od 60 dana
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2025., 13:19   #32
Ha!Ha! Ha! Dobro jutro ministrice. Ste prespavali nešto? Svih ovih godina.
handiman is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 13:33   #33
gostovala sinoć u hrt otvoreno, svi je razmontirali, pogotovo nikica gabrić, ajme ga se nama sa ovom ministricom koliko je naivna

https://www.youtube.com/watch?v=ZksP10DibQk&t=1s
TihoTipkam is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:55.