Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom.
Podforum: Konzole |
|
|
21.12.2006., 11:03
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Kakav GRAW, ovdje se o NWN 2 prica.
Quote:
Ono što sam htjeo naglasiti je da današnje igre imaju poprilično velike patcheve,i kao što sam naveo ja kad kupim original ne dajem novac za beta testiranje.
|
Naravno da dajes, kao i svi ostali. Tesko da ima danas jedne blockbuster igre koja ne izade s hrpom velikih buggova. Jedino kapa dolje Blizzardu koji se posteno potrude da istrijebe velike buggove prije nego izbace igru. Ali cak i oni stalno onda izdaju patcheve za svoje igre koje po malo popravljaju buggove.
|
21.12.2006., 20:26
|
|
Pacijent
|
da ali i njihove (neke ) igre imaju velike patcheve ali nema veze s obzirom da im sve igre rulaju ali doslovno SVE !!!
|
|
|
22.12.2006., 18:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2004.
|
Meni je igra dobra (nakon što sam stavio 1.03 patch). Nisam primijetio neke druge veće bugove. Zamjerka ide animaciji na kraju (nakon dobrog uvoda čovjek nešto očekuje,... ili ne)
|
26.12.2006., 22:41
|
|
regenerirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
|
|
26.12.2006., 23:35
|
|
6th division Captain
Registracija: Oct 2005.
|
hm....ok. 
|
26.12.2006., 23:37
|
|
regenerirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
dobro onda 
|
|
09.06.2007., 23:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
izvinjavam se shto obnavljam temu, ne znam kako forum stoji sa tim pravilima -
bilo kom ako treba kakva pomoc sa NWN2 neka mi se javi, imam igru, i sejvove sa svim uber likovima, probao sam sve klase, preshao na gomilu razlicitih nacina, ocekujem uskoro ekspanziju .. Mask of the betrayer
moj omiljeni - full wizzard, i multiclassed fighter/dual vield katana weapon master. moze i wizzard/pale master, to je isto vrh kombinacija.
kog bilo shta zanima nek pita. ako otvarach thread-a nije reshio problem - instaliraj igru, ubaci 1.05 verziju, i javi mi da ti poshaljem validan krek. josh malo ce krek i za 1.6, samo da ga napishem 
|
|
|
10.06.2007., 16:59
|
|
je Hugo Weaving
|
LOL!
Ili si nabavite original
Inače ja prešo s Red Dragon Disciple, na kraju imao 34 Strength 
I radio nenormalno veliku štetu svima zbog ludo jakog Power Attack. I za SP kampanju je bolje nego Weapon Master jer ne ovisi o criticalima (na koje su imuni dosta njih pri kraju igre).
|
27.06.2007., 02:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
kako si to majke ti budzio red dragon disciple-a na strength ?? klerik ?
|
|
|
23.08.2007., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Ej..ja sam novi na forumu..zanima me kako da predem u NWN2,rjesio sam sve sto me je trazio Alex i dobio sam dopustenje da prodem u blake district,Alex mi kaze da odem razgovarati sa Karinom i kada dodem do nje ona mi kaze da se vratim do Alexa a on opet da odem do nje ..Ne znam sta da radim.Instalirao sam verziju 1.5 ali mi treba crack..treba mi pomoc hitno!!!hvala
|
|
|
25.08.2007., 19:56
|
|
je Hugo Weaving
|
Quote:
kako si to majke ti budzio red dragon disciple-a na strength ?? klerik ?
|
Ne, dizao sam fightera 4, barb 5, 1 nivo barda, i 10 nivoa RDD. Počneš s 17 Str, +5 od levela, RDD ti da 6, i dobiš +6 item na str.
Quote:
Ej..ja sam novi na forumu..zanima me kako da predem u NWN2,rjesio sam sve sto me je trazio Alex i dobio sam dopustenje da prodem u blake district,Alex mi kaze da odem razgovarati sa Karinom i kada dodem do nje ona mi kaze da se vratim do Alexa a on opet da odem do nje ..Ne znam sta da radim.Instalirao sam verziju 1.5 ali mi treba crack..treba mi pomoc hitno!!!hvala
|
E pa ja pogađam da ti probavaš razgovarat s onom ženskom koja stoji odmah van njegove prostorije (a zove se Moire), a on te zapravo šalje da razgovaraš s ženom koja stoji ispred ulaza u Blacklake district (malo desno).
Osim toga tip se ne zove Alex (ako oboje pričamo o šefu Shadow Thieves).
|
|
|
27.01.2011., 14:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2006.
|
neda mi se otvarat tema za nwn2, pa cu ovdje pitat
kontam skinit nwn2, ali vidim da imaju i expanzije, dal da prvo predjem 1 dio, pa da onda skinem expanzije, ili sve odjednom da instaliram?
|
|
|
27.01.2011., 16:07
|
|
je Hugo Weaving
|
Sve odjednom instaliraj pa onda prelazi od početka.
|
28.01.2011., 03:34
|
|
blupita
|
Bok
zna li netko kako proć onaj qwest s duhovima
svi mi se raštrkaju nikako ih nemrem sve skupit da dođu u onaj krug sa stablom
i slažem se NWN1 ruls prošla sam sve pa čak i i expanzije
i malo sam razočarana dvojkom zasto nisu napravili da se priča nastavlja?
i di su ti svi likovi iz prvog nastavka? a piše da se svi vraćaju?
mislim oni glavni
Lady Aribeth moj omiljeni glavni lik u igri
|
|
|
28.01.2011., 13:01
|
|
je Hugo Weaving
|
Quote:
bata konj harmonikas kaže:
mislim da je ona u exp kao fallen paladin ali nemam pojma vise jel to bio exp za keca ili dvojku, inace taj exp je mozda najbolji storyline u bilo kojem RPGu ever.
od dvojke je dobar exp mask of the betrayer, ovaj drugi je smece i mos ga zaobic slobodno.
|
Meni je "taj drugi" exp koji se inače zove Storm of Zehir bolji od Mask of the Betrayer. Tako da svakom njegovo.
Quote:
blupita kaže:
Bok
mislim oni glavni
|
Kak su mogli nastaviti kada si lvl 20 dok igru završiš. Poanta je da se ide od lvl 1. Osim toga NWN2 je radila druga kompanija nego NWN1.
Di piše da se glavni likovi vraćaju?
Što se tiće questa moraš malo više detalja dati (jel pričaš o NWn1 ili 2?), koji dio priče je to? Tko je sve u partiju? Moguce da su ti fear-ani.
|
29.01.2011., 04:12
|
|
blupita
|
Quote:
Archangel kaže:
Meni je "taj drugi" exp koji se inače zove Storm of Zehir bolji od Mask of the Betrayer. Tako da svakom njegovo.
Kak su mogli nastaviti kada si lvl 20 dok igru završiš. Poanta je da se ide od lvl 1. Osim toga NWN2 je radila druga kompanija nego NWN1.
Di piše da se glavni likovi vraćaju?
Što se tiće questa moraš malo više detalja dati (jel pričaš o NWn1 ili 2?), koji dio priče je to? Tko je sve u partiju? Moguce da su ti fear-ani.
|
evo da ti odgovorim
to da se vraćaju pojeve se piše na kutiji orginala NWN 2 imam orginal igru
a za Aribeth sam pitala one koju su prešli NWN 2 jeli se vratila ili je u opće nema u dvojci od likova iz 1 nastavka jedino sam naišla na omog sipatičnog Deekina
a što se tiče qwesta pitam za NWN 2
a jedincu sam već odavno prešla + njene expanzije
i one i 1 su orginali
a što se tiče partyija
Bard+ onaj red dragon class
dwarf
ona zenska kojoj su spalili farmu
ona druidica
i neznam koji je zadnji tif ili onaj alistar ili alex posto igra vec ugo stoji nisam je dugo igrala jel sam zapela na tom qwestu s duhovima
|
|
|
28.01.2011., 13:12
|
|
Neprijatelj br. 1
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
blupita kaže:
Bok
mislim oni glavni
|
Što se tiče questa, pogledaj kod svakih vrata, postoje svjetiljke na zidovima, mislim da su GHOST LIGHTS ili tako nešto, kad su upaljene duhovi ne mogu proći. Tako da moraš jednog po jednog duha usmjeravati kojim putem da dođu do određenog mjesta paljenjem i gašenjem tih svjetiljki.
Iz prvog dijela se pojavljuje samo Fenthick u Tomb of Betrayers, ja se nikog drugog ne sjećam 
|
28.01.2011., 09:45
|
|
dečko koji obećava
Registracija: Apr 2007.
|
mislim da je ona u exp kao fallen paladin ali nemam pojma vise jel to bio exp za keca ili dvojku, inace taj exp je mozda najbolji storyline u bilo kojem RPGu ever.
od dvojke je dobar exp mask of the betrayer, ovaj drugi je smece i mos ga zaobic slobodno.
|
28.01.2011., 13:26
|
|
Neprijatelj br. 1
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
bata konj harmonikas kaže:
|
Aribeth se pojavljuje u ekspanziji za NWN 1, Hordes of Underdark.
|
01.02.2011., 13:58
|
|
je Hugo Weaving
|
Mislim da se Aribeth ne pojavljuje u NWN2. Pojavljuje se Deakin kao što si rekla i naravno Lord Neverwintera. Mislim da sam negdje vidio još kojeg lika iz originala ali se nemogu sada sjetit (davno sam igrao).
Ovo s duhovima moraš detaljnije pojasniti jer ima više questova u igri koji se mogu tako kratko opisati. Evo jedan koji mi pada na pamet je u gradu kada odeš u kripte za onim klincima kaj se kao kultisti oblače. Ali tamo nema stabla.
Jel to kada se vratiš u selo iz kojeg si počela? Ali mislim da je to kasnije.
Jel to kada ideš obaviti glavni quest za ovu ženu koju si spasila s farme koja putuje s tobom? Kada joj ideš pronaći djeda.
Daj malo više detalja.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:07.
|
|
|
|