Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.11.2007., 09:32   #21
Ja mogu dati komentar da sam u učionici br. 18. koja doslovno izgleda poput ludnice, cila je u žutom, a pošto smo najmanji razred i najmanja je ima 2 sa 2, i mi skučeni tamo... Gimnazijalci su nam uvalili neko cviće pa nam i to smeta... Ludnica - Da

Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 09:43   #22
Prometna je jos jaca
bar je bila u moje vrime
Tonii is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 12:07   #23
Quote:
marijana_punkrz kaže: Pogledaj post
Ja mogu dati komentar da sam u učionici br. 18. koja doslovno izgleda poput ludnice, cila je u žutom, a pošto smo najmanji razred i najmanja je ima 2 sa 2, i mi skučeni tamo... Gimnazijalci su nam uvalili neko cviće pa nam i to smeta... Ludnica - Da
18 je ona mala do naše zbornice? Kako vi tamo stanete?
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 15:17   #24
Quote:
Adunjanik kaže: Pogledaj post
Ovo sam čula više puta ali mi nije jasno ko to kaže
Mislim mogu ja reći da je šibenska gimnazija najgora ali ko je to odlučija ja koja nisan upoznala sve gimnazije u državi
Meni nije nešto posebno teško ali nije da se nema učit

a govore rezultat,oko 90%+-5-6% ljudi se upise na fax posli nje,među studentima su i tako,rezultati na ovin nacionalnin iz matke ....
kamikaza206 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 17:13   #25
kolega, kazes oko 90% se ljudi upisu na faks, mozda to i jesu stvarne brojke al sta je stvarno stvarno? hm a niko se ne pita ciji je to trud, onih gori sta predaju a da ni ne znaju sta predaju sigurno nije(ne da mi se sad nabrajat neke trivijalne greske profesora iz matematike-nije to ono: dogodilo se da je fula/la na ploci nego nakon pustih uvjeravanja i sl tvrdi krivo dok nije dosa/la doma i vidia/la u nekoj tamo knjizi da je ipak ovo drugo i da ne govorin za ostalo, sta ocekuju od nas, da smo strojevi za pamcenje, mali roboti koje upalis na jedan botun i onda on izrecitira sve sta je dosticni trazija..) ma gimnazija u sibeniku je jedno smece, prvo svak prolazi s kolko mu triba zasluzija/nezasluzija, malo se ulizi i to je to, ako ti se ne ulizuje a nesto i znas, tesko da ces to znanje imat prilike prezentirat, osin ako ne uleti koje natjecanje al i tamo se masovno zakidaju vlastiti ucenici..a i ako se prodje na neko drzavno zasluge se pripisuju profesoru koji ti predaje a da on nema veze sa tvojin uspjehon, dapace zakinete za ocjenu il slicno.po meni gori se svi vise manje izivljavaju(to ne znaci da je tesko, dapace svaka budala moze proc s 4, al stvarno).ako nesto zelis naucit mislin da to ne mos gori realizirat, vec sam uzet knjigu u ruke i ucit. kazu da je sib.gimn nekoc bila u vrhu, nisu joj konkurirale ni 5. ni 15. ni splitska 3. al to je bilo davno. danas je masu vise boljih i kvalitetnijih gimnazija u hrvatskoj(nije stvar u kvaliteti onih prozora,resetki,ploca,kreda il sta vec, stvar je onih ljudi koji predavaju, a ja mogu na prste jedne ruke izbrojat kvalitetne profesore).i ova gimn je sve samo ne kulturno obrazovna ustanova, tolko je tih glupih dogadjanja od vrane pa do antuna, pa cek jesmo dosli gori pivat il nesto naucit. istina da sve to nije nista lose, al ipak mislin da u prvi plan triba doc unapredjenje znanja a ne neke gluparije.a do znanja gori ocito nikome nije stalo.eto toliko od mene
doli_sa_juga is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 17:32   #26
to je sve ok sta si napisa i slazen se,al ima onih koji oce i koji nece ucit i tu profesori ne mogu nista,a i ako to znanje sta ga imaš i ne uspiješ prezentirat u srednjoj,pa nije toliko ni bitno,ostat ce nesto i kad bude najpotrebnije zablistat ces (recimo na fax i dobit neku dobru ponudu za posal), a ovo zadnje da do znanja nikom gori nije stalo,e tu se ne slažen ima dobrih profesora koji su voljni u svakom trenutku pomoć i pokazat
kamikaza206 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 18:46   #27
normalno da ima, kao sto rekoh mogu ih izbrojat na prste jedne ruke(pazljivije citaj). a sta se tice toga da cu na faksu pokazat znanje,i ocu i to je ono sta ce najbolje pokazat, ne kolko se upisalo na faks vec kolko je posto upisalo 2.godinu, jer najlakse se je upisat! a kazes, ima ih svakakvih i koji nisu zeljni znanja, da al sta onda oni rade u gimnaziji, mislin da bi prije tribali bit u nekoj strukovnoj skoli di se ne trazi ucit vec organizirat nekakve priredbe. vracan se na spomenuti faks, kazes 90 posto upada, dobro al mislin da neces ti sa ovakvin znanjen ici pisat prijemni, sigurno da ces se pripremat prije dakle opet to nije nesto od njihove strane. ma ima tolko argumenata koji potvrduju da sibenska gimnazija je nula.zao mi je al tako je
doli_sa_juga is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:19   #28
Quote:
doli_sa_juga kaže: Pogledaj post
istina da sve to nije nista lose, al ipak mislin da u prvi plan triba doc unapredjenje znanja a ne neke gluparije.a do znanja gori ocito nikome nije stalo.eto toliko od mene
Meni su u srednjoj te Vrane, Antuni i pizde materine išle na kurac. Jednom sam bila norminirana na Antunu i odbila sam kupiti kartu i pojaviti se jer ne priznam takovu vrstu izbora koja je kamuflaža za izbor najpopularnijih u školi i stavljanje ravnateljice na tron što se tiče organiziranja srednjoškolskih, tzv. kulturnih događanja u gradu. E da, uglavnom, kad sam sasvim pristojno odgovorila organizatorici zašto se neću pojaviti, počela se derati i nešto sraćkati i time je pokazala kulturni duh. Vjerujem da nije tako pričala s Ivanicom dok joj se uvlačila u

Žalosno je da nikakve dodatne ili nekakve jednotjedne tečajeve/dodatne nismo imali. Šteta. Čula sam da neki studenti planiraju to organizirati ove godine (ne znam je li im uspjelo), ali da ravnateljica baš i nije zadovoljna jer što će dodatnu držati studenti naspram tolikih profesora. Oh divote, da mi je bilo znati u kojim to terminima se ti profesori trude i zalažu pa bi i ja bila došla
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:21   #29
Quote:
kamikaza206 kaže: Pogledaj post
e tu se ne slažen ima dobrih profesora koji su voljni u svakom trenutku pomoć i pokazat
Vučkovim odlaskom u penziju je ta škola puno izgubila. Ali svemu lijepom dođe kraj.

On je čovik. U punom smislu te riči. Odličan profesor i osoba.
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:24   #30
Quote:
doli_sa_juga kaže: Pogledaj post
normalno da ima, kao sto rekoh mogu ih izbrojat na prste jedne ruke(pazljivije citaj). a sta se tice toga da cu na faksu pokazat znanje,i ocu i to je ono sta ce najbolje pokazat, ne kolko se upisalo na faks vec kolko je posto upisalo 2.godinu, jer najlakse se je upisat! a kazes, ima ih svakakvih i koji nisu zeljni znanja, da al sta onda oni rade u gimnaziji, mislin da bi prije tribali bit u nekoj strukovnoj skoli di se ne trazi ucit vec organizirat nekakve priredbe. vracan se na spomenuti faks, kazes 90 posto upada, dobro al mislin da neces ti sa ovakvin znanjen ici pisat prijemni, sigurno da ces se pripremat prije dakle opet to nije nesto od njihove strane. ma ima tolko argumenata koji potvrduju da sibenska gimnazija je nula.zao mi je al tako je
pa naravno da ces se pripremat za fax,sta mislis da se u drugim gimnazija ne pripremaju i ocekujes li da ces ono sta si ucija u prvom razredu znati jednako dobro prije prijemnog?i ipak profesora ima malo vise nego sta je prstiju na jednoj ruci;i ne mozes uspoređivat one koji nisu zeljni znanja a inteligentni su poprilicno, s onima koji ce montirat klime;mozda je u tvojim ocima nula,po meni jedna +3
kamikaza206 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:28   #31
Quote:
Maisie kaže: Pogledaj post
Vučkovim odlaskom u penziju je ta škola puno izgubila. Ali svemu lijepom dođe kraj.

On je čovik. U punom smislu te riči. Odličan profesor i osoba.
ni njegova zamjena nije loša,iako mi ne drzi ,bija mi je zamjena par puta i cini se kao dobar profesor s mnogo znanja,koji je spreman to prenjeti na druge
kamikaza206 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:35   #32
da, bilo je nekakvih pregovora za dodatnu, ravnateljica je kao popustila nakon 2 posjeta skoli, al cura navodno nema zadovoljavajuci prosjek, kolega je manje informiran oko tog, u dvoje bi se lako dalo napravit, ovako tesko za ovu godinu. kamikaza@: znan ljude kojima je drza profesor budimir, skidan kapu tome covik, i da upravo ti se nisu tribali nista pripremati, jer ih je on sve naucija. ne znan jesi vise prirodnjak ili drustvenjak, normalno da ces se tribat posjetit kad je bija neki tamo punski rat, il kad je umra periklo il slicno, il kolka je udaljenost zemlje i sunca i tako te stvari, to bi bilo suludo za pantiti, di bi onda bili. al recimo ako si prirodnjak onda mislin da matematika je masu povezana, uvik ces morat znat rjesit kvadratnu/kubnu jednadzbu, nesto logaritmirat, korjenovat a ako ti mislis da se to triba zaboravljat svaka cast! u biti ne znan cemu si naklonjeniji pa ne mogu govorit al iz prilozenog se vidi da ocito nisi math tip
doli_sa_juga is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:40   #33
Cura ima prosjek, čini mi se 4,15. Znači li to da su naši profesori bili 5.0-ši?
Vjerujem da njima dvoma ne bi bio problem organizirati predavanja jer na faksu ima ljudi koji drže dodatne po drugim školama, a svi smo mi jedno malo selo pa bi lako došli do savjeta i pokoje ideje kad bi pofalilo.

Divna je ta ravnateljica. Jedino kad sama priča o sebi.
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:43   #34
nakon prvog posjeta ravnateljici odgovor je bio: zar vi studenti znate bolje od profesora koji njima predaju? hahaha.. pa da nesto i znaju sigurno ne bi radili tu di rade, znaju naucit napamet one zadatke..a cudi me da nije rekla da ne valja ni 5,0..
doli_sa_juga is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:50   #35
Ponovit ću se: Oh divote, da mi je bilo znati u kojim to terminima se ti profesori trude i zalažu pa bi i ja bila došla
Eto, meni bi bilo pasalo i da je bilo u 10 navečer, i petkom, i srijedom, i nedjeljom, i nakon mise, i nakon ručka.

Nevjerojatno mi je što si je ta žena umislila. Ono postaje privatna gimnazija. Mi na ekskurziju nismo išli tamo gdje smo htjeli. Mislim jesmo, ali su nam uvalili još dvije lokacije. Ove godine sam čula da im je samo rekla da idu u Grčku i to je to. Mili Bože

I Čubija smo imali na maturalnoj, jer jebat ga, nije to samo naša maturalna, i ona je tu bila pa se moralo desiti ono što je ona htjela.

Te grane na koje je sve to skupa spalo su toliko niske da dodiruju tlo.
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 19:59   #36
da, sad navodno postoje konzultacije koje su namistali tako da niko nema prilike doc na to, inace imamo malo sati, onda kad i iman taj slobodan sat to je il 6. il 7. a nikome se ne stoji tad i jos uz to da drzi nekakve konzultacije. a i niko nam nije to ni spomenija , svi bi ne radili i zaradjivali,bez truda, bez pameti, bez icega. strasno
doli_sa_juga is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2007., 21:50   #37
Ja sam za srednjoškolske konzultacije čula od momka koji je išao u tehničku školu u Splitu. I bilo mi je čudno što to kod njih ima. Pomislila sam da je to možda vezano za praksu - ono da možeš doći profesoru ako nešto s praksom ne štima ili ti nije jasno, ali navodno da svi profesori imaju ili bi trebali imati neki termin kad im učenici mogu doći. Naravno da se kod nas nije znalo niti da to ima, a kamoli kad

I na koju šemu onda ide ta dodatna? Ono recimo da ja dođem prvi tjedan 3. razreda i velim da bi ja da me se sprema za natjecanje. Je l` onda prof. veli A joj, ja sam ti tu za pojašnjenja gradiva redovne nastave, A čuj, za danas nisam spremna, A joj, pa za to ti ne postoji nikakav službeni program ili A čuj, ja sam ti danas planirala na kavu/u spizu/ranije doma?
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2007., 00:02   #38
Quote:
Maisie kaže: Pogledaj post
18 je ona mala do naše zbornice? Kako vi tamo stanete?
27 nas ima u razredu...a jedva, i još su 3 mista prazna, lani nas je bilo 28, i za nefalit sve smo ženske u razredu... strašno je to šta po zavjesama ima pudera, 2 puta su nam zaplijenili pegle za kosu, i ogledala nekoliko... btw. poslovne tajnice smo smjer ... carska je učionica moš šta oš

Odgovori s citatom
Old 27.11.2007., 00:04   #39
Mili Bože. U našoj smjeni se tamo održavaju etika i njemački. Etika je one dane kad ostanu spojeni stolovi
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2007., 01:44   #40
aaaaaaaaaahaaaaaaaaaa baš ostanu spojeni! mrzin to i onda ja priskačem tamo...a skužila sam da je nešto tako jer plakati su švicarske, njemačke, ali me asociralo na zemljopis... Sad ste dobili plakat talijanski, mi smo stavili La cosmetica per uomo , pa se divite sexanu koji je na plakatu

Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:07.