Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
23.05.2010., 20:11
|
|
.
Registracija: Feb 2003.
|
*bump*
OK, ima li toga jos uvijek u Zg? Vž? Ne ide mi se do Osijeka.
Marte su ispustile dusu. 
|
|
|
23.05.2010., 20:46
|
|
<3
Registracija: Jan 2007.
|
Paz vamo
Odi u Aždaju (Gajeva 17, ZG), imaš svakakvih i ono što je najbitnije, sve koje imaš u Osijeku. Koliko rupic' trebaš?
Stanje - ništa drugačije nego kad su kupljene, a nošene i u dubokom snijegu, po najgorem suncu a i par puta sam zašla u duboku vodu (sila, ne pitaj, zadnji put na veliku subotu ove godine, loša procjena FTW  ).
Daj mi koji minut i poslikam ti, a znaj da su sada stare više od dvije godine.
It is cruel, you know, that music should be so beautiful. It has the beauty of loneliness of pain: of strength and freedom. The beauty of disappointment and never-satisfied love. The cruel beauty of nature and everlasting beauty of monotony.
|
|
|
23.05.2010., 21:10
|
|
.
|
Quote:
Götterdämmerung kaže:
Odi u Aždaju (Gajeva 17, ZG), imaš svakakvih i ono što je najbitnije, sve koje imaš u Osijeku. Koliko rupic' trebaš?
|
Hm, ovo su konfliktne informacije.  Cuo sam da u Azdaji nema vise nicega osim new rock i demonia cizama (  ).
10 rupica.
Nista, moram to provjeriti na licu mjesta.
|
|
|
23.05.2010., 21:52
|
|
<3
|
Quote:
Nex kaže:
Hm, ovo su konfliktne informacije.  Cuo sam da u Azdaji nema vise nicega osim new rock i demonia cizama (  ).
|
 , nedavno sam bila tamo i vidjela crne Steelke  .
Demonie, nema ružnijeg od toga na stopalima. Ju-dži-el-uaj  , a ni new rock nisu puno bolje.
Quote:
Nex kaže:
10 rupica.
Nista, moram to provjeriti na licu mjesta.
|
Vodi se logikom da je Aždaja sestra Stressa iz Osijeka i da ako nešto nemaju, naruče. Tvoj model košta 650 kuna, IIRC Martens ekvivalent osamsto. Kao osoba koja je nosila oboje, totalno preporučujem Steel. Iznenadit će te deblja koža i više šavova. Vidno su čvršće, ja ih nosim kad sam na motoru i ulijevaju mi više sigurnosti od većine moto-obuće, pogotovo što se tiče gležnjeva.
Također, vrlo su susretljivi, makar je tako bilo kad sam ja kupovala. Stress je plaćao HP express, nekih 50 kn dostave. Tek toliko da znaš. Ne znam je li i danas tako, informiraj se mailom/telefonom. Slike neki drugi put, čitač kartica odbija poslušnost. Summa summarum, samo pertle su stradale a imam isti par od kupnje.
I da, ne radim za Stress, iako je krajnje vrijeme za tražiti koju kunu za pozitivni feedback 
It is cruel, you know, that music should be so beautiful. It has the beauty of loneliness of pain: of strength and freedom. The beauty of disappointment and never-satisfied love. The cruel beauty of nature and everlasting beauty of monotony.
|
|
|
23.05.2010., 22:16
|
|
.
|
Quote:
Götterdämmerung kaže:
 , nedavno sam bila tamo i vidjela crne Steelke  .
|
Hm, onda  u Azdaju. OK, ne odmah sada, vjerojatno ne rade u ovo doba noci.
Quote:
Vodi se logikom da je Aždaja sestra Stressa iz Osijeka i da ako nešto nemaju, naruče. Tvoj model košta 650 kuna, IIRC Martens ekvivalent osamsto.
|
Narucivanje mi ne pomaze puno, mogu i ja sam naruciti od Stressa, ali ja sam paranoican i moram obucu probati prije kupnje.  Znam za razliku u cijeni.
Quote:
I da, ne radim za Stress, iako je krajnje vrijeme za tražiti koju kunu za pozitivni feedback
|
Ma sve to dodje u ravnotezu na kraju: ti ih hvalis zbog Steelki, ja im pljujem majice i krajnji dojam je neutralan. 
|
|
|
23.05.2010., 22:25
|
|
<3
|
Quote:
Nex kaže:
Narucivanje mi ne pomaze puno, mogu i ja sam naruciti od Stressa, ali ja sam paranoican i moram obucu probati prije kupnje. 
|
To je i moja boljka (pogotovo za hlače, nemoguće mi je naći pravi broj bez probavanja pedeset komada u nizu u trgovinama, što je više nego traumatično iskustvo  ) ali su brojevi kompatibilni sa Martensom. Ako nosiš njihov 7, onda je jednak Steel sedmici itd.
Sretno sa kupnjom 
|
|
|
05.10.2010., 14:38
|
|
tamnoprsi jež
Registracija: Jun 2009.
|
ajd molim vas recite mi da ih ima u zgu  , zbilja bi ih željela isprobat prije kupnje, a odlazak u osijek nikako nije opcija 
|
05.10.2010., 14:41
|
|
<3
|
Ajd molim te, jel tako teško baciti pogled pet postova gore i vidjeti post u kojem sam dala adresu i objašnjenja?
|
|
|
05.10.2010., 14:45
|
|
tamnoprsi jež
|
uf, ispričavam se kaj ih nisam vidjela u ponudi u njihovom online shopu, pa sam pretpostavila da ih više nemaju. 
|
05.10.2010., 14:50
|
|
<3
|
Nazoveš, prošetaš, eventualno probaš? Zamisli problema 
|
|
|
05.10.2010., 14:53
|
|
tamnoprsi jež
|
kad dođem u zg ću imat ravno jedan sat slobodno ! ispričavam se još jednom, mislila sam da je na forumu dopušteno pitat za informaciju kad mi zatreba, a ne trpit izljeve sarkazma. pozdrav 
|
05.10.2010., 16:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
aj neda mi se čitati sve.
ugl imali su ih u aždaji prije kolko sam vidjela,neznam dal još imaju...ja sam kupile prošle godine crne od 20rupica i predobre su mi...lijepše su i lakše je hodati u njima nego u martama,robusnije su....ugl,kupi ih..neces pozaliti:P
|
06.10.2010., 13:09
|
|
vrag u selu
Registracija: Mar 2003.
|
Men' su ove šuze mrak, imala sam ih davno.
Nepoderive.
Nakon x godina kolko sam ih imala, zgledale su prakticki isto ko i kad sam ih kupila 
Moja jedina zamjerka u odnosu na marte - đombaste su i onak nisam ih mogla tak dobro uklopit u neku 'finiju' kombinaciju ko prije spomenute.
|
13.10.2010., 11:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Koliko kostaju sa 20 rupica u Zagrebu?
|
29.01.2011., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Pozdrav ljudi!! Kupil sam ih prije 2 mjeseca u aždaji, sve super ali đon je koma!!
Na peti se izlizo 8 mm
|
|
|
29.01.2011., 18:04
|
|
<3
|
Kako ti se to uspjelo dogoditi  ? Imam ih godinama i potplati netaknuti, čizme u savršenom stanju.
|
|
|
31.01.2011., 23:07
|
|
.
|
Quote:
enemy666 kaže:
Pozdrav ljudi!! Kupil sam ih prije 2 mjeseca u aždaji, sve super ali đon je koma!!
Na peti se izlizo 8 mm
|
8 mm? U 2 mjeseca? 8 mm?
Mene zanima sto bi morao raditi bilo kojim cipelama da ih u 2 mjeseca poderem skoro cm.
A pogotovo Steelke koje su skoro nepoderive. Na mojima se nakon pola godine ne vide nikakvi tragovi trosenja.
S obzirom da je doticnom to prvi i jedini post zakljucujem da se radi o trolu provokatoru. 
|
|
|
14.10.2011., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
dakle moje iskustvo...
moje su steelerice u životu već 4. sezonu zaredom...nema gdje nisu bile i što nisu radile.
nikad nisu propustile niti jedne jedine kapi vlage, nije mi u njima hladno (jedino je hladno kad se dugo stoji na mjestu, ali u bilo čemu bi bilo hladno na taj način)
kada ima snijega, problem je što se on nakuplja u ripnama i onda snijeg koji zapne unutra za sebe lijepi novi snijeg i svakih x metara moram otresati ga van da mi ne bi bio podloga za klizanje po ledu...(često sam u brodu di se ne čiste baš ulice i ima jako puno snijega -.-)
teške su i glomazne, nespretne za skidanje (zato ih nikad ne vežem skroz do gore) i moram iznutra imati komadiće tkanine na mjestima di me žuljaju jer je inače jako nezahvalno družiti se s njima...
nema nikakvih tragova pucanja kože, trošenja potplata, zbog zaobljenog oblika đona pri hodanju je gotovo nepotrebno savijati stopalo pa se ni koža ne savija...preživjele su sva moguća blata, od metallice do motorijada i kampiranja svake godine...
cijen a znatno prihvatljivija od marti i ne bih marte nikad kupila...
meni osobno djeluju puno 'moćnije' (da se tako izrazim) od marti
imaju svoje pluseve i minuse, ali ja sam sa svoja dva para iznimno zadovoljna
savjet za kraj, nikad takvu obuću (bez obzira na marku) ne kupovati na pamet, obavezno probati!
|
|
|
14.10.2011., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
Nex kaže:
8 mm? U 2 mjeseca? 8 mm?
Mene zanima sto bi morao raditi bilo kojim cipelama da ih u 2 mjeseca poderem skoro cm.
A pogotovo Steelke koje su skoro nepoderive. Na mojima se nakon pola godine ne vide nikakvi tragovi trosenja.
S obzirom da je doticnom to prvi i jedini post zakljucujem da se radi o trolu provokatoru. 
|
danas sam skužila curu na faksu koja ima ili steelerice ili nešto slično (ono nešto sa zelenom etiketom) i njoj su se đonovi izlizali na peti ali vanjska strana stopala...
odgovor, način hoda
ne želim sad da ispadne da drugi nepravilno hodaju, ali kod velikog broja ljudi vidim tragove lizanja na petama, a kod nekih (kao ni kod mene) nema ni milimetra i to upravo zbog toga kako tko gazi
|
|
|
14.10.2011., 18:21
|
|
<3
|
Quote:
drunkard kaže:
ne želim sad da ispadne da drugi nepravilno hodaju
|
Ali hodaju. Nemaju svi pravilan korak, niti gaze pravilno polažući stopalo.
Ovo je posebno specifično i vidljivo kod obuće kao što su stilke, gdje je đon zbilja tvrd i debeo. Priličan je kunst to stanjiti.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:20.
|
|
|
|