Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.05.2007., 08:24   #21
Ne, vec sam odlucio...
Moze li mi netko napokon odgovorit na pitanje?
Dakle, hoću li upast u Ruđer sa 58 bodova?
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 09:25   #22
Quote:
LeftAlone kaže: Pogledaj post
Ako imas toliko bodova odi radje u gimnaziju
Da, tak je. Ja ću imat manje bodova od tebe, a namjeravam u gimnaziju...
Me, myself & I is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 09:26   #23
Quote:
Jim32 kaže: Pogledaj post
Ne, vec sam odlucio...
Moze li mi netko napokon odgovorit na pitanje?
Dakle, hoću li upast u Ruđer sa 58 bodova?
Upast ćeš, garantirano!
Me, myself & I is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2007., 09:54   #24
Quote:
Me, myself & I kaže: Pogledaj post
Upast ćeš, garantirano!
E pa hvala!
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2007., 11:12   #25
buraz ima 46 bod i jako hoće u Ruđer... jel ima šanse da se i on upiše?
mislim računarski smjer,prag je 44
pia*** is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2007., 09:38   #26
Jebo vas Ruđer da vas jebo, ja sam ga upravo završio i žalim za zadnje 4 godine života. Ruđer je škola u kojoj te kljukaju informacijama a izađeš veća budala nek kaj si ušo...

Vi koji planirate upisat Ruđer razmislite dobro, jako jako dobro prije toga jer Ruđer
će vam promjenit život, nagore.

Ruđer, pederi, život ste nam sjebali!!!!!!!!!!

PS: Idu 2 cure ulicom, jedna je lijepa, a druga je iz Ruđera.
Sigil is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2007., 17:00   #27
Quote:
Sigil kaže: Pogledaj post

PS: Idu 2 cure ulicom, jedna je lijepa, a druga je iz Ruđera.
dok je i te škole ovaj vic će uvijek biti aktualan
Old 19.12.2007., 18:56   #28
Od toliko tehničara za računalstvo u ruderu bas ja moram ponovo pokušati pokrenuti ovaj topic...

Ajmo ljudi malo se aktivirajte...
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2007., 15:01   #29
Quote:
Od toliko tehničara za računalstvo u ruderu bas ja moram ponovo pokušati pokrenuti ovaj topic...

Ajmo ljudi malo se aktivirajte...
Tko bi drugi mogel, možda pijana beukica?
Old 20.12.2007., 18:34   #30
Ruđeraši svih zemalja ujedinite se...
Kaj je bilo s onom ženom kaj je hrvatski predavala mislim da se prezivala Kovač čuo sam da je nestala s nekom lovom od kazališta...
P.S. radi li još kantina onaj vegeterijanski sendvić je bio zakon...
HuberRotomat is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2007., 19:23   #31
Quote:
HuberRotomat kaže: Pogledaj post
P.S. radi li još kantina onaj vegeterijanski sendvić je bio zakon...
Kantina radi punom parom naravno...
A kaj se tice vegetarijanskog sendivca... Ja više volim kad imam kaj zagrist, tak da jedem samo hambije
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2007., 20:27   #32
Quote:
banana23 kaže: Pogledaj post
Tko bi drugi mogel, možda pijana beukica?
Evo ipak nas ima na forumu :klap: !

Jel ima netko (možda ) da želi upisat Ruđer?
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2007., 20:36   #33
Quote:
Sigil kaže: Pogledaj post
Ruđer, pederi, život ste nam sjebali!!!!!!!!!!
Znate koji je problem kod ovakvih tipova ?

Lik je imao na upisu jedva 48 bodova, koliko iznosi bodovni prag za upis u Ruđer. Ja sam imao 57, a ipak trebao sam se dobro namucit za ovaj prosjek koji sada imam, dakle za 4,3.

Ovaj lik iznad također vjerojatno nije nikada u životu ucio dulje od pola sata, a upisao je školu koja zahtjeva barem 2 - 3 sata sjedenja za knjigom dnevno (pogotovo ako nemaš nikakvo predznanje iz osnovne).

Dakle, ako vam se ne da ucit, ako se želite u srednjoj školi samo dobro zabaviti, nemojte upisat ruđer. S druge strane, ako ste spremni uložiti puno truda i napora, proci cete skolu bez problema sa vrlo dobrim uspjehom, ma koliko god glupi bili .
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2008., 15:14   #34
Quote:

Lik je imao na upisu jedva 48 bodova, koliko iznosi bodovni prag za upis u Ruđer. Ja sam imao 57, a ipak trebao sam se dobro namucit za ovaj prosjek koji sada imam, dakle za 4,3.

Ovaj lik iznad također vjerojatno nije nikada u životu ucio dulje od pola sata, a upisao je školu koja zahtjeva barem 2 - 3 sata sjedenja za knjigom dnevno (pogotovo ako nemaš nikakvo predznanje iz osnovne).

Dakle, ako vam se ne da ucit, ako se želite u srednjoj školi samo dobro zabaviti, nemojte upisat ruđer. S druge strane, ako ste spremni uložiti puno truda i napora, proci cete skolu bez problema sa vrlo dobrim uspjehom, ma koliko god glupi bili .
omg,omg, debilu šuti ja sam imo 52 boda škola je sranje žalim što sam upiso, nešto prestrašno počev od profesora pa nadalje čast izuzecima a takvih je malo! moja preporuka bolje u poljku kod mene u dubravi negu u ruđer
a ti šuti ko ti kriv kad si štreberko, u durgom razredu ćeš vidit po pici ćeš dobivat
cuse is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2008., 10:12   #35
Ruđer je dobra škola i ekipa je zakon tak da se i 7 god nakon mature nalazimo i družimo a više manje svi su nakon škole pozavršavali ili su pred karaj s fakultetima... A kaj se tiče isfrustriranih tipova slažem se s čovjekom iz dabrovine...
Samo naprijed u Ruđer nebudete pogriješili....
HuberRotomat is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2008., 12:06   #36
Old 12.01.2008., 19:15   #37
Eto ja sam zavrsio Ruder prije 4 godine, i mogu reci da ponovno upisujem srednju,opet bih odabrao Ruder...Profesora je bilo svakakvih,al istaknuo bih prof. Satalica,Koraca i Sarcevica kao najjace profesora...
Lord Angel is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2008., 22:56   #38
ja se jos grcim,al je sje*** ovaj 3 razred
Sta je meni ovo trebalo????
Stifler is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2008., 23:12   #39
Quote:

U joooj
Ja sam zavrsio Ruđer prije 5 godina. Upisao sam se s 46 bodova. Nikad nisam (na kraju godine) isao na popravni.
Ucio sam Sklopove kod Šarčevića, Digitalnu kod Koturice i s Matematikom sam se zajebavo ali samo zato sto mi je u osnovnoj bila losa, ostalo je sve prosjek po tezini. Faks je puno tezi. Ucio sam recimo 2-3 sata TJEDNO u prosjeku. Naravno pred kraj polugodista se to dosta povecalo, ali prosjek stoji
Nije Ruđer nikakav bauk, koga barem malo zanima ta struka moze ga zavrsit. Jedini je problem sto kronicno nema zena. Jebiga u tim godinama je to dost vazno.
E da, ali zato je zajebancija vrhunska. Skoro ko u strukovnim skolama.
....Mislim barem je bila, osim ako ove nove generacije nisu samo geekovi
Pugsley Adams is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2008., 23:12   #40
Quote:
Stifler kaže: Pogledaj post
ja se jos grcim,al je sje*** ovaj 3 razred
Sta je meni ovo trebalo????
Kaj Šarčević jos predaje????
Pugsley Adams is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:54.