|
|
22.06.2008., 20:36
|
|
♥
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Matesonik kaže:
Ide frend iz osnovne (ja sam u istu zgradu isao u osnovnu). Imaju ludjakinju iz fizike, inace se ne zale puno. Kako ce biti s upisima ove godine - ne znam, pred 3g je prag bio cak 57 bodova za opci smjer i mislim 52 za prirodoslovno-matematicki.
|
Koga???
Quote:
p3tica kaže:
Hmm...A ima li nekoga tko je završio III. i upisao se na željeni faks? 
|
Jep. Eto me.  U biti se samo jedna osoba iz razreda nije upisala na faks.
Quote:
jack trobosjek kaže:
treca kao gim najgora nocna mora... dosta ludih profesora tj. frikova ako pisete testove uzasno pada vam kriteriji u ocima profesora uzasno...ako budete uzasni kao mi nece ici nigdje (ravnatelj kao da je na horsu tripu ili necemu trese se non stop) baba iz njem je luda ako birate taj jezik proci cete izvrsno makar necete nista znati al koga briga( zena je nasred hodnika prije dvije god vristala da je vidla vanzemaljce i da joj je vrag kihnuo u facu pa nitko nesmije kihat oko nje)
jedna od profesorica pala je niz stepenice i kotrljala se dva kata zato je malo puknuta...profesor iz zemljpisa K. Zupetic to je legenda kakve nema nazalost zbog laznih traceva suspendiran je (kao da je silovao neku curu) inace covjek je preslika dr.House-a sarkastican do boli i naravno realan ako ste dobri naucit cete svasta ako ste budale ondas ste budale...ako vas pocnu strasit sa prvim e nevjeruj te to je čista glupost hh...ekipa vam je super...wc non stop puni pusaca
tako da je to minus na upravu..e da ima puno kamera jako puno oni u bb su male bebe za nas...kad padne prva prava kiša onda ste najebali sve promoci..ako dobijete banovca kao profesora iz tjel. onda ste ga najebali to kao da se pripremate za olimpijadu sta taj trazi od vas ubija covjek...ako imate kakvih pitanja tu je pp pitajte sve kaj vas zanima...bodovi su 53-54 54 za opci smjer 53 matematicki tu vam je samo sranje sa inficom...
|
  Umrijet ću!
|
|
|
22.06.2008., 22:21
|
|
mala zelena^^
Registracija: May 2008.
|
a jel bi mi mogla upast frendica s jedno 57 bodova(opći smjer)
s kolko su prije upadali?
|
|
|
23.06.2008., 10:33
|
|
su dobre , ma izvrsne su
Registracija: Jul 2005.
|
Quote:
keyka kaže:
a jel bi mi mogla upast frendica s jedno 57 bodova(opći smjer)
s kolko su prije upadali?
|
upada bez pol frke
|
|
|
23.06.2008., 10:34
|
|
su dobre , ma izvrsne su
Registracija: Jul 2005.
|
Quote:
mya_7920 kaže:
Koga???
Jep. Eto me.  U biti se samo jedna osoba iz razreda nije upisala na faks.
  Umrijet ću!
|
zasto ja sam samo iskren prije kolko si zavrsila/o treću...
|
|
|
23.06.2008., 15:31
|
|
♥
|
Prošle godine.
|
|
|
26.06.2008., 16:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Evo jedne ponosne kušlanovke 
|
|
|
02.07.2008., 23:54
|
|
Moje Veličanstvo
Registracija: Jul 2007.
|
Ja sam tamo predo papire i čini mi se da me žena malo čudno pogledala kad je vidla bodove (59).
Ljudi koje znam, a da idu u Kušlanovu, o njoj samo dobre stvari pričaju. Možda jednog / jednu profesora / profu ne mogu smislit, al ovo ostalo je oke. Društvo isto kažu da je oke.
Ovo šta čitam.. Hm.. Da su profesori luđaci, da je društvo klošarsko, da je znanje koje stekneš nikakvo, da je škola u raspadu (  ) i loše opremljena, itd.
Vi koje ste tamo dali papire, razmislite oćete sad plakat, il postat neutralni i sumnjat u izbor.
|
|
|
02.07.2008., 23:59
|
|
ZG!
Registracija: Jan 2008.
|
Išao sam tamo u osnovnu, čini mi se da je ekipa u srednjoj zakon (vole se zajebavat dosta  )
|
03.07.2008., 00:00
|
|
mala zelena^^
|
zkj te čudno pogledala?
dosta njoh iz moje škole ide tam
imaju ugl 55,56 bodova al upast će ziher
|
|
|
03.07.2008., 00:06
|
|
mala zelena^^
|
e da
jel znaš ti onda u kolko će u III bit rezultati
jer odma ujutro il?
|
|
|
03.07.2008., 13:58
|
|
chasing the sun
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
keyka kaže:
e da
jel znaš ti onda u kolko će u III bit rezultati
jer odma ujutro il?
|
Ja sam bila pred gimnazijom, objavili su rezultate na skoli.
Upala sam.. 
|
03.07.2008., 23:07
|
|
mala zelena^^
|
čestitam 
i frendice su mi upale
wee
|
|
|
04.07.2008., 19:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Joj, baš mi je drago zbog vas  Iz prve ruke vam govorim, da, škola je u raspadu, to definitvno. Profesora ima svakakvih, od onih stvarno kvalitetnih, preko onih kod kojih ništa ne moraš radit, a provlačiš se super i onih koji su stvarno dobri ljudi, do onih koji su čisti kretenizam, iako takvih ima relativno malo. Ja mogu reć da sam upala u predobru generaciju: ekipa je jebena, zafrkancija, predobri tulumi, čista uživancija. Mogu čak reć da ja idem u tu školu zbog ekipe  Ono, stvarno sam zadovoljna jer ovo mi je najljepše razdoblje u životu  A kaj se tiče obrazovanja, škola ko škola, ak ćeš učit proć ćeš dobro, ak nećeš onda si u banani...
|
|
|
04.07.2008., 21:02
|
|
munjobrisljiv izcitnik
Registracija: Feb 2006.
|
Nazalost se vise jako rijetko motam po toj skoli (iako zivim dovoljno blizu da cujem zvono u sobu), pa me zanima kakva je kantina u zadnje dvije godine? I dalje ocajne pizze u kojima je kosa tete Jasenke? Znam da vise nema kopiraonice, di je sad Milena? Jel joj muz i dalje na skoli?
Thx.
|
|
04.07.2008., 21:03
|
|
ZG!
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Matesonik kaže:
Nazalost se vise jako rijetko motam po toj skoli (iako zivim dovoljno blizu da cujem zvono u sobu), pa me zanima kakva je kantina u zadnje dvije godine? I dalje ocajne pizze u kojima je kosa tete Jasenke? Znam da vise nema kopiraonice, di je sad Milena? Jel joj muz i dalje na skoli?
Thx.
|
Muž joj je i dalje u školi 
|
05.07.2008., 00:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jack trobosjek kaže:
treca kao gim najgora nocna mora... dosta ludih profesora tj. frikova ako pisete testove uzasno pada vam kriteriji u ocima profesora uzasno...ako budete uzasni kao mi nece ici nigdje (ravnatelj kao da je na horsu tripu ili necemu trese se non stop) baba iz njem je luda ako birate taj jezik proci cete izvrsno makar necete nista znati al koga briga( zena je nasred hodnika prije dvije god vristala da je vidla vanzemaljce i da joj je vrag kihnuo u facu pa nitko nesmije kihat oko nje)
jedna od profesorica pala je niz stepenice i kotrljala se dva kata zato je malo puknuta...profesor iz zemljpisa K. Zupetic to je legenda kakve nema nazalost zbog laznih traceva suspendiran je (kao da je silovao neku curu) inace covjek je preslika dr.House-a sarkastican do boli i naravno realan ako ste dobri naucit cete svasta ako ste budale ondas ste budale...ako vas pocnu strasit sa prvim e nevjeruj te to je čista glupost hh...ekipa vam je super...wc non stop puni pusaca
tako da je to minus na upravu..e da ima puno kamera jako puno oni u bb su male bebe za nas...kad padne prva prava kiša onda ste najebali sve promoci..ako dobijete banovca kao profesora iz tjel. onda ste ga najebali to kao da se pripremate za olimpijadu sta taj trazi od vas ubija covjek...ako imate kakvih pitanja tu je pp pitajte sve kaj vas zanima...bodovi su 53-54 54 za opci smjer 53 matematicki tu vam je samo sranje sa inficom...
|
Hehe, znam o čem pričaš  Ali, ima promjena. Ravnatelj više nije ravnatelj, fala Bogu, dolazi novi. Ovoj iz njemačkog niko niš nemre jer ona ima potvrdu da je zdarava iako je sve samo ne to  Ova koja se kotrljala je bila puknuta i prije, sad je sam još više. Žups je nažalost, tak kak je. Ne bih htjela previše ulazit u to iako ne znam baš kolko je neistina to što se priča. Banovac će vas ubit, bez daljnjega.
Haha, Milenu su potjerali, kao njene usluge više nisu bile potrebne (neš ti usluge, doneseš ženi šalić da ti skopira, ona ga skopira 7 puta jer joj je tek 7. put uspjelo kak treba, al ti naplati i ovih prvih 6). Doli je i dalje tamo, prcamo ga žešće. A ima videa njegovih kolko te volja na jutubu.
|
|
|
07.07.2008., 20:03
|
|
deaf and disbelieving
|
pričate gluposti..
maturirala sam ove godine u kušlanovoj (opći smjer), i što se tiče toga da je škola u raspadu - nije ništa više ili manje u raspadu od velike većine ostalih (ne privatnih) škola u zagrebu.
ima jedna luda profesorica (sapunar: njemački) i ravnatelj je malo previše nabrijan.. s tim da kod sapunarke koliko god ona bila luda, nemreš baš imat dobru ocjenu ako ništa ne znaš. ali također, nećeš ni puno naučit kod nje. što znaš iz osnovne, to su ti ocjene i ovdje haha
što se ostalih profesora tiče, ima dosta kvalitetnih i zahtjevnih profesora.. ne znam profesore iz druge smjene, ali svi koji su meni predavali nisu ništa lošiji od onih iz drugih gimnazija.. imaju svoje mušice, ali ne znam tko ih nema.. ima profesora kod kojih se možeš izvuć, ima onih kod kojih se moraš malo potrudit za 4, a ima i onih kod kojih moraš dosta učit za 4 i 5... sve ovisi tko te zapadne..
igralište je odlično i u PUNO boljem stanju od većine zagrebačkih školskih igrališta..
imamo najbolji ''školski'' birc odmah do dvorišta škole, Klinček 
informatička učionica je solidno opremljena, u usporedbi s ostalim školama...
jedino kaj malo zajebavaju s aparatom kod kantine, a i milenu (fotokopiranje i sl.) su nam izbacili
al ono, sve u svemu, škola se ni po čemu, a pogotovo po kvaliteti i autoritetu profesora ne razlikuje puno od ostalih škola u zg..
ako si glup, zatucan i ograničen, takav ćeš i izać nakon 4 godine.. ako si inteligentan i pametan, ova škola te neće unazadit niti će ti bit žao kad maturiraš tamo (kao meni npr. hahah    )
netko je pitao dal se itko iz ove škole upisao na željeni faks.. pa evo, meni su prijemni u tijeku, pa ako upadnem na filozofski, pravo ili hrv. studije (ili sve troje daj bože) prilažem se tu kao ogledni primjerak
uglavnom, što sam htjela reć, ne serite po kušlanovoj 
|
|
|
08.07.2008., 00:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma ne sere nitko, štoviše, ja sam fakat sretna što sam tamo. Kaj se tiče Sapunarke, ja je nemam, al mislim da je istina. Igralište je fakat predobro, a o Klinčeku da i ne govorim 
|
|
|
09.07.2008., 01:55
|
|
deaf and disbelieving
|
evo, produkt kušlanove upao do sad na 2 faksa. kako je krenulo, i na treći ću. dakle teorija mi stoji 
|
|
|
09.07.2008., 07:39
|
|
♥
|
Quote:
Linppa kaže:
Hehe, znam o čem pričaš  Ali, ima promjena. Ravnatelj više nije ravnatelj, fala Bogu, dolazi novi. Ovoj iz njemačkog niko niš nemre jer ona ima potvrdu da je zdarava iako je sve samo ne to  Ova koja se kotrljala je bila puknuta i prije, sad je sam još više. Žups je nažalost, tak kak je. Ne bih htjela previše ulazit u to iako ne znam baš kolko je neistina to što se priča. Banovac će vas ubit, bez daljnjega.
|
Skukan odlazi?!  Zašto? Što je bilo, daj trač!
Atari, čestitam na upadu na faks 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:25.
|
|
|
|