Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.04.2009., 23:59   #21
Quote:
scarletlemur kaže: Pogledaj post
krivi tajming sančo. slušaj frenda, nije lud ko kihot

Evo vidiš koliko je i ovdje različitih mišljenja...
Old 30.04.2009., 00:01   #22
Quote:
benisio kaže: Pogledaj post
Pa ne radi to ispred kolega pobogu ....
A onda jedino da obilazim kafiće i diskače u nadi da ću naletjeti na nju. S obzirom na ponudu noćnog života u ST postoje dobre šanse da se to dogodi već ovaj vikend!

Ili da je zovem na telefon u firmu i pitam...
Old 30.04.2009., 00:01   #23
Quote:
sancho panza kaže: Pogledaj post

Evo vidiš koliko je i ovdje različitih mišljenja...
pa naravno, ovdje obitava puno ljudi
Old 30.04.2009., 00:02   #24
Thumbs up

Quote:
Akina kaže: Pogledaj post
možda nije koketa nego samo malo nesigurna i moguće je da želi nešto, ali ej nešto koči pa tim ponašanjem želi održati tvoju zainteresiranost
ja bi reka da je to to...onako...moje skromno misljenje

sa takvima triba direkt u glavu.....pa sta bude...al sa dooosta samopouzdanja sa tvoje strane...

uglavnom....kulerski...pozovi je na kavu, naruci usput koju tekilu da se mala opusti:-)

meni obicno upali:-)
tipST is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 00:03   #25
Quote:

No šta će joj te igre nije mi jasno? Šta će ikome te igrice, koketiranje, toplo-hladno i slično?
Ljudi su takvi, rade to jer mogu i jer im drugi dopuštaju...Pa ovo je tvoje sitnica kakvih sve prića ima...pogotovo s kolegama na poslu..
benisio is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 00:06   #26
Quote:
tip24 kaže: Pogledaj post
al sa dooosta samopouzdanja sa tvoje strane...
Samopouzdanje mi je nepoznat pojam ispred cure koja mi je napeta...

Quote:
tip24 kaže: Pogledaj post
uglavnom....kulerski...pozovi je na kavu, naruci usput koju tekilu da se mala opusti:-)

meni obicno upali:-)
Dobar savjet, tekila će i meni dobro doći!
Old 30.04.2009., 00:17   #27
Kako mala zajebava.

Nemoj bit glup, nađi ti sebi neku "manje pristupačnu", koja će bit pristupačnija. If ju nou vat aj min.
eleuthera is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 00:53   #28
Quote:
Mislim da je većina osoba koje koketiraju i igraju igrice zapravo nesigurna.
Pa zapravo hoću reći da možda uopće ne koketira i ne igra igrice nego su neki ljudi prirodno zbunjeni i nesigurni pa ispada tak. Sudim po sebi, naravno
Akina is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 09:18   #29
Quote:
Evo da podijelim s vama nešto što me malo kopka! Radi se o jednoj curi koju sam upoznao preko posla prije neka četiri mjeseca. Moja i njena firma surađuju tako da je redovito viđam dva do tri puta mjesečno. Cura mi se svidjela na prvi pogled, lijepa je, simpatična i komunikativna, a učinilo mi se da i s njene strane ima simpatije, uvijek kad je vidim raspriča se i to nevezano za posao, neke privatne stvari tipa gdje izlaziš i slično. Uglavnom, odlučim ja nju pozvati na kavicu, ono prijateljski pa šta bude bude, činilo mi se da s njene strane ima dovoljno signala da bi se mogao očekivati pozitivan odgovor. No ona je poziv eskivirala, kao budemo se vidjeli negdje vani pa ćemo vidjeti, jer smo iz priče zaključili da izlazimo na ista mjesta. No ja sam je tad pitao da razmijenimo brojeve moba, hoćeš-nećeš, ali je i to eskivirala, sve fino i kroz šalu, ali nije ga dala. E sad, ja sam to shvatio kao odjeb i zaključio priču. No moj kolega ne misli tako, smatra da sam pogriješio, naime ja sam nju za broj i kavu pitao ispred troje svojih drugih kolega, i on kaže da to nisam smio, da sam je trebao pitati nasamo, ovako kao nije htjela davati broj ispred drugih (odreda starija generacija).

Idući put sam je vidio nasamo, nije bilo kolega, i ona je bila posebno pričljiva i sve se činilo kao da čeka neki poziv na kavu ili izlazak, no ja nisam htio riskirati još jedan odjeb, ipak surađujemo pa bi mi to bilo malo neugodno. Prije neka dva tjedna je sretnem vani, prva dolazi do mene i javlja se, sve ono neka priča, zafrkancija, ja opet nabacujem neku mogućnost da se nađemo, ne baš direktno, ali ipak dovoljno jasno, ona odgovara opet neodređeno, kao ide se sad vratiti ekipi (to je bilo u diskaču), možemo poslije popiti nešto i tako to. No ja poslije nisam otišao do nje, bila je u nekom brojnom muško-ženskom društvu pa mi se nije dalo, ne da mi se tu nešto trčati za njom, a i nisam za neke duže razgovore u diskačima.

Jučer je opet vidim, opet je raspoložena, pričljiva, nabacuje neku zezanciju na temu cure (ja kažem da mi se ne da voziti vikendom vani jer ne mogu piti, ona odgovara u stilu treba ti cura pa će ona voziti), stalno se igra s uvojkom kose (govor tijela, jelte ) i tako to. E sad, ja nisam pametan, šta vi mislite? Je li ja krivo tumačim njene signale, ako ih uopće i ima? Čini mi se da ima, ali moglo bi biti samo to da je cura komunikativna i da je takva sa svima, čini mi se kao tip kokete. Ne da mi se opet popušiti odjeb, niti forsirati neko viđanje, šta će mi ako je forsirano i u biti joj se ne ide, a opet, možda treba biti uporan i ne filozofirati puno?

I da, ja nisam tip za neke igrice zavođenja, ne ide me to! Znači takav sam kakav jesam, malo smotan, ali imam i dobrih strana (valjda) pa ako me neka hoće super, ako ne opet dobro, no uglavnom nisam za neke igrice toplo-hladno. A čini mi se da ona je.

Baš sam se raspisao, a u biti banalnost...

Daj budi musko. Slusaj moje pitanje:" ej oprosti jel bi te mogo nesto pitat al nemoj se ljutit" .. pa sto? "jel te mogu poljubit"? ne ili da (njezin odgovor) a neznam, samo daj . Slusaj pitanje je dovoljno jasno i tako ces znat na cemu si. Jebo ti ovo macke i misa. Znas da joj gledas u usne stalno i nemas greske. Usput ne radi ti cura u Ingri slucajno?
vento83 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 09:22   #30
yo
AnteVoziStoju is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 10:18   #31
Quote:
vento83 kaže: Pogledaj post
Daj budi musko. Slusaj moje pitanje:" ej oprosti jel bi te mogo nesto pitat al nemoj se ljutit" .. pa sto? "jel te mogu poljubit"? ne ili da (njezin odgovor) a neznam, samo daj . Slusaj pitanje je dovoljno jasno i tako ces znat na cemu si. Jebo ti ovo macke i misa. Znas da joj gledas u usne stalno i nemas greske. Usput ne radi ti cura u Ingri slucajno?
ma da, ispast će muško ako je pita daj je može poljubiti
kasnije nek je pita daj je može pipnut, di može i koliko dugo...

dajte naučite da se takve stvari ne pitaju. a ako je stvarno želi nek se on s njom igra malo. ako je zagrizla sama će napraviti prvi korak.

kako se igrati s njom? oponašaj nju, a opet, budi frajer...
Akina is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 10:50   #32
pa...ne jebe onaj koji je ljep, nego uporan......
rico hr is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 10:52   #33
Quote:
vento83 kaže: Pogledaj post
Daj budi musko. Slusaj moje pitanje:" ej oprosti jel bi te mogo nesto pitat al nemoj se ljutit" .. pa sto? "jel te mogu poljubit"? ne ili da (njezin odgovor) a neznam, samo daj . Slusaj pitanje je dovoljno jasno i tako ces znat na cemu si. Jebo ti ovo macke i misa. Znas da joj gledas u usne stalno i nemas greske.
Jedini normalni reply na ovu temu. Potpisujem
CharmKiller is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 13:15   #34
Drito ovo sto ti kazu......udahni duboko, i pitaj je

Ako te odjebe, onda znas da je mala željna karijere, i da sve radi ne bi li napredovala na radnom mjestu A ako je tako....onda samo ostro sine
Šalabajzam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 13:18   #35
Quote:
Evo da podijelim s vama nešto što me malo kopka! Radi se o jednoj curi koju sam upoznao preko posla prije neka četiri mjeseca. Moja i njena firma surađuju tako da je redovito viđam dva do tri puta mjesečno. Cura mi se svidjela na prvi pogled, lijepa je, simpatična i komunikativna, a učinilo mi se da i s njene strane ima simpatije, uvijek kad je vidim raspriča se i to nevezano za posao, neke privatne stvari tipa gdje izlaziš i slično. Uglavnom, odlučim ja nju pozvati na kavicu, ono prijateljski pa šta bude bude, činilo mi se da s njene strane ima dovoljno signala da bi se mogao očekivati pozitivan odgovor. No ona je poziv eskivirala, kao budemo se vidjeli negdje vani pa ćemo vidjeti, jer smo iz priče zaključili da izlazimo na ista mjesta. No ja sam je tad pitao da razmijenimo brojeve moba, hoćeš-nećeš, ali je i to eskivirala, sve fino i kroz šalu, ali nije ga dala. E sad, ja sam to shvatio kao odjeb i zaključio priču. No moj kolega ne misli tako, smatra da sam pogriješio, naime ja sam nju za broj i kavu pitao ispred troje svojih drugih kolega, i on kaže da to nisam smio, da sam je trebao pitati nasamo, ovako kao nije htjela davati broj ispred drugih (odreda starija generacija).

Idući put sam je vidio nasamo, nije bilo kolega, i ona je bila posebno pričljiva i sve se činilo kao da čeka neki poziv na kavu ili izlazak, no ja nisam htio riskirati još jedan odjeb, ipak surađujemo pa bi mi to bilo malo neugodno. Prije neka dva tjedna je sretnem vani, prva dolazi do mene i javlja se, sve ono neka priča, zafrkancija, ja opet nabacujem neku mogućnost da se nađemo, ne baš direktno, ali ipak dovoljno jasno, ona odgovara opet neodređeno, kao ide se sad vratiti ekipi (to je bilo u diskaču), možemo poslije popiti nešto i tako to. No ja poslije nisam otišao do nje, bila je u nekom brojnom muško-ženskom društvu pa mi se nije dalo, ne da mi se tu nešto trčati za njom, a i nisam za neke duže razgovore u diskačima.

Jučer je opet vidim, opet je raspoložena, pričljiva, nabacuje neku zezanciju na temu cure (ja kažem da mi se ne da voziti vikendom vani jer ne mogu piti, ona odgovara u stilu treba ti cura pa će ona voziti), stalno se igra s uvojkom kose (govor tijela, jelte ) i tako to. E sad, ja nisam pametan, šta vi mislite? Je li ja krivo tumačim njene signale, ako ih uopće i ima? Čini mi se da ima, ali moglo bi biti samo to da je cura komunikativna i da je takva sa svima, čini mi se kao tip kokete. Ne da mi se opet popušiti odjeb, niti forsirati neko viđanje, šta će mi ako je forsirano i u biti joj se ne ide, a opet, možda treba biti uporan i ne filozofirati puno?

I da, ja nisam tip za neke igrice zavođenja, ne ide me to! Znači takav sam kakav jesam, malo smotan, ali imam i dobrih strana (valjda) pa ako me neka hoće super, ako ne opet dobro, no uglavnom nisam za neke igrice toplo-hladno. A čini mi se da ona je.

Baš sam se raspisao, a u biti banalnost...
iz vlastitog iskustva mogu ti reci da cure vole tako igrati, onako malo hoces malo ne tako ces je i najbolje privuci, pa ti je moj savjet da je drzis jos malo u neizvjesnosti
sanja007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 13:37   #36
naišao si na veselu, otvorenu, ekstrovertiranu i, možda griješim, frivolnu curu... zbog njenog garda si se ponadao, no mislim da ti je nada uzaludna... no, slažem se s drugima, uhvati leptiricu nasamo pa podrobnije ispipaj situaciju...
Old 30.04.2009., 13:41   #37
Evo ti jedan dobar po meni barem....

Imas telefon u firmi od nje. Znas cime se bavite i sigurno znas di moze nastat nekakav problem sa vase strane da bi ona trebala doci. Znaci, smisli - da lazi tj.. izlazi situaciju u kojoj se ona mora naci sa vama a ne samo sa tobom... Znaci, izvukao si je van. Ako kad sama to shvati ne ode ca i ostane svejedno... Znas i sam kako ide oko body language-a... Ako njega ima i dalje tj. nije spizdila do kraja na zivce ali se opet pretvara da je 'ljuta' sa smjeskom i tim forama itd... nemas je sta pitat, znas odma na cemu je i kreni... Nemas sta cekat, razmisljat, tvoja je.

Mislim da ti je ovo tip cure koji pada na neke zanimljive situacije no uglavnom, svaka cura ce past na tebe sigurno samo trebas znat kako joj pristupit, izanalizirat ju tak da ova nije iznimka nekakva jel...

Il joj pristupi hladnokrvno i otvoreno u disku kad je vidis sl. puta... No moras joj pokazat da znas sta zelis jer inace, kako ce ona to znat.

Hope this helps... Cheers.
noxten is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2009., 20:06   #38
Nađi je nasamo i pitaj želi li s tobom na kavu, u kino i sl. i zaključi tu priču.
Old 30.04.2009., 20:11   #39
Prvo, jel znas staru narodnu poslovicu "Ne jebi đe radiš". Nitko do sada od poslovne jebacine nije izasao bez problema.

A fakat mi se cini da se igra s tobom. Znas zasto? Jer sam na isti nacin godinama (!) zavlacio jednu curu s posla dok sam cijelo to vrijeme bio u drugoj vezi. A to sam radio jedino jer sam si hranio ego. Moj savjet ti je da se odmaknes, postanes poslovan, pa ako te ona upita zasto si takav, ti joj reci nesto tipa da ti je dala do znanja da ne zelite biti nista vise no poslovne kolege. Ako se pak nastavi draziti te, onda si fakat u istoj situaciji kao nekad moja kolegica s posla.
Old 30.04.2009., 20:16   #40
Quote:
Ero Dero kaže: Pogledaj post
Prvo, jel znas staru narodnu poslovicu "Ne jebi đe radiš".
Zapravo je "ne seri gdje jedeš".

I dobra je poslovica.
eleuthera is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:56.