Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.09.2009., 19:09   #21
I ja sam tako prošla sa tom carinom,ali sada ću naručivati,definitivno u Hrvatskoj.
Ali mi je čaj odličan,čekaj samo kad krenu rezultati
čufta is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 20:44   #22
a dices narucit u hr?
Old 25.09.2009., 23:23   #23
Quote:
mafri kaže: Pogledaj post
a dices narucit u hr?
Naručila sam preko facebooka,a možeš im napisati na e-mail [email protected]

Ja imam profil na Facebooku pa sam im tamo poslala poruku s adresom,i poslali su mi već danas..

Tako da je kod mene u Ponedjeljak..

Facebook: Paiyouji Tea Hr,a tamo imaš još neke podatke o čaju i kontakt telefon

.
čufta is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2009., 23:56   #24
evo nešto malo od mene svima koji su zabrinuti u vezi djelovanja čaja.... ja ga pijem dva tjedna, skinula sam 4kg i šest centimetara u struku.... ovo je prva stvar koja stvarno djeluje, ja glad nisam osjetila već duže vrijeme,a jedem samo radi reda i to sr doslovno natjeram da nešto stavim u usta... neki govore da je skupo ali zapravo ja inače pojedem hrane i čokoladica u vrijednosti tih 300kn u 10 dana a od kada pijem čaj hranu ne kupujem... zaista čaj je djelotvoran i ja sam presretna, nekad sam gladovala i mučila se na fitnesu ne bih li skinula 2, 3 kile,a sada mršavim bez gladovanja, bez ikakvog fizičkog napora što je odlično jer nemam niti karakter niti volju... uglavnom, nisam jedina, znam još nekoliko ljudi koji su se prepolovili i meni to preporučili,pa eto i ja bih ga svima vama preporučila koji imate višak kg.... samo je jedna mana,a to je da ste žedni ko pas i uz sebe uvijek moraš furat tekućinu,ali nije problem, danas je fora imati boćicu u ruci.... hehee. pozdrav svima i ne čekajte dugo da ga probate....
angelina dj is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 08:23   #25
evo danjašnih rezultata.
67,5 znači u minusu sam 0,7 u dva dana
Ja sam gladna ko pas navečer. zato idem u krevet u 21,30 svaku veče da ne vidim hranu.
I to sa tom vodom me muči. Ja ni inače nisam nikad prije pila vode ali ni ovo čudo me ne suši.
JANI is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 11:08   #26
aj pa nije loše jani,samo jel ti jedeš ikako ili šta s obzirom da legneš gladna
irus is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 12:00   #27
Quote:
irus kaže: Pogledaj post
aj pa nije loše jani,samo jel ti jedeš ikako ili šta s obzirom da legneš gladna
evo šta sam jučer pojela

Ujutro: popila čašu famoznog čaja, bananu, jedan običan jogurt
ručak oko 13 h: meso u saftu sa mrkvom, paprikom i jednu mozarelu
oko 16: popila bijelu kavu i 10 napolitanka sa čokoladom
oko 20: sam došla doma sa posla i pojela jedan voćni jogurt

I to je to. Sad kad gledam pojela sam ja toga jučer puno ali valjda čaj mi prestane djelovat oko 20 h
JANI is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 12:15   #28
ahaha,ma bit je da normalno jedeš(meni je to normalno:-)) i da skidaš.zato sam i pitala...ako ne jedeš baš i skidaš onda nije baš do čaja,a ovako znamo o čemu se radi.baš pratim šta ti pišeš da znam oću li sama naručivat.fala jani
irus is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2009., 16:46   #29
Eno poslala sam upit za friendship....
Old 26.09.2009., 18:32   #30
Sada čitam i vidim da se netko muči,neznam s čim??
Sa hranom,sa čajem ili kilama?
Ovako stvari stoje: najbolje je vrečicu izmutit u vručoj vodi,pokušaj stavit što manje vode,jer mislim da je tako jače djelovanje napitka...

Druga stvar je što se tiče vode,nismo svi jednaki,to je sve individualno od osobe do osobe.Netko je više žedan,netko nije uopće..Ustvari ti ni nisi žedan,nego se preporučuje piti voda!! Više ti je suhoća u ustima nego što si žedan!!
I treća stvar je da ti jedeš koliko možeš ali nebi trebalo pretjerivat jer ti čaj drži sitost,nekome su oči gladnije nego što stvarno si gladan,a čaj djeluje tako da se tope masne naslage, a ne da nestane to sve što pojedeš dok si rekla keks!!
Da se razumijemo,niti jedna od nas se nije udebljala preko noći,zato zaboravi vagu i svakodnevna mjerenja,opusti se,ujutro popij Paiyouji i papaj kad si gladna a kile će se topiti. Prije ili kasnije,ali krenit će sigurno..

Uf,nadam se da sam pomogla,tako je i meni rekla cura na telefon kad sam naručivala. I da ja se važem samo subotom i svaki put imam MANJE..
čufta is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2009., 11:18   #31
pozdrav...
O pa ima nas dosta....BRAVO
Ja sam prosli tjedan brlajvila pa isla kod dr itd...od ovog tjedan se stritko drzim..inace ja sam -1 kg u minusu....
Na facu sam procitala da sada imaju isporuku iz Hrvatske bez carine...jel to netko probao istina????
Old 28.09.2009., 13:37   #32
Čekam komentare NikoliniceR i JANI.

Upalo mi je u oči da svi koji hvale ovaj čaj imaju tek nekoliko postova na ovom forumu...
Nije da ja ne vjerujem što ljudi pišu, no nekako mi hvalospjevi nisu baš uvjerljivi.

Evo JANI je upozorila npr. ovo sa carinom... (nitko do sada to nije spomenuo).
I sve u svemu nekako se premalo ljudi javlja, ne uključujući pri tom novoprijavljene.
missm is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2009., 13:39   #33
Quote:
NikolinicaR kaže: Pogledaj post
pozdrav...
O pa ima nas dosta....BRAVO
Ja sam prosli tjedan brlajvila pa isla kod dr itd...od ovog tjedan se stritko drzim..inace ja sam -1 kg u minusu....
Na facu sam procitala da sada imaju isporuku iz Hrvatske bez carine...jel to netko probao istina????
Kako to misliš?
Pa treba samo popiti napitak ujutro, ili...
Trebalo bi ti blokirati potrebu za hranom, pa tako onda ne bi trebalo biti ni brljavljenja, ili sam opet nešto krivo shvatila...
missm is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2009., 16:43   #34
Pa mozda je brljavila da ga nije pila jer je bila bolesna ili sam i ja skontala pogresno!?
je i ja sam vidla da svi ovi koji fale taj caj su novopridosli sa svega par postova...
Old 28.09.2009., 17:23   #35
Evo samo da se javim, čula sam da me netko traži

Šta se čine carine poslala sam mail ovima kod kojih sam naručila i vama ga prenosim u cjelosti

Cijena caja je 35 Eura i cijena postarine 8 Eura, ukupno 43 Eura.Toliko smo mi i trazili od vas da placate. Do sada smo klijentima iz Hrvatske htijeli na taj nacin ( caj odvojeno od kutije) pomoc, da izbjegnu placanju carine, i to tako, da smo drugi paket poslali na nase troskove.
Postarina za posiljku putem preuzeca kosta 8.67 Eura ( mi smo je racunali 8 Eura), za drugi paket-prazna kutija, koju smo slali normalnom postom cijena je 1.5 Eura (nismo racunali) i pakiranje 0.50 Eura (nismo racunali).
Jako nam je zao, da ste morala platiti carinu. Mi smo se trudili, da do toga ne dodze, ali svake toliko se to dogodilo. Zao nam je.
Od sutra dalje, pocne radit nas agent direktno iz Hrvatske, pa tih problema nece biti vise.

Ako trebate jos neko objasnjenje, javite nam

PAIYOUJI TEAM

Evo znači zna se desit da nekome carine nekome ne. Sada su i u Hrvatskoj pa možete naručivat bez carine.

Šta se tiče rezultata ovako stoje stvari
Vagat ću se jednom tjednom jer mi ovako nema smisla, pa ću vam pisat podatke.
Ovo šta su neke cure pričale o žeđi počelo mi se dešavat tek nakon 5 dana konzumiranja čaja i stvarno niste gladni možete bez problema izdržat pol dana bez hrane, ali ne radite to. Ja sam počela jest jako malo ali svakih 2 sata.

Nadam se da vas nisam gnjavila ako ima ko pitanja slobodno pitajte.
pozz
JANI is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2009., 08:32   #36
JANI imala bih jednu veliku molbu!!
Bi li htjela napisai sastav napitka!!???
Već sam čitala negdje sastav, no napisana je neka tvar za koji nitko nije čuo (kemičari koje sam pitala) - nema čak ništa ni na googl-u.

Hvala ti što se javljaš, nekako tebi vjerujem.

Zadnje uređivanje missm : 29.09.2009. at 08:48.
missm is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2009., 09:17   #37
Ja sam kutiju bacila u smeće jer mi je samo smetala a valjda je na njoj pisao sastav.
Curke ako ima netko kutiju molila bi da napiše sastav
JANI is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2009., 15:23   #38
Quote:
mafri kaže: Pogledaj post
Pa mozda je brljavila da ga nije pila jer je bila bolesna ili sam i ja skontala pogresno!?
je i ja sam vidla da svi ovi koji fale taj caj su novopridosli sa svega par postova...
Draga mafri i ti si mi tu....
Da dobro si me shvatila bila sam bolesna pa nisam ga pila ali ovaj tjedan od jucer ga pijem i -1 kg sam da nas....
Old 29.09.2009., 15:58   #39
Quote:
NikolinicaR kaže: Pogledaj post
Draga mafri i ti si mi tu....
Da dobro si me shvatila bila sam bolesna pa nisam ga pila ali ovaj tjedan od jucer ga pijem i -1 kg sam da nas....
Ma jesam,draga ,evo me... Ovaj caj se cini super jer nema apetita a meni to bas treba...
Ma neracunam ti ja taj kilogram jedan sto si u minusu,bila si bolesna
Od danas hocu rezultate...
Old 29.09.2009., 16:00   #40
ovaj čaj mi budi nadu .-),pratim sve šta pišete i nadam se da ćete samo padat u kilima da mogu i ja naručit:-)
irus is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:35.