Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori predsjednički 2010

Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić

Pogledaj rezultate ankete: Da li je vrijeme za opću mobilizaciju na izbore 10-tog?
Vrijeme je! Ne želimo Nobelovca kao prezidentea 41 70.69%
Nije vrijeme! TEKIT OT LIVIT! 17 29.31%
Glasovatelji: 58. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.01.2010., 11:32   #21
UnFaithful
snajperica

UnFaithful Avatar

Registracija: Jun 2004.
Quote:
Brankovac kaže: Pogledaj post
10 postotaka je razlike između gdina Ive i hajduka Milana po današnjoj anketi. Nije li vrijeme ..
To jest.. bez glasaca iz Diaspore
Vrijeme je, vrijeme, ajte red rad i disciplina
Old 06.01.2010., 11:33   #22
Tenacity
Doomsday Optimist

Tenacity Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Ta anketa je baš tu i zato da uplaši pristaše Josipovića...
Ovo.
Tenacity is offline  
Old 06.01.2010., 11:35   #23
Michael Collins
Registrirani korisnik

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Bogami, mene je malo štrecnulo. Već sam se počeo lagano interesirati za cijene nekretnina u Urugvaju.
Bojiš se da novi predsjednik neće toliko baštitniti naš "antifašizam"?
Pogotovo veličanstveno razdoblje obračuna sa zarobljenim "fašistima"?
Old 06.01.2010., 11:42   #24
despot
nepopravljivi racionalac

Registracija: Oct 2007.
Quote:
Vess kaže: Pogledaj post
Kako reče Josipović na sučeljavanju kod Bilića: "porez na veliku, ponavljam VELIKU, imovinu..."

I da - treba ga uvesti - Todoriću, bankama itsl.
Pa naravno, treba uvesti poreze velikim firmama da otjeramo i ovo malo investitora što dolazi, i da ovo malo naših firmi što dobro posluje ode u 3 pm
despot is offline  
Old 06.01.2010., 11:43   #25
clouseau
Ponekad nisam na forumu

clouseau Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
kandy7 kaže: Pogledaj post
kad vam je već toliko drag josipović i sdp predložite mu da porazmisli o tome, skupa s sdp-om, da onih 150 radnika koji svakodnevno ostaju bez posla u Kroejši nikako ne mogu biti oporezovani na budući porez na imovinu, mislim kad se oni već zovu "socijalna" stranka
A mogli bi i ovi kojima je bandić drag razmisliti što je točno pojeftinilo u Zagrebu otkako je on gradonačelnik...
clouseau is offline  
Old 06.01.2010., 11:45   #26
the edge
guitar player

the edge Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
Bojiš se da novi predsjednik neće toliko baštitniti naš "antifašizam"?
Pogotovo veličanstveno razdoblje obračuna sa zarobljenim "fašistima"?
Jebe mi se za to. Teško će biti gledati i slušati njegova svakodnevna umna prosipanja najmanje pet godina.
the edge is offline  
Old 06.01.2010., 11:57   #27
goccia
Registrirani korisnik

goccia Avatar

Registracija: Mar 2009.
...ako proradi moja pesimistična četvrtina,vidim Bandinja kao predsjedavajućeg nekih 6 mjeseci u EU tamo 2030!...gdje na lošem hrvatskom obrazlaže potrebu da se matici zemlji vrate otoci,piranski zaljev,barem 1 banka i poziva pola populacije da opet naseli domovinu...
goccia is offline  
Old 06.01.2010., 12:07   #28
west_HB
U samoizolaciji

Registracija: Dec 2005.
sta je josipovicevci..trta lagana

od posprdnog ismijavanja bandica do danasnje sveopce mobilizacije ....

potcjenili se bandinja,,,,ali samo da vas jos malo uznemirim ..u BiH koliko znam od onih koji ce izaci na izbore 99% za Bandica....

a u BIH je registriranih glasaca oko 400 000 men se cini...

a siguran sam nakon textova Indexa i komentara prepamtnih forumasa po raznim forumima da ce izlaznost u drugom krugu biti daleko veca od 19% koliko je bila za prvi krug izbora u BiH

tako da navijam da nas i dalje nastavite vrijedjati, potcjenjivati i buditi u nama inat da nas sto vise izadje na izbore i izaberemo vam hercegovca za predsjednika drzave...covjek iz naroda ..covjek za narod...

a vi akademski naobrazovani gradjani glasajte za josipovica kad bude se kandidirao za rektora ili dekana ....ovo sada su izbori gdje ipak glasa vecinom narod i gdje pravo glasa je jednako i onom sa osnovnom skolom i doktoru znanosti...
west_HB is offline  
Old 06.01.2010., 12:09   #29
Michael Collins
Registrirani korisnik

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Jebe mi se za to. Teško će biti gledati i slušati njegova svakodnevna umna prosipanja najmanje pet godina.
Misliš na Ivu?

Ili na Bandića?
Old 06.01.2010., 12:15   #30
The Best F1 Driver
Sebastian Vettel

The Best F1 Driver Avatar

Registracija: Apr 2008.
55 vs 45

meni su te sve ankete krajnje blesave,a ko god da ih radi trebalo bi mu dat nobelovi nagradu za mir,ups mislim za matematiku

Quote:
Prema anketi koju je proveo nezavisni istraživački centar Media Metar, na izbore će sigurno, odnosno najvjerojatnije izaći 59,6 posto birača.

Prema anketi koju je od 2. do 4. siječnja proveo nezavisni istraživački centar Media Metar, SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović na izborima bi osvojio 55,2 posto, a nezavisni kandidat Milan Bandić 44,8 posto glasova.

Centar je u istraživanju telefonski ispitao tri tisuće ispitanika. Sudjelovanje u anketi odbilo je 1976 osoba ili 36,7 posto svih kontaktiranih. Greška mjerenja iznosi +/- 2,4-postotna boda na razini vjerojatnosti od 95 posto, poručuju iz Media Metra, a prenosi HRT.

Prema anketi na izbore će sigurno, odnosno najvjerojatnije izaći 59,6 posto birača Neodlučnih birača je 12,7 posto.
od 3000 ispitanika 1976 osoba im je reklo BMK za vašu anketu i izbore , a to je 36,7 % znači 2/3 je jednako 36,7 %

čak i ako je to samo ne kužim dobro kaj je pisac htio reći ,onda imamo 3000+1976 =4976 al opet da ga ubiješ 1976 ljudi ni od tog broja nikak nije 36,7%

Sprdačina i vjerodostojno do kraja,koda baba gatara sipa postotke iz graha, kod nje bi omjer najvjerojatnije bio 98% za Bandića , 36% za Josipovića i 296% za Bore Lee-a ,crveni su nahebali

ko ima više ili manje nemam pojima i zaboli me,al ovo s tim anketama je nakaradno do daske

Zadnje uređivanje The Best F1 Driver : 06.01.2010. at 12:56.
The Best F1 Driver is offline  
Old 06.01.2010., 12:22   #31
Stribor cumez
Nesiguran u ocito.

Stribor cumez Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
kandy7 kaže: Pogledaj post
kad vam je već toliko drag josipović i sdp predložite mu da porazmisli o tome, skupa s sdp-om, da onih 150 radnika koji svakodnevno ostaju bez posla u Kroejši nikako ne mogu biti oporezovani na budući porez na imovinu, mislim kad se oni već zovu "socijalna" stranka
Uopce nije poanta u novim socijalnim transferima prema nezaposlenim. To smo imali deset godina i evo nas gdje smo. Treba nam politika koja ce podrzati gospodarstvo i zaposljavanje, a nazalost to je i politika koja obicno prdubljuje socijalne razlike iako na kraju vecina ima vise nego sto bi imala u prvom slucaju. Porez na imovinu je ok, pogotovo ukoliko pomogne u rasterecivanju poreznih opterecenja gospodarstva.
Old 06.01.2010., 12:28   #32
the edge
guitar player

the edge Avatar

Quote:
Misliš na Ivu?

Ili na Bandića?
Suvišno pitanje s obzirom na to o čemu se razgovara na temi u zadnjih nekoliko upisa.
the edge is offline  
Old 06.01.2010., 12:29   #33
the edge
guitar player

the edge Avatar

Quote:
west_HB kaže: Pogledaj post
tako da navijam da nas i dalje nastavite vrijedjati, potcjenjivati i buditi u nama inat da nas sto vise izadje na izbore i izaberemo vam hercegovca za predsjednika drzave...covjek iz naroda ..covjek za narod...

a vi akademski naobrazovani gradjani glasajte za josipovica kad bude se kandidirao za rektora ili dekana ....ovo sada su izbori gdje ipak glasa vecinom narod i gdje pravo glasa je jednako i onom sa osnovnom skolom i doktoru znanosti...
Čini mi se da si upravo sam izvrijeđao "svoje".
the edge is offline  
Old 06.01.2010., 12:39   #34
Brankovac
U samoizolaciji

Registracija: Nov 2006.
Quote:
sta je josipovicevci..trta lagana

od posprdnog ismijavanja bandica do danasnje sveopce mobilizacije ....

potcjenili se bandinja,,,,ali samo da vas jos malo uznemirim ..u BiH koliko znam od onih koji ce izaci na izbore 99% za Bandica....

a u BIH je registriranih glasaca oko 400 000 men se cini...

a siguran sam nakon textova Indexa i komentara prepamtnih forumasa po raznim forumima da ce izlaznost u drugom krugu biti daleko veca od 19% koliko je bila za prvi krug izbora u BiH

Zato će na kraju biti zadovoljno 1% navijača u BiH i većina navijača u Hrvatskoj (navijača, pristaša, glasaša Josipovića). Drago mi je da ću biti među tih 1% u BiH
Brankovac is offline  
Old 06.01.2010., 12:42   #35
dalmatin
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2008.
Quote:

.
...dear west HB (molim te prevedi ovo Bandiću)....mi sada ne biramo čovjeka iz naroda i za narod...takve stvari se biraju na lokalnim izborima ilikakosevećzovu kad se biraju oni koji će u Sabor, i gdje će moći donositi odluke koje se uglavnom odnose na unutarnju politiku, ekonomiju i sl.....
...sada se radi o izvorima čovjeka koji će predstavljati narod, zemlju, na međunarodnoj razini....i za to su važnije intelektualne sposobnosti, nego fizičke koje ima Al Bandy (haha...idem pješke po snijegu.....hahha..kuham sarmu )
..čekaj, ako on kuha, što mu žena radi?...kućni poslovi podjeljeni?...on kuha, ona čisti??..ili svak obavlja kompletne poslove, ali svak u svom stanu
dalmatin is offline  
Old 06.01.2010., 12:52   #36
Stribor cumez
Nesiguran u ocito.

Stribor cumez Avatar

Nazalost jako puno ljudi ne kuzi kako Bandic funkcionira ili pak misle da je to manje zlo od "crvenog" Josipovica
Doduse pred nekoliko mjeseci sam tvrdio da cu glasati za Bandica jer je to ocito jedini nacin da mu maknemo ruke iz gradske kasice prasice. Posipam se pepelom, jer sam tad zaboravio da ce on imati odlucujucu ulogu u obavjestajnoj zajednici

Ako ga ljudi stvarno izaberu i ako ce vladati onako kako mi se cini, mozemo slobodno zaboraviti Hrvatsku buducnost na jos par godina. Do 2020 cemo se svesti na intelektualni i gospodarski kapacitet Burundija, a za to nece biti kriv nitko nego mi sami.

I jebo Josipovica i Milanovica sto se konacno ne maknu od fucking povjesti i trijumfalistickog prekenjavanja nad suprotno mislecim biracima, jer zbog svojih jebenih niskih strasti kopaju sami sebi rupu. Isto mislim i o svim forumasima koji su nasli za shodno podjebavati oponente nakon prvog kruga. Na taj nacin se sve svodi na borbu emocija u kojoj ce Bandic sa svojim jeftinim populizmom pobjediti. Izmedju ostalog i zahvaljujuci ljudima koji na ovom forumu nemogu pobjeci od svojeg osjecaja frustriranosti. Kako ne kuzite da ste isti kao i oni kojima je Jna pod zvjezdom rusila selo, pa sad ni 18 godina nakon toga nemogu glasati za "crvene". Frustracije uvijek i svuda zakrce onu racionalnu stranu mozga, a Bandica ce Josipovic dobiti samo ukoliko kampanja ostane racionalna. Sto se vise emocija i frustracija ukljuci to je Bandic blizi pobjedi.

Pobjeda Bandica jest kontinuitet Sanaderovske mafijasko-nepotisticke Hrvatske. To nas je dovelo tu gdje se trenutno nalazimo. Da li vam se doista isplati nastavak takve politike u slijedecim godinama samo zato da bi u izbornom intermecu mogli malo podjebavati politicke oponente?

Zadnje uređivanje Stribor cumez : 06.01.2010. at 13:11.
Stribor cumez is offline  
Old 06.01.2010., 13:06   #37
dalmatin
Registrirani korisnik

Stribor cumez;24375374]Posipam se pepelom jer sam tada zaboravio da ce on imati odlucujucu ulogu u obavjestajonoj zajednici
haha...nekako me se dojmio ovaj dio rečenice, pa sam morala reagirati

Na taj nacin se sve svodi na borbu emocija u kojoj ce Bandic sa svojim jeftinim populizmom pobjediti. Izmedju ostalog i zahvaljujuci ljudima koji na ovom forumu nemogu pobjeci od svojeg osjecaja frustriranosti. Kak ne kuzitre da ste isti kao i oni kojima je Jna pod zvjezdom rusila selo, pa sad ni 18 godina nakon toga nemogu glasati za "crvene". Frustracije uvijek i svuda zakrce onu racionalnu stranu mozga, a Bandica ce Josipopvic dobiti samo ukoliko kampanja ostane racionalna. Sto se vise emocija i frustracija ukljuci to je Bandic blizi pobjedi.
..tako je, mislim da su se pojedini tu postavili previše emocionalno, a ne racionalno...

Pobjeda Bandica jest kontinuitet Sanaderovske mafijasko-nepotisticke Hrvatske. To nas je dovelo tu gdje se trenutno nalazimo. Da li vam se doista isplati nastavak takve politike u slijedecim godinama samo zato da bi u izbornom intermecu mogli malo podjebavati politicke oponente?

i stvarno, zamislite Hrvatsku slijedećih 5 god...i nakon toga
[/QUOTE]
dalmatin is offline  
Old 06.01.2010., 13:09   #38
Vanjushka
Registrirani korisnik

Index je ucinio najvise da Herceg Bosna da plebiscitarnu podrsku Bandicu, i to u ogromnom broju.

Danke Matija.
Vanjushka is offline  
Old 06.01.2010., 13:39   #39
west_HB
U samoizolaciji

Registracija: Dec 2005.
Quote:
dalmatin kaže: Pogledaj post
...dear west HB (molim te prevedi ovo Bandiću)....mi sada ne biramo čovjeka iz naroda i za narod...takve stvari se biraju na lokalnim izborima ilikakosevećzovu kad se biraju oni koji će u Sabor, i gdje će moći donositi odluke koje se uglavnom odnose na unutarnju politiku, ekonomiju i sl.....
...sada se radi o izvorima čovjeka koji će predstavljati narod, zemlju, na međunarodnoj razini....i za to su važnije intelektualne sposobnosti, nego fizičke koje ima Al Bandy (haha...idem pješke po snijegu.....hahha..kuham sarmu )
..čekaj, ako on kuha, što mu žena radi?...kućni poslovi podjeljeni?...on kuha, ona čisti??..ili svak obavlja kompletne poslove, ali svak u svom stanu
ocu..eo cim ga vidim poslije na kavi..sve cu mu kazat...

da se razumijemo ...meni josipovic nije nimalo mrzak..cak naprotiv..vidi se da je nacitan i elokventan cojvek ...jedino mu zamjeram sto je nekakav neslan i bez osobnosti..isto slina...sto promatracu sa strane daje za razmisaljnje da takav cohjek zasita je samo instalirani predsjednik svoga sefa stranke..dakle Bandic tesko da je fulao sa daljinskim
a ogromni razlog sto navijam za bandica je to zdruzeno pljuvanje po bandicu od svih mogucih strana...mesica , indexa, ..dakle pricamo o ogromnoj masineriji svih "ljevicara" predvodjenih strnakom SDP protiv isto ljevicara iz vlastitih redova koji se eto drznuo postati neovisni kandidat i cak prijeti da potuce svoju vlastitu stranku na izborima...

a tragikomicno je da Bandica odjednom prikazuju kao desnicara ..kao da je dosada bio u HČSPu a ne kod Milanovica...

i kad pobjedi bandic eto me u Zg i pred prostorije indexa cu negdje zakupit kakav jumbo plakat i postaviti veliki natpis HVALA Indexu na fasistickoj kampanji naspram hrvatskih drzavljana iz Herceg-Bosne

i zadnje ucijeloj ovoj prici o predsjednicima...oba kandidata su mila majka kakvo je bilo strasilo koje je dosad predstavljalo RH po svijetu...isto krampus..i to krampus koji mrzi hercegovce....
dakle uzivam u ovom cirkusu ..jer necu imati nikakvih negativnih posljeidca cak i i ako moj favorit izgubi....( ne mislim se selit u Urugvaj ili kakve vec gluposti se mogu procitat na forumu)...a ako pobjedi opet dobro...jer bit ce mi drago da se nasekiraju ljigavci poput matije i slicnih njemu...
west_HB is offline  
Old 06.01.2010., 14:20   #40
dalmatin
Registrirani korisnik

da se razumijemo ...meni josipovic nije nimalo mrzak..cak naprotiv..vidi se da je nacitan i elokventan cojvek ...jedino mu zamjeram sto je nekakav neslan i bez osobnosti..isto slina...sto promatracu sa strane daje za razmisaljnje da takav cohjek zasita je samo instalirani predsjednik svoga sefa stranke..dakle Bandic tesko da je fulao sa daljinskim
a ogromni razlog sto navijam za bandica je to zdruzeno pljuvanje po bandicu od svih mogucih strana...mesica , indexa, ..dakle pricamo o ogromnoj masineriji svih "ljevicara" predvodjenih strnakom SDP protiv isto ljevicara iz vlastitih redova koji se eto drznuo postati neovisni kandidat i cak prijeti da potuce svoju vlastitu stranku na izborima...

HB, ma skužili smo se mi (da ti nije mrzak)....ali ono neslan i bez osobnosti......daljinski....
..ja mislim postojao daljinski ili ne, ako Josipović bude izabran za predsjednika,taj daljinski će morati biti usmjeren na nekog drugog...(ha, tko zna što se danas-sutra može dogoditi, možda Bandić pređe na Prvi program te TV? )...predsjednik se na svojoj funkciji mora postaviti kao neutralan, zar ne?..pustimo što su ovi prije činili (pogotovo Frenki)
..i tek sad vidim što si naveo kao razlog navijanja za Bandića....eto, znači li to da i ti u neku ruku (barem si do sada) išao kontrirati Josipoviću,i to po principu....e kad vas je toliko za Josipovića, ja ću baš zato za Bandića
..lijep pozdrav...
dalmatin is offline  

Pravila postanja