Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori predsjednički 2010

Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.01.2010., 01:02   #21
Bojko Bojkot
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2010.
Quote:
astra24 kaže: Pogledaj post
činjenica ima dosta ljudi koji nisu za ove kandidate ,jednostavno su otpisali izbore i neće izići, ali takvi teško da se u ovim noćnim satima registriraju na forumu i otvaraju i odgovaraju na teme
Sigurno si iz ekipe koja je zaključila da će joj što manji izlazak na izbore povećati šanse za prolaz, ali bojim se da su sve šanse izgubljene.
Pa manji izlazak odgovara Josipoviću, zar ne?
Bojko Bojkot is offline  
Old 08.01.2010., 01:12   #22
astra24
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2009.
Quote:
Bojko Bojkot kaže: Pogledaj post
Pa manji izlazak odgovara Josipoviću, zar ne?
Ne mora biti ,ima raznih procjena
astra24 is offline  
Old 08.01.2010., 01:17   #23
Bojko Bojkot
Registrirani korisnik

Quote:
Ne mora biti ,ima raznih procjena
Pa očitovao sam se da mi niti jedan od ponuđenih nije prihvatljiv. Nemam drugih motiva.
Bojko Bojkot is offline  
Old 08.01.2010., 05:31   #24
Ego
Egomanijak

Ego Avatar

Registracija: Nov 2002.
Josipović mi nije previše simpatićan čovjek, posebno zbog veze sa ZAMP-om. Samo zbog toga nikada nebi bio moj prvi kandidat. Međutim, za ono što se od predsjednika republike očekuje, mislim da ima potrebne kompetencije. Obrazovan je, elokventan, kulturan, poznaje Hrvatski i međunarodni pravni sustav i generalno mi se čini kao netko zbog čijih se gafova Hrvatska nebi svako malo crvenila.

Uglavnom, definitivno glasam protiv Milana, ali nije da glasam isključivo protiv.
Old 08.01.2010., 06:37   #25
UnFaithful
snajperica

UnFaithful Avatar

Registracija: Jun 2004.
Prvo san tila glasat za Bandica, zato sto je to glas protiv josipovica

A sada hocu glasat za Bandica, jel Hocu glasat za Bandica

Koja srica, Sretna mi nova godina
Old 08.01.2010., 11:32   #26
gauper
U samoizolaciji

Registracija: Nov 2009.
Glasdam ZA svog kandidata, glasam ZA Ivu Jospovića!
gauper is offline  
Old 08.01.2010., 11:39   #27
castanea
tu i tamo

castanea Avatar

Registracija: Nov 2005.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku castanea Pošalji poruku preko Skype korisniku castanea
Na svim dosadašnjim izborima uvijek glasam "za". Od dvojice kandidata niti jedan nije bio moj izbor u prvome krugu, ali svejedno ću izaći i glasati "za". Ne sjećam se kako sam na bilo kojim prethodnim izborima ikada glasala "protiv".
Old 08.01.2010., 11:47   #28
despot
nepopravljivi racionalac

Registracija: Oct 2007.
Prvi krug je bio ZA, drugi će biti protiv. Na takvu odluku su utjecali i svi oni iz Josipovićeve divizije i stavovi koje konstantnu pokazuju prema svim stvarima koje ja smatram relavantnim u društvu. I ne volim dvoličnost. Bojkot izbora bi bio glas za njih...
despot is offline  
Old 08.01.2010., 12:59   #29
niqueclyde
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2006.
Quote:
despot kaže: Pogledaj post
Prvi krug je bio ZA, drugi će biti protiv. Na takvu odluku su utjecali i svi oni iz Josipovićeve divizije i stavovi koje konstantnu pokazuju prema svim stvarima koje ja smatram relavantnim u društvu. I ne volim dvoličnost. Bojkot izbora bi bio glas za njih...
Tako nekako i ja. Milan bi je bio 9 od 12 (Vidošević, Josipović, Pusić) kandidata, dok je Josipović bio 11od12 (Samo Pusić iza njega).

Možda je Josipović ok ali kad vidim ekipu koja ga podržava: Pusić, Pupovac, Đakula i sl. ne mogu mu dati glas. To nije moje društvo.
Ma stari moj... Neki HDZ-ovac može biti ratni profiter, lažni branitelj, kriminalac u pretvorbi ili običan; izdajnik nacionalnih interesa, plagijator, lokalni šerif, lažov, lopov, seljačina, nasilnik, licemjerni lizač oltara, općenito muljator, neznalica, provokator ili uhljab vulgaris... sve pet... ali ono... nemoj mu reći da se jebe!

Ivan Kovačić 25. travnja 2016. "Neka se j e b u"
niqueclyde is offline  
Old 08.01.2010., 16:07   #30
astra24
Registrirani korisnik

Quote:
Pa očitovao sam se da mi niti jedan od ponuđenih nije prihvatljiv. Nemam drugih motiva.
Ponovo, ne vjerujem da nemaš drugih motiva kada si friško registriran i odmah strašno aktivan , otvorio u 24 h - bar 10 tema
astra24 is offline  
Old 08.01.2010., 16:10   #31
astra24
Registrirani korisnik

Interesantna tema , vidim više ljudi je ZA svog kandidata , ovi protiv se vjerovatno ne žele izjasniti ,pošto je lako vidjeti iz dosadašnjih tema za koga su do sada glasali , pa im nije baš zgodno obrazložiti drastičnu promjenu
astra24 is offline  
Old 08.01.2010., 16:14   #32
Bojko Bojkot
Registrirani korisnik

Quote:
Ponovo, ne vjerujem da nemaš drugih motiva kada si friško registriran i odmah strašno aktivan , otvorio u 24 h - bar 10 tema
Pa pogledaj čovjeće, čak sam i plakat napravio koji poziva na bojkot.
Bojko Bojkot is offline  
Old 08.01.2010., 16:17   #33
astra24
Registrirani korisnik

Quote:
Pa pogledaj čovjeće, čak sam i plakat napravio koji poziva na bojkot.
Super,a motiv za izradu je ....bojkot zbog bojkota
astra24 is offline  
Old 08.01.2010., 16:31   #34
marasovac
U samoizolaciji

Registracija: Apr 2008.
Quote:
signum kaže: Pogledaj post
Evo , dan odluke se bliži , tema na forumu je sve više,ali koliko vidim većina tema i postova se svodi na ocrnjavanje kandidata.
Bar 90% postova je iznošenje negativnih činjenica o jednom ili drugom kandidatu , možda je najgore što je u opticaju hrpa neistinitih informacija .

Zato postavljam pitanje :
Kada date svoj glas, dali je to iz razloga što ste izabrali "svog" kandidata ili tom kandidatu dajete glas iz razloga da protivnik slučajno nebi pobijedio.

Normalno postoji opcija i neizlaska na biralište (poništenja listića), ali po meni je to najgora opcija i onaj tko ne izađe narednih pet godina nebi trebao komentirati rad predsjednika ma tko on bio.

__________________________________________________ ______________

Evo da odmah i odgovorim.

U prvom krugu nisam glasao niti za jednog od ove dvojice , nisam bio siguran niti da želim izići u drugom krugu na izbore ,ali me Bandić svojim izjavama , blamažom na sučeljavanjima , kupovinom glasova tuđim novcem (ZG-parking),itd. natjerao da sigurno iziđem i glasam PROTIV
Nema ZA, zna se što je ZA, glasanje ZA je ono u prvom krugu, to su ljudi koji podržavaju tog kandidata.
Znači ZA Josipovića je 640 594 ljudi a za Bandića 293 068 ljudi.
I to je to.
Kad se gleda ovaj rezultat Josipovića, dakle, 640 594 glasa i s tim uvjerljiva pobjeda u prvom krugu, odmah mi pada na pamet rezultat Mate Granića iz 2000. godine 601 588 glasova a što je bilo nedovoljno za ulazak u drugi krug.
To je samo dokaz gdje nam se srozala demkoracija u ovih zadnjih deset godina.
Prema svemu sudeći Bandić nema nikakve šanse, Josipović će biti predsjednik, i kad taj isti Josipović nešto zasere, pa kad ga ja na forumu napadnem, onda ću dobiti "argument" boljševičke bulumente (što ne znali da su svi koji će glasati za Josipovića boljševička bulumenta, ali oni koji to nisu a glasali su za njega ti se neće ni buniti zbog onoga zbog čega ga ja budem napadao, nego samo ovaj dio njegovih birača) da je on "izabran voljom većine građana RH".
Znam to jer su mi ovaj "argument" već stavljali i za Mesića.
A istina je slijedeća: Niti Franjo Tuđman nije bio biran "voljom većine građana RH", a nekmoli Mesić i pogotovu Josipović.
Franjo Tuđman je imao legitimitet oko 42%. Mesić oko 25%, a Josipović za sad ima legitimitet od 14,25%.
Legitimtet je broj glasova koji je dobio pojedini kandidat u odnosu na broj upisanih birača (dakle ne onih koji su izašli na izbore, nego svih birača).
Dakle, Ivo Josipović će biti predsjednik koji ne da neće biti izabran "voljom većine", pa čak ni "voljom trećine", nego tek "voljom sedmine", dakle, jedne jedine sedmine "građana RH"!
I sve ovo što Ivo Josipović bude imao u drugom krugu, a bude više od 640 594 to nisu glasovi za Josipovića nego glasovi protiv Bandića.
Isto tako, sve što Bandić bude imao preko 293 068 nisu glasovi za Bandića nego protiv Josipovića.
Jer onaj tko je mislio glasati ZA jednog od ove dvojice učinio bi to u prvom krugu...
marasovac is offline  
Old 08.01.2010., 16:44   #35
astra24
Registrirani korisnik

Ovo gore sve vrijedi ako ne bude veća izlaznost , a pošto do sada nikad u drugom nije bila ,neće sigrno ni ovaj put.

Quote:
Niti Franjo Tuđman nije bio biran "voljom većine građana RH", a nekmoli Mesić i pogotovu Josipović.
Građani su za to sami krivi , čekaju da netko riješi sve umjesto njih samih , a to rješavanje počinje izlaskom na izbore
astra24 is offline  
Old 08.01.2010., 18:12   #36
nemaimena
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2009.
PROTIV JOSIPOVICA,
da je bilo koji drugi kandidat s Bandicem u drugom krugu glasao bi za njega -.- ali josipovic je najvece moguce zlo, nastavak mesiceve antihrvatske podanicke politike
nemaimena is offline  
Old 08.01.2010., 18:42   #37
Blatka1
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2009.
[QUOTE=Banzy;24401090]PROTIV DRUGOG KANDIDATA
Ja sam bio najveći Bandićev protivnik i nikada nisam bio njegov zagovornik što se može vidjeti iz mojih davnih postova kad sam otvoreno progovarao baš protiv moga gradonačelnika. Dapače imao sam i ozbiljnih privatnih problema upravo zbog spomenutog. Tek toliko da se ne pomisli da sam neki Bandićevac jer stvar je upravo suprotna.

Mozda nisi bio ali danas jesi Bandićevac. Mene bi iskustvo "ozbiljnih vlastitih problema" nečemu naučilo.

Izlazim na izbore iz straha da ne pobijedi Bandić. Znači protiv više nego za.
Blatka1 is offline  
Old 08.01.2010., 20:12   #38
Outmind
Registrirani korisnik

Registracija: May 2008.
Kad već Vesna u ovoj zemlji nema šanse za 2 krug, drage ću volje glas prije dati Josipoviću nego bandiću.
Outmind is offline  
Old 08.01.2010., 20:21   #39
sexy_ciccolina
Okajava grijehe

Registracija: Apr 2009.
Pošalji poruku preko MSN korisniku sexy_ciccolina Pošalji poruku preko Yahoo korisniku sexy_ciccolina
Protiv bogoljuba
sexy_ciccolina is offline  
Old 08.01.2010., 20:55   #40
gea7
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2009.
protiv Josipovića - samoprozvanog svjetla
gea7 is offline  

Pravila postanja