Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić |
13.01.2010., 15:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
pino3 kaže:
Za Josipovića nije glasalo 60 % građana Hrvatske,već oko 1.300.000 državljana Hrvatske. 
|
Ma koga briga za vas van RH. Niti nas zanima vaše mišljenje a u budućnosti niti vaši glasovi nas neće zanimati.
|
|
|
13.01.2010., 15:12
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
DeDominis kaže:
Koji glupan pokvareni.
Od tih tvojih 60%,jedno 10 % je ona dogmatsko-komunistička srbofilska srž,ovi ostali su isprani mozgovi,koje je lako promjeniti.
|
teško se nosite s porazom, seznuta je ta demokracija.
jadni ste, kad su ljudi glasali za Tuđmana, onda su vam birači bili dragi, a sada kad su glasali za Mesića i Josipovića, sada je riječ o ispranim mozgovima. stvarno ste jadni. 
|
|
|
13.01.2010., 15:14
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
pino3 kaže:
Za Josipovića nije glasalo 60 % građana Hrvatske,već oko 1.300.000 državljana Hrvatske. 
|
i zar to nije dovoljno? velim, zeznuta je ta demokracija. odlučuje većina, a ne crkva, branitelji, bosanci ili hercegovci.
|
|
|
13.01.2010., 15:15
|
|
nepopravljivi racionalac
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
NoviDan1 kaže:
Ma koga briga za vas van RH. Niti nas zanima vaše mišljenje a u budućnosti niti vaši glasovi nas neće zanimati.
|
A što je 2.7 mil glasova nas u RH koji nismo poduprli Josipovića, jesmo li i mi manje vrijedni?
Razumijete li vi koncept demokracije i kritike uopće!?
|
|
|
13.01.2010., 15:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
pino3 kaže:
U Srbiji,Sloveniji i Crnoj Gori slave kao i u Hrvatskoj novog predsjednika Josipovića.Službena Ljubljana i Beograd su oduševjeni izborom Josipovića za novog predsjednika Hrvatske,najavljuju riješavanje spora sa Slovenijom i povlačenje tužbe za genocid protiv Srbije.
U Nikšiću slavi brojna Josipovićeva rodbina koja je već uputila čestitke Josipoviću i njegovim roditeljima,oduševljeni što je baš njihov rođak postao hrvatski predsjednik.Tadić najavio svoj dolazak na Josipovićevo preuzimanje funkcije predsjednika.
Josipović sa gnušanjem odbio mogućnost odlaska na Blajburg da se pokloni žrtvama partizanskog pokolja dok tamo dolaze ljudi u crnom!
Da li je Hrvatska dobila predsjednika Jugoslovena koji će biti popularniji u susjednim zemljama nego u vlastitoj? 
|
To je jako lijepo kad te susjedi vole. Što hoćete više? Ja bih bila žalosna kad ne bi posjetio Škabrnju ili Viukovar. B. me ne zanima...crno mogu obući i doma ali je to jako depresivna boja, više volim bijelu, ma gdje bila...pa čak i tam u B.
|
|
|
13.01.2010., 15:17
|
|
Blitzkrieg
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
pino3 kaže:
Taljanski premijer Berlusconi nije oduševljen Josipovićem poput Slovenaca,Srba i Crnogoraca,on tvrdi da mu Josipović smrdi na komunizam.Isto bi se moglo reći za hrvatske branitelje i dijasporu koji su gotovo jednoglasno rekli ne Josipoviću!
|
Talijanski premijer je u najmanju ruku mafijaš a u najbolju kreten
A da branitelji nisu glasali za josipovića molim dokaz ili prestani trkeljat gluposti  Imamo 500 000 milijuna branitelja i ti baš znaš da su mu svi masovno rekli ne....ajd čovječe probudi se
|
|
13.01.2010., 15:18
|
|
Blitzkrieg
|
Quote:
despot kaže:
A što je 2.7 mil glasova nas u RH koji nismo poduprli Josipovića, jesmo li i mi manje vrijedni?
|
Kako znaš da ga ljudi koji nisu izašli ne podržavaju? Kako si ih odma uračunao među vas? Pusti se ti te matematike. Mogu ljudi podržavati a da i ne glasaju
|
|
13.01.2010., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
koga briga
|
|
|
13.01.2010., 15:19
|
|
Jakost magnetskog polja
|
Quote:
NoviDan1 kaže:
|
X X X
Boli me qurac sa misli hrvat u americi / njemackoj / bih / kanadi itd... Ako se doseli u hrvatsku i pocne placat hrvatski porez onda neka glasa, ovako je to masinerija smrdljive desnice koja je od hrvatske napravila smijesnu zemlju!
|
|
|
13.01.2010., 15:24
|
|
U samoizolaciji
|
Kako je prošlo u Smiljanu?Josipović dobio 100%?
|
|
|
13.01.2010., 15:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
despot kaže:
|
Nisu niti oni manje vrijedni kao ljudi. A kao glasači u susjednoj državi bi trebali biti posve bezvrijedni.
A vi što ste poduprijeli Bandića u RH vi ste nužno zlo da imamo cjelovitu državu. Makar osobno bi radije živio odvojeno od takvih, ili barem u državi gdje bez obzira tko bio izabran to ne utječe toliko na moj život kao kada je HDZ na vlasti. Tada bi me bilo briga što moji politički protivnici izaberu. Ali sada moji protivnički protivnici mogu meni direktno uzeti posao i ostaviti moju obitelj bez kruha na stolu, to je jednako kao da si došao mi doma s pištoljem i probao me opljačkati. Nema milosti. Kada počnete glasati za moralnije i poštenije bez obzira kojoj stranci pripadali onda možemo razgovarati.
Evo ja se kunem u život svoje majke da bi glasao za Hebranga da su on i Bandić ostali u drugom krugu. Što god Hebrang bio nije takav lopov i lažov kao Bandić. Ako ja mogu pošteno glasati očekujem to i od drugih.
|
|
|
13.01.2010., 15:26
|
|
Blitzkrieg
|
Quote:
DeDominis kaže:
|
Ajmo krvna zrnca brojat i prebrojavat, dugo to nismo...tamo negdje od 90-tih :2up:
|
|
13.01.2010., 15:29
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
DeDominis kaže:
|
Familije, pardon, porodice Šerbedžija,Ljuština,Novković,Kalember...100% za Milančeta!   
|
|
|
13.01.2010., 15:30
|
|
U samoizolaciji
|
Dobro,Josipović dobio u Istri skoro 86%.Da,nećemo brojat krvna zrnca.
|
|
|
13.01.2010., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
datipametstane kaže:
demokracija je zajebana stvar, zar ne? ne vlada onaj kojeg želi ckrva, branitelji, Bosanci i Hercegovci, nego jebemu miša, vlada ta prokleta većina. 
|
čuj prijatelju, niti idem u crkvu niti sam branitelj, ni bosanka, ni hercegovka, ali imam malo mozga u glavi kad nekoga hvale moji neprijatelji ja postajem zabrinuta i glasam protiv njega. inače što se tiče branitelja takvi kao ti nebi smijeli ni izustit riječ branitelj jer ju samim spominjanjem blatiš
|
|
|
13.01.2010., 15:33
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
datipametstane kaže:
demokracija je zajebana stvar, zar ne? ne vlada onaj kojeg želi ckrva, branitelji, Bosanci i Hercegovci, nego jebemu miša, vlada ta prokleta većina. 
|
Nemoj tako generalizirati 
Nisam ni vjernik ni bosanec ali sam branitelj i glasao sam za Josipovića jer ga je podržala moja kandidatkinja koja sa 7-8% nije ušla u drugi krug.
|
|
|
13.01.2010., 15:35
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
DeDominis kaže:
|
Ajmo brojati i Thompsonu i Dejanu/Siniši i svima a ne samo ljevičarima 
|
|
|
13.01.2010., 15:36
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
pino3 kaže:
U Srbiji,Sloveniji i Crnoj Gori slave kao i u Hrvatskoj novog predsjednika Josipovića.Službena Ljubljana i Beograd su oduševjeni izborom Josipovića za novog predsjednika Hrvatske,najavljuju riješavanje spora sa Slovenijom i povlačenje tužbe za genocid protiv Srbije.
U Nikšiću slavi brojna Josipovićeva rodbina koja je već uputila čestitke Josipoviću i njegovim roditeljima,oduševljeni što je baš njihov rođak postao hrvatski predsjednik.Tadić najavio svoj dolazak na Josipovićevo preuzimanje funkcije predsjednika.
Josipović sa gnušanjem odbio mogućnost odlaska na Blajburg da se pokloni žrtvama partizanskog pokolja dok tamo dolaze ljudi u crnom!
Da li je Hrvatska dobila predsjednika Jugoslovena koji će biti popularniji u susjednim zemljama nego u vlastitoj? 
|
jugoslavena? Zasto sad to, zar je to igdje rekao?
Quote:
datipametstane kaže:
|
A druge strane, nadam se da ova vecina, koji smo glasali za Josipovica, ne misli bas kao ti ovako Jer, jaoj onda. Koji kuki stavljas tu branitelje u globalu, na ovakav nacin?
|
13.01.2010., 15:37
|
|
Demonska mačka
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
DeDominis kaže:
|
Zašto, pa nije Josipović istrijan. 
|
|
|
13.01.2010., 15:38
|
|
nepopravljivi racionalac
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
NoviDan1 kaže:
A vi što ste poduprijeli Bandića u RH vi ste nužno zlo da imamo cjelovitu državu. Makar osobno bi radije živio odvojeno od takvih
|
Obožavam demokraciju
Inače, veliki broj onih koji su poduprli Bandića su stvarali ovu državu, prije ste vi takvi nužno zlo, nego oni. Dalje, sve što je protiv Josipovića svodite na Bandića, a to uopće nije istina. Bandić je tu i tada se našao ni kriv ni dužan, nema on nikakvu realnu potporu i zato ga ne možeš koristiti kao argument. Zanimljivije je to što je milijun Hrvata spremno glasati za bilo koga samo da nije iz SDP/HNS/Mesić laboratorija (a još 2 mil ne izaći na izbore).
Uopće ne shvaćam ovu hajku sada, Josipović je dobio izbore, nitko to ne osporava, ali zašto moraju ići divizije okolo i proglašavati svako drugo mišljenje nazadnim, praviti problem oko toga što postoji opozicija?
|
|
|
Pravila postanja
|