Pivnica Čisti hedonizam: O hrani, piću, duhanu, sportu, alatu, oružju i ostalim muškim užicima |
|
|
10.02.2010., 13:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
danas se muževi persiraju kad se žena il kofrči il se igraju stranaca u noći... kao nema više persiranja jer eto jedan duh i jedno tijelo...mnogo djece... prije je bila stroga hijerarhija, skoro kao kaste....a i nije bilo zajedništva...ne takvog kao danas....
|
|
|
10.02.2010., 13:56
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
mwm kaže:
Aha.
|
Pa nije Vam nitko rek'o da ste šupljoglaV ili tako nešto. Nikad zadoVoljni 
|
|
|
10.02.2010., 13:58
|
|
comfortably numb
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Uranija kaže:
Pa nije Vam nitko rek'o da ste šupljoglaV ili tako nešto. Nikad zadoVoljni 
|
Daj Vagine.
|
|
|
10.02.2010., 14:04
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
mwm kaže:
Daj Vagine.
|
NeČu.
|
|
|
10.02.2010., 14:07
|
|
feminist
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Nikolajevna kaže:
Ovo čak niti nije loša ideja.... Vi...
Npr: A Vi ste se tuširali? - ovdje čak bolje paše Vi nego Ti jer je poznato da kupatilo nakon muških izgleda ko da ih je bilo najmanje trojica a isto tako i žderu ko da ih je sedam - Jeste još gladni? Naravno da jeste....
|
nikola: sa kakvim se ti to muskarcima druzis  ...il je to pak bilo kad se soba okretala pa ti vidjela duplo
cm: naravno da je normalno...ako si jeremija iz alan forda
uranija: je li to nensi sinatra na avatari? ...ako nije ko je onda... ah krhko je znanje
Zadnje uređivanje el_mariachi : 10.02.2010. at 14:13.
|
|
|
10.02.2010., 15:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
a daj mrčko
|
|
|
10.02.2010., 15:51
|
|
bannaned
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
pjegava i prgava kaže:
mislim da gledate u krivom smjeru..
pritisnes mu roza za sexyz, onda ga stavis na mute.. ..
|
mislim da ti gledaš u krivom smjeru, rozo ti nije za na mute, več za sasvim nešto drugo 
educiraj se 
|
10.02.2010., 15:54
|
|
pričuvni pukovnik
Registracija: Aug 2008.
|
u nas u punta arenasu normalno da muher kaže svojen maridu Usted, skraćeno u Ud., ča sve govori, jerbo ona njemu kaže Vi tako da štuje njegov UD, a i je to borami logično... to Usted ti dođe isto ka skraćeno od vuestra merced, ilitiga vaša milosti, vaša visosti, ono... ka da se obraćadu potkralju portorika il biće meksika, e...
a jednom je jedna naša mala nazvala ministra vanjski poslova cile arđentine doma, u tri sata u noći, jer je tila da ju on spoji s jednin ča je bija ambasador tu u kroejša... i veli ti ona njemu: Felipe... ajme meni... di je ovi moj... i rasplaka se sva... a on će ti njoj: "yo no soy Felipe, yo soy DON Felipe"... ono "slušaj, mala, nisan ti ja Pilip, nego GAZDA Filip"... e, jer teško ti je i reć na rvacki to "don", ča je više i od vaša milosti, onako baš gazda, ka u palermu, e...
@pjegava
ča će ti taki mobitel koji se ne da programirat i ima samo ti par fukcija... u svitu svako malo izbace niki novi model, a ti tvoji muški su stalno isti, pa kako ti ne dopizde.... i veš makinja za prat robu ima više programa... pretpranje, pranje, ispiranje, umekšavanje, centrifukcija, fina roba, svitla roba, vuna, polijester, vlakna... a ti ga samo ušteka u struju pa vrti...
@mrčko
iđu muž i žena pa ugledaju di pastuv mrči kobilu na nikoj livadi... i velju žena mužu... e, a moga bi i ti tako... ili "mužu, mogli biste i Vi vako, ka i oni pastuv"... a on će ti njoj, e bi ja moga, al ti pastuv svakega dana promini po par kobila, a ne ka ja...
|
10.02.2010., 15:58
|
|
Zmajolovka
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
el_mariachi kaže:
uranija: je li to nensi sinatra na avatari? ...ako nije ko je onda... ah krhko je znanje
|
da nije Brigitte Bardot..je, je
znam, znam da niste mene pitaoli, a Vi ionako mene ne pitašte, ali ja sam draga i ljubezna i fina pa eto, reko , da Vi kažem....
Zadnje uređivanje chilimama : 10.02.2010. at 16:05.
|
|
|
10.02.2010., 16:02
|
|
pričuvni pukovnik
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
Nikolajevna kaže:
Naravno, kod seksa se može ići još dalje pa ga zvati On. Pogotovo ako se pritom zamišlja Ewan McGregor, a ako se zamišljaju i Ewan i Joaquin onda ga se može zvati Oni. Za one najperverznije ga se može zvati Vatreni ili Juventus.
|
e, ako si u zagreb, moreš vako reć: "Izvoliju...." i unda si rekla samo ewanu, a morebit i ewanu i joaquinu i estebanu...
a u pariz moreš ka i ovdi reć On... i znači ti isto, ... samo isto ne moreš reći kliko i je... more bit jedan on, a more i bit cila ekipa onega bernara tapija
|
10.02.2010., 16:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
samo malo, nemoj ti mene smućivat ... estebana nisam spomenula nijednom. 
ni roberta i alejandra.
|
|
|
10.02.2010., 16:15
|
|
Zmajolovka
|
Quote:
Nikolajevna kaže:
samo malo, nemoj ti mene smućivat ... estebana nisam spomenula nijednom. 
ni roberta i alejandra.
|
Molit ću lijepo, obraćati se Vi svim forumašima s muškim spolom...nema više trt mrt..mile lale idi mi dođi mi vamo tamo livo desno oću neću
VI Vi i Vi i fertik
|
10.02.2010., 16:19
|
|
Peti Amandman
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
el_mariachi kaže:
...persira se postar, stipe mesic...
|
Od njih se još nada da će dobit seksa.
|
10.02.2010., 17:09
|
|
feminist
|
Quote:
chilimama kaže:
Molit ću lijepo, obraćati se Vi svim forumašima s muškim spolom...nema više trt mrt..mile lale idi mi dođi mi vamo tamo livo desno oću neću
|
e jos samo reci da si citala roman od alana forda koji se zove frit i frut
nikola: ma salio sam se bre...evo isprike u obliku slike...
http://yfrog.com/0dnikoladj
munafir: to poredjenje koje je zena napravila da bi i muz mogao kao konj...jel to ona sanjari o konju?  pa onda su zene zbilja bolesne
kfm: eh..ti ziv...cuo sam da se neki seksaju sa psima, pa sa zmijama, pa sa mrkvom, pa sa feministicama ali seksati se sa mesicem    to je bolesnije od ovog topika
edit: kad smo vec kod mesica...faca ne zna sto znaci autokefalan..znaci ne zna ni grcki tj jezike... opet ne razumije se ni u pravoslavlje (mozda bi isao ratovati protiv srba)...cim to ne zna ne zna ni katolicanstvo...opet religija je povezana i sa filozofijom, povjescu i mitologijama ... iz mitologije je nemali broj tema obradjen u slikarstvu, poeziji i glazbi... znaci ni u to se ne razumije
onda odes na njegovu stranicu i vidis da je bio komunista koji je zaglavio u zatvor pa mu je tamo sapun ispadao pa je promjenio misljenje pa je bio sa tudjmanom pa promjenio misljenje pa neovisni pa opet mijenja misljenje a od jezika govori ruski...i onda kazes ...k vragu...logika je vrlo mocno oruzje 
Zadnje uređivanje el_mariachi : 10.02.2010. at 17:16.
|
|
|
10.02.2010., 17:31
|
|
Zmajolovka
|
Quote:
el_mariachi kaže:
|
A što se Vi ćudom ćudite : jel da sam ćitala uopšte ili da sam ćitala alana forda ili se specificirano ćudite baš toj epizodi....? Nemojte, štovani i uvaženi kolega forumašu gubiti svoje dragocjeno ćuđenjem na neke sitne zloćine što ga moja malenkost u neka doba mladog ludovanja učinila...eto, neka to bude među nama ...a ima još , joj da znate samo...
Jako bi Vas cijenila ako biste bili tako ljubezni pa mi rekli koja je to ćuprija...
znakovito mi to vaše korespondiranje s Nikicom, ako me razumijete... 
|
10.02.2010., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
kakva je to mećava vani?
dogrudvala sam se do kućice...
iznenadila samu sebe i skuhala si ručak..sad nemrem disat
persiramo se..jel se tu misli o formi, dakle bitno je što se govori, a ne i što se misli? dakle radi se o običnim zahtjevima za servilnošću ?
(zašto mislim da sam falila?)
jesam rekla da mi se gadi snijeg
p.s. mrčko jel bolje biti negativan na netu, nego pozitivan kod doktora ?
|
|
|
10.02.2010., 17:48
|
|
feminist
|
Quote:
chilimama kaže:
znakovito mi to vaše korespondiranje s Nikicom, ako me razumijete... 
|

pa bas sam si mislio hoce li nikola to procitati izmedju redova...ili ce vidjeti u duplo...il mozda misliti da je to asocira na sise...a i oni otvorcici gore bi mogli izgledati kao neke pusikarnice
inace A Ford je fenomenalne kritika kapitalizma ali na zalost vecina osoba koja je to citala je mislila da se radi o komediji...dzon logan slabije izdanje ali solidan
a cuprija na mostu je pod zastitom unesca
dzosi: najbolje je biti pozitivan prema doktorima kad im postavljas negativno pitanje preko neta
|
|
|
10.02.2010., 17:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
Lokacija: In my dreams, colours, beautiful words, every little flower and bird song, in sunrise and rainbow, in sight and flow.
|
Quote:
Pogledao sam film "Sveti Georgije ubiva azdahu" i tamo naravno "vjerna" ljuba persira svog muza. I to je bilo prije normalno. Danas nije. Emancipacija i slicne PM. Zene sjede za racunailma 8 sati i onda otvore konzervu da bi skuhale rucak. Onda kad joj on nesto kaze ona odmah ide svojoj mami koja da je bila bolja odgojila bi svoju kcerku malo bolje.
Pitanje je: u kom trenutku je nestalo persiranje svojih gospodara i je li bolje ovako ili nije.
Moram reci i da svijet nikad nije bio pokvareniji nego sto je sad.
|
Slazem se da svijet nikad nije bio pokvareniji, ali kamo srece da to mozemo zakljuciti samo zbog persiranja, koje je u ovom slucaju banalano ako razmisljamo o pokvarenostima 21. vijeka... Persiranje se izgubilo zbog ravnopravnosti zena i muskaraca. Sto se tice proslosti zene bi slobodno mogle da se zapitaju ''Zasto nekada i zene nijesu maltretirale muskarce kad im nesto nije bilo po volji, zasto je dugo bilo dozvoljeno samo muskarcima da glasaju, zasto oni nijesu podizali djecu, zasto oni nijesu obavljali kucne poslove, zasto smo ispastale jer smo pripadnice zenskog roda, zasto su proklinjali zenska novorodjencad..., zasto..., zasto...?'' To sto vam ne persiraju moze se reci da ''uzvracaju udarac''  Film ''Sveti Georgije ubiva azdahu'' prikazuje radnju koje se odigrala 1914, a sada je 21. vijek. Vjerovatno su svi moralisti 20. vijeka, (i svih prethodnih) za svaki prethodnii smatrali kako je bio smireniji i bolji.
Ako vas to izgubljeno persiranje zabrinjava, nemojte nikada pomisliti sto bi moglo biti za koji vijek sto se tice musko-zenskih odnosa i postovanja. 
|
10.02.2010., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
Nikolajevna kaže:
Ovo čak niti nije loša ideja.... Vi...
Npr: A Vi ste se tuširali? - ovdje čak bolje paše Vi nego Ti jer je poznato da kupatilo nakon muških izgleda ko da ih je bilo najmanje trojica a isto tako i žderu ko da ih je sedam - Jeste još gladni? Naravno da jeste....
Naravno, kod seksa se može ići još dalje pa ga zvati On. Pogotovo ako se pritom zamišlja Ewan McGregor, a ako se zamišljaju i Ewan i Joaquin onda ga se može zvati Oni. Za one najperverznije ga se može zvati Vatreni ili Juventus.
Kad sam izradi neki komad namještaja ili napravi nešto čemu se gosti mogu diviti ga se može zvati MI a u kontekstu u kojem se spominje njegova plaća bi ga najbolje bilo zvati Ja.
|
Mislim da se ovakav prijedlog može i mora prihvatiti jednoglasno i bez amandmana i rasprave 
|
|
|
10.02.2010., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
eto, ne persiraš ih i odmah te ignoriraju
nego, čitala sam jednom Bibliju, mislim da je to bilo danas, tamo piše da žene trebaju poštivati muževe i muževi voljeti svoje žene. dakle, ako i kad muž želi da mu se persira treba mu se persirat. jasno k'o suza 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:48.
|
|
|
|