Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Star Trek Fan Club

Star Trek Fan Club Resistance is futile.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.07.2004., 14:27   #21
Vojađer je kanta od broda, a i posada je u banani (izuzev 7 od 9).
Nabijem ti brod kojem je žena kapetan.
Old 05.07.2004., 23:38   #22
VOYAGER! My favorite!

EMH mi jedini dobar lik. Voyageru fale dobri likovi i kontinuitet kakv ima DS9 - da ima to bio bi puno bolji. That i malo manje killer biljaka.

Then again, nisu mogli ići na kontinuitet i realnost kad se nalaze s malim brodom u Delti a kapetan je agresivac... Što je po meni dobro. OK je biti agresivac u agresivnoj okolini, hell ja napadam ljude ak me krivo pogledaju, ali takav attitude joj ne bi... MAH, neću, previše puta smo prožvakali tu temu. Samo ću gledati epizode i bitchati što nije valjalo.

'nuff said.

You know what would be really cool? Da Voyager nije intrepid već sovereign... Thein again, onda se sigurno ne bi zvao Voyager već Challanger. Da je sovereign bi lakše progutao sedam godina u prokletom hostile teritoriju gdje u svakoj epizodi brod napola raznesu agresivni alieni (but lo and behold, slijedeću epizodu je sve ok - remember prve sezone DS9-a? Cijelu prvu i dio druge je DS9 bio kanta željeza koja se raspadala. TO VOYAGERU FALI!)
Old 06.07.2004., 13:10   #23
Quote:
AllweEverWanted kaže:
Varash se zadnja sezona je jedina koja nesto valja,..
JEDINA koja NEŠTO valja ??? aaaaargh blasphemy!! bring out the lomača!!
Old 06.07.2004., 23:22   #24
Quote:
gabal kaže:
Moj prvi Star Trek - prvi koji sam redovito pratio. Ne sjećam se previše TNG-a kada se prvi put prikazivao.

Baš me zanima kako ću ga doživiti sada kada samo odgledao ostale Star Trekove.

to isto kažem i ja - baš isto
kad se sjetim ja satova tjelesnog, starih prijatelja iz osnovne, kako je nekad bilo sve najbolje, sada je sve drugačije, sad nas budučnost vodi kroz ratove, sve je nakako napetije, samo su uspomene ostale, kad se sjetim ja prve simpatije, djevojke su bile najljepše, to su bili dani akcije,..ŠTA BI DAO DA SMO OPET SKUPA SVI, DA SE KAO NEKAD OPET NAZDRAVI,....
Attack is offline  
Old 06.07.2004., 23:39   #25
Meni je isto Voyager bio prvi!

A kako prvi uvijek ostaju u sjećanju, najboljem, najjačem, mislim da nikaj neće to promjeniti!
Voyager rula!

Možda sad malo drugačije budem sveskupa gledao situacije end staf, bolje razumio, al to je samo osnova da ga zavolim još više, da ne kažem da ju zavolim još više!

Old 06.07.2004., 23:48   #26
i samo da naglasim - ja sam veliki obožavatelj Picarda i Siska i nisam baš neki preveliki obožavatelj Voyagera tako da ću ga pljuat kad god mi se ukaže prilika - netko mora i to
kad se sjetim ja satova tjelesnog, starih prijatelja iz osnovne, kako je nekad bilo sve najbolje, sada je sve drugačije, sad nas budučnost vodi kroz ratove, sve je nakako napetije, samo su uspomene ostale, kad se sjetim ja prve simpatije, djevojke su bile najljepše, to su bili dani akcije,..ŠTA BI DAO DA SMO OPET SKUPA SVI, DA SE KAO NEKAD OPET NAZDRAVI,....
Attack is offline  
Old 06.07.2004., 23:52   #27
MOLIM, pluvat po Voyageru, hau der ju, hu givs ju d rajt, ju ar a min prsn......

Old 07.07.2004., 00:07   #28
Voyager

nemogu svi biti veliki fanovi - neko mora i vatru ložit
Attack is offline  
Old 07.07.2004., 00:16   #29
Da ne bi neko bijo naložen!!!!!!!!!!!!!!!

A, jesam opasan!!!!

Old 07.07.2004., 07:11   #30
Quote:
Nighthawk kaže:
Voyageru fale dobri likovi i kontinuitet kakv ima DS9 - da ima to bio bi puno bolji. That i malo manje killer biljaka.
Po meni veći problem od lošeg razvoja likova je nezanimljivost Delta kvadranta. Da, sad će neki skočiti "pa kako, imaju Borga i to". Po meni to nije niti približno dovoljno. Borga smo već viđali i prije kako uništava granične stanice Romulanaca i Federacije. Dovraga, čak je stigao i do Zemlje. OK je to sve, ali proglasiti ih vladarima Delte je po meni malo pretjerano. Ustvari, oni imaju jedan dio kvadranta kao svoju bazu koja je povezana transwarp kanalima s ostatkom galaksije.

Sve ostalo je bijeda. Koga imamo za negativce, totalno nezanimljive Kazonce, zanimljivo zamišljene ali loše prezentirane Vedeance (one s fagom koji kradu organe), Hirogence, pa oni smećari Malonci... itd. Svako malo neki novi neprijatelj, da ne spominjem kako se skoro svaki tjedan susretnu s nekom novom rasom koja slijedeći tjedan ne znači više ništa, tzv. "aliens of the week" sindrom.

Uzmimo Gamu npr., ne vidimo previše što se tamo događa, ali znamo da tamo postoji nekakav ustroj, Dominion drži red. Nešto takvo nedostaje i Delti, nekakva organizacija ili savez planeta ili više njih koji bi unatoč svemu bio logičan jer uvijek prijeti opasnost od Borga. To bi otvorilo nove saveze i neprijateljstva koja bi imala utjecaj i na Voyagerovu ulogu u kvadrantu, izbjegle bi se mnoge logičke rupe, a da ne govorimo koliko bi serija dobila na kontinuitetu, a samim time otvorio bi se veliki prostor za razvoj likova s brojnim drugim mogućnostima.

Ovako imam osjećaj da potencijal Delte nije niti približno iskorišten i sve što imamo je napucavanje Voyagera s nekim tko naiđe tu epizodu... iz tjedna u tjedan

Netko kaže Doktor i Sedma su jedini likovi koji napreduju... pa to je sasvim i logično jer Doc želi da ga se prizna kao svjesno biće a Sedma povraćuje svoju ljudskost. Tako su i zamišljeni. O Janewayici ja danas znam samo da voli kavu, često ima PMS... i ništa više mi ne pada na pamet.

Ne morate se složiti sa mnom, ali eto... ovo je nekakvo moje viđenje "problema".
BillGatesMustDie is offline  
Old 07.07.2004., 13:21   #31
BGMD je apsolutno, totalno, neopozivo i bespogovorno u pravu. Toliko ja.
GaelGarciaBernal is offline  
Old 07.07.2004., 20:32   #32
What BillGates siad.

Bilo bi zakon kad bi postajalo takvo neko udruženje ili više njih i da scenaristi cijelo vrijeme imaju na umu kompleksne političke intrige unutar njih koje nam ne prikazuju, već nam samo govore Voyagerovu verziju cijele priče (tu i tamo nam davajući uvid u određene diplomatske borbe i slične stvari). Recimo ovu epizodu:
Voyager mirno plovi Deltom kroz teritorij Koalicije, udruženja planeta bit kojeg je parlamentarna monarhija i s kojima ima safe passage treaty. Dobili su upozorenje da naprave krug oko nekog sustava bez objašnjenja, ali hrabra kapetanica Janeway odluči ignorirati upozorenje jer bi inače, iz nekog samo scenaristima jasnog razloga, morali putovati nekoliko mjeseci dulje. Dakle, kreće kroz taj sustav gdje se nađe usred bitke koja bi zasjenila Wolf 359 u kojoj kombinirana Koalicijsko-Alijanska vojska napada Borgove umjesto da čekaju ofenzivu. Koalicija je tako htjela poštedjeti Voyager (god knows why) koji se ovako našao u cross-fireu troje strana (Koalicija i Alijansa imaju čvrst savez, ali there's always a butt) s kojima imaju potpisan non-agression treaty. Neutralni ne mogu biti jer je kapetanica bila toliko tvrdoglava da nije htjela produžiti putovanje pa su se našli u poziciji kada ih pogađaju random torpeda i kada nikoga nije briga za jedan mali nevažni brod kao što je Voyager.

Ili zamislite Federation embassy u Delti. I mean a *real* Federation embassy. Pa onda zamislite situaciju kad se Janewayica vraća u Deltu i objavljuje da Federacija u Delti ima nove saveznike.

Oh, well. A guy can dream, can't he?
Old 07.07.2004., 22:57   #33
Quote:
pingo kaže:
Da ne bi neko bijo naložen!!!!!!!!!!!!!!!

A, jesam opasan!!!!

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - nemoj nemoj - upiškio sam se u gaćice - jaooooooooo

SAm pogled na tvoj avatar mi uljeva strah u kosti
Attack is offline  
Old 08.07.2004., 00:07   #34
Ma da, samo Doktor i Seven?

A Tom Paris? U 1. sezoni ljut, ogorčen, neodgovoran, nediscipliniran i opasan buntovnik, izaziva tučnjave po brodu i cijela posada ga mrzi. U 7. sezoni, uzoran časnik, muž, otac i prijatelj.

B`Elanna Torres? Divlja klingonska zvijer na početku, Makijka, mrzi Flotu i Federaciju. Na kraju serije - sve samo ne to.

Super su to likovi bili,

"Your Kung Fu is strong, Grasshopper, but take this grenade launcher just in case."

"Zatim Odisej počne strijeljati prosce. Dolazi do velike bitke jer je Melantej donio proscima oružje. Nevjerne sluškinje moraju očistiti dvoranu od leševa i krvi a onda ih Odisej povješa."

Odiseja, XXII. pjevanje, sažetak
Larsson is offline  
Old 08.07.2004., 13:31   #35
Ja se nadam da će mi se s ponovnim gledanjem Voy, vratit kroz zadnje vrijeme izgubljena želja gledanja Star Treka!
8472 is offline  
Old 08.07.2004., 23:24   #36
Quote:
8472 kaže:
Ja se nadam da će mi se s ponovnim gledanjem Voy, vratit kroz zadnje vrijeme izgubljena želja gledanja Star Treka!
Hell yes!!!!!

Neg kak!

Ovaj DS9 je posto šranje, jedva čekam maj prešs Đejnvej!

She will lift my spirit high!

Old 08.07.2004., 23:49   #37
Quote:
pingo kaže:
She will lift my spirit high!
I have a feeling she will lift something else besides your spirit.

Some of us like Ezri, some like Jadzia, some like 7 of 9... and some are just plain kinky.
Old 08.07.2004., 23:56   #38
Quote:
Larsson kaže:
A Tom Paris? U 1. sezoni ljut, ogorčen, neodgovoran, nediscipliniran i opasan buntovnik, izaziva tučnjave po brodu i cijela posada ga mrzi.
U drugoj sezoni miran, odgovoran i disciplinirani časnik.

Quote:
B`Elanna Torres? Divlja klingonska zvijer na početku, Makijka, mrzi Flotu i Federaciju.
Na kraju prve sezone sve samo ne to.

Kako si mogao zaboraviti Kima? Character development at its finest.
Ili Neelix, npr. U prvoj sezoni iritantni slijepi daltonist - u 7. sezoni iritantni slijepi daltonist kojeg je poševila klingonka.
A Tuvok? U prvoj sezoni crni Vulkanac - u 7. sezoni crni Vulkanac koji mora brzo doma po Prozac.
A Chakotay? Ne smijemo zaboraviti Chakotaya. U prvoj sezoni tip s tetovažom na glavi koji je postao prvi časnik - u 7. sezoni prvi časnik s tetovažom na glavi koji se u zadnjih nekoliko epizoda ludo zaljubljuje u 7 of 9.

Jesmo li koga zaboravili? Ah, yes, the precious Kathryn.
U prvoj sezoni kapetanica koja je tek dobila brod - u 7. sezoni kapetanica koja ima brod 7 godina. Wooooaaaahhhh!
Jednu stvar joj priznajem - peace treaty s Borgom, ali ovaj 'priznajem' uzmite uvjetno budući da ne priznajem tog Borga s kojim je sklopila treaty.
Old 09.07.2004., 05:05   #39
Ja nisam ništa rekao za Kima i Chakotaya... keep those creatures away from me...

Što se Tuvoka tiče, on je Vulkanac. Oni se ne mijenjaju s godinama, oni su uvijek cool pointy-eared bastards.

No sve u svemu, Doktor, Seven, Paris i B`Elanna - za njih zbilja smatram da su se vrlo zanimljivo i kvalitetno razvijali kroz seriju.

Da, čak i dalje od 2. sezone!

"Your Kung Fu is strong, Grasshopper, but take this grenade launcher just in case."

"Zatim Odisej počne strijeljati prosce. Dolazi do velike bitke jer je Melantej donio proscima oružje. Nevjerne sluškinje moraju očistiti dvoranu od leševa i krvi a onda ih Odisej povješa."

Odiseja, XXII. pjevanje, sažetak
Larsson is offline  
Old 09.07.2004., 12:26   #40
jedan je TNG!!111!!1!!!

Drago mi je što ću opet gledati Voyager - puno bolje od ovog apsolutno ne-trekovskog DS9.

Voyager mi je drag - kao što ti je drag mlađi, pomalo naivni brat. Ako ništa drugo - nasmijat će te.

Voyager se ne može uspoređivati s TNG-om, but then again - who can!

schmokljan is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:39.