|
|
12.11.2011., 21:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
povijest haloterapije
pročitajte pa će vam biti jasnije neke stvari...
ja osobno vjerujem u djelotvornost slanih soba
|
13.11.2011., 22:39
|
|
§
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
zeko_79 kaže:
To ti je puno jače djelovanje soli, nego običan boravak na moru. Halogenator ispušta puno veće koncentracije soli, a u slanoj sobi u koju mi idemo smo uvijek sami unutra. Nama nakon 6 odlazaka se vide rezultati, nadam se da će biti super.
|
Kakav halogenator? Ja znam samo ovakve stvari, ne uklapaju mi se u slane sobe baš. http://hr.wikipedia.org/wiki/Halogeniranje
|
|
|
21.12.2011., 18:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Ako nekoga zanima, dobila sam e-mail od Poliklinike Helena (tamo inače idemo zbog drugih problema, sa dermatitisom i plućnim bolestima nemamo problema), da imaju odnedavno slanu kapsulu, u koju uđe ili dijete samo ili vi s njim,ako je manje, pa nema opasnosti da se dijete zarazi od drugih.
|
|
|
14.03.2012., 18:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
slana soba
Pitanjce?
Moj anđelak se već duže vrijeme bori sa alergijom. Redoviti smo gosti DB Srebrnjak 
Čula sam da je slana soba učinkovita kod djece sa respiratornim tegobama i alergijama.
Da li ima netko kakva iskustva sa slanom sobom i alegijama? I naravno kako izabrati pravu sobu  ?
Hvala
|
|
|
19.03.2012., 16:39
|
|
Heart full of pride
|
ja ne vodim klinca jer znam da te slane sobe otvaraju nestručni ljudi, bolje pare od 10 dana terapije utrošiti na vikend na moru ....
|
19.03.2012., 18:35
|
|
mama male vragolanke
Registracija: Jan 2009.
|
mi smo išli u 2 navrata u slanu sobu,preko kolektive sam kupila kupone, prvi put sam kupila 2 kupona (4 tretmana za nju) i u toj sobi je sol bila dole po podu (kao pjesak) i onda su se djeca mogla igrati s tim,kao sa pjeskom i to sve,ali mi je čovjek odmah rekao da bi trebalo 10 tretmana za redom da bude učinkovito. Drugi put smo išli u jednu drugu,odmah sam kupila 5 kupona ( 10 tretmana) i prvo me je žena pitala jesmo kad bili ja kažem da i kažem gdje i ona odmah počne kako nije dobro da ta sol bude po podu,bla bla bla...i ajde pita ona mene jel ima mala alergije, bronhitis...ja kažem ne,a ona u čudu pita a zašto ste vi onda došli, a ja u šoku  pa došli smo preventivno jer joj tu i tamo curi nos i to sve pa da se ne razboli bla bla,nije koza bila baš oduševljena,ali ja sam smatrala da joj to odmoći ne može nego samo pomoći. Par dana je curio nos kao lud (sol otpustila sve u sinusima) i nakon toga sve super  tako da je meni to super i dva tretmana preko tih jeftinijih stranica smo dobile za 30 kn (15 kn po tretmanu)a opet joj je pomoglo. Kad jesen opet krene opet ćemo ići 
|
26.03.2012., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja imam problema s astmom,a ni alergije mi nisu strane. Prosle sam godine otkrila slanu sobu i - preporodila se  Ali da, treba dosta tretmana. Ja sam vidno poboljsanje osjetila nakon nekih 10. U jednom periodu,nakon 3-4 posjeta cak mi se malo i pogorsalo no dr mi erkla da se tako cisti sve sta se nakupilo. To je moje iskustvo 
|
|
|
18.03.2025., 17:43
|
|
Kenjamin
Registracija: Jan 2013.
|
Ja sam bio s djetetom na 6 termina, nikakve beneficije nismo vidjeli ni ja ni dijete. Meni su sinusi i dalje ostali zatvoreni, kao i djetetu, i oboje smo i dalje kašljali. Sve u svemu, kao da nismo ni bili.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:57.
|
|
|
|