|
|
27.05.2011., 13:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2005.
|
vele ljudi da dobri ljubavnici uvijek rade curice
kaj ces, mozda ti ljudi zavide na dobrom seksualnom zivotu pa zato njurgaju 
|
|
|
27.05.2011., 13:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
Jules76 kaže:
meni nije bitno. i ja imam kcer, zeljeli smo curicu i kad budemo imali drugo zeljeli bismo da je takodjer curica. iako ako bude decko necemo plakat. na ovakve komentare (srecom u obitelji ih nemamo ali isto se nadje bisera, od susjeda do slucajnih prolaznika  ) odgovaram sljedece: mi smo zeljeli djevojcicu. volimo ju najvise na svijetu i ne bismo nikada zeljeli da je musko. osim toga, trudit cemo se da nas jako voli, tako da kad jednom i sama bude imala djecu, barem unuke mozemo vidjati kad nam se sprdne, a ne da ovisimo o snahinoj dobroj volji.
|
Quote:
Lali Puna kaže:
ak je tebi nebitno, boli te dupe što drugi misle i komentiraju. kad si rodila (btw, čestitam)? možebit te još peru hormoni pa si malo osjetljivija.
oko nas nitko nije imao takve komentare, ni kad smo saznali da je curica, a bome nitko nije umirao od oduševljenja kad je ispalo da će drugo bit muško.
|
hvala, rodila sam rije 6tjedana, jučer mi i službeno završilo babinje
mogli bi bit hormoni, al svejedno se svaki put pitam koji su to motivi koji ih tjeraju na takve komentare. eto obitelj sam gore djelomično objasnila, ali slucajni prolaznici, e ti su posebna kategorija, daju si svašta za pravo
npr.jednom smo mm i ja sjedili na klupi, curka je trckarala oko nas i neki deda nam je prisao i pitao nas je li to nase dijete i je li žensko, a kad smo odgovorili potvrdno, pitao nas je a gdje nam je muško - ja sam na to fkt popi..... i rekla mu da krši Ustav RH i da cu mu pozvat pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova  i da mu želim da u drugom životu bude žensko koje će provest minimalno 24h u predrađaoni. Zbrisao je pred mojom bujicom rijeci 
|
|
|
27.05.2011., 13:36
|
|
registriralo me
Registracija: Sep 2007.
|
Ja znam zensku koja je rodila prije 7 god...tad joj je bilo oko 22 godine i rodila je kcer...u bolnici kad je rodila nije htjela uzet ni pogledat bebu jer je curica 
Ovo je ziva istina...7 godina nije "smjela" zatrudnit,bojala se da ce opet bit zensko
Sad je vidim da je rodila al nikako nevidim sta je jer su joj kolica zuta i ea naznaka,al s obzirom da je izasla van u setnju selom,garant je musko ... 
Jer da je zensko,takoj zadrtoj mladoj osobi to bi bio kraj svjeta i nebi je se vidjelo tako lako vani....
Mjesto da bude zahvalna sto joj djete zdravo i pravo ona nece da gleda jer je zensko!?Katastrofa!!! 
|
27.05.2011., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
cudim se tome a mm mama isto uvjerena bila da ce mali biti curica jel kao sve samo muski u familiji,ona ima 3 sina ,oni imaju sinove,sad i mm..ma mislim si  zasto nitko u mojoj familiji nije tako nesto rekao 
|
27.05.2011., 13:37
|
|
blessed ♥
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
SummerNight kaže:
a evo mala balansa temi, moja bivsa susjeda je rodila 5 deckica u nadi da ce dobiti curicu 
|
tako su mm-ovi došli do njih petero...nadali se curici a ono sami muški 
nakon najmlađeg su digli ruke, a i godine su ih stisle 
|
|
|
27.05.2011., 13:38
|
|
Ja sam mama od puhtlice:)
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
sara0103 kaže:
to nazalost rade svugdje. ako im se ne svidi spol, odu ravno na abortus. ponavljam, bolesno
|
Prije nije bilo uzv pa kada bi se curica rodila zamotali bi ju u mokru plahtu i ostavili tako preko noći i bebica bi dobila upalu pluća i kada bi otišli kod dr.naravno prekasno.. 
|
|
|
27.05.2011., 13:39
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
lotus_flower kaže:
tako su mm-ovi došli do njih petero...nadali se curici a ono sami muški 
nakon najmlađeg su digli ruke, a i godine su ih stisle 
|
mozda je tm moj bivsi susjed  
jel se na B preziva 
|
27.05.2011., 13:40
|
|
luzerica
Registracija: Jul 2006.
|
...uf, ne vidim smisla u živciranju oko takvih stvari i ljudi...iskreno, s takvima uopće više ne komuniciram ako se pokaže da vole sipat takve i slične bisere iz rukava
...nedavno sam na busnoj stanici čula dvi babe kako pričaju oko ovoga, odnosno jedna je drugu valjda pitala jel joj sin i snaha namjeravaju ić na sina nakon dvije kćeri...baba joj je samo mrtva ladna rekla: e draga moja, pametan čovik ima dvi ćeri, a budala tri 
|
27.05.2011., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
|
27.05.2011., 13:41
|
|
registriralo me
Registracija: Sep 2007.
|
Ja sam prvo htjela curu i mislim da sam prvo rodila curu da nebi ni rodila drugu bebu 
Nisam bila razocarana sto je djecak,jer ga obozavamo 
Al drugo sam definitivno htjela curu...al mislim dobijes ono sto ti je sudjeno,nemos uticat na to...
Sad imam curu i sad neuzivam bas onako kako sam ocekivala i onako koliko sam uzivala sa sinom kad se rodio....Zao mi je ,al sad sam umornija i imam vec djete jedno .... Uglavnom,moj sin je jedino musko u muzevoj familiji  Sve su cure
|
27.05.2011., 13:43
|
|
frikusha
Registracija: May 2008.
|
Kaže moja baba: Lipo je imati i jedno i drugo... ali neka je muško.
Valjda je to balkancima zapisano u genima. Ali nikad mi to neće biti jasno. Ne gledam na spol na taj način, hvala bogu. Iako potječem iz okolice Zadra. 
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
satori kaže:
vele ljudi da dobri ljubavnici uvijek rade curice
kaj ces, mozda ti ljudi zavide na dobrom seksualnom zivotu pa zato njurgaju 
|
moj ginic, koji btw ima 2sina, je rekao da ga sef zafrkava da se decki rade ofrlje, a curice s ljubavlju. MMov kolega, takodjer ponosni otac dvojice sinova je rekao da ovi nervozni muški, koji su stalno u nekom grču, rade sinove, a njemu je (točno) prognozirao da ce i drugi put napravit curku jer je opušten
ovakvi komentari, izrečeni u šali su mi skroz ok, ali ono gore navedeno tješenje 
|
|
|
|
|
Resetirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Figice, daj molim te obriši zadnji post, odvratan je 
|
27.05.2011., 13:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
_Candy Candy_ kaže:
Kaže moja baba: Lipo je imati i jedno i drugo... ali neka je muško.
Valjda je to balkancima zapisano u genima. Ali nikad mi to neće biti jasno. Ne gledam na spol na taj način, hvala bogu. Iako potječem iz okolice Zadra. 
|
kad smo vec kod tih starih balkanskih, evo jos jedne - "Nije bitno šta je, samo da je ŽIV I ZDRAV" 
|
|
|
27.05.2011., 13:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
eruditio kaže:
kad smo vec kod tih starih balkanskih, evo jos jedne - "Nije bitno šta je, samo da je ŽIV I ZDRAV" 
|
i sad bi na to tvoje moj susjed nastavio : I DA PIŠA STOJEČKI
|
|
|
27.05.2011., 13:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
eruditio kaže:
moj ginic, koji btw ima 2sina, je rekao da ga sef zafrkava da se decki rade ofrlje, a curice s ljubavlju. MMov kolega, takodjer ponosni otac dvojice sinova je rekao da ovi nervozni muški, koji su stalno u nekom grču, rade sinove, a njemu je (točno) prognozirao da ce i drugi put napravit curku jer je opušten
ovakvi komentari, izrečeni u šali su mi skroz ok, ali ono gore navedeno tješenje 
|
joj ja sam jednom nekom tipu koji se hvalio da ima samo sinove rekla da mi je bas zao jer tko ce im sudje prat 
ne bih rekla da je shvatio moj sarkazam i ironiju 
mozda se u biti slaze samnom da je to veliki problem 
|
|
|
27.05.2011., 14:04
|
|
- - - - - - -
Registracija: Mar 2006.
|
Meni često znaju reći bit će 3. sreća...
Kad sam saznala u drugoj T da je opet dečko meni je bilo svejedno...samo nek je zdravo dijete...a dobila sam pitanje od jedne poznanice "Jesi razočarana?"
Ja sam samo rekla "a što bi me to trebalo razočarati" i dalje nije ništa odgovorila..
Sa prvim mi je bilo čudno u početku čisto iz razloga jer neznam ništa o muškom svijetu...sad mi je najnormalnije imat dečke, igrat se autićima, igrati nogomet...
Voljela bi jednog dana imati i curicu, al da bude i 3. muško meni ne smeta. 
|
27.05.2011., 14:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo da i ja izbalansiram temu  Moja mama ima tri brata i oni ukupno imaju ukupno 7 dječaka. Jedna od ujni je izjavila da ju je strah zatrudniti da ne ispadne i treće muško.
|
|
|
27.05.2011., 14:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Manch kaže:
Evo da i ja izbalansiram temu  Moja mama ima tri brata i oni ukupno imaju ukupno 7 dječaka. Jedna od ujni je izjavila da ju je strah zatrudniti da ne ispadne i treće muško.
|
ja imam 4 brata i stric ima 2 sina
imam i jedno 15 bratica u drugom koljenu
kako sam se ja zalomila u svemu tome pitaj boga 
|
|
|
27.05.2011., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mandy kaže:
Meni često znaju reći bit će 3. sreća...
Kad sam saznala u drugoj T da je opet dečko meni je bilo svejedno...samo nek je zdravo dijete...a dobila sam pitanje od jedne poznanice "Jesi razočarana?"
Ja sam samo rekla "a što bi me to trebalo razočarati" i dalje nije ništa odgovorila..
Sa prvim mi je bilo čudno u početku čisto iz razloga jer neznam ništa o muškom svijetu...sad mi je najnormalnije imat dečke, igrat se autićima, igrati nogomet...
Voljela bi jednog dana imati i curicu, al da bude i 3. muško meni ne smeta. 
|
 svaka cast  bilo bi lijepo da mnogi ovako misle
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:25.
|
|
|
|