Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Star Trek Fan Club

Star Trek Fan Club Resistance is futile.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.12.2002., 23:36   #21
Quote:
Originally posted by glupinickname
Nisu cini se imali pojma o puno toga....Npr, da laseri ne proizvode pijukave zuvkove kad se koriste. Ili recimo da u svemiru nema zvukova.
Pa to i danas ne znaju.

Inače, postoje neka pitanja (U svezi glede star-treka) koja nitko ne može odgovorit.
Recimo:
Zašto si kirk ne može nabaviti majicu koja se neće poderat?
Zašto Žon luk pikard govori britanskim naglaskom?
Gdje su, dovraga, vecei u tim njihovim svemirskim brodovima???
(ovo me stvarno jako zanima)

Quote:
P.S. ispricavam se za dvostruki post. Moderator neka komotno obriseo vo kaj sam postao kao unregistred. Glupo logiranje na glupi forum. Grrrrrr
Rečeno - Učinjeno
Old 11.12.2002., 23:37   #22
Eh, da, jeste primjetili dvije zanimljive stvari:
Počeli su u uvodnim kredicima navodit DeForrest Kelly-a (dr. Bones) i pojavio se, konačno, Walter Koenig (chekov) jeee
Old 12.12.2002., 03:37   #23
Quote:
Originally posted by glupinickname
Da, koje deus ex machina rjesenje:
McCoy: "Ah, kapetane, odrezali smo mu glavu! A samo smo ga trebali zapravo osisati da prezivi!"
Krick: "Osjecam griznju savjesti." <ima izraz lica kao da ima griznu savjesti>
NE!!! On kaze da ima griznju savjesti, al na licu mu je i dalje suspicious look, only this time he looks suspiciously at the floor!!
Old 12.12.2002., 03:39   #24
Quote:
Originally posted by L.NimoyInvadesMetal~
E DA::I JESTE PRIMIJETILI DA GDJE GOD DODJU...:SVE MORA KIRK ISTRAZIVAT;A AKO SU POTREBNA DVOJICA ONDA IDE I SPOCK!
MISLIM KOJA JE TO LOGIKA, pa zar se ne bi u izvidnicu trebalo slati manje vrijedne clanove posade!???...ali neeee --WILLIAM SHATNER))
Pa ak se ide u izvidnicu, ide kapetan a ak se ide u sigurnu smrt, onda se salju guardovi (guys in red shirts)
Old 12.12.2002., 09:33   #25
vece

Quote:
Originally posted by C'Tebo
Gdje su, dovraga, vecei u tim njihovim svemirskim brodovima???
(ovo me stvarno jako zanima)
Nemaju vece-e, imaju mini transportere koji im direktno iz mjehura ili crijeva teletransportira u otvoreni svemir. To je neka vrsta portabl vece-a
Baphomet is offline  
Old 12.12.2002., 11:06   #26
Quote:
Originally posted by C'Tebo
Eh, da, jeste primjetili dvije zanimljive stvari:
Počeli su u uvodnim kredicima navodit DeForrest Kelly-a (dr. Bones)
YEY! On mi je definitivno nabolji lik od svih! Nisdta bolje od malo suhog cinicnog smisla za humor. Ste ga vidli jucer u epizodi o Apoljonu? "I must say that it's...*fascinating*." Naravno, to je inace Spockov tagline...

Quote:
i pojavio se, konačno, Walter Koenig (chekov) jeee

Sto definitivno ne bih mogao reci za njegovu frizuru....Brrrrrrr!

Old 12.12.2002., 11:09   #27
Quote:
Originally posted by -Watashi!i!i!i-
NE!!! On kaze da ima griznju savjesti, al na licu mu je i dalje suspicious look, only this time he looks suspiciously at the floor!!
LOL! Borami da! Kog ja zavaravam: Shatner je jedino u stanju u napravit tu jednu facu...Dobar mi je ovaj film "Showtime" di Robert DeNiro igra policajca koji je prisiljen glumiti u Reality showu a William Shatner im je savjetnik za glumu...bizaran je prizor gledati kako jedan William Shatner pokazuje *De Niru* kako treba glumiti emocije.......I da, uci ga - i fakat se ne zezam - kako postici sumnjiv pogled zadizanjem obrva.

Old 12.12.2002., 17:50   #28
LOLčina
Old 12.12.2002., 19:58   #29
Naravno..

...gornje Unregistered postove sam poslal ja, al opet sam se - naravno - zaboravil logirat...Vec je krajnje vrijeme da narihtat onu "automatically log in" opciju u izborniku...

Uglavnom, ste vidli ono danas? Onak, nemam mi smisla uopce komentirat ak niste gledali, osim kaj cu reci da je parodija na ovu pricu obradjena u Dexter's Laboratory.

I...am...Nomad...Must...write...like...this...Vulk an...mind....nestonesto...too hard.....
Glupinickname is offline  
Old 12.12.2002., 23:24   #30
a i ono na kraju: besprijekorna logika, kapetane
a kapetanov lukavi pogled dok tjera Nomada u samounistenje overloadom
ccc
al je zabavno, o boze, ubit cu se, fakat mi je dosadno kad svaki dan pogledam ST
NikaZg is offline  
Old 13.12.2002., 00:48   #31
JESTE SKUZILI KAKO KIRK IMA JEDINSTVENU SPOSOBNOST[B] DA UNISTI STROJEVE?...tako je i LANDRUA unistio kad su bili na onom planetu organaca.....ON NEVJEROJATNIM NAGOVARANJEM I NATJERAVANJEM DA STROJ SAM SEBE ULOVI ZA REP USPIJE U BILO KOJEM NAUMU.....hahaha...a ona epizoda sa APOLONOM je pisaona svjetskih razmjera!!!!a tek frizura CHEKOVA?!!!!!!!!sta je to?!!bitls!!!
Nimoy is offline  
Old 13.12.2002., 03:16   #32
Gledo epizodu, ubicuseeee

Sto svi glumeeee, a koja dramatikaaaa, a kak je kompjuter zajebo logikoooom

To me podsjetilo na dark star i onu inteligentnu bombu, jel zna ko o cem pricam?
Old 13.12.2002., 09:49   #33
totalno su ludi

ja se kidam od smijeha kad tipovi pocnu radit s "kompjuterima" - kad lik krene skljocat sa gomilom switcheva - skljoc! skljoc! skljoc!

a ona epizoda dok su bili na nekom planetu di su djeca, al su stara ono, 300 godina? spock ima neki prijenosni komp i ima wireless veza prema brodu. i sad kao ovi s broda salju podatke, a podatci izidzu ko JEBENA BUSHENA KARTICA!! looooooom.

meni dan danas nije jasno otkud enterprajzu toliko red shirted ensigna. trebalo bi pobrojat koliko su ih pobili kroz cijelu seriju. to je strasno, to je svemirski holokaust.
kad smo vec kod neiscrpnih zaliha - koliko shutlova ima voyager? delta flyer je nabrijana verzija, a s onim obicnim shutlovima se razbacuju ko ivica i marica s mrvicama kruha.

ah da, trebe na enterprajzu sve do jedne isfuravaju dopičnjake. a tek kad se sjetim one plavuse s onom nedefiniranom zurkom...
uhura je komad.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Old 13.12.2002., 14:20   #34
Ja ipak mislim da je vojađer pobio više spejs šatlova nego enterprajs red-šrtova.

Mogli bi to prebrojat
Old 14.12.2002., 14:35   #35
Suze

Hvala, glupinickname do suza sam se nasmijala tvome posu. Sve stoji.
Meni je fascinantan pogled u daljinu od famoznoga Kirka koji zraci znanjem, inteligencijom....
A trece rjesenje je zakon u seriji kao i Kirkovo samoisticanje.Ona epizoda s djecom je bila fora, odu svi najvazniji casnici i zaraze se, a onda jos malci ukradu one male leptirice i prekinu im vezu s brodom.
Tu na scenu opet izlazi trece rjesenje, Kirk svojom blagoglagoljivoscu uvjerava agresivne klince i oni im vrate
opremu. Bah. A mogli su svi zaglaviti i npr. Uhuru izabrati za kapetanicu.
Ovi na ST nikada ne jedu, nikada se ne odmaraju, da mi to vidimo, nemaju veze, svi su zakleti samci, zenske skoro gole prolaze pored njih, a muski niti mig , ne idu na WC i sl.
ankada is offline  
Old 17.12.2002., 07:56   #36
Serija za današnje vrijeme izgleda naivno, ali u doba kad je nastala bila je pravo osvježenje....ja sam je gledao početkom osamdesetih i baš mi se svidjela....
mboki is offline  
Old 17.12.2002., 08:16   #37

Jucer novo veselje. Kirk i poznati ostatak ekipe, doktor i siljouhi , uz naravno jednu maskotu, par potrosnih vojnika na nekoj planeti baulja trazeci uzrok zasto ih je nesto napalo.
Genijalne zapovijedi kapetana su sve genijalnije, naredi casniku koji ga mijenja na brodu, a koji sve zna o brodu, da nadje rijesenje kako da ih izvuce od tamo, ovaj kaze da ce pokusati, ali nije siguran u rezultat ( poznato zvuci?),
na to se Kirk zagleda u daljinu, kaze mu pohvalu i da ako ne nadje rjesenje :OTPUSTEN je!!!
Da dobro citate , otpusten je , a ako ne nadje rjesenje svih 400 ljudi na brodu za koje je odgovoran Kirk ce stradati, ajme ludila!!! . Ali on je ipak otpusten, jer kako bi Kirk mogao nego s trecim rjesenjem?
Naravno da se opet dosjetio rijesenja famozni Kirk, a biser daljnji je kada mu inzinjerac kaze da ce ga morati otpustiti, a ovaj odsutnim pogledom u daljinu (opet) potvrdi, da otpusteni ste...
Nije priseban jer se vec u njemu radja obilje genijalne ideje i naravno da pobijede stroj...Svi sretni, a mi najvise jer cemo ih opet gledati u punom sastavu.
Ma molim ,glupinickname, javi se ti to tako duhovito opisujes, javi se s jos kojim opisom, ako naravno imas zivaca...
ankada is offline  
Old 17.12.2002., 14:43   #38
Kaj ste fakat mislili da *necu* imati zivaca?!

Zato kaj ste VI to trazili (a i zato kaj od jucer kad sam pogledao tu epizodu ZUDIM za time da napisem post o njoj) stize:

*****Nevjerovatno Opsirni Opis Jucerasnje Star Drek Epizode ******

U ovoj ce epizodi nasi junaci dozivjeti avanturu na neobicnom planetu punom cudesa, iznenadjenja i......cudesa. Ovo ce takodjer biti prva epizoda (barem po mojem iskustvu) u kojem cemo vidjeti cudesni "Nepoznati Securitat Strazar Bude Ubijen Radi Dramaticnosti" fenomen na djelu.
Epizoda pocinje iskrcavanjem landing partya koji, po standardnim pravilima iskrcavanja na opasne svijetove, ukljucuje samo zapovjednika citavog broda, glavnog lijecnika i prvog oficira - sve sami nebitni pojedinci bez kojih ratni brod od 430 ljudi moze funkcionirati. Tu su jos i Komicni Predah (a Cehov je to odmah postao cim se odlucio na ovakvu frizuru), Nasumicna Zenska No. 5628 te Securitat oficiri (citaj: ovce za klanje).
Isprva se planet na kojem se nalaze cini svima poput Raja: stijene nacinjene od spuzve, umjetne biljke, tepih od lazne trave...Ta, tko tu ne bi htio zivjeti? Pa, Securitat oficir No. 1, eto tko! Jer, dok se oni nevino krecu okolisem, neki sumnjivi cvijet (sumnjiv zato kaj je *ocito* od plastike; kak budale to nisu skuzili?) nanisani S.o. No.1. i ispali u njega strelice SMRTIIIIIIIIII!!!!11111
Pri tome jos ispusta neki zvuk u stilu "ZBR-OI-OI-OI-OI-NG!!!" kojeg inace cujemo samo u crticima kad Kojota pogodi boksacka rukavica na federu.
Posramljen time kaj ga je za*ebala naprava iz Warner Brosova crtica, strazar umre. Kirck se sumnjicavo ogleda sa svojim "I smel poo!" <hvala Watashiju na ovome> pogledom i kaze:
"Raj, je li?"

TA DA DA DAAAAAAAAAAMMMM!!!!!!
Cut to commercials

Sad se pocne dogadjati nesto i nesto i nesto nebitno i sad im Scottie javlja neka kvazi znanstvena ocitovanja sa broda ("Temporalni refluks kvantne imaginacije ocituje veliki poremecaj Sile na planetu, kapetane."). Prevod: Nesto privlaci Enteprise prema planetu a posada se ne moze spasiti!!! A Krick se ne moze teleportirati na brod!!!! Clock is ticking!!! I onda nadju neko kamenje i Securitat oficir No.2 se popikne na njega i eksplodiracija i on *umreeeeeeeeee**!!!! Jer je naletio na jos jedan comic prop iz crtica o Ptici Trkacici: nasumicno postavljen eksplozivosi!!!! Nakon toga ce Opasni Warner Brosovi Cvjetovi pokusati ubiti i kapetana Kircka ali ce se Spock baciti pred njega poput Titova vucjaka i pokupit metak!
Mc Coy, ucinkoviti *lijecnik* kao i uvijek, se sagne i kaze nesto tipa "I think he's dead, Jim!" a Kirck se sumnjicavo ogleda sa svojim "I smel poo!" pogledom i kaze:
"Raj, je li?"

Cut to commercials

Nakon reklama ce se Spock dignuti i reci "al, ne meni zapravo nije nista jer Vulkanci, pored rezevne glave u torbi za lubenice nose takodjer i prirodnu protuotrovnu zlijezdu u usima pa nam nije nista od otrova." i svi ce odahnuti osim Securitat oficira koji su *mrtvi* al koga briga za njih, ne?
Za to vrijeme pocne oluja. A jos prije pola minute nebo je bilo cisto! To ce kapetan mudro prokomentirati recenicom:" Sada ce oluja a nebo je jos prije pola minute bilo cisto!" jer smo mi slijepi debili pa ne kuzimo kaj se dogadja. I sad opet nesto nesto nesto i onda ulove STANOVNIKA PLANETA!!!! I tip ima crvenu kozu ko da je zaspao na kvarcanju i ima tak natapiranu zurku da bi ga se i Bill Clinton postidio.

Ah, da i putem do njegova sela ce u oluji izgubiti i Securitat oficira No. 3 kojeg je sprzila munja al nije to sad bitno.

Uglavnom, kad dodju do sela otkrit ce da njegovi stanovnici zive vjecno!!! I ne znaju za rat i bolest i bijedu! Al ne znaju niti za djecu niti za ljubav!I jos svi zgledaju ko zrtve neke grozne kvarcajuco-frizerske havarije1!!1!!
"Ne znate za ljubav i djecu?"- reci ce Kirck- "Ali to je the best thing of them all! Koga briga za besmrtni zivot bez patnje i boli?!"
I jos se ti domorodci klanjaju nekakvom Vaalu koji im sve to daje a zauzvrat.....zauzvrat....Isuse, ne mogu se prisiliti da to kazem....zauzvrat mu moraju davati.....TRI KILE MANDARINA SVAKI DANNN!!!!!!!
McCoy: "Ti ljudi zive u ropstvu! oni ne znaju sto je sloboda i pravo na izbor. Zato im *moramo* <Sic!> promijeniti nacin zivota!" A Kirck se samo sumnjicavo ogleda sa svojim "I smel poo!" pogledom i kaze:
"Raj, je li?"

Cut to commercials

Uglavnom, nakon reklama ce se otkriti da je Vaal zapravo dzinovski generator i superinteligentni kompjuter koji zauzima citavu unutrasnjost planeta i ima moc da upravlja vremenom, i gravitacijom i klimom i munjama i ljudima i svime i jos ima uzasno jako energetski stit i moze te napraviti besmrtnim i privuci dzinovski svemriski brod na planetu.
Pretty cool za stroj koji radi na vocnu salatu, eh?
I jos ce munja sprziti Spocka. I McCoy, ucinkoviti *lijecnik* kao i uvijek, se sagne i kaze nesto tipa "I think he's dead, Jim!". no onda ce se Spock dignuti i reci "al, ne meni zapravo nije nista jer Vulkanci, pored rezevne glave u torbi za lubenice i prirodne protuotrovne zlijezde u usima takodjer i zamjenjuju kraljeznicu gromobranom pri rodjenju pa nam nije nista od 200 000 voltnih munja."
I sad ce Kirck i Mccoy, logikom koja mi je ostala strana, zakljuciti da je pravo ljudi da umiru u vlastitim govnima u 40 i nekoj godini, zderu smece, kolju se u ratovima, pate, muce se i crnce po cijeli dan za koricu kruha, budu depresivni i imaju suicidalne tendencije, bitnije od strasne tlake izrade velike vocne salate svaki dan. I zato odluce unisititi Vaala!!!! Jer on je ocito zao i ne da ljudima da se fukaju i jedu vocnu salatu! How evil is that, eh kidz?
I tak, ne ulazeci u ingeniozni krickov plan "spasavanja" prekvarcanih ljudi (mogao im je radije poslati frizera i nekoliko tona nivea kreme za suncanje) kao ni u ingeniozan Vaalov plan da iskoristi Billa Clintona tako da ubiju cijeli landing party dzinovskim glazbenim viljuskama od plastike idemo odma na kraj, tj. pogibiju Vaala.

Oh da, i u napadu dzinovskim muzickim viljuskama strada i Securitat oficir no. 4 al nije to sad bitno.

I sad, Krick naredi Scottieu da puca iz pfhasora na Vaalovu pecinu. I Vaal potrosi svu zalihu fruktoze iz vocne salate (MMMMMM, banana i mandarina, my *favorite*!) za taj dan i eksplodiracije budu i YAY!!!! Trijumf americkog Pijonirskog Duha (tm)!! Sad vise pleme Billa Clintona nece morat radit vocnu salatu svaki dan!!! Nego ce moci raditi *zabavne* stvari!!! Kao na primjer umirati od malarije! I bolesti spavanja! I proljeva! I od ozljeda od zivotinja! I od smrzotina i poplava i munja jer vise nema Vaala da nadzire klimu!!! I morat ce kopati polja po cijeli dan! Inace ce umrijeti od gladi!!! How cool is this freedom thing, eh?!!!
I jos im Krick odrzi govor u kojem im kaze kak je imati djecu bas zabavno i super. al im nekak zaboravi ispricati dio o protiskivanju zive mase od 4 kilograma kroz vaginu.
I jos im kaze kak ce im oni sad pomoci u ovom nove nacinu zivota koji su izabrali (Kaj jesu? Ah,silly me! kad Bill clinton kaze "Ne, Vaal je nama bas super i dobar." Kirck valjda cuje "Molim vas da nas ucinite smrtnima i jadnima i ubijete naseg boga koji nam pomaze vec 10 000 godina.") i onda, nakon kaj im to obeca, se *svi pokupe sa planeta i ne ostave *nikoga* * jer Hej, our job here is done! Napravili smo pravu stvar a oni nek se sada snadju kak znaju i umiju! Heh heh.
I jos im Spock na kraju epizode pokusava objasniti: "pa ono, kapetane, ne cini li vam se da je to kaj ste napravili jako, jako *glupo* i *sebicno* sa vase strane jer im na koncu ni vi niste dali pravo izbora nego ste bahato i antropocentristicki pretpostavili da je vas glupi nacin zivota nekaj najbolje kaj postoji i zato ste im oduzeli *vjecni zivot* i *vjecnu srecu* a da li im *konjskog pisu* umjesto toga." al onda krick kaze "Haaaa-haaaa, Spock-ima-usi-kao soooo-toooo-naaa!!!!" i Mc Coy i on se igraju ringe ringe raja oko Spocka i svira saljiva muzika dok jos jedna mirna i primitivna zajednica biva unistena Krickovom Bushizacijom.
Glupinickname is offline  
Old 17.12.2002., 17:25   #39
Talking

Quote:
C'Tebo je napisao:
A ona bića su meni izgledala koda su napravljena od onih vrećica za transfuziju krvi

Old 18.12.2002., 04:07   #40
Re: Kaj ste fakat mislili da *necu* imati zivaca?!

Quote:
glupinickname kaže:
Kirck se sumnjicavo ogleda sa svojim "I smel poo!" <hvala Watashiju na ovome> pogledom
Don't thank me, thank Joey (onaj iz prijatelja)

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:47.