Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.08.2012., 15:49   #21
borba sa živcima od 40. do 53. i onda lagano privođenje kraju s +2.
Trina Moe is offline  
Old 09.08.2012., 15:56   #22
Quote:
kukuriza kaže: Pogledaj post
Da napravimo malu usporedbu igrača:

Desni vanjski: FRA - HR 0 - 1,5

Francuzi su tu bezvezni. Fernandez to više ne može igrati, Baracheta kad vidim mislim da je zalutao, dok Hrvatska tu ima jednu klasu i odličnu zamjenu. Marko Kopljar koji čeka ovakve utakmice, koji ih lakoćom riješava je sam razlog za 1,5 bod.
tu si triba stavit -1,5 , jer ti na toj poziciji kod nas igra kopljar
aj baš me zanima kako će kopljar igrat, ide mi na živce to njegovo igranje toplo-hladno...
Old 09.08.2012., 15:58   #23
Što više gledam ovog Guigoua, to mu se više divim. Čovjek je stvarno klasa, sinonim za konstantu
Sahta is offline  
Old 09.08.2012., 15:59   #24
Ne možeš prići ovoj utakmici sa lako ćemo kako god okreneš.

Kod nas je veliki imperativ i strah me je da ne začokamo, kao što to znamo protiv Srba npr.

U svakom slučaju; It's payback time!
Old 09.08.2012., 16:00   #25
Najviše se pribojavam Narcisseove finte i skoka.

Old 09.08.2012., 16:01   #26
Quote:
Pilatus kaže: Pogledaj post
Najviše se pribojavam Narcisseove finte i skoka.

Sada poslat našoj repki čuveni topic da nauče kako to spriječiti
Kiseli is offline  
Old 09.08.2012., 16:04   #27
Ne znam zašto se toliko omalovažava Kopljara. Da se zove Petar Metličić, forum bi pao od pohvala. Momak je u Srbiji imao predavanje "Kako treba igrati moderni desni vanjski".
Old 09.08.2012., 16:04   #28
Uglavnom, kad nam se (u)cinilo da smo bolji, da smo favoriti protiv Francuza - izgubili bi
Sad je opci dojam da smo "jaki ko zemlja" i da je zlato nase - znaci, gubimo protiv Francuza bez nekih vecih problema

HAJDUK TE ZOVE
Metuzalem is offline  
Old 09.08.2012., 16:05   #29
U ovim olimpijskim statistika je na nasoj strani; dobili Mađare 7 razlike,dok je Francuska izgubila od Islanda kojeg je Madarska izbacila. Otvorit cemo tekmu dobro i bit cemo predobri do sredine drugog poluvremena kad ce Francuzi ,kao sto su i protiv Spanjolaca, podignuti nivo igre i znatno nam ce se priblizit,ali na kraju cemo pojedit 3 do 5 razlike. Ako prodemo Francuze,a Svedani dobiju Madare cekat ce nas jos teze finale od samog polufinala.
HomaneD is offline  
Old 09.08.2012., 16:10   #30
Quote:
Ne znam zašto se toliko omalovažava Kopljara. Da se zove Petar Metličić, forum bi pao od pohvala. Momak je u Srbiji imao predavanje "Kako treba igrati moderni desni vanjski".
Pa ono, trebao je onda doći i u London Ljudi uglavnom smatraju da bi za minutažu koju dobiva trebao pokazati puno više, pa dečko je viši od 99.99 posto igrača, a dao je 6 golova u 6 utakmica.
Old 09.08.2012., 16:11   #31
Quote:
Metuzalem kaže: Pogledaj post
Uglavnom, kad nam se (u)cinilo da smo bolji, da smo favoriti protiv Francuza - izgubili bi
Sad je opci dojam da smo "jaki ko zemlja" i da je zlato nase - znaci, gubimo protiv Francuza bez nekih vecih problema
Ne bih se složio. Pogubno je stalno, ali stalno gledati u druge kao neka polubožanstva zato što su nas znali nabiti.

Danas je Francuska jedna dobra (ali samo dobra) reprezentacija koja na ovom turniru kao ni u Beogradu nije pokazala igru ni približnu našoj.

Bolji smo, možemo izgubiti, ali mogli smo i od Tunisa. Gledanje polubožanstava u drugima i degradiranje sebe nije odlika velikih ekipa ni sportskih nacija. Prerastimo to konačno.
Old 09.08.2012., 16:14   #32
Kopljar je beskrvna šparoga (ala Ante Tomić) koja u cvijetu mladosti ima života u sebi kao Ramzesova mumija. Igrač vanjskih pozicija tolike visine koji se boji pucati je za igranje canaste u staračkom domu, a ne za rukomet.
Old 09.08.2012., 16:15   #33
Quote:
šta je danas moderno u rukometu gubit prosječno 3-4 lopte i zabit samo 1 gol u utakmici, a pritom je je taj igrač najbolji desni vanjski u europi

ponavljam, on može odigrat odlićno 1 od 5 utakmica, a čekat sa njim u igri baš tu jednu utakmicu je opasno protiv jačih momčadi.... buntić je u napadu sigurno bolje rješenje....
Old 09.08.2012., 16:22   #34
Quote:
The Imp kaže: Pogledaj post
Ne bih se složio. Pogubno je stalno, ali stalno gledati u druge kao neka polubožanstva zato što su nas znali nabiti.

Danas je Francuska jedna dobra (ali samo dobra) reprezentacija koja na ovom turniru kao ni u Beogradu nije pokazala igru ni približnu našoj.

Bolji smo, možemo izgubiti, ali mogli smo i od Tunisa. Gledanje polubožanstava u drugima i degradiranje sebe nije odlika velikih ekipa ni sportskih nacija. Prerastimo to konačno.
Kakvo degradiranje, kakvo gledanje polubozanstava, Francuze smo nekoliko puta dobili, pa i satrali kad se malo tko nadao, 2008 u Norveskoj, ove godine na EP su Francuzi dosli kao aktualni evropski, svjetski i olimpijski sampioni, pa smo ih nabili da boli...

HAJDUK TE ZOVE
Metuzalem is offline  
Old 09.08.2012., 16:23   #35
Kopljar možda i posjeduje inteligenciju telefonskog stupa, a fizičke performanse su mu otprilike na razini Stephena Hawkinga...ali taj tudum je u utakmici protiv Francuza u novom Sadu zabio sedam golova, i to uz odličnu igru.
Old 09.08.2012., 16:23   #36
Quote:
Ak' me nešto ljuti više od dozvoljenog batinjanja na rukometnom terenu, onda su to ovakve predikcije - svi smo optimistični, to znači da ćemo izgubiti

to mi je ona Mićina razina s jučerašnjeg vaterpola, na samom kraju druge četvrtine kad je dosuđen bezvezni peterac za SAD: "Eto, dobro da sam već zapisao gol Amerikancima...uvijek treba pila naopako!"
Old 09.08.2012., 16:27   #37
Quote:
Kakvo degradiranje, kakvo gledanje polubozanstava, Francuze smo nekoliko puta dobili, pa i satrali kad se malo tko nadao, 2008 u Norveskoj, ove godine na EP su Francuzi dosli kao aktualni evropski, svjetski i olimpijski sampioni, pa smo ih nabili da boli...
Pa baš zato imamo razloga za optimizam i ne treba se susprezati reći da smo trenutno bolji. Ako izgubimo, nije da je to neviđeno u povijesti sporta.

Imam osjećaj da ljudi kad čuju riječ Francuska prvo pomisle na poraz u rukometu. Sami sebe frustriramo i navikavamo na poraz na taj način... Mnogi to zamjeraju igračima, ali čini se da je i među običnim ljudima to prisutno.

Francuska ne znači poraz, pogotovo kad smo mi ti koji rastemo, a oni polako padaju. Sad bi nam Francuska trebala biti asocijacija na payback time

A uvijek se može izgubiti... mogli smo i sinoć...
Old 09.08.2012., 16:32   #38
Unatoč psihotičnim izljevima ponekih (pre)optimističnih fanova naše reprezentacije naspram svih onih koji i dalje smatraju Francusku mega ekipom i rivalom od kojeg imamo noćne more, Igor Vori je u sinoćnjem razgovoru sa Markom Šapitom poslije četvrfinala s Tunisom potvrdio kako se naši osjećaju prije sljedeće utakmice rekavši da su svakako htjeli izbjeći Francuze.

Toliko o tome da kompleks od Francuza ima isključivo dio simpatizera našeg rukometnog predstavništva.
BumSlayer is offline  
Old 09.08.2012., 16:32   #39
Quote:
jonsi07 kaže: Pogledaj post
na samom kraju druge četvrtine kad je dosuđen bezvezni peterac za SAD: "Eto, dobro da sam već zapisao gol Amerikancima...uvijek treba pila naopako!"

Eto vidis da je Micino "piljenje" bilo od koristi

HAJDUK TE ZOVE
Metuzalem is offline  
Old 09.08.2012., 16:33   #40
Lagana pobjeda Francuza
dimnjacar is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:44.