Konzole Kutak za korisnike igraćih konzola |
|
|
30.05.2013., 13:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Pozdrav svima ! Vlasnik sam PS3 i vrlo sam zadovoljan igrama i svemu ostalom.PS4 će najvjerovatnije doći na Evropsko tržište iduće godine u prvim i ili drugom mjesecu.Pošto ulazimo u EU,bez brige cijena će biti svagdje ista.Kada dođe u prodaju mislim da treba malo pričekati sa kupovinom.Ne samo radi cijene,nego i recimo kvalitete.Prvi modeli koji izađu uvijek imaju neke bugove ili greške.Trebat će neko vrijeme da se sve to usavrši.Procijenit ćete i sami.Ljudi koji će ga kupiti odmah na početku, pričat će se tome.Ja ću ga ziher uzet ali polako ! Mislim da treba prvo malo otići u izvidnicu !
Zadnje uređivanje retko28 : 30.05.2013. at 13:56.
Reason: dodavanje slova
|
|
|
31.05.2013., 00:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
mazgoon kaže:
Za početak tip lupeta... neš ti velikog gejmšopa pa će on znati koja je cijena. Lupeta ono što se po netu nagađa već mjesecima. Isto tako taj sajt lupeta da se je očekivalo da će PS4 koštati između 4,5 i 5tkn. Tko je očekivao? Oni neznalice ili ...?
Pasmater, uvijek se u našoj vukojebini nađe stručnjaka koji od ničega prave vijest i bespotrebno hajpaju ljude budalaštinama koje se poslije prepričavaju kao točan podatak. Čemu? Što je problem pričekati službenu objavu cijene i onda to objaviti? 
|
Pozdrav.
S obzirom da si napisao da je ovo oko cijene lupetanje; prije par dana GMC je službeno objavio kako će očekivana maloprodajna cijena PS4 konzole iznositi 3999.99 kuna.
Nitko nije hajpao ovo već je vijest prenesena poluslužbenim putem. Uostalom logično je da trgovine prve dobiju informaciju o cijeni nove konzole ali zbog embarga nesmiju ništa službeno prijevremeno objavljivati.
PS2 je u Hrvatskoj koštao 4444.44 kuna, a PS3 je bio 4999.99 kuna. Kasnije smo saznali kako je cijena od 3999 kuna zapravo cijena PS4 basic modela od 250 GB HDD-a. Cijena premium modela od 500 GB-a će biti znatno viša.
I ako nisi primjetio na vijesti je stavljen upitnik. Nigdje ništa nije navedeno kao 100 % točna činjenica, već je napisano kako je sve poluslužbeno.
Prema posljednjim informacijama (a i ako si gledao finale Lige Prvaka to si mogao primjetiti) objavljeno je kako će PlayStation 4 krajem ove godine izaći u Europi.
Nadam se kako je sada sve razjašnjeno.
EDIT: PS4 E3 Teaser
Zadnje uređivanje MPX : 31.05.2013. at 01:03.
|
|
|
31.05.2013., 13:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
MPX kaže:
Pozdrav.
S obzirom da si napisao da je ovo oko cijene lupetanje; prije par dana GMC je službeno objavio kako će očekivana maloprodajna cijena PS4 konzole iznositi 3999.99 kuna.
Nitko nije hajpao ovo već je vijest prenesena poluslužbenim putem. Uostalom logično je da trgovine prve dobiju informaciju o cijeni nove konzole ali zbog embarga nesmiju ništa službeno prijevremeno objavljivati.
PS2 je u Hrvatskoj koštao 4444.44 kuna, a PS3 je bio 4999.99 kuna. Kasnije smo saznali kako je cijena od 3999 kuna zapravo cijena PS4 basic modela od 250 GB HDD-a. Cijena premium modela od 500 GB-a će biti znatno viša.
I ako nisi primjetio na vijesti je stavljen upitnik. Nigdje ništa nije navedeno kao 100 % točna činjenica, već je napisano kako je sve poluslužbeno.
Prema posljednjim informacijama (a i ako si gledao finale Lige Prvaka to si mogao primjetiti) objavljeno je kako će PlayStation 4 krajem ove godine izaći u Europi.
Nadam se kako je sada sve razjašnjeno.
EDIT: PS4 E3 Teaser
|
Da, da... eto, vrli GMC zna. A tko je GMC? Propali zastupnik Sonyja.
Ja ne kažem da neće toliko koštati, ali samo govorim da mi neopisivo ide na qrac kad se tako lupeta sa cijenama, a službeno ništa nije objavljeno. Niti će biti objavljeno išta prije Sonyjeve službene konferencije na E3.
Za reklamu sam primjetio već ranije i po tome je poprilično izgledno će ipak uspjeti izdati konzolu i u Europi već ove godine.
Ali da se vratimo na cijene. Onaj gejmšop je lupetao sa cijenom od 4,5.-5.0 tkn. Sasvim bespotrebno. A sada propali zastupnik Sonyja, van službenog zastupnika laprda o očekivanoj cijeni od 3999 kn.
A do dolaska konzole na tržište tko živ, tko mrtav 
|
|
|
11.06.2013., 08:53
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2013.
|
399 €. I 5 dolara na mjesec za PS+ ako oćete igrat online i ostale gluposti.
|
|
|
11.06.2013., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Jel GMC još drži onu cijenu gore ili će je promijeniti?
Lijepo sam govorio da se čeka službena objava...
Za online će trebati imati PlayStation Plus pretplatu (ionako je već sada imam), u startu će se dobiti igra Driveclub besplatno plus svaki mjesec po jedna igra. U svakom slučaju više nego isplativo.
I moći će se dijeliti i prodavati rabljene igre...
Sve u svemu, našamarali Microsoft samo tako...
|
|
|
11.06.2013., 11:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Tonight, we just heard from Sony that the PlayStation 4 will be coming out this holiday season with a price of $399 in the US, along with first look at the hardware design of the next-gen console. Furthermore, Sony has revealed that the PS4 will come equipped with a 500 GB HDD, the same size hard drive found in Xbox One.
The PlayStation 4 will also come equipped with a headset and HDMI cable in every box. The PS4 camera, however, will be sold separately for $59. For players who need an extra controller for co-op action, a new Dual Shock 4 controller will cost you $59 as well.
For more information on PS4's specs, you can check out this PDF sheet from Sony.
http://www.scei.co.jp/corporate/rele.../130611a_e.pdf
|
|
|
11.06.2013., 12:05
|
|
Snafu
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
mazgoon kaže:
Jel GMC još drži onu cijenu gore ili će je promijeniti?
Lijepo sam govorio da se čeka službena objava...
Za online će trebati imati PlayStation Plus pretplatu (ionako je već sada imam), u startu će se dobiti igra Driveclub besplatno plus svaki mjesec po jedna igra. U svakom slučaju više nego isplativo.
I moći će se dijeliti i prodavati rabljene igre...
Sve u svemu, našamarali Microsoft samo tako...
|
Poprilican samar sa 100$ nizom cijenom.
|
11.06.2013., 12:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
phiber kaže:
Poprilican samar sa 100$ nizom cijenom.
|
I ne traženjem da se bude online i mogućnošću posuđivanja odn. prodaje rabljenih igara
|
|
|
11.06.2013., 12:10
|
|
Snafu
|
Quote:
mazgoon kaže:
I ne traženjem da se bude online i mogućnošću posuđivanja odn. prodaje rabljenih igara
|
Niti jedno mi nije problem, cijena je jako bitna. X360 mi je uvijek bio online, igre nisam prodavao. 
No razumijem da je mnogima bitno, podrzavam Sonyevu inicijativu.
|
11.06.2013., 12:46
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
phiber kaže:
Niti jedno mi nije problem, cijena je jako bitna. X360 mi je uvijek bio online, igre nisam prodavao. 
No razumijem da je mnogima bitno, podrzavam Sonyevu inicijativu.
|
Ja sigurno nezelim placat 60 dolarq za FIFU kad mi buraz da DVD iz njemacke jer se njemu vise neda. Glupost. PlayStation kupujemo obojica.
Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk 2
|
|
|
11.06.2013., 13:26
|
|
Snafu
|
Quote:
CroGamer24 kaže:
Ja sigurno nezelim placat 60 dolarq za FIFU kad mi buraz da DVD iz njemacke jer se njemu vise neda. Glupost. PlayStation kupujemo obojica.
Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk 2
|
Kao sto sam rekao, savrseno podrzavam Sony u ovome, ali primjer ti je poprilicno kriv.
60$ igre kostaju kad izadju, onda im cijena pada. Ja sam samo velike hitove placao full cijenu, kasnije sam kupovao nove prek ebaya, rijetko sam kad platio vise od pola, nakon par mjeseci preko zavvia pa je bilo 2x 25E.
S druge strane, nemaju svi brata ili nekoga da im da igru kad mu dosadi.
|
11.06.2013., 14:27
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2007.
|
Pitanje je samo hoće li naši gameshopovi dić cijenu ili će bit 400 €... Ako će ostati to je odlična cijena po meni.
|
|
|
11.06.2013., 14:28
|
|
Snafu
|
Quote:
Hmxhmx kaže:
Pitanje je samo hoće li naši gameshopovi dić cijenu ili će bit 400 €... Ako će ostati to je odlična cijena po meni.
|
Ako razlika bude tolika, PS4 kupujem i ja. 
|
11.06.2013., 14:32
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2007.
|
Ništa od XboxTV-a?
Quote:
mazgoon kaže:
Za online će trebati imati PlayStation Plus pretplatu (ionako je već sada imam), u startu će se dobiti igra Driveclub besplatno plus svaki mjesec po jedna igra.
|
Di si vidio ovo za DriveClub? Nisam gledao jučer E3, a sad čitam po portalima pa nigdje ne vidim tako neš. Možda mi je promaklo. 
|
|
|
11.06.2013., 14:35
|
|
Snafu
|
Quote:
Hmxhmx kaže:
Ništa od XboxTV-a?
Di si vidio ovo za DriveClub? Nisam gledao jučer E3, a sad čitam po portalima pa nigdje ne vidim tako neš. Možda mi je promaklo. 
|
http://www.guardian.co.uk/technology...n-4-ps4-gamers
Imas tu.
Mene ne dira taj XboxTV kao sto rekoh, niti rabljene igre jer ih ne nabavljam a trejdao sam s ekipom razmjerno malo. No, razlika od 100 eura u cijeni, to me "dira". 
|
11.06.2013., 20:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hmxhmx kaže:
|
To ovisi o našem zastupniku... mislim da će ih ulazak u EU i otvaranje granica dovesti pameti tako da ovo po meni ne bi smjelo biti skuplje više od 100-200 kn nego pri kupnji negdje vani (u nas je ipak viši pdv nego u ostatku normalne EU), tako da tih 100tinjak kuna je taman da pokrije razliku u poštarini.
Ići na peglanje više cijene će im se obiti o glavu jer će ljudi onda uzimati vani
Što se cijena konzola općenito tiče, očekivao sam ovako nešto, i iskreno, jeftine su kad se usporedi sa prošlom generacijom na njenom izlasku. OK, Sony zasebno prodaje kameru (koja je opet jeftinija od tih 100€), ne maltetira ljude pizdarijama i ukratko, našamarali su ih na svim frontovima.
Xbone će ići samo u Americi, mada će i to biti zanimljivo gledati. U nas će žešće popušiti
|
|
|
11.06.2013., 20:57
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
phiber kaže:
Kao sto sam rekao, savrseno podrzavam Sony u ovome, ali primjer ti je poprilicno kriv.
60$ igre kostaju kad izadju, onda im cijena pada. Ja sam samo velike hitove placao full cijenu, kasnije sam kupovao nove prek ebaya, rijetko sam kad platio vise od pola, nakon par mjeseci preko zavvia pa je bilo 2x 25E.
S druge strane, nemaju svi brata ili nekoga da im da igru kad mu dosadi.
|
XBOX one je najavio(microsoft, isto) da će se igre plaćati normalnom cijenom kad mi npr. brat da FIFU kad mu dosadi. Tako da bi on platio 60 dolara i završio s njom i dao meni ili donio sve to kući za Božić ili Uskrs i ja bi na svom morao platit isto 60 dolara.
|
|
|
12.06.2013., 08:56
|
|
Snafu
|
Quote:
CroGamer24 kaže:
XBOX one je najavio(microsoft, isto) da će se igre plaćati normalnom cijenom kad mi npr. brat da FIFU kad mu dosadi. Tako da bi on platio 60 dolara i završio s njom i dao meni ili donio sve to kući za Božić ili Uskrs i ja bi na svom morao platit isto 60 dolara.
|
Ajde jos jednom procitaj sto je receno prije nego serviras dezinformacije, jer napisano nije tocno. Niti si s razumijevanjem procitao sto sam ti otpisao.
|
12.06.2013., 11:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
U nedoumici sam stedjeti za PS4 ili kupiti PS3 u paketu s nekom igrom. Razmisljat cu do jeseni, ali nekako sam blize opciji kupovine PS3, pa kasnije uzet 4, kad vec bude sve uhodano i bude dosta naslova vrjednih igranja...
|
|
|
12.06.2013., 12:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Henryj kaže:
U nedoumici sam stedjeti za PS4 ili kupiti PS3 u paketu s nekom igrom. Razmisljat cu do jeseni, ali nekako sam blize opciji kupovine PS3, pa kasnije uzet 4, kad vec bude sve uhodano i bude dosta naslova vrjednih igranja...
|
PS3 s GT6... kakvo crno razmišljanje
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:33.
|
|
|
|