Trčanje Još samo 500 m... |
|
|
30.05.2014., 00:34
|
|
u potrazi za šparogama
Registracija: Jul 2008.
|
Pa di ćeš ljeto čekat, već je sad vruće za trčat 
|
|
|
30.05.2014., 08:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
zima je zakon za te stvari.
bez 'kontrole' prehrane nema mršavljenja.
|
30.05.2014., 08:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Zapravo ima. Ali čisto sumnjam da će tako skoro htjeti/moći raditi 100 i više km tjedno 
|
|
|
30.05.2014., 15:32
|
|
ex-plavusha
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Ruralna kaže:
Pa di ćeš ljeto čekat, već je sad vruće za trčat 
|
Taman sam ovo htjela komentirati, ali izgleda da ima neke svoje razloge. 
|
30.10.2014., 11:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Oduvijek sam volio trčanje.
Ozbiljno trčim mjesec dana. Mjerim vrijeme i to.
|
|
|
30.10.2014., 16:14
|
|
Off road
Registracija: May 2007.
|
Sad tek vidim ovu temu.
Počela sam trčati 2011. jer nisam mogla vjerovat da ja fit osoba, koja redovito vježba, ne može istrčati 1km da ne ispusti dušu. I tako sam se zaljubila.
|
|
|
30.10.2014., 21:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Ja sam počela trčati "za prave" u mj o.g. Prije toga sam kao pokušavala nešto, ali sve kratko. Našla sam program za početnike -couch to 5k, kasnije sam našla na miCoach-u i polako. Nisam uopće tip za trčanje, ali mi se sviđa 
|
|
|
31.10.2014., 22:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Počela sam trčati početkom 2012. Moja sestrična je htjela smršaviti (kao i ja) i pitala je da li bih trčala s njom. Ni jedna ni druga nismo mogle istrčati par stotina metara u komadu. Krenule smo i ja sam se zaljubila u trčanje.
Dvije godine sam trčala redovito, ali sam ove godine posustala (što zbog obaveza, što zbog malodušnosti izazvane nekim lošim okolnostima) i trčala samo povremeno. Ipak i u tom periodu mi je trčanje stalno, stalno bilo na umu jer na trčanje gledam kao cjeloživotnu potrebu. Da sam trčala ne bi me bila obuzela malodušnost ...
Sad sam se vratila trčanju. Kondicija mi je koma, ali bit će bolje. U subotu idem na Cener i jako se veselim.
|
|
|
02.11.2014., 22:11
|
|
multitasker
Registracija: Jul 2011.
|
Ne znam kako sam pocela (prije godinu i pol), ne znam sto je bio okidac za trcanje (prije tog klika se nisam mogla ni zamisliti da trcim). Jednostavno sam pocela trcati  Imala sam stanke zbog bolesti, ali to je sad iza mene i sad krecem punom parom.
Prva utrka mi je bio proslogodisnji Cener, sad sam na Zg maratonu trcala 5 km (polumaraton mi je malo prevelik zalogaj trenutno), a u subotu sam na Ceneru.
|
03.11.2014., 23:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Toma Sawyer kaže:
Ovaj Milan je neki ozbiljan trol koji je došao ovdje xxxxxxxx.
|
To sam i ja pomislila čitajući raspravu na temi o utrkama.
Da, nisam mogla istrčati parsto metara u komadu bez da dušu ispustim i što sad? Sad mogu. Do sad sam sudjelovala samo na prva dva cenera. Nisam bila zadnja. Da i jesam, što onda?
Na cener idem jer me silno veseli, eto... Trčim jer me veseli. Što god radim , nastojim da me veseli.
Milane, ne sramotim se ja. Ni izjave ni način razmišljanja ti nisu baš sportski.
|
|
|
04.11.2014., 07:49
|
|
Protunarodna vlast
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
matea2 kaže:
To sam i ja pomislila čitajući raspravu na temi o utrkama.
Da, nisam mogla istrčati parsto metara u komadu bez da dušu ispustim i što sad? Sad mogu. Do sad sam sudjelovala samo na prva dva cenera. Nisam bila zadnja. Da i jesam, što onda?
Na cener idem jer me silno veseli, eto... Trčim jer me veseli. Što god radim , nastojim da me veseli.
Milane, ne sramotim se ja. Ni izjave ni način razmišljanja ti nisu baš sportski.
|
Matea, ne sramotiš se. Dapače. Za mene vrijediš više neg 10 takvih milana.
Da je onaj vidoviti milan imalo digao guzicu iz svog sela, vidio bi da se u normalnom svijetu trči iz zabave, rekreacije, druženja i zdravlja, a ne zato da nekome ukradeš ručak i dobiješ eventualno novčanu nagradu.
Vrlo često sam na lokalnoj lizi došao namjerno zadnji, trčeći i razgovarajući sa dragim ljudima. I to su mi bili najljepši trenuci trčanja.
Trči, uživaj u tome, upoznaj nove ljude, druži se sa dragim prijateljima.
Jednostavno, UŽIVAJ U TRENUTKU.
A trola pusti nek se zabavlja sa samim sobom.
Zadnje uređivanje Smotani2 : 04.11.2014. at 08:33.
|
|
|
04.11.2014., 09:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
Matea, ne sramotiš se. Dapače. Za mene vrijediš više neg 10 takvih milana.
Da je onaj vidoviti milan imalo digao guzicu iz svog sela, vidio bi da se u normalnom svijetu trči iz zabave, rekreacije, druženja i zdravlja, a ne zato da nekome ukradeš ručak i dobiješ eventualno novčanu nagradu.
Vrlo često sam na lokalnoj lizi došao namjerno zadnji, trčeći i razgovarajući sa dragim ljudima. I to su mi bili najljepši trenuci trčanja.
Trči, uživaj u tome, upoznaj nove ljude, druži se sa dragim prijateljima.
A trola pusti nek se zabavlja sa samim sobom.
|
Tog milana bi stavio recimo na prvenstvo kenijskih srednjih škola pa nek se tamo hvali svojim vremenima. 
a u trčanju je i sva draž da se jedino utkuješ protiv sebe i svog vremena...:klap:
|
|
|
04.11.2014., 10:24
|
|
Protunarodna vlast
Registracija: Dec 2007.
|
|
|
|
04.11.2014., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Smotani2 kaže:
|
Da, to mi je motiv. Trčim iz užitka. Na utrke idem iz istog razloga, zbog velike koncentracije pozitivne energije na jednom mjestu. Ja sam isto mislila da na utrke idu samo brzi trkači. Onda sam malo virnula rezultate i vidjela da ima dosta trkača koji su sporiji, poput mene, pa sam odlučila i sama ići. Prije dvije godine bi me možda obeshrabrio takav komentar, ali sada nema šanse. Želim poručiti svim trkačima: Bili vi brzi ili spori, mršavi ili debeli, trčite, uživajte utrkujte se i ne dajte se smesti.
|
|
|
04.11.2014., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Ja pocinjem zbog sala na stomaku, hocu to da skresem 
|
04.11.2014., 21:14
|
|
u potrazi za šparogama
Registracija: Jul 2008.
|
Ne hranite trolove 
|
|
|
04.11.2014., 23:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
matea2 kaže:
Da, to mi je motiv. Trčim iz užitka. Na utrke idem iz istog razloga, zbog velike koncentracije pozitivne energije na jednom mjestu. Ja sam isto mislila da na utrke idu samo brzi trkači. Onda sam malo virnula rezultate i vidjela da ima dosta trkača koji su sporiji, poput mene, pa sam odlučila i sama ići. Prije dvije godine bi me možda obeshrabrio takav komentar, ali sada nema šanse. Želim poručiti svim trkačima: Bili vi brzi ili spori, mršavi ili debeli, trčite, uživajte utrkujte se i ne dajte se smesti.
|
Potpisujem! 
|
|
|
07.11.2014., 11:57
|
|
vrag u selu
Registracija: Mar 2003.
|
Quote:
lana36 kaže:
Evo da bude poticaj za one koji počinju i one koji žele početi...
Kako ste počeli...kojim tempom, udaljenostima...što vas je motiviralo, natjeralo...Podijelite iskustva s ostalima 
|
Trcanje (kao i rolanje) mi je uvijek bilo prefora gledajuci druge ljude. Nekako sam im se divila.
Kad sam se nakon velike pauze opet vratila ozbiljnom vjezbanju (s utezima) bilo mi je debilno da kao ja se furam na neki ''fit'' zivot/izgled/sto vec, a fakticno ne mogu pretrcat kilometar bez da se nadem u predinfarktnom stanju.
Jadno zbilja. 
Prestala sam i pusit, pa sam nekako mislila da ce i samo trcanje biti lakse.
Jedan dan, magloviti dan prije jedno 8 mjeseci, sam se (hrabro  ) otisnula 
Istrcala sam nekih kilometar i nesto sitno sa blagim predinfarktnim stanjem i tu je pala neka ljubav na prvi pogled.
Bilo je losih trenutaka (tipa idem trcat, pretrcim kilometar i pol - umirem, dahcem, sopcem, ne mogu dalje, slezenja me ubija, jedva hodam) ali s vremenom sam si cak pocela pratit pace (koji je u pocetku bio losiji nego da hodam  ).
Sad sam na nekih (u prosjeku) 5km. Daleko sam ja od nekih 4:nesto pejsova koji se znaju vidat po netu, krecem se oko 6 (spora ko blato  ), ali ja sam zadovoljna.
Volim trcat 
Veseli me nekako.
Nucila sam i rolat 
|
07.11.2014., 12:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dora kaže:
Bilo je losih trenutaka (tipa idem trcat, pretrcim kilometar i pol - umirem, dahcem, sopcem, ne mogu dalje, slezenja me ubija, jedva hodam) ali s vremenom sam si cak pocela pratit pace (koji je u pocetku bio losiji nego da hodam  ).
Sad sam na nekih (u prosjeku) 5km. Daleko sam ja od nekih 4:nesto pejsova koji se znaju vidat po netu, krecem se oko 6 (spora ko blato  ), ali ja sam zadovoljna.
Volim trcat 
Veseli me nekako.
Nucila sam i rolat 
|
Meni se boldano više puta dogodi, nepravilno dišem i nikako to popraviti. Pace sam spustila ispod 6, ali sam još uvijek na 5 km
Bravo za rolanje, ja nisam 
|
|
|
07.11.2014., 12:34
|
|
vrag u selu
Registracija: Mar 2003.
|
Quote:
janis2102 kaže:
Meni se boldano više puta dogodi, nepravilno dišem i nikako to popraviti. Pace sam spustila ispod 6, ali sam još uvijek na 5 km
|
To mi je cilj u ovoj godini. Ispod 6.
Quote:
Bravo za rolanje, ja nisam
|
Ako imas volje - preporucam.
Izuzetno zabavno i opustajuce. 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:08.
|
|
|
|