Košarka Loptost radovanja pod obručima |
|
|
27.10.2014., 09:26
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Osijek dobio Zagreb 76:74 i to košem par sekundi prije kraja, nakon što su skoro prosuli +12 s poluvremena
|
27.10.2014., 09:26
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Ovaj Mate Perajica?
BTW. Vrijednosnice Osijek upisale prvu pobjedu, dobili su +2 Zagreb doma, tako da više nema ekipa bez pobjede u prvenstvu.
Zadnje uređivanje Luyindula : 27.10.2014. at 09:38.
|
|
|
27.10.2014., 09:27
|
|
4 TD's in a single game
|
Ne radi ti link 
|
27.10.2014., 09:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
+12 u utakmicama sa Zagrebom ne znaci nista. Nikad nisam gledao u HR ekipu s toliko oscilacija u jednoj utakmici. I kad vode 20 i kad gube 20 uvijek to nekako u egalu zavrsi 
|
|
|
27.10.2014., 09:39
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
tomi kaže:
Ne radi ti link 
|
Popravio.
A vidim da smo u isto vrijeme postali rez, par dana u ovoj temi ne bude ni poruke i onda se u minutu potrefimo 
|
|
|
27.10.2014., 10:11
|
|
šumski boljševik
Registracija: Mar 2006.
|
To je taj Mate Perajica
Uglavnom, ima drobinu i mlati se pod košem. Brijem da je mali Žižić pun masnica danas  Naravno, suce to ne jebe, zašto bi se štitio mladi igrač, bolje da mu se odmah ubije volja za igranje košarke
Bilo je i poznatih faca na trbinama - Aco Petrović (sin mu igra za Goricu), Zdravko Radulović, Mario Stojić (kaže da je završio karijeru)
|
|
|
27.10.2014., 10:20
|
|
4 TD's in a single game
|
Za Osijek inače potpisao Filip Tončinić, Riječanin sa sveučilišnim iskustvom (prošle sezone igrao na Kosovu, prije toga u Siriji, Japanu i Zadru  ).
Jučer zabio 21 poen.
Btw. koja je fora s AKK Vern, po imenima dosta djece bivših igrača/trenera. Božić, Kalaica, Anzulović, a čitam da za njih igra i Srđan Helbich 
Trener im je Ciglar, btw.
|
27.10.2014., 10:34
|
|
šumski boljševik
|
Možda svi oni studiraju na VERN-u
Ne mislim pritom na Helbicha i Ciglara 
|
|
|
27.10.2014., 11:44
|
|
Registrirani ovisnik
Registracija: Sep 2010.
|
pola njih nema veze s VERN-om, nego su se spojili KK Kaptol i VERN, jer VERN nema omladinski pogon i to, došli iz treće lige (B1 centar) i eto suradnje...
|
|
|
27.10.2014., 14:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
agent5 kaže:
pola njih nema veze s VERN-om, nego su se spojili KK Kaptol i VERN, jer VERN nema omladinski pogon i to, došli iz treće lige (B1 centar) i eto suradnje...
|
A i Franjo Arapović je neki kurac na VERN-u 
|
|
|
27.10.2014., 14:28
|
|
šumski boljševik
|
Quote:
papirlova kaže:
|
Redovni profesor? 
|
|
|
27.10.2014., 14:47
|
|
4 TD's in a single game
|
Quote:
papirlova kaže:
|
Quote:
Ferdibrand kaže:
Redovni profesor? 
|
Kad netko spomene Franju, ja se uvijek sjetim priče kad je osamdesetih putovao s Cibonom na gostovanje u Rusiju pa ga je ruski carinik na aerodromu pitao: "Familija?" na što je Franjo odgovorio: "Hvala na pitanju, dobro su!" 
Poslije je išao u neku zasebnu sobu na ispitivanje. 
|
27.10.2014., 14:55
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
papirlova kaže:
|
šta nije na Libertasu neki kurac 
znam da je prošle sezone vodio njihovu sveučilišnu košarkašku ekipu, ili pretplošle... i mali Petrović je igrao tam...
Quote:
tomi kaže:
Kad netko spomene Franju, ja se uvijek sjetim priče kad je osamdesetih putovao s Cibonom na gostovanje u Rusiju pa ga je ruski carinik na aerodromu pitao: "Familija?" na što je Franjo odgovorio: "Hvala na pitanju, dobro su!" 
|
ovo nisam znao, kakav bog 
|
|
|
27.10.2014., 15:51
|
|
šumski boljševik
|
Malo statistike za sladokurce i mazohiste:
KK GORICA – KK ALKAR 87:67 (25:20, 24:18, 20:11, 18:18)
KK GORICA: Majcunić 4, Rogić 10, Petrović 10, Herendić 10, Kuga 3, Gril, Tomić, Žižić 11, Krasić 18, Pašalić, Gazić 8, Primorac 13. TRENER: Zvonimir Kovačević
KK ALKAR: Bilić 8, Jo. Boban, Modrić, Pavić 4, Vitali 14, Ju. Boban 5, Gaurina 11, Svalina 4, Perajica 12, Kanaet 9. TRENER: Damir Milačić
Quote:
tomi kaže:
Poslije je išao u neku zasebnu sobu na ispitivanje. 
|
Quote:
agent5 kaže:
šta nije na Libertasu neki kurac 
znam da je prošle sezone vodio njihovu sveučilišnu košarkašku ekipu, ili pretplošle... i mali Petrović je igrao tam...
|
Kad si već spomenuo malog Petrovića, jučer sam ga prvi put gledao i ostao neugodno iznenađen, prvenstveno fizičkom spremom. Mlad dečko, a prilično trom i neatletskog izgleda. Možda da se dovede u red i može ozbiljnije igrati A-1, ovako teško.
|
|
|
27.10.2014., 16:16
|
|
.
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Ferdibrand kaže:
Malo statistike za sladokurce i mazohiste:
|
Znaš li možda koliku minutažu tamo ima mali Žižić?
Quote:
Ferdibrand kaže:
Kad si već spomenuo malog Petrovića, jučer sam ga prvi put gledao i ostao neugodno iznenađen, prvenstveno fizičkom spremom. Mlad dečko, a prilično trom i neatletskog izgleda. Možda da se dovede u red i može ozbiljnije igrati A-1, ovako teško.
|
Ajme, taj Acin mali je skoro dobio batine lani kad su u Eurocupu igrali Cedevita-Rytas.
Mali je sjedio blizu mene, u dresu litvanske momčadi (koju je tad trenirao Aco), kao nenormalan slavio svaki njihov koš, skakao, urlikao i općenito se ponašao ko nekakav degenerik i usput jebao majke Cedevitinim igračima, na hrvatskom jeziku.
Napominjem za hrvatski jezik, jer nitko od nas nije znao ko je mali, a na prvu smo pomislili da je neki fanatik potegao iz Litve, pošto njima ništa nije problem kad je košarka u pitanju.
Kad smo ga čuli da psuje na jeziku razumljivom svima u dvorani, nekolicina je pomislila da je neki Srbin koji je došao provocirat i na tren se situacija naelektrizirala.
Mali je poprilično bahat, odma se krenio bahatit svima, da bi na kraju rekao da mu je Aco ćaća. 
|
|
|
27.10.2014., 16:34
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
Ferdibrand kaže:
|
dobro si primijetio... ja sam ga zadnji put vidio prošle sezone u A2 centar, i za njih je bio jako dobar, prilično čvrst i jak u duelu... zahvaljujući tome, ali i "dozvoli za sve", zabijao je 15-20 prosječno... al podosta trom za beka, da... i baš to, neatletskog izgleda 
šut solidan, onako zna uć u seriju, al u globalu ništa posebno... tehnika dobra, al noge mu ne prate...
sve u svemu, ne može ništa značajnije napravit u današnjoj košarci, previše fizikalija mu fali, a nema nijedan element, od ostalih, u kojem briljira...
|
|
|
27.10.2014., 16:35
|
|
šumski boljševik
|
Quote:
Tsigalko 11 kaže:
Znaš li možda koliku minutažu tamo ima mali Žižić?
|
Ne znam u brojku, ali je starter i glavni centar. Skoro cijelo vrijeme je na terenu.
I zvijer je, ali inteligentna zvijer  Fakat kuži košarku, visok je, jak, gibak i zna s loptom. I zato je za popizdit kad takav potencijal siledžije mlate pod košem, a suci blijedo gledaju.
On komotno može imati veliku minutažu u ovoj Ciboni, no sigurno mu dobro dođe i ovo A-1 iskustvo. U drugom dijelu sezone vraća se u Cibonu, a nama dolazi Zubac.
Quote:
Ajme, taj Acin mali je skoro dobio batine lani kad su u Eurocupu igrali Cedevita-Rytas...
|
Znači blento, tak i izgleda
Ak se misli bavit košarkom, pod hitno u teretanu. Obično se iz Amerike košarkaši vrate nabijeni i stesani, ovaj ko da je bio na junk foodu cijelo vrijeme 
|
|
|
27.10.2014., 16:39
|
|
šumski boljševik
|
Quote:
agent5 kaže:
dobro si primijetio... ja sam ga zadnji put vidio prošle sezone u A2 centar, i za njih je bio jako dobar, prilično čvrst i jak u duelu... zahvaljujući tome, ali i "dozvoli za sve", zabijao je 15-20 prosječno... al podosta trom za beka, da... i baš to, neatletskog izgleda 
šut solidan, onako zna uć u seriju, al u globalu ništa posebno... tehnika dobra, al noge mu ne prate...
sve u svemu, ne može ništa značajnije napravit u današnjoj košarci, previše fizikalija mu fali, a nema nijedan element, od ostalih, u kojem briljira...
|
Jučer je bio prilično splašen kad je ušao, dao par lopti u bunar, dodavao prvom do sebe i sl. No kako se Gorica odlijepila na finu razliku, kao da se opustio pa se vidjelo da zna nešto s loptom, šut mu je solidan.
Ali kao što kažeš, ne odskače ni u čemu, a fizikalije su mu loše i tu priča staje.
|
|
|
27.10.2014., 16:42
|
|
Registrirani ovisnik
|
Quote:
Ferdibrand kaže:
Jučer je bio prilično splašen kad je ušao, dao par lopti u bunar, dodavao prvom do sebe i sl. No kako se Gorica odlijepila na finu razliku, kao da se opustio pa se vidjelo da zna nešto s loptom, šut mu je solidan.
Ali kao što kažeš, ne odskače ni u čemu, a fizikalije su mu loše i tu priča staje.
|
a kakav je mali Herendić ove sezone?! jel pokazuje naznake tog famoznog potencijala 
|
|
|
27.10.2014., 17:03
|
|
šumski boljševik
|
Quote:
agent5 kaže:
a kakav je mali Herendić ove sezone?! jel pokazuje naznake tog famoznog potencijala 
|
Jučer odličan! Bio je jedan od najboljih, uz Žižića, Primorca i Krasića. Nadam se da će tako nastaviti.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:35.
|
|
|
|