|
|
14.02.2021., 18:07
|
|
Battlefield player
Registracija: Oct 2010.
|
Slučajno sam naletio na YouTube video Acrifry genius XL 2in1 i počele mi curit sline  Istovremeno prženje krumpirića i bataka.
Odmah sam išao tražiti ovu temu na forumu.
Vidim da ih nema u HR ponudi. Mislite da se isplati kupovina iz vana, recimo eBay de?
Ako se nešto dogodi, malo teže srediti garanciju. A kad kupim, treba putovati kroz nekoliko država, ne znam kako je dobro upakirano... A unutra sve plastika..
I još cijena, skoro 2500kn.
|
|
|
14.02.2021., 22:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Quote:
zrixy kaže:
Razmišljam o kupovini friteze na vrući zrak. Stalno se vrti reklama za Delimano Air Fryer Pro pa me zanima ima li netko i kakva su iskustva. Naravno, dobrodošla su iskustva i svih vas koji imate neki drugi brand friteze na vrući zrak. Unaprijed se zahvaljujem.
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk
|
Da ti pomognem kratkim savjetom
NEMOJ TO KUPITI 😱 Grozno je
|
|
|
17.11.2021., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
info za ljude koji se dovume oko kupnje friteze na vrući zrak. osobno nisam naisla na puno inf po forumima pa sam riskirala kupnjom jeftinije varijante, Lidlova marka Silvercrest. Odlična je. Uzela sam manju za 350 kn i vise je nego dovoljna za dvije prosječne osobe. Pekla sam zasad kupovni pomfri, obični krumpir i batat te pileca prsa. Sve je ispalo super, brzo je gotovo, nema prskanja, nema toliko ni mirisa ni pare ni ničega. Dakako da okus nije isti kao kad je prženo u dubokom ulju i to je logično. Ali je svjedeno jako fino, hrskavo. I puno ju češće koristim bas zbog toga sto nije premasno. Preporučam mozda staviti par kapi ulja na pileća prsta što inače uobicajeno i radim kad ih mariniram. Sad mi je još plan probat panirane lingnjine kolutiće no vjerujem da me ni to nece razpcarat. U svakom slucaju preporučam
|
|
|
17.11.2021., 19:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja se stalno dvoumim i škicam tu Lidlovu kad bude. Moji vole pomfrit i radije bih neku bar malo zdraviju varijantu.
Da li pomfrit samo ubaciš ili ipak malo premažeš s uljem?
Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
17.11.2021., 19:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
-skyfall- kaže:
Ja se stalno dvoumim i škicam tu Lidlovu kad bude. Moji vole pomfrit i radije bih neku bar malo zdraviju varijantu.
Da li pomfrit samo ubaciš ili ipak malo premažeš s uljem?
Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
|
Kupovni sam samo ubacila, a kasnije sam ovaj obicni krumpir blago nauljila i posolila prije pečenja jer kad se ispeče ne prima bas sol (jer nije masan kakav bi inace bio da je pecen na ulju). Pileća prsa sam uobicajeno namarinirala s par kapi ulja i dodacima. super ispalo
|
|
|
18.11.2021., 14:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hehe2528 kaže:
Kupovni sam samo ubacila, a kasnije sam ovaj obicni krumpir blago nauljila i posolila prije pečenja jer kad se ispeče ne prima bas sol (jer nije masan kakav bi inace bio da je pecen na ulju). Pileća prsa sam uobicajeno namarinirala s par kapi ulja i dodacima. super ispalo
|
Ok, thx. Mislim da ću uzeti taj Silvercrest. I cijena je povoljna.
Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
06.02.2022., 06:11
|
|
Sokol
Registracija: Aug 2021.
|
Kupio si ja fritezu na vrući zrak pa me zanima kako bi ispale svježe skuše u toj fritezi?
|
19.02.2022., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2018.
|
Silvercrest 9 u 1, ima li tko?
Para izlazi sa strane vrata i magli se,to normalno?
|
|
|
24.03.2022., 17:07
|
|
El Piojo
Registracija: Apr 2007.
|
Jel ima netko Philips airfryer xxl premium?
|
|
|
29.03.2022., 22:49
|
|
Ne muškarac. Muškarčina.
Registracija: Oct 2021.
|
Quote:
No123 kaže:
Kupio si ja fritezu na vrući zrak pa me zanima kako bi ispale svježe skuše u toj fritezi?
|
Ja sam lososa pravio, i odličan mi je bio, jer ima isprogramirano za ribu, 200°C 16-21 min. Valjda je s im ribama toliko dovoljno. Ja sam stavio na 21 mknutu i meni je bilo i više nego dobro. Lijepo se ipeklo, a nije izgorilo.
|
|
|
11.09.2022., 19:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Ovaj tjedan je u Kauflandu na akciji Tefal friteza na vrući zrak 499 kn, crna je, nema ekrana, pokušala sam staviti sliku, ali ne mogu, koliko god ju smanjim je stalno prevelika, da li ju netko ima, isplati li se kupiti?
https://www.mall.hr/friteze/tefal-fr...-fry-classique
Ovako izgleda, ali nema u katalogu modela
|
|
|
22.09.2022., 10:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
U kaufland aplikaciji kad se pregleda katalog ima naziv modela, ipak nije ovaj gore koji ste naveli nego ovaj :
https://www.mall.hr/friteze/tefal-fr...iteza%20EY1018
Sad po ovoj cijeni i nije nekakav popust.
|
|
|
13.11.2022., 15:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Koliko su koštale friteze u Lidlu?
Prije možda godinu dana. Već ih duže nisam vidjela u ponudi.
Manja oko 300, veća?
|
14.11.2022., 06:31
|
|
korisnik
Registracija: May 2004.
|
555kn, taman sam je prije godinu dana kupio
|
|
|
14.11.2022., 07:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
I? Ništa ju ne hvališ. Osim početnog izvješća da je dobra ništa nisi pisao. Jel to bilo samo početno oduševljenje pa završila u špajzi ili?
Daj malo iskustva, onih dok nisi postao vegetarijanac.
|
|
|
14.11.2022., 09:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2014.
|
Eto, ja mogu posherat svoja iskustva; kupio air fryer ovo ljeto.
Meni je postao izuzetno koristan alat u kuhinji, pošto kuham za jednu, max dvje osobe i nema šanse da ću palit pećnicu (pogotovo preko ljeta) za šaku dvje krumpira.
Plusevi:
-sve se jako brzo ispeče (preheating je nepotreban)
-izuzetno lako za čišćenje
-ne grije kuhinju preko ljeta
-zbog timera nema šanse da čovjek zaboravi, pa zagori nešto, općenito pojednostavljuje kuhanje
-neka hrana se bolje ispeče nego npr. u tavi, jer je više površine u kontaktu s toplinom
Minusi:
-kapacitet, ne očekujte kuhanje ručkova za četveročlanu obitelj
-NIJE friteza (po meni je to loš marketing), to je mini pećnica s ventilatorom, hrana nikad neće ispasti kao duboko-pržena
-isušuje hranu (teoretski se to može izbjeći zamatanjem u foliju) i malo ulja uvijek treba, iako se marketing dosta foksuira na to da ulje nije potrebno
Što se razlike među modelima tče, nisam dobio dojam da neka bitna razlika postoji kada sam tražio što uzeti, npr, jedna zgodna sitnica je da neki imaju dodatnu "grill" rešetku, pa se može peći na dva "kata" i naravno, jasno da će nekim ultra cheap modelima prije krepat grijač ili ventilator.
|
|
|
14.11.2022., 09:38
|
|
korisnik
Registracija: May 2004.
|
Quote:
farfan kaže:
I? Ništa ju ne hvališ. Osim početnog izvješća da je dobra ništa nisi pisao. Jel to bilo samo početno oduševljenje pa završila u špajzi ili?
Daj malo iskustva, onih dok nisi postao vegetarijanac.
|
Evo, Marko je sve dobro sažeo.
Ja ju redovito koristim, rekao bih 1x tjedno u prosjeku.
Najčešće za ispeći prilog (krumpir, batat), ili nešto što treba pržiti u ulju, meni se sviđa kako ispadne. Djeci baš i ne, što je možda i razlog što je ne koristim češće.
Ali baš je to: mini pećnica koja super dođe kada trebaš nešto na brzinu ili malu količinu nečega napraviti.
Idealna za zamrznute stvari na brzinu napraviti.
|
|
|
14.11.2022., 14:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja imam Lidlovu, koristimo sigurno 3,4x tjedno. Pomfrit, povrće, krilca, batki, nuggets, riblji štapići, ćevapi, dakle preko tjedna kad ne stignemo nakuhavati, a i dijete si u njoj samo već složi klopu.
Sve prije malo pošpricam uljem i začinim, tek onda stavljam u air fryer.
|
|
|
16.11.2022., 10:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Baš sam i ja to gledao u kontekstu ovog gore šta su pisali za air fryer. Ali ja sam gledao samsungove i panasonic mikrovalne s tim dodacima. Grilanje, ventiliranje, para, kombinacija svega toga.
Blah nisi li ti kupio neku bijesnu mikrovalnu i hvalio ju?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:06.
|
|
|
|