Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.07.2015., 13:50   #21
gdje je u uvodu informacija o širenju anfielda prosim lepo?
Ajutokintumi is offline  
Old 31.07.2015., 14:16   #22
Eh ajuto negdje trazis dlaku u jajetu a negdje ne vidis dlake iako je jaje napravljeno od dlaka.
MagicRat is online now  
Old 31.07.2015., 14:16   #23
gdje je u uvodu informacija da je Brendan Rodgers nogometni genije?
PhillHeath is offline  
Old 31.07.2015., 14:18   #24
Evo ti slika s Anfielda, jebo te on. http://i.imgur.com/YTNyPyL.jpg
mitch is offline  
Old 31.07.2015., 14:31   #25
Quote:
PhillHeath kaže: Pogledaj post
gdje je u uvodu informacija da je Brendan Rodgers nogometni genije?
To ionako svi znaju
MagicRat is online now  
Old 31.07.2015., 16:13   #26
Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
Evo ti slika s Anfielda, jebo te on. http://i.imgur.com/YTNyPyL.jpg
kad se nadvije sjena na protivnika
Ajutokintumi is offline  
Old 31.07.2015., 16:34   #27
Kaj im znači više mjesta kada je atmosfera na stadionu već godinama u padu.
Old 31.07.2015., 16:40   #28
Zanimljiv mi je podatak da je određeni dio tribina pokriven drvenim stolicama s plastičnim nosačima. Misterij mi je da se to dopušta u Premu i u Europi.
mitch is offline  
Old 31.07.2015., 16:47   #29
Uz Oca naravno
Eric Delko is offline  
Old 31.07.2015., 17:06   #30
Memphis igrač godine.
Old 31.07.2015., 17:10   #31
Quote:
Eric Delko kaže: Pogledaj post
Uz Oca naravno
Uvijek je lijepo vidit ljude pune strasti , ima nas

Quote:
Zlikovsk kaže: Pogledaj post
Memphis igrač godine.
Nadajmo se da će bit dobar, pored Hazarda koji će eruptirat ove sezone nema šanse da bude igrač godine ali mladi Memphis je zvijer i gledat ću utakmice Uniteda (samo onda kad nebude Chelsea igrao u isto vrijeme ) samo zbog njega jer je u PSVu bio bomba
PhillHeath is offline  
Old 31.07.2015., 17:17   #32
Što se Uniteda tiče - sutra je početak ugovora s Adidasom i pretstavljanje novih dresova. Dresovi bi trebali izgledati ovako:

http://imgur.com/a/JYKD1

Treći je valjda spoj retro elemenata sa starih adidas Unitedovih dresova iz osamdesetih i nizozemska narančasta zbog LVG-a. Meni je grozan.

Di Maria pak odlazi u Pariz za 44 milijuna funti (pušing od 15 milijuna funti). Gubitak je nešto manji ako se transfer pretvori u eure zbog trenutne slabosti eura naspram funte.

Mladi Pedro iz Barcelone slovi kao najvjerojatnija zamjena. Uz njega mislim da slobodno možemo računati i na Pereiru koji je bio među najboljim igračima na pripremama i treba mu dati priliku (rane zbog Pogbe još nisu zacijelile.) .

Početak sezone ćemo izgleda početi u formaciji 4-2-3-1. Izgleda da LVG želi igrati i sa Carrickom i sa Schweinijem od prve. Schweini je izgledao dosta tromo u dosadašnjim prijateljskim utakmicama i mislim da će to biti najveći problem ove taktike. Opet ćemo dominirati posjedom, ali će igra biti jako spora. I onda kad jednom od ove dvojice prekipi poslat će dugu loptu na Rooneya kojem je first touch očajan. Uopće nisam optimističan.

Januzaj je prekomandiran u napad tak da bi Pedrovim dolaskom za krilne pozicije konkurirali u prvom redu Mata,Pedro i Young te Pereira i Lingard (isto bio dosta dobar na pripremama) od rezervi. Depay je dosad uvijek igrao lijevo krilo, ali izgleda da će sezonu početi kao desetka.

Za tu poziciju desetke konkurira još Herrera i Fellaini kao plan B kad ne zabijemo gol nakon 70 minuta jalovog posjeda lopte.

Alternativa ovome je 4-3-3 kakav se igrao ovo proljeće sa jednim od Carricka ili Bastiana i dva mobilna veznjaka ispred njega koji bi skupa sa krilima i bekovima radili trokute i stvarali višak igrača.

Vjerojatno je neizbježno da će tokom sezone i sam Van Gaal prihvatiti ovakav način igre ako ni zbog čega drugog onda zbog neizbježnih ozljeda Carricka i Schweinija. A da budem totalno pesimistačan vjerojatno će premijeru doživjeti u uzvratu pretkola lige prvaka kad će nam visjeti plasmam.
Hrdjavi is offline  
Old 31.07.2015., 17:26   #33
Koja sramota od dresova ovo bijelo ih uništava totalno
PhillHeath is offline  
Old 31.07.2015., 17:31   #34
ošli ste lagano ukuratz, šijemo vas i u dresovima
Ajutokintumi is offline  
Old 31.07.2015., 17:32   #35
Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
Zanimljiv mi je podatak da je određeni dio tribina pokriven drvenim stolicama s plastičnim nosačima. Misterij mi je da se to dopušta u Premu i u Europi.
samo prirodni materijali dolaze u obzir
Ajutokintumi is offline  
Old 31.07.2015., 17:38   #36
Quote:
PhillHeath kaže: Pogledaj post
Koja sramota od dresova ovo bijelo ih uništava totalno
Evo našao sam i izvor "inspiracije". 90-92 away
Hrdjavi is offline  
Old 31.07.2015., 17:39   #37
Quote:
Hrdjavi kaže: Pogledaj post
Evo našao sam i izvor "inspiracije". 90-92 away
PhillHeath is offline  
Old 31.07.2015., 18:05   #38
Fino otvaranje Put, fino.

Nema smisla prognozirati tablicu kad znamo ko osvaja.
Mr. Jigsaw is offline  
Old 31.07.2015., 18:33   #39
Quote:
Hrdjavi kaže: Pogledaj post
.......

Potpis, bio sam optimističan nakon pojačanja, no sada kada sam vidio da LvG nije ništa od prošlosezonskog proljeća naučio moram se pomiriti s još jednom sezone gdje ću se dosta živcirati, samo je pitanje koliko dugo. Šteta, ekipa je stvarno dobra i ima potencijala za velike stvari. Opet, bolji od prošle godine moramo biti bez obzira na retardaciju van Gaala.
Old 31.07.2015., 20:30   #40
Quote:
mah11 kaže: Pogledaj post
Kaj im znači više mjesta kada je atmosfera na stadionu već godinama u padu.
Kao i na svima u Engleskoj(cast izuzetcima). Krive su ogromne cijene ulaznica zbog kojih pravi lokalni navijaci ne mogu na Anfield nego neki indijci slikaju i sute cijelu tekmu. Zato se pravi navijaci mogu cuti na gostovanjima, na svih 19 stadiona su nadglasali prosle sezone domace navijace.
MagicRat is online now  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:17.