Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre > Konzole

Konzole Kutak za korisnike igraćih konzola

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.11.2019., 08:47   #21
Hvala.
Dolores O is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2020., 14:35   #22
Bok! Kupujem Nintendo Switch i vidim da gamershop ima najnižu cijenu. Ima li tko iskustva s tom trgovinom? Može se platiti samo pouzećem pa zato pitam.
ajmemajko5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2020., 08:58   #23
Navodno je Nintendo rekao developerima da počnu pripremati 4k igre za Switch. Već se neko vrijeme šuška da bi Nintendo mogao izbaciti nekakvu pro verziju Switcha kako bi se mogao natjecati sa Sonyem i Microsoftom.
Ja,Lucifer is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2020., 23:46   #24
Nabavio sam Switch prije 2 tjedna i pozitivno sam šokiran. Istina, grafika je daleko od raskošnih konzola, ali igre su zabavne.

Trenutno derem Animal Crossing i Fortnite, iako se mrzim zbog toga jer je prednost igranja na joy conu u odnpsu na mobile playere u prosjeku golema.

Nabavio sam si BT adapter kada je u docku da mogu spojiti kontroler od plejke jer je s joy conom bilo što od pucačina neigrivo.

Tu su i Nintendo klasici koji su došli uz online pretplatu, posebno je zanimljiv Mario u multiplayer natjecanju s drugim igračima.

Uglavnom, zabava zagarantirana, a koliko čitam, prodaja nenormalno dere...teško se nositi s kvalitetnim idejama iz radionice majstora gejminga s golemim iskustvom.
Odgovori s citatom
Old 14.11.2020., 22:52   #25
Di si ga nabavio?

Oće bit kakve akcije sad za black friday?
Old 15.11.2020., 12:33   #26
Kupio u trgovini, po redovnoj cijeni.
Teško da će na konzolu ići popust, prodaju se ko vrući kolači...Njuška ti je jedina nada da uhvatiš nekoga tko je isprobao nabrzinu pa ga želi skinuti s vrata.
Odgovori s citatom
Old 27.11.2020., 18:29   #27
Čeka se BoTW2, imam zavidnu kolekciju na switchu no čekam taj nastavak...
uzumaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.12.2020., 18:38   #28
Pozdrav, novi sam u svijetu Nintenda Switch.

Molim pomoć, napravio sam nintendo account, i svaku besplatnu igricu koju dignem sa nintendo eshopa neda mi da igram, nego dobijem poruku A PAID MEMBERSHIP TO NINTENDO SWITCH ONLINE IS REQUIRED.

Mogu li se free igrice zaista igrati ili moram platiti ovaj membership ?
nurofeg is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.12.2020., 19:03   #29
Ako platiš pretplatu onda su vjerojatno igre free. Tako je barem slično na PlayStationu.
Pogledaj si kod igre kaj piše, koji su uvijeti za igranje.
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.12.2020., 22:58   #30
Quote:
nurofeg kaže: Pogledaj post
Pozdrav, novi sam u svijetu Nintenda Switch.

Molim pomoć, napravio sam nintendo account, i svaku besplatnu igricu koju dignem sa nintendo eshopa neda mi da igram, nego dobijem poruku A PAID MEMBERSHIP TO NINTENDO SWITCH ONLINE IS REQUIRED.

Mogu li se free igrice zaista igrati ili moram platiti ovaj membership ?
treba ti preplata, kao i na Playstation-u, ali tu je daleko jeftinija.
20 Eura za godinu dana, to nije puno.
Imam i ja switch i moram reci da je uzitak igrat ga.
Mario party, mario kart i animal crossing su vrh igre, a sa preplatom se mogu
igrat jos SNES i Super Nintendo igrice.
Simunonuno is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2020., 08:29   #31
Hvala na odgovoru, uzeo ga prije par dana, nisam kupio niti jednu igricu, pa rekao ajde da probam preko eshopa, ali ništa ne prolazi (osim Fornitea).

Znači kad se plati godišnja pretplata mogu igrati sve free igrice, a one koje nisu free platim još onoliko koliko koja košta ?

I još samo pitanje koji je online shop najpovoljniji za kupovinu igrica, Mario KArt 8 Deluxe bi uzeo za početak.

Zadnje uređivanje nurofeg : 11.12.2020. at 08:37. Reason: naknadno dodan tekst
nurofeg is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2020., 17:11   #32
Pozdrav svima ,

imam jedno pitanjce, odlučio sam se za Switch i vidim da ima raznih edicija :

Nintendo Switch (2018)

Nintendo Switch (2019)

Znate li u čemu su razlike, da li ima kakvih popeglanih bugova na koje moram paziti, koju ediciju izbjegavati?

Hvala i i sretan Božić svima!!!
mrfloyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2020., 22:35   #33
Razlika ti je više manje u kvaliteti odnosno trajnosti baterije. Noviji modeli navodno imaju manje problema s joycon driftom, odnosno defektom analognih palica.

Ja bi ti ipak preporučio da još malo pričekaš s kupovinom jer se naveliko priča o Switch Pro verziji konzole.
prikatchu is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2020., 23:43   #34
Quote:
prikatchu kaže: Pogledaj post
Razlika ti je više manje u kvaliteti odnosno trajnosti baterije. Noviji modeli navodno imaju manje problema s joycon driftom, odnosno defektom analognih palica.

Ja bi ti ipak preporučio da još malo pričekaš s kupovinom jer se naveliko priča o Switch Pro verziji konzole.
Ma ta Switch Pro verzija ce kostat ko svetog petra maslo.
Sam Switch trenutno kosta 300€ i stime vise nego PS4 Pro.

Sve u svemu Nintendo najbolja igracka kad skupi drustvo pa opali mario party
ili mario kart
Simunonuno is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2020., 09:42   #35
Quote:
Simunonuno kaže: Pogledaj post

Sve u svemu Nintendo najbolja igracka kad skupi drustvo pa opali mario party
ili mario kart
Ma to mi i služi za to. Čekam već skoro godinu dana radi tog Pro-a i nema smisla više čekati.
Za "ozbiljne" igre tipa COD, Battlefield imam PC, za PS ekskluzive posudit ću od susjeda, a ovo mi treba za platformke i RPG igre. Ne da mi se više grbiti pred monitorom, jer od kada sam odigra BoTW na WiiU skužio sam neke stvari.
Ili sam samo star
mrfloyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2021., 12:13   #36
Quote:
mrfloyd kaže: Pogledaj post
Ma to mi i služi za to. Čekam već skoro godinu dana radi tog Pro-a i nema smisla više čekati.
Za "ozbiljne" igre tipa COD, Battlefield imam PC, za PS ekskluzive posudit ću od susjeda, a ovo mi treba za platformke i RPG igre. Ne da mi se više grbiti pred monitorom, jer od kada sam odigra BoTW na WiiU skužio sam neke stvari.
Ili sam samo star
Navodno će Pro biti najavljen zajedno s nastavkom BoTW. To bi trebalo biti tokom prve polovice ove godine. Nužno objavljen - ne znam.

Switch već sada ima zastarjelu tehnologiju. Nintendo će morati objaviti jaču konzolu ako se namjerava natjecati s Sonyjem i Microsoftom.

Nadam se da će Pro ili "dva" model biti nekakva nadograđena verzija u skladu s trenutnom tehnologijom, ali koja će biti više manje trenutni Switch. Nešto kao Nintendo 3DS i kasnije New Nintendo 3DS. Ili ako ovo bude potpuno nova generacija, da bude jako slična prethodnoj (Nintendo DS i Nintendo 3DS ) i da se sve igre sa Switcha budu mogle igrati na njoj.
Ja,Lucifer is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2021., 09:47   #37
Posto je izasao Apex Legend na Nintendu Switch, zanima me, mogu li igrati preko misa i tipkovnice? Vidim da ima za kupiti nekakvih adaptera, na koje se spaja mis i tipkovnica i onda se adapter spoji na postolje. Pa kao konzola to sve prepoznaje kao joystick.
Ali ne zelim kupiti ako ne radi, prije cu onda uzeti Pro joystick. Hvala
Tomi1899 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2021., 17:34   #38

1. 7-inch OLED
2. Poboljšani backstand (trenutni je kritičan)
3. Dva USB porta, HDMI port i LAN port (prethodni model je bio isključivo Wi fi)
4. 64 gb interne memorije s mogućnošću dodatne memorije (microsd kartica)
5. Poboljšana kvaliteta zvuka
6. Kompatibilan sa svim igrama i postojećim gamepadima

Navodno je na hardverskoj razini u potpunosti isti kao prethodni model. Za nekoga tko posjeduje aktualni model, nema potrebe za nadogradnju. Jedino bi LAN port bio nekakav razlog. Pogotovo ako se isključivo koristi tv mode. Buduće igre neće biti ekskluzivne za ovaj model. Moći će se igrati i na postojećim.
Ja,Lucifer is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2021., 19:44   #39
Quote:
Ja,Lucifer kaže: Pogledaj post

1. 7-inch OLED
2. Poboljšani backstand (trenutni je kritičan)
3. Dva USB porta, HDMI port i LAN port (prethodni model je bio isključivo Wi fi)
4. 64 gb interne memorije s mogućnošću dodatne memorije (microsd kartica)
5. Poboljšana kvaliteta zvuka
6. Kompatibilan sa svim igrama i postojećim gamepadima

Navodno je na hardverskoj razini u potpunosti isti kao prethodni model. Za nekoga tko posjeduje aktualni model, nema potrebe za nadogradnju. Jedino bi LAN port bio nekakav razlog. Pogotovo ako se isključivo koristi tv mode. Buduće igre neće biti ekskluzivne za ovaj model. Moći će se igrati i na postojećim.
Očekivao sam više od ovog modela
Old 06.07.2021., 20:35   #40
I ja.

I dalje nije moguće bluetoothom spojiti slušalice s konzolom što je jako zastarjelo za današnje tržište.

Nema 4ka.

I dalje se koriste jednaki joy coni (gamepadi) koji su jako kritizirano zbog lomljivosti.

Kao da su htjeli skinuti ljude s kurca i dati taj "pro" model, ali ništa spektakularno nisu napravili.

Da su popravili joy cone i omogućili spajanje wireless slušalica, vjerujem da bi većina bila relativno zadovoljnija.
Ja,Lucifer is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:29.