Natrag   Forum.hr > Sport > Košarka

Košarka Loptost radovanja pod obručima

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.04.2015., 21:51   #381
Šteta
cave troll is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 00:33   #382
Quote:
propali kockar kaže: Pogledaj post
zagreb dobio nakon produžetka zaboka 91-88 ...koliko čitam zabok se žalio na suđenje danas

trenutno se igra naš najveći derbi cibona- zadar 3 min do kraja cibona gubi 36-41...vlado dominira 11 poena bez promašenog šuta i za 9 min valorizacija 11
Bio sam na utakmici i ne znam zasto se zale ovi iz Zaboka, kriterij je cijelu utakmicu bio ujednačen, nije bilo nekih nategnutih faulova koji bi prevagnuli na bilo koju stranu. Zagreb je zasluzeno dobio na kraju.
Solidna trica Zaboka i ofanzivni skok povukao ih je do produzetka, no, vise od toga nisu ni zasluzili.
Vladović razvalio u teskim trenucima, Marčinkovic par finih kucanja, sve u svemu lijepa utakmica.
Čak je bio prisutan i navijacki duel mrava i ekipe iz Zaboka, malo tenzija na tribinama nikad ne škodi
Old 15.04.2015., 07:34   #383
Sudeći po slikama s Ciboninog i Zadrovog fejsbuka, na tribinama sinoć nije bilo više od 100 gledatelja, ako i toliko.
Tsigalko 11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 08:09   #384
Quote:
Tsigalko 11 kaže: Pogledaj post
Sudeći po slikama s Ciboninog i Zadrovog fejsbuka, na tribinama sinoć nije bilo više od 100 gledatelja, ako i toliko.
Ma bilo je više od 100 ne brini, ali i dalje jako malo. Između 800 i 1000 po mojoj procjeni , tužno s obzirom na renome koji bi trebala imati ovakva tekma. Cibonina obrana je bila katastrofalna, naročito prvo poluvrijeme gdje su primili 49 koševa. Tek su se zadnjoj četvrtini sabrali i krenuli igrat obranu, Zadru je stao šut i na kraju je to pobjeda sa više od 10 razlike. Ne baš kvalitetna košarka s obje strane, ali ako išta bilo je napeto
Old 15.04.2015., 08:38   #385
Quote:
Pistons4ever kaže: Pogledaj post
Ma bilo je više od 100 ne brini, ali i dalje jako malo. Između 800 i 1000 po mojoj procjeni , tužno s obzirom na renome koji bi trebala imati ovakva tekma. Cibonina obrana je bila katastrofalna, naročito prvo poluvrijeme gdje su primili 49 koševa. Tek su se zadnjoj četvrtini sabrali i krenuli igrat obranu, Zadru je stao šut i na kraju je to pobjeda sa više od 10 razlike. Ne baš kvalitetna košarka s obje strane, ali ako išta bilo je napeto
Ovo ne vjerujem.
papirlova is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 08:48   #386
https://www.facebook.com/kkzadar/pho...type=1&theater

Pretpostavljam da je na plavom bilo još manje ljudi, kao i inače.
Zeleni je vjerojatno bio gotovo prazan, osim nekolicine Zadrana, ako su uopće dolazili.
Na žutom vjerojatno 17 Smogovaca i poneki tinejdžer i to je to.

Jučer je negdi bila slika plavog sektora, al ne mogu je sad nać.

Quote:
Pistons4ever kaže: Pogledaj post
Cibonina obrana je bila katastrofalna, naročito prvo poluvrijeme gdje su primili 49 koševa. Tek su se zadnjoj četvrtini sabrali i krenuli igrat obranu, Zadru je stao šut i na kraju je to pobjeda sa više od 10 razlike. Ne baš kvalitetna košarka s obje strane, ali ako išta bilo je napeto
Da, Zadarni će se mučiti protiv bilo kojeg protivnika koji ih jače stisne u obrani, pošto baš i nemaju nekih rješenja u napadu.
Tsigalko 11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 09:20   #387

Zadnje uređivanje Luyindula : 15.04.2015. at 20:55.
papirlova is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 10:44   #388
Ova slika gore je ipak sa zagrijavanja, osam minuta pred početak tekme. Plavi teleskop se ipak malo popunio. Teško mi je reći točan broj, ali recimo 500 ljudi je bilo. Što je, naravno, malo, s obzirom da su sve karte samo cenera.
Čak ni Zadrana ovaj put nije bilo koliko ih inače bude. Ne mislim na Tornado, nego one koji se uklope u publiku.
Ali imam dojam da je većina stalnih posjetitelja.

Quote:
https://www.facebook.com/kkzadar/pho...type=1&theater

Pretpostavljam da je na plavom bilo još manje ljudi, kao i inače.
Zeleni je vjerojatno bio gotovo prazan, osim nekolicine Zadrana, ako su uopće dolazili.
Na žutom vjerojatno 17 Smogovaca i poneki tinejdžer i to je to.
Hvala na komplimentu!
ronac zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 11:29   #389
Quote:
ronac zg kaže: Pogledaj post
Ova slika gore je ipak sa zagrijavanja, osam minuta pred početak tekme. Plavi teleskop se ipak malo popunio. Teško mi je reći točan broj, ali recimo 500 ljudi je bilo. Što je, naravno, malo, s obzirom da su sve karte samo cenera.
Čak ni Zadrana ovaj put nije bilo koliko ih inače bude. Ne mislim na Tornado, nego one koji se uklope u publiku.
Ali imam dojam da je većina stalnih posjetitelja.
Ma da, nebitno koliko je bilo, 500 ili 800, svejedno je, to je užasno malo.
A znam da su to sve stalni posjetitelji, bijah Cibonin pretplatnik 2 godine, na crvenom sektoru se znalo di ko sjedi. Uvik isti ljudi, neovisno o protivniku.

Quote:
ronac zg kaže: Pogledaj post
Hvala na komplimentu!
Ti si jedan od onih na rubu žutog, tamo prema crvenom, jedan od onih koji s unucima idu na utakmicu?
Ili si onaj sjedokosi starčić koji skače sa Smogovcima?
Tsigalko 11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 11:44   #390
Quote:
Ma da, nebitno koliko je bilo, 500 ili 800, svejedno je, to je užasno malo.
A znam da su to sve stalni posjetitelji, bijah Cibonin pretplatnik 2 godine, na crvenom sektoru se znalo di ko sjedi. Uvik isti ljudi, neovisno o protivniku.

Ti si jedan od onih na rubu žutog, tamo prema crvenom, jedan od onih koji s unucima idu na utakmicu?

Nisam niti baš tak star. Na žutom teleskopu, ali na tom rubu. Treći, četvrti red.
ronac zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 17:50   #391
Quote:

Opisi će odgovarati tek kroz desetak godina, ali asocijacije su ti vrlo slikovite
feanor16 is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2015., 23:58   #392
Quote:
kuridža

žižić double double 14 koševa , 12 skokova
Quote:
Dodatni motiv za igrače bio je i izbornik Perasović koji je budnim okom promatrao ogled Cibone i Zadra.
Žižić i Kuridža u repku
Gustavo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 12:44   #393
Gorica opet uspjela izgubiti doma od Splita. Za Split mogući bodovi spasa, za Goricu bodovi koji će ih gurnuti u dodatne kvalifikacije. Trenera pod hitno mijenjati, komedija je kako on vodi utakmice. Jučer mu Roko Rogić ko glavni seoski kauboj 40 minuta divlja po terenu i forsira iako ga ne ide. Petrović, koji je ponajbolji igrač drugi dio sezone, igra 5 minuta. Navodno je ozljeđen, no onda kaj uopće igra?! Split jednako grozan, suci ih vole, par očitih grešaka sudačke trojke. Nije presudilo tekmu, no tužno je da jednog bivšeg velikana moraju suci gurati.
Ferdibrand is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2015., 19:53   #394
Velika pobjeda Zagreba u Šibeniku, sada su na omjeru 5-1 (Zadar i Kvarner na 3-3) i definitivno su istaknuli kandidaturu za treće mjesto. Uz to, vjerojatno su se rješili Šibenika kao pratnje u borbi za četvrto mjesto. Po meni, jedini kandidat koji se još može umješati u TOP 4 je Kvarner.

Za dva dana igraju Kvarner i Zadar, Zadrani ne smiju kiksati.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2015., 02:01   #395
Ali kakav je rutiner (Cvik™) Vladović postao, nemoguće nešto. Ta lakoća kojom rješava PnR, probija mlađe i brže igrače jedan na jedan, selekcija šuta... Genijalno.

Sviđa mi se razvoj malog Vukovića, pametan klinac koji kuži igru. E da, Đavle Marčinković koketirao s triple-doubleom, daj me nemoj.
Chiro is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2015., 19:48   #396
kvarner dobio zadra 86-85 i kako sad stvari stoje zadar ostaje bez aba lige.
propali kockar is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2015., 20:38   #397
Daleko je to još od gotovog, Zagreb je nakon pobjede u Zadru jedva doma dobio Zaboka (produžetak), ali sada se i Kvarner upleo u brobu za polufinale, a možda i nešto više. Ipak bi jedan ABA ligaš mogao biti ugrožen.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2015., 20:41   #398
Quote:
kvarner dobio zadra 86-85 i kako sad stvari stoje zadar ostaje bez aba lige.
Nebi im bilo prvi puta...samo ako je kk zagreb van konkurencije onda su i zadrani još uvik u priključku sa kvarneron

Ja bi osobno volio da zagreb igra ko zasluži to plasmanom, bezveze su mi indijanska pravila o broju sudionika iz pojedinog grada, čiste gluposti
bambus88 is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2015., 21:40   #399
Nek Zagreb ide igrat u Goricu.
I Mega se selila u Smederevo.
Tsigalko 11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2015., 09:54   #400
Quote:
Nek Zagreb ide igrat u Goricu.
I Mega se selila u Smederevo.
Samo Gorica, kakav Zagreb u Gorici, kakvi bakrači

Zanimljivo je u kvalifikacijama za A1 Ligu, Požega je na polovici jedina ispala iz svih kombinacija:

1. Hermes Analitica 3-1
2. Škrljevo 3-1
3. Podravac 2-2
4. Jazine 2-2
5. Požega 0-4
Ferdibrand is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:24.