Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje |
|
|
23.01.2024., 18:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Ja svoj post i na lapu i mobu normalno vidim,nema nikakvih kvaka?
|
|
|
28.01.2024., 09:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Jutros petsto prevarantskih oglasa na Njuskalu,zvao sam i rekli ne brinite sve ćemo obrisat. Svi su tipa PayProtect,sad će neko reči da nema prevarenih?Ima,ima,samo šute!
|
|
|
28.01.2024., 09:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Usput nema dugo zvao lika za memorijsku karticu sa Njuskala. 2TB za 60e,kaže čovjek to su kvalitetne Toshiba,samo ja ih prodajem u Hr 
|
|
|
22.02.2024., 13:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Ljudi, pamet u glavu. Samo osobna primopredaja, cash na ruke. Mene je nekakva Ukrajinka ili Ruskinja pokusala prevariti preko njuskalo aplikacije.. slala mi je lazan link Hrvatske poste.. U zadnji tren sam prekinuo transakciju.
|
|
|
22.02.2024., 16:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
PayProtect nema smisla. Tko brani primaocu uslikat ciglu u paketu i Njuska mu vrati novce. Ja isto samo primopredaja. Ili ako bas zele da im posaljem, ali tek kad uplate na racun (uz trosak slanja na njihov racun i kako zele - postom/Tiskom/itd). Ne varam nikoga, imam profil godinama.
I nema vama nitko slati nikakve linkove. Ili plati na IBAN kojeg ti posaljes ili nista.
|
|
|
22.02.2024., 20:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Takodjer, samo osobna primopredaja.
Netko moze nesto "kupit" i trazit da mu se posalje pa ce platit pri preuzimanja paketa (pouzece) pa nikad ne preuzme i onda prodavac mora platiti dostavu u oba smjera (i povrat).
|
|
|
07.05.2024., 22:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2019.
|
Jeftini iPhonei i druge tech stvari na njuskalu!
Moze netko rec koja je fora s ovim profilom i oglasima/cijenama: https://www.njuskalo.hr/iphone-13-pr...oglas-43682438
O kakvoj se vrsti muljaze tu radi?
|
|
|
08.05.2024., 07:09
|
|
fušer svih zanata
Registracija: Jun 2017.
|
Negdje sam pročitao, možda je istina, možda nije...
Tip prvo hakira nečiji stari login na Njuškalu, uključi PayProtect i izlista nekoliko oglasa atraktivnih uređaja upola cijene.
Kad se upecaš i daš ponudu, on ti pošalje lažni PayProtect link.
Ti misliš da plaćaš Njuškalu, a u stvari pošalješ podatke s tvoje kartice prevarantu.
On onda iskoristi podatke s tvoje kartice da ti isprazni račun.
|
|
|
11.05.2024., 13:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Evo jednog pokusaja prevare sa laznim DPD-om. Stavio sam sinoc jedan oglas na njuskalo i javi mi se malo prije na Whatsapp.
Sada sam odgovorio da moze pa cu vidjet sta ce poslat.
https://ibb.co/1rvTJCy
https://ibb.co/YhSNvcS
|
|
|
16.05.2024., 01:04
|
|
Bolje grob nego rob
Registracija: Sep 2018.
|
Meni je jednom doslo na mobitel od "kupca" da ce preko hrvatske poste poslat kurira.....samo jbg cim takav kupac pocne falivati padeze, znas na cemu si 
|
16.05.2024., 06:48
|
|
«·|·»
Registracija: Mar 2005.
Lokacija: You'll find me in a sea of dreams, where no one cares about my words
|
čim vidiš riječ kurir odmah je znak za uzbunu.
kakav vražji kurir?
|
|
24.10.2024., 10:50
|
|
tomabebićfan
Registracija: Sep 2006.
|
Zadnja tri dana "Frane Milić, Martina Milardović i Antun Colig"  se i meni javiše na whatsapp, svi s identičnom prvom porukom, nažalost su eto u Puli/Buzetu pa nema šanse osobna primopredaja (koju nigdi ni ne spomenuh) isto bi organizirali kurirsku službu (Antun, ovih dvoje se povuklo kad sam ih zamolila da se kratko telefonski čujemo), neki printscreen s DPDa šalje (Pnau postavio prije par postova), rekla sam da dolazim za 3 dana u Pulu bi li mu odgovaralo da se nađemo  prekasno mu to i dalje nije odgovarao
Jutros Albert s UK brojem, ista prva poruka, kupija bi rođendanski dar za rodbinu(!) koja se zove Morteza Bargizan, S.S.Kranjčevića 6, Zadar
njemu odgovara da ja sve organiziram, traži moje podatke IBAN/BIC i video artikla, čuli se, ne priča hrvatski, jak naglasak, zamolila sam ga neke podatke i komunikaciju preko Njuškala jer mi je "bankarica zabrinuta", ne može jadan
sad čekam kad će moj oglas objaviti kao svoj jer pretpostavljam da je o tome riječ
Zvala Njuškalo mogu li nekako upozoriti korisnike na ovaj vid pokušaja prevare, jer znam da će svi nasjesti, moj susjed tipa ne čita njuškalo blogove, niti pazi jel di faliven padež, cura mi dala neki šablonski odgovor kako im je jako stalo..., blog i sl spomeniše i to je to
___
"Pozdrav, vidio sam vas oglas i zanima me prodajete li XYZ ? " je poručica
|
27.10.2024., 18:18
|
|
«·|·»
Registracija: Mar 2005.
Lokacija: You'll find me in a sea of dreams, where no one cares about my words
|
svima je sigurno jako stalo

|
|
13.02.2025., 15:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
jagodica kolačić kaže:
Zadnja tri dana "Frane Milić, Martina Milardović i Antun Colig"  se i meni javiše na whatsapp, svi s identičnom prvom porukom, nažalost su eto u Puli/Buzetu pa nema šanse osobna primopredaja (koju nigdi ni ne spomenuh) isto bi organizirali kurirsku službu
|
Čolig i kod mene neki dan - ista spika. Živi u Županji, kurirska služba, samo to dolazi u obzir. Kada sam predložila neke druge mogućnosti ne odgovara.
|
|
|
13.02.2025., 16:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2018.
|
Moj je bio iz Frkljevaca. 
|
|
|
10.03.2025., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Nešto čudno sam primjetio. Možda mi netko može objasniti.
Naime, primjetio sam da tip koji ima fitness klub u Osijeku prodaje u kompletu sve sprave iz kluba na Njuškalu i to u dva različita oglasa (pod istim vlasnikom računa) i oba oglasa su kao iz različitih gradova koja nisu Osijek, iako su fotke iste i to iz istog kluba u Osijeku. S tim da je klub još otvoren i ne piše da će ga zatvoriti.
Zašto bi lagao da se sprave nalaze u drugom gradu (gradovima)? Možda ima još dva kompleta istih sprava u dva različita grada, no nije mu ih se dalo fotkati? - zvuči besmisleno. A i njegov klub nije dio lanca već je neki vrlo jadan fitness klub u malom prostoru.
|
|
|
17.04.2025., 08:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
kako uhvatiti varalicu, lopova koji preko njuškala vara ljude?
znam im modus operandi
kako ga prijaviti policiji ? kako mu doznati pravi identitet?
|
|
|
17.04.2025., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
žao mi je starijih naivnih ljudi koje varalice i lopovi preko njuškala uspiju nagovoriti da im te osobe daju broj kartice,,,,,
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:48.
|
|
|
|