Rat u Ukrajini Ruska invazija na najveću europsku i nezavisnu državu |
|
|
25.01.2024., 19:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
... koji su tvrdili da Rusi polako i temeljito melju ,
Poslano sa mog SM-A336B koristeći Tapatalk
|
|
|
25.01.2024., 19:56
|
|
Tubby
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
Truman kaže:
Bas sam ovo hteo da podelim. Izgleda je napravljen neki dil da mi Ukrajini prodajemo naoruzanje a da nas EU ne smara mnogo da uvodimo sankcije Rusima.
Inace sam iz neki izvora cuo da je su nas Rusi pogurali da dobijemo Expo 2027 tako sto su uticali na africke drzave. Razog: zahvalnost sto im nismo uveli sankcije.
Politika je kurva, izvinte me sto psujem...
|
Misliš da su Rusiji bitnije sankcije od naoružanja koje dolazi Ukrajini.  Kao da Srbija ima ne znam kakvu razmjenu dobara sa Rusijom?
|
25.01.2024., 22:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
Brolin kaže:
Misliš da su Rusiji bitnije sankcije od naoružanja koje dolazi Ukrajini.  Kao da Srbija ima ne znam kakvu razmjenu dobara sa Rusijom?
|
Mislim da se to ne moze gledati tako linearno. Nisu Rusi bas toliko mocni pa da pucnu prstom i da nam zabrane izvoz oruzja.
Jos jedan indirektni pokazatelj da izvozimo je i to sto nas ukrajinski politicari vise ne prozivaju kao u prvom delu rata. 
|
26.01.2024., 04:54
|
|
Tubby
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
Truman kaže:
Mislim da se to ne moze gledati tako linearno. Nisu Rusi bas toliko mocni pa da pucnu prstom i da nam zabrane izvoz oruzja.
Jos jedan indirektni pokazatelj da izvozimo je i to sto nas ukrajinski politicari vise ne prozivaju kao u prvom delu rata. 
|
Nisam ni ciljao na to da mogu Srbiji zabraniti izvoz oružja nego da unatoč tome idu lobirati da Srbija dobije EXPO samo zato što im nije uvela sankcije. Njima su sankcije od strane Srbije sasvim marginalna stvar.
|
26.01.2024., 18:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Brolin kaže:
Nisam ni ciljao na to da mogu Srbiji zabraniti izvoz oružja nego da unatoč tome idu lobirati da Srbija dobije EXPO samo zato što im nije uvela sankcije. Njima su sankcije od strane Srbije sasvim marginalna stvar.
|
Deluje da im ipak nisu marginalna stvar.
|
03.02.2024., 00:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
Petar Bošković govori o pokretanju vojnog roka, o profesionalnoj vojsci a i dotakao se i Ruske agresije na Ukrajinu itd.
Stručna osoba koja je objasnila puno toga.
https://youtu.be/J7k-cjGOUMQ
|
|
|
08.02.2024., 09:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Najnovija analiza o trenutnoj situaciji od Darka Obradovića.
https://youtu.be/2bh5nLNcKE4
|
|
|
09.02.2024., 20:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Darko Obradović i Dragan Petrović o putinovom intervju itd.
https://youtu.be/ui48a6OPfAg
|
|
|
10.02.2024., 19:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
|
|
|
10.02.2024., 21:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
nulakuna kaže:
|
nema ti to veze sa s time odakle se on informira. On vodi neku stranku "srpsko rusko bratstvo" i on mora dati sve od sebe da pogura neki narativ koji odgovara rusiji, putinu itd.
Mora izmisliti neku priču da rusija ne zvuči omlažavajuće nakon nekih događaja. To me je podsjetilo kad je bio srušen prigožinov avion, on se je trudio da krivnju prebaci na Francuze pod krinkom da je prigozin nešto radio što smeta Francuzima u Africi.
On je u medijima samo zato da bi programirao srpsku javnost.
|
|
|
11.02.2024., 14:32
|
|
Internacionalna legija
Registracija: Dec 2021.
Lokacija: Ukrajina-Rutenija-Volhnyja-Antirusija-Novorusija- Herson-Ingermanland
|
Srbija vlastitu vojnu proizvodnju izvozi u Ukrajinu.
T oje meritum stvari.
Vučić i Srbija mogu biti određeni prema Rusiji kao neutralni ili saveznik, izuzev ujedinjene opozicije Srbije koji se okreću ka EU, ali je važno za reći da vojni pogoni u Srbiji intenzivno izvoze oružje za ukrajinsku frontu.
Kao što ruska vojska ima "wagnerovce", tako isto u oružanom sastavu Ukrajine postoji niz samostalnih ili polusamostalnih formacija, slobodnih vojski koje su samoorganizirane i koje nisu sve pod zajedničkim stožerom u Kijevu.
U tome je snaga obrane Ukrajine. - Agila Halles kom.Slobodne vojske Volhnyje
|
|
|
12.02.2024., 00:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Nal-El kaže:
|
Verovatno trade-off. Mi izvozimo robu u Ukrajinu, a vi nas ne smarate da uvodimo sankcije Rusiji. I onda jednog lepog dana kad/ako Ukrajina pobedi hvalićemo se kako smo pomagali ukrajinskoj braći u borbi protiv agresora. 
|
12.02.2024., 13:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Quote:
Truman kaže:
Verovatno trade-off. Mi izvozimo robu u Ukrajinu, a vi nas ne smarate da uvodimo sankcije Rusiji. I onda jednog lepog dana kad/ako Ukrajina pobedi hvalićemo se kako smo pomagali ukrajinskoj braći u borbi protiv agresora. 
|
Mislim da cemo morati i Bikovica isporuciti u Hag.
|
|
|
13.02.2024., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2022.
|
Quote:
AlSwearengen kaže:
Mislim da cemo morati i Bikovica isporuciti u Hag.
|
Vala, da ti kazem, kao glumac mi nije simpatican. A vala ni kao osoba. Sto se mene tice, nek je ziv i zdrav i sto dalje od mene. Siguran sam da necu patiti ako pocne da se bavi nekim stocarstvom na Pesteru ili Uralu. Gdje god.
|
|
|
13.02.2024., 21:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Vuk Drašković danas govori o aktualnoj temi..
https://youtu.be/okD6mYSVbwE
|
|
|
15.02.2024., 14:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
|
|
|
17.02.2024., 23:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Truman kaže:
Bas sam ovo hteo da podelim. Izgleda je napravljen neki dil da mi Ukrajini prodajemo naoruzanje a da nas EU ne smara mnogo da uvodimo sankcije Rusima.
Inace sam iz neki izvora cuo da je su nas Rusi pogurali da dobijemo Expo 2027 tako sto su uticali na africke drzave. Razog: zahvalnost sto im nismo uveli sankcije.
Politika je kurva, izvinte me sto psujem...
|
EXPO koji je Srbija dobila je beznacajna specijalizovana priredba i to za muziku i sport a vidis to nigde ne zele navesti. Sustina jeste u tome da ta priredba je paravan za enormno zaduzivanje zemlje u visini od 15 milijardi evra a te pare ce zavrsiti najvecim delom u jednoj uzoj grupaciji ljudim , drugo prosirice se BG na vodi jer ce se sajam izmestiti a inace razmisljaju da ugase i sajam u NS sa ciljem uzimanja zemljista i izgovorom da eto ima jedan veci sajam u BG.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:38.
|
|
|
|