Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.01.2016., 03:45   #3981
Ajmo tumačenje

Ovak, padale su kao neke bombe s neba, bilo je pol sata do ponoći. Oko mene je bilo dosta ljudi islamske vjere. Blizu ponoći u nekoj kućici sam si pekao palančinke. Kad je došla ponoć ti islamisti su po cesti razljevali smjesu za palačinke i počeo je vatromet po nebu pucati. Nakon par minuta nastale su palačinke i oni su ih počeli rezati s ceste. Ja sam samo svoje pojeo a njih sam gledao.
Poslije sam s ptičje prespektive gledao masovne nesreče na raskrižjima di je puno ljudi poginulo. Negdje je recimo kamion slučajno tresnuo čovjeka, pa poslije još jednom prešao preko njega da bude siguran da je mrtav i sl.
Brutalis is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 07:10   #3982
Dobro jutro
Sanjala sam docek Nove godine.ulazin u halu.raskosnu.gledam nakit.poseban divan.cure s faxa srecem.gledaju nakit isto.par info zele.kao da ja prodajem nakit.dalje.plesem malo.zadovoljna i smirena sam.izlazim.koracam iza dvije zene /cure.kao da sam i ja i one mnogo mlade.vedre smo.poletne.znam ga iz vidjenja.blizu mora smó.prelazimo kao drveni dio i slijedi kao papirnati tepih.od kartona.i znam da postoji tehnika da se ne smocis i predjes.medjutim propadam u more.dizem se.drzim taj kartonski tepih.opet kao padam.dizem se.balansiram.uspostavljam balans.smirena unutra.iako izvana okolnosti nisu savrsene.one su podalje.smijulje se.cak i nije tako hladno.nismo cak ni obuceni zimski.vise onak zrelo proljece na ljeto.ma nisan u hr.kuzim tada.u skupocjenoj ekskluzivnoj marini sam.lijepe jahte.more je u startu mrvu burno.a onda ok.noc je pa je tamno more.nekako bilo mi je mrvu neugodno hodati po toj povrsini mora.tik uz obaku.no kasnije sam ok.ni pretjerano sretna ni tuzna onako ok.mirna sa sobom.a to mi je najvažnije.
Hvala
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 08:30   #3983
Dobro jutro
Sanjala sam docek Nove godine.ulazin u halu.raskosnu.gledam nakit.poseban divan.cure s faxa srecem.gledaju nakit isto.par info zele.kao da ja prodajem nakit.dalje.plesem malo.zadovoljna i smirena sam.izlazim.koracam iza dvije zene /cure.kao da sam i ja i one mnogo mlade.vedre smo.poletne.znam ga iz vidjenja.blizu mora smó.prelazimo kao drveni dio i slijedi kao papirnati tepih.od kartona.i znam da postoji tehnika da se ne smocis i predjes.medjutim propadam u more.dizem se.drzim taj kartonski tepih.opet kao padam.dizem se.balansiram.uspostavljam balans.smirena unutra.iako izvana okolnosti nisu savrsene.one su podalje.smijulje se.cak i nije tako hladno.nismo cak ni obuceni zimski.vise onak zrelo proljece na ljeto.ma nisan u hr.kuzim tada.u skupocjenoj ekskluzivnoj marini sam.lijepe jahte.more je u startu mrvu burno.a onda ok.noc je pa je tamno more.nekako bilo mi je mrvu neugodno hodati po toj povrsini mora.tik uz obaku.no kasnije sam ok.ni pretjerano sretna ni tuzna onako ok.mirna sa sobom.a to mi je najvažnije.
Hvala
Jos nesto.kad sam bila u moru.toplo.ugodno.pred kraj sna kao da plivam po krevetu.tak sam se osjecala u balonu ugode i topline..
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 10:25   #3984
Quote:
TenaX kaže: Pogledaj post
sanjala sam da hodam nekim puteljcima,okolo je šuma,vidim radnike koji kopaju zemlju,moj bivši muž je tamo,ne želim proći kraj njih nego krenem na drugu stranu,,,na putu su divlje svinje u kavezima,prelazim preko kaveza,divlje svinje me pokušavaju ugristi ali ne uspijevaju,,,hodajući vidim našu crkvu ali sa stražnje strane i pomislim kako bih mogla proći kroz crkveno dvorište i tada bih odmah bila u selu,,,dolazim do crkve a iza nje je cvjećarnica,,,prilazi mi čovjek s brkovima i zamoli me da kupim sadnicu tulipana i donesem u srednju školu koju sam pohađala. Kupujem sadnicu tulipana i odnosim u školu,,ulazim u školu i ugodno sam iznenađena,zidovi su prebojani,neki su tamno crvene boje a u kutovima se nalaze tulipani u teglama. Ogromni su,raskošni,žuti i crveni,predivni...potom sretnem bivšu razrednicu i razmijenim s njom koju riječ,upita me kako su mi dječica i ja nju isto,,,ostavljam sadnicu na stolu,,,kad sam stigla kući,dočekalo me pismo u kojem me obavještavaju da sam donijela cvijet. Hvala!
čini se da si spremna za novu stranicu u životu, ili je san znak uspješne evaluacije jednog dijela života. samo što je to došlo kroz težak rad, simboliziran radnicima koji kopaju. zaobilaziš zatvorene divlje svinje, koje predstavljaju negativne osjećaje uzrokovane prošlim događajima, te bivšeg muža is sličnih razloga. crkva je simbol traženja pomoći iz svijeta duhovnog, a cvjećarnica je poput mjesta zadovoljstva i izražavanja zahvalnosti. čovjek sa brkovima bi mogao simbolizirati odraslo ponašanje ili zrelost. odnijeti sadnicu tulipana u školu simbol je novog početka ili pomirenja. škola je prebojana u žive boje kao rezultat tvog stava, a tu je i srdačan odnos sa razrednicom. na neki način u snu si maturirala i on je odraz želje za drukčijim promatranjem vlastitog života i promjenom stava, čime se na neki način mijenja i prošlost.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 10:40   #3985
Quote:
smile4 kaže: Pogledaj post
Dobro jutro
Hvala
Jos nesto.kad sam bila u moru.toplo.ugodno.pred kraj sna kao da plivam po krevetu.tak sam se osjecala u balonu ugode i topline..
snovi o novoj godini znak su jake želje za svježim početkom i prilikama. prilikom proslave si zadovoljna sobom, uravnotežena i radosna, te si čak pozvana da prodaješ nakit (odaješ osjećaj osobne vrijednosti). zapravo imaš ogromnu želju živjeti vlastite vrijednosti - onako kako ih osjećaš.

i pored stanja visoke energije, neizbježno mora doći do neke vrste testa kako bi se utvrdilo imaš li doista povjerenja u sebe ili život. osim toga, riječ je i o prirodnim ciklusima dizanja i spuštanja.

čini se nemogućim hodati po kartonskom tepihu iznad vode (a tako se sigurno ponekad i osjećaš), međutim jednom ćeš uspostaviti balans i to će ti uspjeti. sami pad ne znači ništa. u pitanju je samo još jedan pokušaj i u snu si shvatila da to ne znači tragediju.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 12:30   #3986
Thumbs up

Sanjam kako se sprema natjecanje iz trčanja. Mojih vršnjaka na gomile, barem 80. Trčanje je organizirano u grupama. Moja grupa je trčala tek u noći. Svi su krenuli trčati samo sam ja bezbrižno stajala i tek kasnije krenula za njima. U početku sam sporo, prosječno trčala ali netom kasnije moji koraci su se abnormalno ubrzali. Trčala sam nevjerojatnom lakoćom, ni sebi samoj nisam mogla vjerovati da se to događa. Bila je to neopisiva lakoća i veliko zadovoljstvo, toliko da sam zanemarila (svjesno) put kojima su ostali trčali, te sam išla svojim putem ne osjećaju se ni najmanje kompetitivno. Intenzivno sam osjećala "moć" u prsima. Noge kao da su se mehanički pokretale. Podsjetih se na Foresta Gumpa

San se nastavlja, ali tada je dan i natjecanje je djece predškolske dobi. Zadatak mi je da pratim jednu skupinu djece kako ne bi došlo do mogućih nezgoda. Djeca su nakon nekog vremena zastala i počela se družiti sa mnom, pričati, no zamijetila sam jednog dječačića koji je rođen sa sindromom koji mi je djelovao kao downov sindrom, nekako slično, ne isto.
tokom razgovora sa njime vidjela sam da ima šavove na čitavoj nadlakici i podlaktici, ali ja mu pružam potporu i potičem svu djecu da ga podupiru i sve to ide kao po loju

kasnije dolazimo na stajalište kod neke jako debele, ali vrlo drage gospođe koja nam pravi tostirane sendviče. Dala je i meni jedan, ali ja sam odbila jer sam vegetarijanka, a ona je zatim s neočekivanim oduševljenjem napravila jedan samo za mene
InfiniteDepth is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 13:36   #3987
Quote:
landon kaže: Pogledaj post
snovi o novoj godini znak su jake želje za svježim početkom i prilikama. prilikom proslave si zadovoljna sobom, uravnotežena i radosna, te si čak pozvana da prodaješ nakit (odaješ osjećaj osobne vrijednosti). zapravo imaš ogromnu želju živjeti vlastite vrijednosti - onako kako ih osjećaš.

i pored stanja visoke energije, neizbježno mora doći do neke vrste testa kako bi se utvrdilo imaš li doista povjerenja u sebe ili život. osim toga, riječ je i o prirodnim ciklusima dizanja i spuštanja.

čini se nemogućim hodati po kartonskom tepihu iznad vode (a tako se sigurno ponekad i osjećaš), međutim jednom ćeš uspostaviti balans i to će ti uspjeti. sami pad ne znači ništa. u pitanju je samo još jedan pokušaj i u snu si shvatila da to ne znači tragediju.
Hvala <3 bila zapalit tri svijeće u Svetište
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 19:50   #3988
Molim tumačenje ovog sna: u tom snu je bilo svega od penjanja uza stube, do toga da sam bila u nekoj drvarnici i slagala cjepanice, a ono što me muči je da sam si iz vlastite noge istiskivala igle, kao što netko npr. istiskuje akne. Taj osjećaj ne mogu riječima opisati.
kikibeta is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2016., 19:58   #3989
Quote:
InfiniteDepth kaže: Pogledaj post
Sanjam kako se sprema natjecanje iz trčanja. Mojih vršnjaka na gomile, barem 80. Trčanje je organizirano u grupama. Moja grupa je trčala tek u noći. Svi su krenuli trčati samo sam ja bezbrižno stajala i tek kasnije krenula za njima. U početku sam sporo, prosječno trčala ali netom kasnije moji koraci su se abnormalno ubrzali. Trčala sam nevjerojatnom lakoćom, ni sebi samoj nisam mogla vjerovati da se to događa. Bila je to neopisiva lakoća i veliko zadovoljstvo, toliko da sam zanemarila (svjesno) put kojima su ostali trčali, te sam išla svojim putem ne osjećaju se ni najmanje kompetitivno. Intenzivno sam osjećala "moć" u prsima. Noge kao da su se mehanički pokretale. Podsjetih se na Foresta Gumpa

San se nastavlja, ali tada je dan i natjecanje je djece predškolske dobi. Zadatak mi je da pratim jednu skupinu djece kako ne bi došlo do mogućih nezgoda. Djeca su nakon nekog vremena zastala i počela se družiti sa mnom, pričati, no zamijetila sam jednog dječačića koji je rođen sa sindromom koji mi je djelovao kao downov sindrom, nekako slično, ne isto.
tokom razgovora sa njime vidjela sam da ima šavove na čitavoj nadlakici i podlaktici, ali ja mu pružam potporu i potičem svu djecu da ga podupiru i sve to ide kao po loju

kasnije dolazimo na stajalište kod neke jako debele, ali vrlo drage gospođe koja nam pravi tostirane sendviče. Dala je i meni jedan, ali ja sam odbila jer sam vegetarijanka, a ona je zatim s neočekivanim oduševljenjem napravila jedan samo za mene
dobar osjećaj u snu, zar ne? negdje u sebi dobro se osjećaš jer ideš svojim tempom i nemaš se potrebu natjecati sa bilo kim. to stvara osjećaj "moći", prirodnog ritma, odnosno povjerenja u unutarnje vodstvo. tu je i osjećaj velikodušnosti i želje da budeš od koristi drugima. s obzirom na razinu energije koju imaš sve ti prolazi. također, žena je susretljiva jer je neizbježno da se ljudi na kraju počnu velikodušno ponašati prema tebi.

ponekad u snu možemo zajahati visokoenergetski val i on onda stvara ugodne snove koji su na granici lucidnih. to je moguće ako sanjač u budnom stanju ima dovoljno energije pa ona u snovima pronađe vlastiti izraz.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 12:34   #3990
Lijep pozdrav narode!!

U zadnje vrijeme(zadnjih mjesec,dva) dosta sam puta sanjala da sam - vještica.
Iz čista mira...nije da o tome ikad razmišljam u budnom stanju. Naime, u snovima sam,kao, svjesna da sam "dobra" vještica, puna samopouzdanja, pomjeram stvari, suprotstavljam se zlu (kojeg se ne bojim), imam potrebu uvjeriti druge da me se nemaju razloga plašiti jer ću ih ja zaštititi, itd...

Nakon prvog sna, nisam obraćala pozornost. Nakon drugog mi je bilo malo čudno...ali nakon nekoliko sličnih već se počinjem pitati...treba li mi taj san nešto značiti u budnom životu?Ukazati mi na nešto...?
Tražim taj simbol "vještica" po našim i stranim sajtovima, ali nalazim samo tumačenja kada je netko drugi vještica, kad sretneš vješticu itd...Ali nigdje onog u kojem je sanjar vještica.

Mislim, vjerovatno se radi o "neš ti stvari"...ali eto, da vas pitam tu na ovom pdf-u, možda znate nešto malo više...
Thx unaprijed!

Zadnje uređivanje Nunna : 11.01.2016. at 12:46.
Nunna is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 14:59   #3991
Quote:
Nunna kaže: Pogledaj post
Lijep pozdrav narode!!

Iz čista mira...nije da o tome ikad razmišljam u budnom stanju. Naime, u snovima sam,kao, svjesna da sam "dobra" vještica, puna samopouzdanja, pomjeram stvari, suprotstavljam se zlu (kojeg se ne bojim), imam potrebu uvjeriti druge da me se nemaju razloga plašiti jer ću ih ja zaštititi, itd...

Nakon prvog sna, nisam obraćala pozornost. Nakon drugog mi je bilo malo čudno...ali nakon nekoliko sličnih već se počinjem pitati...treba li mi taj san nešto značiti u budnom životu?Ukazati mi na nešto...?
Tražim taj simbol "vještica" po našim i stranim sajtovima, ali nalazim samo tumačenja kada je netko drugi vještica, kad sretneš vješticu itd...Ali nigdje onog u kojem je sanjar vještica.

Mislim, vjerovatno se radi o "neš ti stvari"...ali eto, da vas pitam tu na ovom pdf-u, možda znate nešto malo više...
Thx unaprijed!
ovisno o tvojim aspiracijama, san o sebi kao vještici očito ti je privlačan. ako ih usporedimo sa običnim ljudima, vještice su samostalnije i moćnije, imaju posebne sposobnosti i sl. negdje u sebi moguće da želiš razumjeti ili koristiti moći uma ili više utjecati na druge ljude, ili više utjecati na događaje u vlastitom životu i općenito u svijetu u kojem živiš.

snove koji se ponavljaju ipak ne treba uzimati olako. ako si ponekad u fazi kada osjećaš da ti nedostaje moći ili da nemaš dovoljno utjecaja, san je logična želja nastala kao rezultat takvih osjećaja.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 17:06   #3992
Landone, molim vas da mi protumačite moj san s iglama, nekoliko postova iznad ovog. Obećavam da neću više gnjaviti u dogledno vrijeme
kikibeta is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 18:02   #3993
Quote:
kikibeta kaže: Pogledaj post
Ja često sanjam svog pokojnog oca da je živ. Ne sjećam se da bi on ikad u snu bio mrtav.Evo neku noć sam ga sanjala kako sjedi u kutu sobe i promatra me. Ja sam pospremala sobu. E sada, na netu sam pročitala različita tumačenja oko toga što znači čistiti tj.pospremati. Pospremala sam tj. čistila, bratovu sobu i nećakove pelene, pokupljala vodu s poda i tako..zbrka... Zašto mi otac tako često dolazi u san? Možda zato što s protekom vremena od njegove smrti uviđam da mi sve više nedostaje?
da, posebno ako je bio dominantna osobnost u tvom životu, ili si ga obožavala. on ti u svakom slučaju nedostaje, ali tu postoji i potreba da prerasteš potrebu za njim. što se čišćenja tiče mislim da je riječ o potrebi da se otklone negativnosti iz života i odbace nepotrebne stvari.

Quote:
kikibeta kaže: Pogledaj post
Molim tumačenje ovog sna: u tom snu je bilo svega od penjanja uza stube, do toga da sam bila u nekoj drvarnici i slagala cjepanice, a ono što me muči je da sam si iz vlastite noge istiskivala igle, kao što netko npr. istiskuje akne. Taj osjećaj ne mogu riječima opisati.
penjanje uz stube može se smatrati napretkom u smislu razumijevanja ili materijalnom smislu ili da imaš želju napredovati. san nema neki kontekst pa slaganje drva može značiti naprosto težak rad koji ti predstoji ili pripremu za nešto u budućnosti. kad je o iglama koje izlaze riječ, nije im mjesto u nozi. one su ti onemogućavale kretanje ili balans pa je riječ o nečemu čega se želiš riješiti.

kažeš da je osjećaj bio neopisiv. bolan možda? bol koju osjećamo u snu uglavnom je povezana sa emocionalnom boli koja je negdje potisnuta kod sanjača, i tu snovi znaju biti neobično precizni. zapitaj se na što se zapravo te igle odnose.

ne gnjaviš me, svi snovi prije ili poslije dođu na red, samo se poneki tu i tamo izgubi
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 19:57   #3994
Quote:
Shizzona kaže: Pogledaj post
Kvot, kvot.

I da, sanjala poludrago kamenje. San je bio u 2 faze. Mislim da sam se između na tren probudila.
U prvoj fazi je bila manja prostorija, par osoba meni poznatih, i znatno manje poludragulja u ponudi. Neke sam kupila, i nisam imala dovoljno novca da sve platim, pa tu nastupa druga faza.... (kad sam dosla dug da kupcu vratim)
A u drugoj fazi, sve je bogatije i veće.
I tu se odvijala prodaja istog, a ja sam se sa nekom starijom ženom borila da uzmem veće i bolje komade, jer se bolje razumijem u njih, a i više su mi potrebni nego njoj.
Na kraju sam bila sretna jer sam uspjela dobiti veliki smeđi ahat poprečno presječen, uspjela sam joj ga "oteti", ali sam joj objasnila da stvarno znam više od nje o svojstvima i općenito o poludraguljima.

Bila sam uzbuđena tokom sna baš, baš, jer to je bilo "kao san", nalaziti se u tom raju poludragulja. Dječija radost, ali i frka, kako stići sve pogledati što se nudi, jer su doslovce bili zatrpani jedan drugim, i kako izabrati ono najbolje i ono što će mi koristiti, a kao da sam znala da je san i žurila da što prije sve pregledam, sve što mogu da kupim. Malo me brinulo da li ću imati dovoljno novca jer sam bila bez para, no na kraju se ispostavilo da sam i one iz prvog sna i one iz drugog sna dobila besplatno od gospodje koja je prodavala kamenje (koju poznajem inace). Valjda ih ona ionako ima mnogo, a meni su zna potrebni, i bile smo obje sretne.

U realnosti, imam jednu kolekciju poludragulja, i velikih i malih, te ih koristim za svoju malu umjetnost, hobi, koji je postao na jedan način i posao.

P.S. Boja se nikako ne mogu sjetiti, kad god vratim film, boje su mi tmurne, tužne, neispunjene.
Je li to odražava neku vrstu mog stanja? Zašto ne vidim jarke boje u snu?

Please Landon
Old 11.01.2016., 20:24   #3995
Quote:
Nunna kaže: Pogledaj post
Lijep pozdrav narode!!

Thx unaprijed!
.. a odgovor .. zato što si uvjerena da si okružena lošim ljudima .. pa ti izgleda normalno da te svi ti smatraju protivnikom ..

.. osjećaj je dobar .. ako se ponavlja znači da je prilično prisutan .. .. treba ga pokušati osjetiti i na javi ..
.. ni .. dojam .. nadnaravnog .. ne treba odbaciti kao stilsku figuru ..
.. ako možeš svašta onda možeš svašta .. i ko kaže da to nije moguće ..
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 20:28   #3996
Quote:
alim kaže: Pogledaj post
.. pitanje je .. kako to da ne sanjaš da si dobra vila ..
.. a odgovor .. zato što si uvjerena da si okružena lošim ljudima .. pa ti izgleda normalno da te svi ti smatraju protivnikom ..
.. ili zato što joj je prababa bila veštica .. kao u mom slučaju .. pa je negde logičnije .. po genetskoj liniji ..
Dalaj Sanja is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2016., 21:22   #3997
U nadnaravno nije da ne vjerujem. Nije ni da vjerujem. Jer, filozofiram oko tog što je uopće "naravno". Ako je to dokle um seže, onda nije baš osobito prostrano...

Ipak, vjerujem u to da je čovjek 90% neiskorišteni potencijal. Koji će jednog dana možda spoznati nešto više o sebi...a možda i ne. Možda se prije upropasti. Ali to je neka druga tema.

Vizavi mene kao vještice...da, čudno da ne sanjam da sam neki drugi pozitivac ili superjunak...
Baš vještica. I u snu gotovo uvijek osjećam prisutnost i drugih vještica, koje su u mom slučaju po defoltu zle. I vrebaju. A ja sam kakti u svem tom mudra, i znam da mi ne mogu ništa jer sam, kao, moćnija...Možda samim tim što sam na strani dobra...

Kao studentica sam koketirala u jednom trenutku i s wiccom, onak...znatiželjno. Čitala sam malo o tome, istraživala...Ništa spešl. I vještice su mi nekako privlačne figure/pojave(bar onakve kakvima sam ih ja u istraživanju doživjela, a to nije "filmski", kao zločeste, zelene babe, već su to žene koje žive uskladu s majkom prirodom, elementima, poštuju prirodne cikluse i u suštini su pozitivke/ak ne skrenu na dark sajd, jel ) I eto...Možda i u tome ima nešto...

Mora da sam natural witch...Nazvat ću baku pa je pitam zna li nešto o tome.
Upravo primjećujem kako sam pogodila s ovim crvenokosim avatarom :klap:
Old 12.01.2016., 09:11   #3998
I evo, kao za ne falit...

Noćas sanjam kako sam u mračnoj sobi. Ležim. Vani je dan, nazirem kroz roletne proreze. Odjednom se vrata počnu otvarati i zatvarati. Vrištim (ovaj put ne osjećam da sam vještica nego prestrašen smrtnik).

Osjećam da je to neka "zla" sila. Sa mnom je kćerkica. Prilazim vratima, vrištim na njih, želim otjerati to što je tu. Očekujem da ću tu "prisutnost" osjetiti na koži, da će se nekako materijalizirati. Ali ne, "ona" je zrak...samo pomjera vrata agresivno . Počinjem kao sumanuta vikati moliti molitve koje znam...Oče naš, zdravo Marijo...Bijesna sam, to izvikujem srdito, želeći se hrabro time suprotstaviti ne bi li posustalo. Hvatam kćer za ruku, trčimo van, a kad se osvrnem vidim kako su se počele i roletne dizati i spuštati. Sretnem mamu i panično joj pričam što sam vidjela, ona ne vjeruje. Ja joj velim da ode i vidi...ona ne želi. Ali kao ne vjeruje. I eto.

Šajze!!!

Valjda sam počela previše razmišljati o snovima...kad mi se ovakvo nešto javlja. Ima li sugestija o tome što bi sad to trebalo značiti? Osim da sam
Old 12.01.2016., 10:21   #3999
Quote:
Shizzona kaže: Pogledaj post
Kvot, kvot.

I da, sanjala poludrago kamenje. San je bio u 2 faze. Mislim da sam se između na tren probudila.
U prvoj fazi je bila manja prostorija, par osoba meni poznatih, i znatno manje poludragulja u ponudi. Neke sam kupila, i nisam imala dovoljno novca da sve platim, pa tu nastupa druga faza.... (kad sam dosla dug da kupcu vratim)
A u drugoj fazi, sve je bogatije i veće.
I tu se odvijala prodaja istog, a ja sam se sa nekom starijom ženom borila da uzmem veće i bolje komade, jer se bolje razumijem u njih, a i više su mi potrebni nego njoj.
Na kraju sam bila sretna jer sam uspjela dobiti veliki smeđi ahat poprečno presječen, uspjela sam joj ga "oteti", ali sam joj objasnila da stvarno znam više od nje o svojstvima i općenito o poludraguljima.

Bila sam uzbuđena tokom sna baš, baš, jer to je bilo "kao san", nalaziti se u tom raju poludragulja. Dječija radost, ali i frka, kako stići sve pogledati što se nudi, jer su doslovce bili zatrpani jedan drugim, i kako izabrati ono najbolje i ono što će mi koristiti, a kao da sam znala da je san i žurila da što prije sve pregledam, sve što mogu da kupim. Malo me brinulo da li ću imati dovoljno novca jer sam bila bez para, no na kraju se ispostavilo da sam i one iz prvog sna i one iz drugog sna dobila besplatno od gospodje koja je prodavala kamenje (koju poznajem inace). Valjda ih ona ionako ima mnogo, a meni su zna potrebni, i bile smo obje sretne.

U realnosti, imam jednu kolekciju poludragulja, i velikih i malih, te ih koristim za svoju malu umjetnost, hobi, koji je postao na jedan način i posao.

P.S. Boja se nikako ne mogu sjetiti, kad god vratim film, boje su mi tmurne, tužne, neispunjene.
Je li to odražava neku vrstu mog stanja? Zašto ne vidim jarke boje u snu?
poludrago kamenje predstavlja ono što tebi predstavlja vrijednost u životu, sa čim se želiš igrati i ulagati svoje vrijeme u to. nešto prema čemu osjećaš strast, možda doslovna strast prema draguljima ili simbolična, u tom slučaju je riječ o nečem drugom.

ta strast je očita, vraćaš se u trgovinu mada nemaš dovoljno novaca, međutim on nekako nije problem. pri drugom dolasku sve je bogatije i veće jer postoji prirodni zakon rasta da kada se usredotočiš na nešto ono se pojavljuje u sve većim količinama. u snu pokazuješ znanje o draguljima. analogno tome, moramo u životu imati znanje o stvarima da bi se mogli baviti njima i tu je potrebno uložiti određeni trud.

odjednom si iznenađena svim obiljem dragulja koje ti se nudi, novac opet nije problem jer tvoja strast i želja prema njima ih privlači tebi, gospođa tih ih poklanja. postoji tendencija kod ljudi (ili života) da su spremni dati nešto nekome tko to jako želi.

kad je o bojama riječ, može biti da je tvoje iskustvo sna emocionalno "obojeno" onako kako se osjećaš prije samog ulaska u san što podsvijest onda prihvaća bez pitanja. pokušaj se u periodu pola sata prije spavanja emocionalno podići razmišljajući o stvarima koje stvarno želiš. drugi način je pronaći osnovne zamisli o sebi (duboko su u podsvijesti), ono što se naziva "core beliefs" i promijeniti ih nekom tehnikom.

ja nikad ne sanjam u bojama čak sam mislio da je to normalno i da boje nemaju što tražiti u snovima

Zadnje uređivanje landon : 12.01.2016. at 10:34.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2016., 14:27   #4000
Quote:
sahara kaže: Pogledaj post
landon molim te ako možeš protumačit ovaj san koji slijedi jer nea veze sa vezom ( meni... )

Dakle idemo od početka: Ja sam na vrhu neke zgrade na terasi( bojim se visine inače) i tamo su braća Vasić ( ). Sjedi ekipa za stolom, ja bacam pogled preko staklene ograde i strah me ali suočavam se sa tom visinom i namjerno gledam dolje. Zati se spustim iz te zgrade u neku drugu, ta druga ima zakrčen pristup kroz nekakv park i ulazim unutra ali je prljavo i zapuštano. Odlazim kroz zeleni park i vraćam se među visoke i bijele zgrade. Opet se penjem.. uživam u suočavanju sa visinom. Bilo je jutro u tom snu. Lijep osjećaj.
Drugi dio sna počinje u nekoj kući kod nekih ljudi. Ne poznam te ljude i nemam pojma kako sam tamo završila ali mislim da sam ili išla sa nekim ili slučajno tamo dospjela. Ugl.. tamo je neki muškarac koji ima jednog velikog psa ( šarplaninac) i taj pas njemu služi za borbe. Ja poludim oću zvat policiju! Vidim dva manja psa koja krvare i leže, Iskradem se i pokušavam policiju nazvat ali neka me žena skuži i odvede me u neku drugu kuću i kaže da ne smijem to radit da će me taj muškarac ubit. zatim dolazi muž od te žene i kaže da se poljubimo ( WTF: i ona mene počne ljubit a on je gol kraj nas. Iz usta joj ispadaju neki komadići metala. ja ih skupim u ruku i skužim da je to naušnica na MIKI MAUSA .

majke ti..
LANDON malo sam preskočena
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:10.