Pogledaj rezultate ankete: Vlada nakon 100 dana
|
odličan (5)
|

|
14 |
5.98% |
vrlo dobar (4)
|

|
5 |
2.14% |
dobar (3)
|

|
7 |
2.99% |
dovoljan (2)
|

|
30 |
12.82% |
nedovoljan (1)
|

|
58 |
24.79% |
toliko je loše da nema tako niske ocijene
|

|
120 |
51.28% |
|
|
29.05.2017., 12:45
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
monkey008 kaže:
Otkud mi dojam? Pa pročitah zadnjih par stranica.
|
Ma nije ti to ništa. 
Politiku sam prerasla odavno, sada vidim samo ljude i način kako rade.
Gledala sam Račana kako je grčevito branio svoga ministra, gledala sam Milanovića kako grčevito brani nekoliko svojih ljudi, gledam Plenkovića kako brani svoje.
Sve su to njihovi izbori, odabiri, i imaju pravo na njih.
Mi birači velimo svoje mišljenje o tome sa kemijskom.
Dakle, nije politika ono što mene može pokrenuti na suprostavljanje mišljenja i teza.
Zapravo je to ljudska ograničenost koja nije u stanju reći - od sto, sedamdeset pet ne valja, dvadeset pet valja. Ili obrnuto. Ta sljepoća, uskotračnost iz koje se rađa agresiva me ponekada navede da uskočim u ovakve teme.
Kada sam srcem bila u politici, bila sam u općinskom vijeću - kao nositelj liste,(ne, nisam bila kao član hdz - a  ),i moj muž je bio dva mandata u općinskom vijeću - i da kažem usput, bili smo dvije različite političke opcije. Prođe taj entuzijazam čovjeka kada svedeš sve pod račun, i onda dalje samo promatraš.
Gledam Plenkovićevu vladu i vidim da se ljudi trude.
Marić radi na državnom proračunu, radi se na demografskom problemu, odrađuju se problemi u poljoprivredi - evo, Tolušić je bio u mome mjestu na sastanku sa poljoprivrednicima i rekao doslovno - idemo rješavati tamo gdje moć podmeće nogu - ja prvi, vi zamnom. Ako se okrenem i vidim da vas nema iza mene, nabiti ću vas sve na kurac. Čovjek zaista daje sve od sebe da riješi sve probleme poljoprivrednog sektora. Radi se na povlačenju eu fondova, turizam daje odlične rezultate, ajde, to je prošlogodišnja uzlazna putanja, sada se samo nastavlja.
Ta previranja kaja su sada aktuelna, da nisu na tako hijenski način iscenirana i sa toliko laži i podmetanja forsirana, sa tolikom medijskom opstrukcijom - ne bih se niti osvrnula na sve to skupa. Kada sabereš sva događanja, sve informativne aktivnosti koje se mogu popratiti ne možeš ne primjetiti da je novinarstvo pristrano i da što zbog senzacionalizma, što zbog forsiranja osobnog stava izvjestitelja medijski prostor skoro pa u potpunosti daju opoziciji, dok o poziciji izvješčuju sporadično i šturo.
Zato ovu vladu podržavam, i baš želim da opstane, na izborima dobije potvrdu birača da može krenuti dalje.
Ne dobije li, a Bože moj - niti prvi niti zadnji koji su smijenjeni.
A koga ćemo dobiti - ako dobijemo - nakon njih - ne znam.....bez široke koalicije, tko god da dobije parlamentarnu većinu neće sastaviti vladu.
A kao što stari mudri ljudi vele - puno očeva - kilavo dijete.
|
|
|
29.05.2017., 16:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
JOHABI kaže:
Marić radi na državnom proračunu, radi se na demografskom problemu, odrađuju se problemi u poljoprivredi - evo, Tolušić je bio u mome mjestu na sastanku sa poljoprivrednicima i rekao doslovno - idemo rješavati tamo gdje moć podmeće nogu - ja prvi, vi zamnom. Ako se okrenem i vidim da vas nema iza mene, nabiti ću vas sve na kurac. Čovjek zaista daje sve od sebe da riješi sve probleme poljoprivrednog sektora. Radi se na povlačenju eu fondova, turizam daje odlične rezultate, ajde, to je prošlogodišnja uzlazna putanja, sada se samo nastavlja.
Ta previranja kaja su sada aktuelna, da nisu na tako hijenski način iscenirana i sa toliko laži i podmetanja forsirana, sa tolikom medijskom opstrukcijom - ne bih se niti osvrnula na sve to skupa. Kada sabereš sva događanja, sve informativne aktivnosti koje se mogu popratiti ne možeš ne primjetiti da je novinarstvo pristrano i da što zbog senzacionalizma, što zbog forsiranja osobnog stava izvjestitelja medijski prostor skoro pa u potpunosti daju opoziciji, dok o poziciji izvješčuju sporadično i šturo.
Zato ovu vladu podržavam, i baš želim da opstane, na izborima dobije potvrdu birača da može krenuti dalje.
A koga ćemo dobiti - ako dobijemo - nakon njih - ne znam.....bez široke koalicije, tko god da dobije parlamentarnu većinu neće sastaviti vladu.
|
Da, trude se uvaliti Agrokorove dugove poreznim obveznicima dok je Todorić svu lovu izvukao i spremio na sigurno.
Kako objašnjavaš ukidanje financijskog USKOK-a? Kako objašnjavaš uvođenje nadzora nad svim računima građana, uvođenje poreza na nekretnine, koaliranje s četnicima? Gdje je LNG terminal, zašto se od toga odustalo, Pelješki most, jel krenulo s gradnjom?
Evo baš krenulo s promjenama u zagrebačkom HDZ-u, jel te iznenađuje da će Šeksov posinak biti glavni?
|
|
|
29.05.2017., 17:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Ide se u izmjenu lexa Agrokor...
Tko je ono lupetao po temi da je zakon dobar čisto jer je ćato koji im je trenutno vodž tako rekao?
Bolje trk s teme nego da se dalje sramotite...
|
|
|
29.05.2017., 17:18
|
|
Skeptik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Ide se u izmjenu lexa Agrokor...
Tko je ono lupetao po temi da je zakon dobar čisto jer je ćato koji im je trenutno vodž tako rekao?
Bolje trk s teme nego da se dalje sramotite...
|
O kojim se izmjenama radi,ukratko?
Poslano sa mog E6653 koristeći Tapatalk
|
29.05.2017., 17:21
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Vlada Andreja Plenkovića
Daju Rusima ono sto su trazili, da im se i prethodno danih 100 milja EUR tretira kao da su ga dali nakon Lexa, tj. imaju prednost pri stecaju.
I jos je Ramljak spomenuo kako se banke guraju tko ce im prije dati kredit. Bez zajebancije.
|
|
|
29.05.2017., 17:28
|
|
Skeptik
Registracija: Nov 2007.
|
Znači ovako,jedino Sberbank ima volju dati lovu i niko više.
Uz određene uvjete naravno.
|
29.05.2017., 17:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
a jel misle sazvati sabor da digne ruke ili se sada zakoni donose drugačije?
|
|
|
29.05.2017., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
JOHABI kaže:
Ma nije ti to ništa. 
Politiku sam prerasla odavno, sada vidim samo ljude i način kako rade.
Gledala sam Račana kako je grčevito branio svoga ministra, gledala sam Milanovića kako grčevito brani nekoliko svojih ljudi, gledam Plenkovića kako brani svoje.
Sve su to njihovi izbori, odabiri, i imaju pravo na njih.
Mi birači velimo svoje mišljenje o tome sa kemijskom.
Dakle, nije politika ono što mene može pokrenuti na suprostavljanje mišljenja i teza.
Zapravo je to ljudska ograničenost koja nije u stanju reći - od sto, sedamdeset pet ne valja, dvadeset pet valja. Ili obrnuto. Ta sljepoća, uskotračnost iz koje se rađa agresiva me ponekada navede da uskočim u ovakve teme.
Kada sam srcem bila u politici, bila sam u općinskom vijeću - kao nositelj liste,(ne, nisam bila kao član hdz - a  ),i moj muž je bio dva mandata u općinskom vijeću - i da kažem usput, bili smo dvije različite političke opcije. Prođe taj entuzijazam čovjeka kada svedeš sve pod račun, i onda dalje samo promatraš.
|
Da rade a koliku će korist građani imati od toga vidjet ćemo. Novinari jesu pristrani, jedni vuku na jednu stranu jedni na drugu, pogledaj samo neke naslove i članke u vrijeme kada je premijer razriješio mostove ministre, koji hvale takav potez tako da se meni i ne čini baš da su se toliko obrušili na vladajuće više mi se čini da se želi smanjiti utjecaj treće opcije tj. mosta.
Zadnje uređivanje monkey008 : 29.05.2017. at 19:39.
|
|
|
29.05.2017., 21:50
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Da, trude se uvaliti Agrokorove dugove poreznim obveznicima dok je Todorić svu lovu izvukao i spremio na sigurno.
Kako objašnjavaš ukidanje financijskog USKOK-a? Kako objašnjavaš uvođenje nadzora nad svim računima građana, uvođenje poreza na nekretnine, koaliranje s četnicima? Gdje je LNG terminal, zašto se od toga odustalo, Pelješki most, jel krenulo s gradnjom?
Evo baš krenulo s promjenama u zagrebačkom HDZ-u, jel te iznenađuje da će Šeksov posinak biti glavni?
|
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j..._CoGGpbJ0orxYA
Neki dan je, ne sjećam se više tko iz vlade, rekao da ide gradnja pelješkog mosta iz eu fonda.
To bi bilo tih tri mjeseca otprilike jel......ne može prije nego sjednu eu sredstva, a to bi se trebalo dogoditi u nekoliko slijedećih mjeseci - pojma nemam koliko je od odobrenja do sjedanja para na račun hr.
LNG - isto tako, negdje krajem veljače se dobilo pozitivno mišljenje o daljnem sufinanciranju projekta izgradnje - nekih 700 - 800 tisuća eura.
To je dobiveno u 50% - otnoim iznosu od cijene, a za izgradnju mosta 100 milijuna eura, no to je samo 305 cijene koštanja
Hoće li državni proračun moći naći još dvije trećine - nešto više od 200 milijuna eura da se most izgradi - ne znam, ali Plenković tvrdi da hoće.
Bio je pred neko malo vremena u Poljskoj, tamo je dobar sa poljskim premijerom, kako bi on, koji ima više utjecaja pomogao u lobiranju za nas u eu u dobivanju sredstava iz fondova.
LNG Hrvatska d.o.o. podnijela je 08.11.2016. zahtjev na natječaj CEF-Energy-2016-2 za dodjelu bespovratnih sredstava putem kojeg je zatraženo sufinanciranje studija i radova za implementaciju plutajućeg LNG terminala. Koordinacijski odbor CEF-a 17.02.2017. dao je pozitivno mišljenje o daljnjem sufinanciranju projekta izgradnje LNG terminala na otoku Krku. Odobreno je sufinanciranje studija u iznosu od 747.000,00 € (50% od ukupnih troškova) i radova u iznosu od 101.400.000,00 € (27,92% od ukupnih troškova), što čini ukupni iznos od 102.147.000,00 € odobrenih sredstava .
Porez na nekrtenine - ako se ukine komunalna naknada - a hoće, i ako se neće nešto drastično promijeniti - konkretno meni, ako ću umjesto tisuću kuna što plćam do sada ubuduće plaćati tisuću sto - onda ništa.
Ako to bude tisuću petsto ili dvije - vrisnuti ću.
Nadzor nad računima....hm...ne volim da netko viri šta mi na računu pliva. Ali to vidi svaki bankovni službenik i može bilo kome prenjeti tu informaciju. Da, ne smije.
dobro u tome je da će se stati na kraj raznoj socijali koja po nekoliko prima potpore, a usput ima primanja, štednju, šta ti ga ja znam. Ili stati na kraj onima kojima država plaća mirovinsko, zdravstveno, dopunsko, a imaju debele račune. Ili....niz je razloga zašto je to dobro i niz zašto nije.
Danas, kada te se po mobitelu u đepu može locirati, kada te se kamerama snima u javnom prostoru, kada te se satelitom može vidjeti što jedeš za večeru ili toplinskom kamerom preko zida gledati kako se seksaš - zadiranje u financije je samo nešto više u nizu. Na žalost.
Objašnjenje za ukidanje financijskog uskoka sam bila čula, zaboravila, koliko je bilo vjerodostojno ne znam. Čak se i ne sjećam što sam u tom trenutku mislila o tome.
Koaliranje - pa kaj očeš - ne paše vam briselski čato, pa pustite ga onda nek koalira sa kim hoće, ionako vam nitko od njih ne paše.
Tako možeš jednim udarcem ubiti dvije muhe - sa jednim uaaaaaa iskazati duplo nezadovoljstvo.  
I strpljivo čekaj svojih pet minuta - kada na vlast dođu tvoji.  .
|
|
|
29.05.2017., 22:01
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Hawker kaže:
O kojim se izmjenama radi,ukratko?
|
Rus traži da mu se na svaki novi euro kredita prizna euro starog duga kao da je novi - to jest, da se toliko eura stavi u prvi naplatni red u slučaju propasti Agrokora.
Inače, dobavljači, a i banke su svijesni da se cijelo dugovanje prema njima neće naplatiti.
Predstavnica dobavljače je neki dan rekla na tv da očekuju 50% naplate, ali da očekuju da i banke isto tako otpišu 50% svojih potraživanja.
Evo opet o tome u Otvorenom, mišljenja su različita a problem isti. A svi istaknuti stručnjaci.....a mi ko ovce slušamo i zamaramo se, a ionako pojma nemamo. Zlobnicima paše krah, mi umjereni gledamo sa nadom da će sve ići zamišljenim tokom.
I danas opet i Plenković i Marić u Dnevniku kategorički tvrde da dug Agrokora neće biti ni na koji način namirivan iz državnog proračuna na teret građana.
|
|
|
29.05.2017., 22:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
JOHABI kaže:
|
Tko i kada je to rekao?
Forumaši,skrenite pozornost na ovaj modus operandi...uvijek je netko nešto rekao,ona je čila,vidjela...kada se pita kada i gdje,muk...
Ovo je još veća debilana od provale s dva razreda srednje i programiranjem...
Prvo, radovi na mostu su x puta otvoreni...
Drugo,znaš kada lova iz fonda dođe?
Naravno da ne znaš,zato si i napisala ovu provalu gore...
Suma sumarum,braniš partiju pod svaku cijenu iako o materiji pojma nemaš...
Quote:
JOHABI kaže:
LNG - isto tako, negdje krajem veljače se dobilo pozitivno mišljenje o daljnem sufinanciranju projekta izgradnje - nekih 700 - 800 tisuća eura.
To je dobiveno u 50% - otnoim iznosu od cijene, a za izgradnju mosta 100 milijuna eura, no to je samo 305 cijene koštanja
Hoće li državni proračun moći naći još dvije trećine - nešto više od 200 milijuna eura da se most izgradi - ne znam, ali Plenković tvrdi da hoće.
Bio je pred neko malo vremena u Poljskoj, tamo je dobar sa poljskim premijerom, kako bi on, koji ima više utjecaja pomogao u lobiranju za nas u eu u dobivanju sredstava iz fondova.
|
Sredstva iz EU se dobivaju lobiranjem?
Buahahahaha...daj još neku provalu,daj još neku...
Quote:
JOHABI kaže:
LNG Hrvatska d.o.o. podnijela je 08.11.2016. zahtjev na natječaj CEF-Energy-2016-2 za dodjelu bespovratnih sredstava putem kojeg je zatraženo sufinanciranje studija i radova za implementaciju plutajućeg LNG terminala. Koordinacijski odbor CEF-a 17.02.2017. dao je pozitivno mišljenje o daljnjem sufinanciranju projekta izgradnje LNG terminala na otoku Krku. Odobreno je sufinanciranje studija u iznosu od 747.000,00 € (50% od ukupnih troškova) i radova u iznosu od 101.400.000,00 € (27,92% od ukupnih troškova), što čini ukupni iznos od 102.147.000,00 € odobrenih sredstava .
Porez na nekrtenine - ako se ukine komunalna naknada - a hoće, i ako se neće nešto drastično promijeniti - konkretno meni, ako ću umjesto tisuću kuna što plćam do sada ubuduće plaćati tisuću sto - onda ništa.
|
Ma da,zašto nebih davao što više poreza kako bi HDZ uhljebi i internet bona koja neuko piše gluposti dobila što više love iz crnih fondova od moje love...
Koje su ovo provale,nije bitno ako je porez veći...
Quote:
JOHABI kaže:
Nadzor nad računima....hm...ne volim da netko viri šta mi na računu pliva. Ali to vidi svaki bankovni službenik i može bilo kome prenjeti tu informaciju. Da, ne smije.
dobro u tome je da će se stati na kraj raznoj socijali koja po nekoliko prima potpore, a usput ima primanja, štednju, šta ti ga ja znam. Ili stati na kraj onima kojima država plaća mirovinsko, zdravstveno, dopunsko, a imaju debele račune.
|
To je bilo vidljivo i prije nadzora nad računima...
Quote:
JOHABI kaže:
Ili....niz je razloga zašto je to dobro i niz zašto nije.
Danas, kada te se po mobitelu u đepu može locirati, kada te se kamerama snima u javnom prostoru, kada te se satelitom može vidjeti što jedeš za večeru ili toplinskom kamerom preko zida gledati kako se seksaš - zadiranje u financije je samo nešto više u nizu. Na žalost.
|
...ergo, pričaš gluposti...
Quote:
JOHABI kaže:
Objašnjenje za ukidanje financijskog uskoka sam bila čula, zaboravila, koliko je bilo vjerodostojno ne znam. Čak se i ne sjećam što sam u tom trenutku mislila o tome.
|
Veselila se jer će partija moći krasti još više?
Malverzacije ionako po vlastitom priznanju ne prijavljuješ...
Quote:
JOHABI kaže:
Koaliranje - pa kaj očeš - ne paše vam briselski čato, pa pustite ga onda nek koalira sa kim hoće, ionako vam nitko od njih ne paše.
Tako možeš jednim udarcem ubiti dvije muhe - sa jednim uaaaaaa iskazati duplo nezadovoljstvo.  
|
Onda maknite iz naziva partije hrvatska jer ionako vam četnici uvijek spašavaju kožu...
Nije problem glumatati domoljublje i za takve glasati dok ste u talu sa strankom čiji visoki dužnosnik je viđen u Vukovaru i na Ovčari za vrijeme pokolja...
Fuj
|
|
|
29.05.2017., 22:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Zar se stvarno HDZ-ovci još uvijek nazivaju domoljubima?
HDZ je pročetnička, antihrvatska stranka i svatko tko glasa za nju je...isto to.
PETA KOLONA!
|
29.05.2017., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
|
HDZ-ov mrad Čorić "ima" obraza laprdati o padu nezaposlenosti...kaže debil s kupljenom diplomom da je broj nezaposlenih ispod 200k i da je u skladu s stanjem iz 1990.g.
Samo,priglupi trol je "zaboravio" da imamo pad zaposlenosti...
HDZ debili su i magičari,kakti su zaslužni za smanjenje nezaposlenosti od 100k ljudi,ali gle čuda,pad nezaposlenosti ne prati i rast zaposlenosti...
Jebena magija...
I onda nije binto hoće porez biti veći,da ja takve smradove svojim novcem financiram...fuj
|
|
|
29.05.2017., 22:29
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
monkey008 kaže:
Da rade a koliku će korist građani imati od toga vidjet ćemo. Novinari jesu pristrani, jedni vuku na jednu stranu jedni na drugu, pogledaj samo neke naslove i članke u vrijeme kada je premijer razriješio mostove ministre, koji hvale takav potez tako da se meni i ne čini baš da su se toliko obrušili na vladajuće više mi se čini da se želi smanjiti utjecaj treće opcije tj. mosta.
|
Ma nisam baš sigurna da je tako. Cijelo vrijeme od problema sa Marićem, razrješenja ministara, oporba je bila eksponirana, a vlade i hdz - a se skoro i nije spominjao. Čak i onih dnevnih aktivnosti u vijestima je bilo malo. Sporadično nešto.....Oporba se prikazivala u svom punom sjaju, u pljuvačkom stavu, tolikom da je probijalo uši. Trajalo je to sve do par dana pred izbore, dok se nešto malo popratila predizborna kampanja hdz - a.
A u pisanim medijima tek.......
|
|
|
29.05.2017., 23:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
JOHABI kaže:
dobro u tome je da će se stati na kraj raznoj socijali koja po nekoliko prima potpore, a usput ima primanja, štednju, šta ti ga ja znam. Ili stati na kraj onima kojima država plaća mirovinsko, zdravstveno, dopunsko, a imaju debele račune. Ili....niz je razloga zašto je to dobro i niz zašto nije.
|
Zastrašujuće je vidjeti kakvog su mentaliteta pojedini forumaši, na zadiranje države u financije i mukom stečeno privatno vlasništvo ti kmetovski pristaješ na otimačinu i još podržavaš takve poteze. Kao što se može, ništa strašno, idemo dalje, bravo ćato 
|
|
|
29.05.2017., 23:36
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Zastrašujuće je vidjeti kakvog su mentaliteta pojedini forumaši, na zadiranje države u financije i mukom stečeno privatno vlasništvo ti kmetovski pristaješ na otimačinu i još podržavaš takve poteze. Kao što se može, ništa strašno, idemo dalje, bravo ćato 
|
A tko je rekao da podržavam?
Evo - glasati ću protiv.
Skinuti ću Plenkovića.
Doći će mi Pernar.
On bude štampao novac, otpisao dugove države, ukinuo ovrhu jedine nekretnine. Nek se banka j..e, što je dala kredit.....
Imati ću inflaciju kakvu sam preživjela ranih devedesetih kada sam istoga časa kada bih nešto prodala kupovala marke, jer pola dana kasnije već bi novac vrijedio manje.
Ili da biram sdp?
Pokazali su šta mogu - a sada mogu još manje.
Morati će se udružiti sa Pernarom and compani da mogu sastaviti vladu. Bude tu uvjeta za poluditi da se dobije podrška.
Nisam popratila u zadnje vrijeme - je li taj zakon prošao, je li u primjeni, ili je još u pripremi?
Ili će se odustati od njega.
|
|
|
29.05.2017., 23:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
JOHABI kaže:
A tko je rekao da podržavam?
Evo - glasati ću protiv.
Skinuti ću Plenkovića.
Doći će mi Pernar.
On bude štampao novac, otpisao dugove države, ukinuo ovrhu jedine nekretnine. Nek se banka j..e, što je dala kredit.....
Imati ću inflaciju kakvu sam preživjela ranih devedesetih kada sam istoga časa kada bih nešto prodala kupovala marke, jer pola dana kasnije već bi novac vrijedio manje.
Ili da biram sdp?
Pokazali su šta mogu - a sada mogu još manje.
Morati će se udružiti sa Pernarom and compani da mogu sastaviti vladu. Bude tu uvjeta za poluditi da se dobije podrška.
Na mostu dobivaš, na ćupriji gubiš.
|
Znači glasaš za ćatu jer kao nemaš za koga drugog? Joj koje šuplje opravdanje baš kao što braniš porez na nekretnine ili ukidanje financijskog USKOK-a. A što je s drugim strankama, nisu Pernar i SDP jedini, ima ih hrpa, sigurno možeš naći barem jednu koja zastupa tvoje interese...ili si već našla - ćatu. 
|
|
|
29.05.2017., 23:59
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Znači glasaš za ćatu jer kao nemaš za koga drugog? Joj koje šuplje opravdanje baš kao što braniš porez na nekretnine ili ukidanje financijskog USKOK-a. A što je s drugim strankama, nisu Pernar i SDP jedini, ima ih hrpa, sigurno možeš naći barem jednu koja zastupa tvoje interese...ili si već našla - ćatu. 
|
Da, našla sam Plenkovića i hdz.
Sdp mi nije opcija,imali su četiri godine, a druge stranke su premale da bi imale potreban kadar za gospodarenje državom.
Most mora još dugo učiti i o politici i o gospodarstvu, proširiti članstvo, dobiti ljude iz gospodarstva da bi mogli samostalno ili uz manju koaliciju upravljati državom.
Ostali su postali već toliko beznačajni da neki samostalno na izborima ne bi prešli niti izborni prag, a o kadru sposobnom za vođenje države nema niti govora - dovoljnog broja srtučnih ljudi.
Novonastale stranke se tek trebaju afirmirati, prerasti iz beba u odrasle. Tek tada budu potencijalan materijal za dati im glas i povjerenje.
Članstvo stručnih ljudi u njima pokazuje njihovu snagu i navodi birača na povjerenje.
A gdje to branim ukidane financijskog uskoka?
Ili porez na nekretnine?
|
|
|
30.05.2017., 00:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Prava si.  Glasat ćeš za stranku koja je na sudu zbog lopovluka. 
|
30.05.2017., 00:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
JOHABI kaže:
Ma nisam baš sigurna da je tako. Cijelo vrijeme od problema sa Marićem, razrješenja ministara, oporba je bila eksponirana, a vlade i hdz - a se skoro i nije spominjao. Čak i onih dnevnih aktivnosti u vijestima je bilo malo. Sporadično nešto.....Oporba se prikazivala u svom punom sjaju, u pljuvačkom stavu, tolikom da je probijalo uši. Trajalo je to sve do par dana pred izbore, dok se nešto malo popratila predizborna kampanja hdz - a.
A u pisanim medijima tek.......
|
I u pljuvanju ima nešto istine, ako netko izjavi nešto što netreba nužno biti laž a to upakira tako da sva krivnja spadne na određene ljude ili stranke u svrhu skupljanja kojeg političkog poena, klika itd. onda pričamo o nečem što oni svi koriste, zašto biti jednosmjeran i izjave jedne strane po defaultu smatrati pljuvanjem, lažima a svi su oni zapravo isti i u određenim situacijama nastupaju na isti način.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:15.
|
|
|
|