|
|
07.02.2024., 12:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
@ Nikita i Princeza (ovo me sad podsjetilo na "Bitanga i princeza"  )
slobodno probajte Guerlain puder, meni je odličan i rekla bih da uopće ne matira jer meni sigurno nebi bio dobar, 54 god, koža normalna prema suhoj, ljeti normalna prema mješovitoj. Sve potpisujem što je gore rečeno, ja sam se po toplijem vremenu čak i zasjajila nakon nekog vremena s njim, al to i volim, tako da...inače koristim uvijek malo bogatiju preparativu jer mi se tako sviđa, osim baš po velikim vrućinama. Jedino sam fulala nijansu al sam ga i takvog nosila (užas  ) jer mi je bio super po svim ostalim parametrima  Kupiti ću ga opet al u drugoj nijansi...
|
|
|
07.02.2024., 14:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
blublues kaže:
@ Nikita i Princeza (ovo me sad podsjetilo na "Bitanga i princeza"  )
slobodno probajte Guerlain puder, meni je odličan i rekla bih da uopće ne matira jer meni sigurno nebi bio dobar, 54 god, koža normalna prema suhoj, ljeti normalna prema mješovitoj. Sve potpisujem što je gore rečeno, ja sam se po toplijem vremenu čak i zasjajila nakon nekog vremena s njim, al to i volim, tako da...inače koristim uvijek malo bogatiju preparativu jer mi se tako sviđa, osim baš po velikim vrućinama. Jedino sam fulala nijansu al sam ga i takvog nosila (užas  ) jer mi je bio super po svim ostalim parametrima  Kupiti ću ga opet al u drugoj nijansi...
|
Bas cu ga probati tnx.
Samo sam prosli mjesec kupila dva Chanel pudera. Jedan je super drugi bas i nije toliko za suhu kozu.
Ja sam nasla par njih koji su mi dobri pa mi je za sad to ok.
Ne trazim jace prekrivanje pa se takvi lakse nadju.
Trenutno nosim Irena Eris toniranu kremu koja ima spf 50 i odlicna mi je.
|
|
|
07.02.2024., 19:39
|
|
Simplex
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Jasa kaže:
Otkupila bih par pumpica ako netko ima Nars Light Reflecting Foundation u nijansi Mont Blanc... za sam puder znam da mi je dobar, ali nikako pogoditi nijansu, pa mi treba samo malo za probati kako nijansa izgleda na licu 
|
I mene zanima ovaj puder, a moram ga uzeti bez probe jer nemam gdje probati.
Malo mislim da sam Santa Fe, malo da sam Punjab i još par nijansi. Pojma nemam.
Pat McGrath sam L13, Shiseido 320 Pine, Lancome 035.
Čak mi se čini da bih mogla i malo svjetlije od toga da budem kao vrat koji je dosta svijetal.
Ima netko ideju koja bi nijansa odgovarala tome?
|
|
07.02.2024., 20:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
nevermindMe kaže:
I mene zanima ovaj puder, a moram ga uzeti bez probe jer nemam gdje probati.
Malo mislim da sam Santa Fe, malo da sam Punjab i još par nijansi. Pojma nemam.
Pat McGrath sam L13, Shiseido 320 Pine, Lancome 035.
Čak mi se čini da bih mogla i malo svjetlije od toga da budem kao vrat koji je dosta svijetal.
Ima netko ideju koja bi nijansa odgovarala tome?
|
Jako mi je tesko bilo odabrati nijansu cak uzivo sam sve nijanse tog pudera isprobala i nijedna mi nije bila 100% dobra, moja nijansa je bila Fiji a Pat sam 9, Chanel uglavnom B30, Lisa 14 i 15, Mac oko NC25.
|
|
|
07.02.2024., 21:28
|
|
Simplex
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Jako mi je tesko bilo odabrati nijansu cak uzivo sam sve nijanse tog pudera isprobala i nijedna mi nije bila 100% dobra, moja nijansa je bila Fiji a Pat sam 9, Chanel uglavnom B30, Lisa 14 i 15, Mac oko NC25.
|
Vjerujem. Mučim se i uživo, a kamoli ovako kad po netu tražim swatcheve i gledam videe. To me još više zbuni. Kod svakog izgleda drugačije, ono, ista nijansa, a totalno različito. Živcira me to.
Ako naručim, vrlo lako bi mogao biti još jedan promašaj.
|
|
08.02.2024., 03:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Bojim se da to za suhu kozu ne postoji. Ili bar za nas 45+ ako se ne varam sweetkiss je puno mladja.
Ja u 30im nisam ni trebala puder.
|
imam 35 (da se zna)
ja sam oduvijek nosila puder
ali preferiram da izgleda kao koza , ne volim da izgledam kao nosacica make upa vec kao 'uredjena' zena 
|
|
|
08.02.2024., 08:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Princezo, koja bi nam nijansa Guerlaina odgovarala, narucila bih ga pa kud puklo. 2N, 3N jesi gledala mozda
|
|
|
08.02.2024., 08:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
supergirl1 kaže:
Princezo, koja bi nam nijansa Guerlaina odgovarala, narucila bih ga pa kud puklo. 2N, 3N jesi gledala mozda
|
Nisam jos, ako ti se ne zuri pricekaj danas sutra se zaletim probati do Mullera.
|
|
|
08.02.2024., 09:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2023.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Meni razvedri lice savrseno pogodjena nijansa npr PMG mi je takav i Nars tinted i Moonshot coushion.
Naravno prvi uvjet je da me ne zatezu ili ne izgledaju brasnasto ili isticu pore.
Onda nijansa, a savrsena nijansa se tesko nalazi.
|
Meni je savršena nijansa 03 ProBioDrop i 03 Clinique Superbalanced. Zadržala sam se sada samo na ta dva pudera jer sam lani pretjerala i kupovala leva - leva, redom sve pogrešno.  Srećom, napustila me manija kupovanja i sada sam u zen fazi. Prihvaćam što imam i ne tražim dalje.  I pazi, ne miješam ove nijanse s drugima. Koristim isključivo njih. A dok sam koristila Chanel, stalno sam žonglirala između nijansi...
|
|
|
08.02.2024., 09:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne mijesam ni ja nijanse jedva i jednu stavim. Ne volim gubit vrijeme na sminkanje radje skrolam gluposti po internetu 
Uzivaj u zen fazi 
Ja isto necu kupovati puder imam ih sto, samo idem probati iz znatizelje.
|
|
|
08.02.2024., 10:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Nisam jos, ako ti se ne zuri pricekaj danas sutra se zaletim probati do Mullera.
|
Ja sam neutralna NW13-15 ali neutralnije. To bi bilo 2N ili?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
08.02.2024., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Nije žurba, naravno  javi kakav ti se čini! Koji chanel ti je dobar, meni oni uvijek budu presuhi. Perfection lumiere mi je bio nekad odličan, ali samo za par sati nošenja
|
|
|
08.02.2024., 11:37
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
08.02.2024., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
Nikita Durango kaže:
Ja sam neutralna NW13-15 ali neutralnije. To bi bilo 2N ili?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Prije 1 ili 1,5n. Ja sam otprilike nc20 i imam tester u nijansi 2n i meni je za nijansu tamniji i vuče na zuto. 1,5 n mi je idealna, probala sam od frendice. Ja se brzo zasjajim s ovim puderom. T zona mi baš bude masna iako stavim preko Lancome long time no shine. Možda uz neki drugi za matiranje bi bio bolji. Iako kad se tek nanese lijepo i prirodno izgleda. Guerlain puderi meni oksidiraju pa bolje mi je onda uzeti svijetliju nijansu
|
|
|
08.02.2024., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
|
Izgleda dobro. Jedino me još ovakvi sastojci mogu motivirati da još štagod probam. Nešto lagano i osvježavajuće. Pratit ću ga pa kad idući put kupovno poludim, moj je.
Ima masu nijansi, neće se moći kupiti drugačije nego uživo. Nema šanse da pogodim nijansu on-line, a preskup je da bih gađala naslijepo.
Quote:
supergirl1 kaže:
Nije žurba, naravno  javi kakav ti se čini! Koji chanel ti je dobar, meni oni uvijek budu presuhi. Perfection lumiere mi je bio nekad odličan, ali samo za par sati nošenja
|
Ovoga se i ja bojim.
|
|
|
09.02.2024., 06:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mary-jo kaže:
Izgleda dobro. Jedino me još ovakvi sastojci mogu motivirati da još štagod probam. Nešto lagano i osvježavajuće. Pratit ću ga pa kad idući put kupovno poludim, moj je.
Ima masu nijansi, neće se moći kupiti drugačije nego uživo. Nema šanse da pogodim nijansu on-line, a preskup je da bih gađala naslijepo.
Ovoga se i ja bojim.
|
Odlican je puder, vidjet ces, samo ima jednu manu ima ga 20 ml za tu cijenu je skup. Lice osvjezi i ni mrvicu ne isusuje, lagano prekrivanje ali ne prelagano kao npr face & body. Dobije se i taj kistic mali. Od svih Chanela koje sam imala ovaj je najprikladniji za suhu kozu.
Moj je B30 stopio se s tenom skroz.
|
|
|
09.02.2024., 10:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Odlican je puder, vidjet ces, samo ima jednu manu ima ga 20 ml za tu cijenu je skup. Lice osvjezi i ni mrvicu ne isusuje, lagano prekrivanje ali ne prelagano kao npr face & body. Dobije se i taj kistic mali. Od svih Chanela koje sam imala ovaj je najprikladniji za suhu kozu.
Moj je B30 stopio se s tenom skroz.
|
To sam i ja uočila, da ga je premalo. Samo ne znam da li funkcionira kao moj PioBureDrop, njega isto ima 20 ml, ali je dovoljna doslovno kap, dvije za čitavo lice.
Ali kako si ga lipo opisala, to je to što još u puderima tražim. Prvom prilikom ću ga isprobati....hvala ti puno na info.
|
|
|
10.02.2024., 14:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
supergirl1 kaže:
|
S lijeva na desno 1,5N, 2N, 2C zrojku nisam ni probavala.
Ovako, meni je tesko reci koju bih izabrala definitivno za sad 1,5N a sve tri su mi dobre stvarno mazala sam na lice. 2N i 2C se tesko odlucujem koju bih.
Puder se cini odlican stvarno vidjet cu jel zateze namazala sam se al nisam kupila popust je 20% na dekorativu u Mulleru hm.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:23.
|
|
|
|