Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
07.02.2024., 07:49
|
|
no avatar
Registracija: Jan 2007.
|
Meni je to s Charles i rakom nekako sve čudno..ja ne znam zašto ali ja Imam neki ludi osjećaj da oni prikrivaju nešto puno ozbiljnije s Katom.
|
07.02.2024., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
The queen is dead, long live the king vol. 2
Dobro je rekla skyfall naprijed, ne mora biti ništa nerješivo, valjda se nije proširilo na udaljene organe. Ako je rečeno "rana faza", onda vjerujem da će sve biti ok. Možda je čovjek otišao operirati neki polip, a ono ga otvorili i vidjeli nešto što im se ne sviđa. Tako je bilo mojem kolegi i Bogu hvala slučajno nađeno pravovremeno i izliječeno. No, nije zezancija liječenje i to je valjda svima jasno da je prioritet i da ne može rezati vrpce okolo, još samo fali da neki vrag skupi pa ga infekcija dotuče. To je procedura liječenja i tko je imao nekog, zna da nije smak svijeta, ali ima protokol.
Meni je suspektnije da ne objavljuju što je s Kate bilo.
|
|
|
07.02.2024., 11:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
As further details of His Majesty’s condition emerged, it was the Prime Minister, Rishi Sunak, who confirmed that Charles III’s cancer was caught very early on.
|
https://royalcentral.co.uk/uk/prime-...-early-196906/
Quote:
LazyCrazy kaže:
Meni je suspektnije da ne objavljuju što je s Kate bilo.
|
puno ljudi je znalo i da Elizabeta ima rak, pa su poštovali želju da to ostane privatno, vjerojatno je tako i s Katom. Nisu mediji baš takva govna, objavit će kad sve prođe.
|
|
|
07.02.2024., 12:39
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
Ja ne znam zašto ljude toliko zanima što je s Kate. Rekli su da nije rak. Ako je zbilja imala histerektomiju ili nešto takvo naravno da ne želi da cijeli svijet premeće to po ustima. To je bolna tema i ima pravo na privatnost.
|
|
|
07.02.2024., 13:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa ona je javna ličnost i to buduća kraljica tako da je interes javnosti legitiman. Pa neće joj se nitko rugati. Po meni je i za EII trebalo objaviti. Ako ništa, time se pokazuje i da su ljudi od krvi i mesa, a i podiže javna svijest o zdravlju. Nije to Slavica sa šaltera u bolnici.
|
|
|
07.02.2024., 13:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
I Charels je trebao objaviti koji tip raka ima i u kojem je stadiju, a ne ovako da mediji i pučanstvo nagađaju i stavljaju ga u grob prije vremena.
Već smo duboko zagazili u 21. stoljeće, a od šefova država se traži transparentnost, pa tako što se tiče i medicinskih podataka.
Davno su prošla vremena kada je na tron stupila Elizabeta II, tada su se zdravstveni problemi smatrali slabosti monarha, pa su se držali tajnima.
|
|
|
07.02.2024., 14:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
aishia kaže:
|
i meni se cini. iako se i za Charlesa i za Kate tvrdi da ce biti sve ok i da ove nedavne operacije nisu za paniku, sigurno je da brine. onoga trena kad nemas (cak ni osjecaj) kontrolu nad svojim zdravljem i zdravljem bliskih osoba, gotovo je s bezbriznoscu. uvijek se pitas koliko ce i hoce li biti ok.
plus H susret s Ch (ako sam dobro skuzila nije trajao ni pola sata  ) je moguce isto bio izvor dodatne brige.
sigurno nikome tamo nije lako ovih dana. molim protivnike monarhije da ne naskakuju na ovo, sad pisem iskljucivo o zdravstvenim problemima.
|
|
|
07.02.2024., 14:31
|
|
comfortably numb
Registracija: May 2006.
|
Quote:
LazyCrazy kaže:
Pa ona je javna ličnost i to buduća kraljica tako da je interes javnosti legitiman. Pa neće joj se nitko rugati. Po meni je i za EII trebalo objaviti. Ako ništa, time se pokazuje i da su ljudi od krvi i mesa, a i podiže javna svijest o zdravlju. Nije to Slavica sa šaltera u bolnici.
|
slažem se. ne treba bit ništa detaljno ali ukratko, dijagnoza, liječimo ih i ćao. ovako samo kreću tračevi i špekulacije
will je definitivno mršaviji
|
07.02.2024., 14:40
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
William je baš puno smršavio. U profilu ovdje isti deda Philip. Već sam rekla, sigurno je pod pritiskom. Bolestan otac, bolesna žena i puno obaveza. Pogotovo ako Charles padne u krevet. Sve će bit na njemu, Anne i Sophie. Camilla će vjerojatno biti uz muža.
|
|
|
07.02.2024., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
|
The queen is dead, long live the king vol. 2
Willam je baš smršavio. Točno kao moj muž kad je svekar dobio dijagnozu. Samo se topio danima. To je od stresa. Sad je ok. Možda Charlesu i Kate dulje vrijeme nije dobro (iscrpljenost), ali im nije na pamet palo da je nešto strašno. A Willu su to i tata i žena oboljeli u kratkom roku, plus tu su djeca pred kojima mora biti superman. Razumijem ga skroz.
@Patsy: baš sam to mislila. Dijagnoza i idemo dalje. Ne treba javnost znati za detalje, ali nismo u 19. stoljeću i oni su javne ličnosti i to državnici, a ne puki celebritiji. Ne bi da je sramota biti bolestan.
|
|
|
07.02.2024., 15:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
onda nek netko veli da ne voli Katu, usukao se u roku 3 tj. Charles je friško dobio dijagnozu, to ga još možda nije stiglo. Rekla bi Elizabeta annus horribilis.
|
|
|
07.02.2024., 16:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
Još ako je saznao da će postati kralj u roku od godinu dana, još jedan razlog za stres
|
|
|
07.02.2024., 16:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
aishia kaže:
onda nek netko veli da ne voli Katu, usukao se u roku 3 tj. Charles je friško dobio dijagnozu, to ga još možda nije stiglo. Rekla bi Elizabeta annus horribilis.
|
a ona je uz sve nedace dozivjela fine godine (nije da joj nisam zeljela i vise).
da charles sad ode, rekao bi covjek "pa mlad je bio" (u odnosu na mamu). pa sarah. pa kate. a stalno se prica da je i edward nesto bolestan. dakle, koja hrpa nevolje. nadam se da ce svi ipak pozivjeti, u sto boljem zdravlju i stanju.
|
|
|
07.02.2024., 16:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Will se bas osusio.
Sigurno mu nije lako, sva sranja s bratom, sad zdravlje tate i zene...
Vjerujem da je racunao da imaju bar jos 10 god prije neg on postane kralj, taman da klinci odrastu.
A sad sve to visi.
Camila je nadzivjela i dianu i kraljicu, jos ce i cijelu svoju generaciju (carlija, fergie...)
Ono da je pobijedila u game of thrones je najbolji opis ikad 
|
07.02.2024., 16:24
|
|
Registrirani korisnik
|
nisam stoljecima pogledala video o royalsima, prezasitila sam se u jednom trenu.
sad maloprije otvorih ovaj na good morning britain (iskreno, cinilo mi se da bi mogli biti dosta razumni i sluzbeni bez tracanja). sve u svemu, bas mi je profesionalan, simpatican i umjeren prilog. smirujuc, rekla bih.
kome se da i koga zanima, manje od 10 minuta. nema traceva.
King Charles Returns to Sandringham After Meeting With Prince Harry
https://www.youtube.com/watch?v=VCzsdXk1KFI
|
|
|
07.02.2024., 19:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
S obzirom koliko je Kate mrsava, meni se cini da je nesto mozda sama si zeznila zdravlje, pa da zato ne zele reci o cemu se radi.
A Will je stvarno principijelan kad ni u ovim okolnostima nije sreo Harrya.
|
|
|
07.02.2024., 19:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Jel se zna kolko H uopce ostaje u UK?
Jel trazio susret s bratom?
Jasno mi je da uz sve sto se desava W nema volje zvat jos i njega, a pitanje dal je H zvao brata
|
07.02.2024., 19:30
|
|
dodaj malo ludila
Registracija: May 2007.
|
Otisao je.
|
07.02.2024., 20:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Chloe k kaže:
S obzirom koliko je Kate mrsava, meni se cini da je nesto mozda sama si zeznila zdravlje, pa da zato ne zele reci o cemu se radi.
A Will je stvarno principijelan kad ni u ovim okolnostima nije sreo Harrya.
|
kate je takve gradje. dobro bi joj dosla koja kila masnoce, ali po misicima se vidi da je, tamo gdje ih ima, ajmo rec, "normalna". nije izgladnjela. i unatoc tome sto bi bolje (i zdravije) izgledala mrvu punija, ne znaci da sad nije zdrava, u smislu ED ili necega takvog.
Quote:
TweetyBirdy kaže:
Jel se zna kolko H uopce ostaje u UK?
Jel trazio susret s bratom?
Jasno mi je da uz sve sto se desava W nema volje zvat jos i njega, a pitanje dal je H zvao brata
|
jesi pogledala video koji sam linkala? komentatori u programu su rekli da ni C ni H nisu iskljucili mogucnost ponovnog susreta dok je H tamo. navodno u sandringham ide helikopterom pa je mozda zbog toga brzo isao natrag (dnevno svjetlo).
komentirali su i susret s ostatkom obitelji. realno, H je popljuvao brata, bratovu zenu, oca, ocevu zenu, i stvarno moras biti jaaaaako forgiving father da to sve zanemaris da bi odrzao bar vezu njih dvojice (otac-sin). za bilo sto drugo (i vise) ovaj Harryjev posjet uk nije dovoljan (vremenski). on vec ima zakazane obaveze za sljedeci tjedan, kao i Charles.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:37.
|
|
|
|