Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači |
|
|
19.04.2025., 20:26
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2011.
|
ma sad mi je žao što raphinha nije još jače iscipelario tog aspasa, neću zaboraviti kako se taj šupak valjao i kreveljio u vigu u prvom dijelu prvenstva
|
|
|
19.04.2025., 20:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2025.
|
Quote:
ULICA ULICE kaže:
Za Barcu je u La Ligi ove sezone suđeno 7 penala.... za Real 5 više 
|
Jadna Barca, penali na kraju sudacke nadoknade za pobjedu za osiguranje titule, stvarno su potlaceni …
Barca je bas nesimpatican klub s elitistickim navijacima koji su se proglasili monopolistima na razumijevanje ljepote nogometa. Bas je tesko pronaci nesto oko tog kluba sto nije nesimpaticno.
Meni jedan prije n godina u kaficu krenuo u glorificiranje Messija pa kad nije docekao moje divljenje i kad sam spomenuo i neke problemcice oko njegovog GOAT statusa (koji bi se, kao, trebao podrazumijevati) i kad vise nije znao sto reci, onda me pitao igram li ja nogomet. Jer on igra (jedan od boljih na lokalnoj razini, mozda cak i malo sire od toga) i zato on moze odrediti tko je GOAT, a ja ne mogu … 
|
|
|
19.04.2025., 20:33
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Gušenje na jednu lijepu subotu. Dišite dečki, duboko i polako, da se ne ugušite.
Poslano sa mog 2109119DG koristeći Tapatalk
|
|
|
19.04.2025., 20:40
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
yeosol kaže:
Jadna Barca, penali na kraju sudacke nadoknade za pobjedu za osiguranje titule, stvarno su potlaceni …
Barca je bas nesimpatican klub s elitistickim navijacima koji su se proglasili monopolistima na razumijevanje ljepote nogometa. Bas je tesko pronaci nesto oko tog kluba sto nije nesimpaticno.
Meni jedan prije n godina u kaficu krenuo u glorificiranje Messija pa kad nije docekao moje divljenje i kad sam spomenuo i neke problemcice oko njegovog GOAT statusa (koji bi se, kao, trebao podrazumijevati) i kad vise nije znao sto reci, onda me pitao igram li ja nogomet. Jer on igra (jedan od boljih na lokalnoj razini, mozda cak i malo sire od toga) i zato on moze odrediti tko je GOAT, a ja ne mogu … 
|
GOAT-a određuje većina i ako većina smatra da je Messi GOAT, onda je GOAT. Kao što je bio Pele, tako je Messi. I u toj većini imaš i trenere, igrače, navijače, oni koji su neutralni koji uvijek biraju Messia. Al vas guši
Problemi oko Messievog statusa GOAT-a  al eto, svi su savršeni i Pele i Maradona.
|
|
|
19.04.2025., 20:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Jedini problem je to sto igra igrac za kojeg nemate para 
|
19.04.2025., 20:50
|
|
Lord Of The Manor
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
yeosol kaže:
|
Sva sreća da je Real tome čista suprotnost.... 
|
|
|
19.04.2025., 21:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Gledajte, dinamovac sam od 4. godine. Nakon Tudjmanovih godina u kojima je bilo tesko negirati odredjeni povlasteni polozaj Dinama kod sudaca (po meni, zbog njihove “autocenzure”, odnosno implicitnog dodvoravanja Tudjmanu) i, osobito, nakon Mamicevih godina i svinjarija, i dalje navijam za Dinamo, ali ne vise s istim zarom, jer se ne mogu praviti da se nista nije dogodilo.
Barcelona vec godinama vara: i kod kupovine igraca (novac ispod stola), i placanjima liku povezanom sa sucima, a ova nepostivanja financijskog ferpleja zadnjih par godina uopce nisu mala svinjarija (kazna za nepostivanje pravila lige trebala bi biti ostra i trenutna).
Sve to pokusava se opravdati borbom protiv metropole i navodnim potlacenim polozajem u odnosu na Real. Smijesno, ali kod nekih pali …
Stoga, mogu tek ponoviti da je Barca bas nesimpatican klub.
Messija cu upamtiti kao igraca koji je u povijesti nogometa dobio najvise nezasluzenih pojedinacnih nagrada jer ih je dobijao i onih godina kad ih ni izbliza nije zasluzio. Proizvod modernog, povrsnog vremena opsjednutog “skidanjem” rekorda. Meni nogomet nije umjetnicko klizanje u kojem postoji ocjena za umjetnicki dojam.
Ovu sezonu upamtit cu po losoj igri Reala i po nevjerojatnim odlukama protiv Reala (koje su odlucile prvenstvo) u par tjedana kad se Real nije odazvao na onaj sastanak o sudjenju. Slucajnost, dakako …
|
|
|
19.04.2025., 21:05
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Ugušilo yeosola
|
|
|
19.04.2025., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Grupa Queen kaže:
Ugušilo yeosola
|
Dapace, vec sam se prije par kola pomirio s gubitkom ove titule. Samo vam malo podizem ogledalo ispred lica. 
|
|
|
19.04.2025., 21:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Zao mi je Chola osjecam da mu je pokradena bar jos jedna liga.Nemoguce je osvojiti zbog svega.
Aspas je ljiga ali je ovdje iskusno navukao brazilca na reakciju koja je morala biti iskljucenje.Mozes gurnuti igraca ali ne mozes rukama prema licu,Atleticovi su dobijali crvene i za manje od toga.Atletico je u zadnjih 12 god bio kao tip koji fasuje noz u vrat u namjeri da rastavi dva narkomana koja se tuku negdje u parku.Najosteceniji klub ikada samo zato jer se nalazi izmedju dvije struje koje manipulisu citavom ligom kako hoce.Ja sam pisao da je barca zasluzila titulu jer igraju najbolje i pravi futbol a ovakve stvari samo izazivaju gadjenje svima osim njihovim fanovima sto je i razumljivo.Isto ko protiv Raya kada zagusti penal koji je mogao biti sviran i za Rayo par minuta ranije za potpuno istu situaciju ali ne vrijede ista pravila.
|
|
|
19.04.2025., 21:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Pomirio se sa gubitkom i još te guši. Gadno. 
|
19.04.2025., 21:20
|
|
Okajava grijehe
|
Raphinha na današnjoj utakmici protiv Celte Vigo:
- 90 odigranih minuta
- 81 dodir s loptom
- 41/50 točnih dodavanja
- 8/11 osvojenih duela na tlu
- 3/6 točnih centaršuteva
- 4/6 uspješnih driblinga
- 16 puta izgubljen posjed
- 3/5 udaraca u okvir gola
- 5 ključnih dodavanja
- 1 kreirana velika prilika
- 1 šamar
- 1 asistencija
- 2 gola
Povedi nas Kapetane!
Quote:
Raphinha: “Kao što uvijek govorim, ako želimo sve osvojiti, nikad ne smijemo odustati.”
“Tu smo da se borimo za sve. Bez obzira što se dogodi, nikad nećemo odustati. Mislim da smo danas pokazali karakter ekipe.”
“Bez obzira što bude na utakmici, uvijek moramo biti spremni promijeniti stvari.”
“Ja sam heroj utakmice? Ne bih baš rekao. Ekipa zaslužuje ove riječi.”
“Ako zabijam golove to je zato jer je cijela ekipa igrala dobro.”
“Od trenutka kad sam vidio start na Olmu, znao sam da će biti penal, bilo mi je vrlo jasno. Od tog trenutka, počeo sam se pripremati za udarac.”
“Kad sam stavio loptu na točku penala, još više sam se fokusirao. Nisam ništa čuo u glavi. Samo se fokusirao na pogodak. Nositi ovaj dres znači biti spreman na ovakve trenutke.”
“Ovakvi trenutci su napeti za navijače, ali i za nas na terenu, moramo biti smireni koliko god možemo da pomognemo jedan drugome i ostvarimo pobjede poput ove.”
“Zabiti 50 golova s ovom ekipom u manje od tri godine ovdje je vrlo posebno za mene. Iskreno, ni u mojim najčudnijim snovima, nikad nisam mislio da je ovo moguće. No, zato što sam postigao to, još je posebnije (smijeh).”
“Želio bih zahvaliti svima za ljubav i podršku koju su mi pružili. Nastavit ću napredovati kako bih zabio još više golova.”
|
|
|
|
19.04.2025., 21:22
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Madrono kaže:
Zao mi je Chola osjecam da mu je pokradena bar jos jedna liga.Nemoguce je osvojiti zbog svega.
Aspas je ljiga ali je ovdje iskusno navukao brazilca na reakciju koja je morala biti iskljucenje.Mozes gurnuti igraca ali ne mozes rukama prema licu,Atleticovi su dobijali crvene i za manje od toga.Atletico je u zadnjih 12 god bio kao tip koji fasuje noz u vrat u namjeri da rastavi dva narkomana koja se tuku negdje u parku.Najosteceniji klub ikada samo zato jer se nalazi izmedju dvije struje koje manipulisu citavom ligom kako hoce.Ja sam pisao da je barca zasluzila titulu jer igraju najbolje i pravi futbol a ovakve stvari samo izazivaju gadjenje svima osim njihovim fanovima sto je i razumljivo.Isto ko protiv Raya kada zagusti penal koji je mogao biti sviran i za Rayo par minuta ranije za potpuno istu situaciju ali ne vrijede ista pravila.
|
Lik, bio je čist penal a ti tu predstavljaš kao nije penal 100%. Ajd da kažeš ili-ili, ali ovoliko kmečanje oko očitog penala ajde se malo spusti na zemlju. I nemoj govoriti koliko ste zaslužili, svi znamo što se dogodilo u odlučujučoj utakmice za la ligu 2014. između Barce i Atletica. Nemoj...
|
|
|
19.04.2025., 22:15
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
Madrono kaže:
Kakav moron igrac Celte.
|
taj igrač je tijekom cijele utakmice išao ko kamikaza, baš ono neoprezno zapinjao, svaki start u kost i tijelo na rubu ozljede, nije nikakvo čudo što je napravio penal
ok ja sam mislio da misliš na ovoga koji je skrivio penal, sad tek vidim video
al koliko vi i real pravite takvih faulova auuuuu
malo je smiješno cmizdriti nad ovim
|
|
|
19.04.2025., 23:05
|
|
still broken from this🌪️
Registracija: Aug 2018.
|
Fanovima Atletica večeras zbilja nije lako, izgubili svojim oružjem, golom u posljednjim minutama sudačke nadoknade  Mislim da su se definitivno oprostili od ikakve šanse za naslovom, osim one teoretske.
|
|
|
19.04.2025., 23:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Ma ne cudno mi da nije pao i tako sigurno iskljucio Iniga a finish utakmice Celta bi odigrala sa igracem vise. Slicna situacija kao kada je Olmo izvukao crveni ako se ne varam protiv Real Sociedada.
Las Palmas slavio i drago mi je valjda ce ostati u ligi.Atletico mora na pijacu traziti kakvog kreativnog veznjaka i bekove a prvenstveno karakterne igrace.
Neshvatljivo mi je da zele ostanak Kokea i Grezmanna ,u trenutku ekonomskog impulsa od Nikea i nekih sponzora bolje podmladiti ekipu malo .Licno bi volio da gledam novu neku pricu sa novim idejama no ocito se u klubu ne zele kockati sa iznosima koje nudi CL. Ovaj nogomet Atletica je kao da gledas po 100ti put jedan te isti film i to ne bas kvalitetni ali ti je drag.
|
|
|
19.04.2025., 23:42
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Madrono kaže:
|
Siroti, kupili ste Juliana Alvareza za ozbiljne pare, mislili ste se potući s Realom za ligu, a sjebala vas je otpisana Barcelona. Isto kao jadni Real koji je Mbappeu platio 100 milijuna na ruke da bi poveo idućih deset godina dominacije, a sad lipšu za Barcom predvođenom maloljetnicima i otpadnicima. I madridisti i vi sad skačete do stropa i izmišljate teorije zavjere, sve samo da se ne bi pogledali u ogledalo i u odrazu vidjeli magarce. E pa braćo madridska, mogli ste i morali biti na +10 u odnosu na Barcelonu, a niste. I nije vam nitko drugi kriv.
Btw Cholo koji u 65. minuti vadi Juliana i stavlja Griezmanna 
|
|
|
20.04.2025., 00:20
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Svi vide da su lopovi, samo oni ne 
|
|
|
20.04.2025., 00:23
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Saldo arbitral - Intervenciones del VAR
SFC + 14
ATM + 9
FCB + 4
ATH +2
VCF – 7
GCF - 11
RM - 27
Nothing to see here, sve normalno
Jebote, - 30 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:29.
|
|
|
|