|
|
24.03.2024., 22:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
Jasa kaže:
Otkupila bih ako tko ima Lisa Eldridge Seamless Skin Foundation Sample Cards, s nijansama 2.5 i 3 (ili ako tko ima bočicu neke od tih nijansi pa je voljan prodati malo za jedno korištenje)... Voljela bih naći nijansu za sestru, sve ostale light nijanse je probala i ne odgovaraju joj
Lisin CS ne zna kad će Sample Cards biti back in stock pa da ne čeka toliko ako nekom ne trebaju 
|
Meni su poslali uzorke u plastičnim kutijicama jer nisu imali sample cards. Na instagram sam im se javila.
|
|
|
25.03.2024., 12:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Hvala puno, probam ih onda pitati, ako već ne nabavim drukčije 
|
|
|
25.03.2024., 17:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Kad ste vec kod Lise nitko ne spominje njen novi Skin tint, ima li da ga je netko uzeo?
Ja evo svaki dan vazem bi li ga kupila.
|
|
|
25.03.2024., 18:24
|
|
phalaenopsis
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Ruralna kaže:
Probao netko Maybelline 4 u 1 perfector?
U bipi je pakiranje u tubici, a u dm je bocica s aplikatorom. To je ista serija proizvoda ili?
|
Quote:
Ruralna kaže:
A evo uzela sam.
Nema bas puno nijsnsi na raspolaganju.
Na kraju sam uzela 1.5. cini se pretamna, ali nekako kad se razmaze se i ne vidi.
Moram probat doma na miru.
|
i kakav ti je?
ja sam ga isto uzela ovaj vikend
najsvjetliju nijansu 00
malo je masno i slabo pigmentirano, ne kuzim hype
meni ce biti dobro uz loreal TM puder, jer mi je presuh
pa da ga potrosim
ja sam odmah maknila spuzvu
ja sam jedva skuzila da je u tubi matt verzija
e da, bolje se slaze sa TM puderom, nego TM serum sa puderom
ovo stvarno supr izgleda
jel netko zna koja je najsvjetlija nijansa affinitone?
|
|
|
25.03.2024., 21:31
|
|
u potrazi za šparogama
Registracija: Jul 2008.
|
Ajme pa uopce nisam skuzila da je u tubi mat. I jos se pitam zasto te dvije verzije.
Da, uopce ne prekriva. Prvi dojam je stvarno koma, niti prekriva, uljav, tamno. Ali kad stane na kozi minut dva, meni cini taman ono sto sam i ocekivala, da mi lice izgleda kao nakon tonirane kreme. Nekako mi sjedne na lice i osvjezi. Tako da ok mi je za neko brzinsko osvjezenje, ali ne bi ga opet kupila.
|
|
|
25.03.2024., 23:06
|
|
phalaenopsis
|
bas to, nisam sigurna da cu opet kupiti, ali sa TM serumom stvarno izgleda dobro, imam puder, ali se ne vidi da imam
|
|
|
26.03.2024., 10:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
Jel itko probao Sensai flawless satin tekući puder? Nisam vidjela da ga je itko ikad spominjao
|
|
|
31.03.2024., 18:25
|
|
pesto đenoveze
Registracija: Jul 2006.
|
Kupila sam presvijetlu nijansu pudera
Sjecam se da je prije alverde imao one neke kapi koje kao mogu malo potamniti/posvijetliti puder. Nemaju više. Postoji neki drugi brend koji to ima?
|
31.03.2024., 21:01
|
|
phalaenopsis
|
ajme alverde imao te kapi? to bi meni bilo super, jer su mi sve nijanse prezute 
|
|
|
01.04.2024., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Scissors. kaže:
Kupila sam presvijetlu nijansu pudera
Sjecam se da je prije alverde imao one neke kapi koje kao mogu malo potamniti/posvijetliti puder. Nemaju više. Postoji neki drugi brend koji to ima?
|
Mislim da sam ja imala od catrice.
Poslano sa mog SM-P615 koristeći Tapatalk
|
|
|
01.04.2024., 14:13
|
|
entirely bonkers
Registracija: Aug 2011.
|
mislim da nema više nitko, nažalost.
a ni te kapi nisu bile neka sreća, meni su mijenjale svojstva pudera.
po mom je najbolje što možeš napraviti da ga spasiš (ako nije neki bolno skupi puder) kupiti i tamniju nijansu pa miješati, ili ga miješati s tamnijim korektorom čija ti svojstva odgovaraju.
|
01.04.2024., 14:36
|
|
pesto đenoveze
|
Quote:
Mad_Hatter kaže:
mislim da nema više nitko, nažalost.
a ni te kapi nisu bile neka sreća, meni su mijenjale svojstva pudera.
po mom je najbolje što možeš napraviti da ga spasiš (ako nije neki bolno skupi puder) kupiti i tamniju nijansu pa miješati, ili ga miješati s tamnijim korektorom čija ti svojstva odgovaraju.
|
A skup je, lancome teint idole. Bas sam glupu grešku napravila, povjerovala ženi na aerodromu da mi odabrala dobru nijansu, bez da sam izasla na danje svijetlo i provjerila
(Lancome je mijenjao sifre, one koja bi odgovarala mojoj staroj nigdje ne mogu naći pa sam odlučila tražiti sličnu)
Kak ja fakat malo pudera stavljam, meni ta bočica traje jako dugo. A baš izgledam ko da nisam spavala danima kad stavim, totalno blijedo 
|
01.04.2024., 14:48
|
|
entirely bonkers
|
A fuck, da, to onda nije baš jeftin sport.
Ideja dva - korektor umjesto kapi za potamnjivanje? Ili neki jeftiniji puder sličnih svojstava, pa dovoljno tamniji da ga treba samo mrvica?
Ili biti izdašnija s bronzerom?
|
01.04.2024., 15:11
|
|
pesto đenoveze
|
Mislim da onaj tekući Catrice HD nije loš i da bi pomiješan i dalje koliko toliko održao efekt ovog lancoma
Bronzer inače ne stavljam jer lako pretjeram  al možda bih mogla pokušati. Misliš na bronzer u kamenu?
|
01.04.2024., 15:14
|
|
entirely bonkers
|
kamen, tekući, što više voliš i što ti više paše.
ja ti bronzer ne koristim uopće, pa nemam nikakvu kvalitetnu preporuku. nekako si ne pašemo on i ja. već su me prestali i kritizirati kad postam lookove na temi da sam bijela ko avetinja
Catrice HD sam inače godinama koristila, jako mi je dobar bio - prebacila sam se na lakše pudere kad sam otkrila J.One primer, jer meni ne treba jako prekrivanje nego postojanost - a to sam samo s težim mat puderima dobivala do J.One
|
01.04.2024., 15:28
|
|
pesto đenoveze
|
Nikad čula, sad guglala, super zvuči!
Gdje nabavljas?
|
01.04.2024., 15:41
|
|
entirely bonkers
|
nigdje više, diskontinuiran je prije par godina, uspjela napraviti male zalihe i koristim vrlo štedljivo vjerojatno zadnju bocu u Hrvatskoj
trenutno mu opsesivno tražim zamjenu.
solidan ali ne J.One level mi je TrendItUp Hydro + Gripping primer. Bonus su mu cijena i dostupnost, drži mi stvari na mjestu 6-8 sati.
ELF Power grip je malo jači od TIU, on drži solidnu osmicu, makar nakon pet sati više ne izgleda perfektno. velika mana je dostupnost, mora ga se naručivati, nema svugdje ni za naručiti, s poštarinom bude skuplja pita od tepsije.
za usporedbu, J.One mi je zadnji put kad sam ga koristila - u kombinaciji s CT fiksatorom - 12 sati kasnije izgledao tako da su se kolegice koje su putovale sa mnom križale i desnom i lijevom da izgledam kao da sam friško našmikana.
trenutno mi putuje Milk Makeup Hydro grip, on mi je zadnja nada. ako ni on ne bude dostojna zamjena J.One ostaje mi samo sjesti i plakati.
|
07.04.2024., 19:20
|
|
Registrirana raspikuća
|
Strane infle hvale Essence Skin tint da je dupe za IT CC kremu. Je li netko probao? Vidim da ima na Notinu, nisam isla do drogerija da vidim imaju li i oni pa da bar probam tester.
|
07.04.2024., 20:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Bubamaraaaa kaže:
Strane infle hvale Essence Skin tint da je dupe za IT CC kremu. Je li netko probao? Vidim da ima na Notinu, nisam isla do drogerija da vidim imaju li i oni pa da bar probam tester.
|
Ja sam probala i meni je to previše masnjikavo i dewy za moju umjereno masniju kožu. Imaš ga u svim drogerijama za kupiti, ali najbolje otići do Mullera jer imaju sve nijanse, čini mi se.
|
11.04.2024., 16:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
pozdrav svima
da li Loreal true match puder odgovara suvoj kozi?
kcerka mi ima 20g i najvise joj odgovara Nars light reflecting ali ga narucujem preko instag i cekam skoro mesec
a i ona ga trosi brzinom svetlosti pa sam mislila da probam joj kupiti ovaj Loreal
kupila sam joj tru match serum i on mi je kao vodica nikakvo prekrivanje a i suvkast je
i koja nijansa Loreal tm bi joj odgovarala ako je Nars u nijansi Punjab,sta mislite 3d/3w? ili 3n ii 4n
hvala vam unapred
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:14.
|
|
|
|