17.10.2012., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
wob kaže:
Evo jos zanimljivih prijedloga. Nek se stavi isprid stadiona veliki kontenjer za boce di ce navijaci ubacivat prazne boce i limenke od piva . Zarada je isto pola kune ko i za pivu , tako bi zaradu udvostrucili . Popijes pivu 0.5 kn , ubacis je u kontenjer jos 0.5 kn .. Pusti price , duplo je duplo 
|
odlična ideja, bar naručit par tih "kontejnera" i nalipit na njih natpis nije neka investicija, pari izvedivo i korisno, čak se da neka društvena akcija organzirat
|
17.10.2012., 11:47
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2011.
|
Quote:
ŽUTI MRAVI kaže:
Cua san, nisan procita sa papira. ako ti jesi ja ti virujen da je tako. ako nisi procita onda ipak virujen ovom prvom
posta san teski paranoik
a i da malo pribacimo pricu na bitne stvari  dok je god on doli imat cu osjecaj da se nije napravilo nista.
|
prica se da fia drzi paladino. jedan je u lionsima , drugi o rotarijancima. o paladinu sve najbolje ali dok je fio na poljudu gorak okus ce ostat u ustima da su ne znan kakve promjene.
rasprava je odlicna !
cak je bila na jednom forumu rasprava i prijedlozi da se stave solarne celije na stadion kakav bi to financijski efeket imalo
covik je napravija cilu analizu, koliko bi tribalo ulozit, kad bi se vratilo , ma sve. ludilo na kvadrat.
|
|
|
17.10.2012., 11:54
|
|
Liberal i nacionalist
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
EbE kaže:
ne zna čovik šta bi reka, taj fio je jedini na kraju osta ma šta god da se dogodi, koliko se ja sićam on ima klauzulu u ugovoru po kojoj u slučaju otkaza ima neku masnu otpremninu, sad jeli to rekla-kazala ili istina?!
ako je on ima prste u svim transferima, zašto se mi čudimo prodajama za siću uvik 
|
Tog ima samo kod nas. Naše uprave su zaštićeni lički medvjedi. Sad mi je jasnije zašto se odugovlači i s micanjem Mamića. Vjerojatno zbog istih razloga kao i za Fio-a a to je otpremnina.
To je zbilja ravno zločinu što ovi rade. Sebi povećavati tako plaću i trošiti novac na vlastite povlastice dok klub s igračima na terenu financijski propada i onda će dobiti višemilijunske otpremnine ako dobiju otkaz. Zbilja su se dobro zbrinuli za vijeke vijekova. Pa to su teške kriminalčine koje treba tužiti.
Ako mene pitate, malo morgen bih ja njima dao otpremninu. Prvo bih im dao otkaze svima a onda podigao sudsku tužbu za financijsko upropaštavanje nogometnog kluba. Sigurno postoje neki dokazi protiv njih. Ma dovoljno je pogledati u kakvom je stanju klub bio svih ovih godina. Pravno gledano, ne bi bilo fer da se tako lako izvuku iz ovoga i još obogate.
Ista situacija i s NK Varteksom i Marsonijom. Sve lopovi do lopova. Tako će i Hajduk završiti jel da? Pa dokle ljudi moji ovo moramo trpiti više? Dokle? Sve klubove će nam uništiti ova mafija. 
|
|
|
17.10.2012., 12:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
@klokanovac, slažen se 100%. Ma ti ugovori su komedija i ne vidin šta ih u njima toliko štiti. Jedno je ugovor drugo je komedija u kojoj oni dole jedan drugom napišu i potpišu ugovor, i sad je to ka valjano?! 
Ma to triba probit nogon vani iz kluba, ugovore iskidat. Pa nek tuže ali jebeš i sud na kojem takvi ugovori vride.
|
|
|
17.10.2012., 12:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2005.
|
Quote:
EbE kaže:
odlična ideja, bar naručit par tih "kontejnera" i nalipit na njih natpis nije neka investicija, pari izvedivo i korisno, čak se da neka društvena akcija organzirat
|
To bi bilo ruganje, al bi opet bili prvi klub u svitu koji se financira djelom od otpada ! Pozitivne kritike bi skupili od svih ovih drustava , eko , zeleni , planeta zemlja itd .. Koliko imas praznih limenki i boca na dan utakmice u krugu stadiona , sike , pomorska , skalice pazaric, kineski zid .. Ima ih na tisuce .. S tim da bi ti kontenjeri ostali i obicnim danima . Ja prvi svaki malo ostavim kesicu sa praznim bocama pokraj kontenjera , ovako bi kad se skupi odnio na poljud i ubacio u kontenjer sa bocama . Mi na poslu u kancelariji skupljamo prazne boce u vricu za grozđe . Svaki misec imamo oko 180 do 200 praznih boca i limenki ... A koliko je takvih . Treba sve iskoristit sta ti nije trosak a zarada je !!  S tim bi zajebali i karlovacku pivovaru i Zagrebacku .. Imali bi zaradu od 0.5 kn na svakom pivu !! 
|
17.10.2012., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
|
nevezano uz hajduk ili ipak je
Quote:
OSIJEK - Bivši dopredsjednik HNS-a Željko Širić , koji je prije nekoliko mjeseci optužen za primanje mita, priveden je u osječku policiju nakon kvalifikacijske utakmice za SP u Brazilu između Hrvatske i Walesa odigrane u utorak navečer u Osijeku.
|
još zanimljivije
Quote:
On je inače utakmicu pratio iz VIP lože u kojoj su sjedili i čelnici HNS-a Davor Šuker, Damir Vrbanović i Zdravko Mamić, kao i drugi domaći i inozemni uglednici, a nakon susreta došlo je do incidentne situacije između Širića i novinarke jednog portala, nakon čega je policija odlučila privesti bivšeg suca.
|
strašno, dalje car se šeta, vrti paru, podučava, sve isto... je*š ti ovakvu državu, ligu i sve ostalo, mi se borimo protiv svih 
|
17.10.2012., 12:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
wob kaže:
To bi bilo ruganje, al bi opet bili prvi klub u svitu koji se financira djelom od otpada ! Pozitivne kritike bi skupili od svih ovih drustava , eko , zeleni , planeta zemlja itd .. Koliko imas praznih limenki i boca na dan utakmice u krugu stadiona , sike , pomorska , skalice pazaric, kineski zid .. Ima ih na tisuce .. S tim da bi ti kontenjeri ostali i obicnim danima . Ja prvi svaki malo ostavim kesicu sa praznim bocama pokraj kontenjera , ovako bi kad se skupi odnio na poljud i ubacio u kontenjer sa bocama . Mi na poslu u kancelariji skupljamo prazne boce u vricu za grozđe . Svaki misec imamo oko 180 do 200 praznih boca i limenki ... A koliko je takvih . Treba sve iskoristit sta ti nije trosak a zarada je !! 
|
To bi bila drustvena akcija koja bi izazvala pozitivnu medijsku paznju, ma ne trebaju te pare ici Hajduku, postaviti kontejnere i zaradu od boca sto se skupi dati u humanitarne svrhe, postoji zaklada BILO SRCE, moze ici za stipendiranje klinaca (za vrijeme Malesa bilo je prica o pomaganju dice iz djecjih domova), moze se pomoc "potrebite" kao sto se prije skupljalo za ljecenje Micuna Jovanica, kao sto je Torcida pomogla Budimcevicu...moze biti od koristi "na milijun nacina"
Vecina ce vjerovatno reci treba to ici direkt Hajduku, nama je najpotrebnije, ma stoji sve da je situacija "drz-nedaj" ali za poslovanje kluba se moze zaraditi na druge nacine (ti si ih nabrojio dosta u prethodnom postu), ovo sa bocama bi donijelo pozitivnu "promidzbu" a i mozda zainteresiralo potencijalne sponzore da se na neki nacin ukljuce
|
|
17.10.2012., 12:40
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Fio???
Ako me pamet služi kad je Kerum posta to šta je izjavio je kako Fio ide ća, međutim kako mu je podguzina neki Mikulandra navodno muž ili nešto tako od Vjeročke od te treansakcije nije bilo ništa.
|
17.10.2012., 13:07
|
|
Liberal i nacionalist
|
Quote:
ronnie7 kaže:
@klokanovac, slažen se 100%. Ma ti ugovori su komedija i ne vidin šta ih u njima toliko štiti. Jedno je ugovor drugo je komedija u kojoj oni dole jedan drugom napišu i potpišu ugovor, i sad je to ka valjano?! 
Ma to triba probit nogon vani iz kluba, ugovore iskidat. Pa nek tuže ali jebeš i sud na kojem takvi ugovori vride.
|
E al to je stvarno tragedija ove države. Za sve nas smrtnike vrijede zakoni ove države ali za njih nikad. Svi su se nakrali para tamo i nikome ništa. Otjerali su koliko već klubova u bankrot i nikome ništa. Sad zamisli, s nekim klubovima mogli smo već igrati Ligu prvaka. Koliki su to potencijali uništeni to je za plakati. Mogli smo biti već među 8 najjačih liga Europe, a mi se vucaramo po dnu i sramotimo se protiv Albanaca i Moldavaca. I bar da netko ustane tamo i pokrene postupak protiv takvih lopina, svi sjede prekriženih ruku. Ko da se ne tiče nikoga, ni same države čak. Ko da su republika za sebe.
|
|
|
17.10.2012., 13:10
|
|
Topovski udar
Registracija: Dec 2009.
|
A ima ih dole na placi od dvi tisuce € koliko oces i svi stite jedni druge, ako ode jedan plase se lavine
sve to triba pomest. klub nema kosilicu a tamo neke lapace 2 soma eura placu, pa ko je tu lud
|
|
|
17.10.2012., 13:16
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2009.
|
SMS komentar na SD:
Quote:
Mora biti 30 miliona za Hajduka kad ste mu dali i mojih 7000 stipendije, jer na moj račun nisu došli a već počela i nova akademska godina. Suzana, Split
|
Zabrinjava da su ovakve lapače uopće kandidati za stipendiju 
|
|
|
17.10.2012., 14:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ŽUTI MRAVI kaže:
A ima ih dole na placi od dvi tisuce € koliko oces i svi stite jedni druge, ako ode jedan plase se lavine
sve to triba pomest. klub nema kosilicu a tamo neke lapace 2 soma eura placu, pa ko je tu lud
|
zna li im se bar broj? koliko ima ljudi uopće u Hajduku, upravi, igrača, trenera i "ostalih"?
2 some eura
posli ovog kredita valjda će se to malo "porješavat", stvarno se nadam da ćemo počet bez kostura nakon zime, premda mi 4 milje za Radoševića i nije neka lova, nije bila ni ona za vuka pa se moralo, valjda se neće opet morat 
|
17.10.2012., 14:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
http://www.hrsvijet.net/index.php?op...vko&Itemid=332
Imena 
Prije biranja NO-a se uspilo doznat sve i svašta o svim kandidatima,ali ko bi se sitia ić gledat članstva u lionsu ili rotary-u...šta je tu je, povratka nema
Dobro je reka ŽM...teška paranoja 
|
|
17.10.2012., 14:35
|
|
Liberal i nacionalist
|
Quote:
ŽUTI MRAVI kaže:
|
E, i aj sad reci. Sve i da je bilo onih koji nisu krali iz uprave, nemoguće je da nisu ništa znali o ovome, od sportskog direktora do predsjednika kluba. Jasno se vidjelo ko dan da nešto ne valja u poslovanju i da se vuku nelogični potezi. Zbilja moraš biti teški debil da ne bi shvatio da ide nešto po krivu a radiš tamo i sve ti je pred nosom. Mi smo svi to vidjeli a kamo li ne oni koji su detaljno upoznati sa cijelom dokumentacijom kluba, cijenama transfera, prihodima i rashodima.
Ali to se vidjelo još od 2007. godine. Imali su tada dobru ekipu i Zorana Vulića kao trenera. Trebali su to zadržati, ali ne, njima nije dobar više Vulić, pa su morali Pudara izabrati i odjebati, Musu, Balatinca i ostale, a kupiti Skoku, Andrića i sl. zbog kojih je Hajduk bez problema bio nakantan od Zagreba, Zadra, Varteksa i drugih a sezonu prije imao je ekipu za pamćenje.
Pa onda ono kad je Miše imao rekordan niz nepobjedivosti u HNL-u i kad je bio na pragu da prođe pretkolo protiv Žiline, to nikad neću zaboraviti, zamijene ga s Krešićem koji doživi poraz od Žiline i srčani udar i to usred Poljuda. O daljnjim promašajima uprave ne moram ni pričati. Pravo samoubojstvo. I od takvih očekujemo da spase klub.Hoće, my ass. 
|
|
|
17.10.2012., 14:36
|
|
peca palamude
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
wob kaže:
To bi bilo ruganje, al bi opet bili prvi klub u svitu koji se financira djelom od otpada ! Pozitivne kritike bi skupili od svih ovih drustava , eko , zeleni , planeta zemlja itd .. Koliko imas praznih limenki i boca na dan utakmice u krugu stadiona , sike , pomorska , skalice pazaric, kineski zid .. Ima ih na tisuce .. S tim da bi ti kontenjeri ostali i obicnim danima . Ja prvi svaki malo ostavim kesicu sa praznim bocama pokraj kontenjera , ovako bi kad se skupi odnio na poljud i ubacio u kontenjer sa bocama . Mi na poslu u kancelariji skupljamo prazne boce u vricu za grozđe . Svaki misec imamo oko 180 do 200 praznih boca i limenki ... A koliko je takvih . Treba sve iskoristit sta ti nije trosak a zarada je !!  S tim bi zajebali i karlovacku pivovaru i Zagrebacku .. Imali bi zaradu od 0.5 kn na svakom pivu !! 
|
Stari, to bi netko brokva već treći dan 
|
|
|
17.10.2012., 15:03
|
|
šumski boljševik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
klokanovac kaže:
Pa onda ono kad je Miše imao rekordan niz nepobjedivosti u HNL-u i kad je bio na pragu da prođe pretkolo protiv Žiline, to nikad neću zaboraviti, zamijene ga s Krešićem koji doživi poraz od Žiline i srčani udar i to usred Poljuda.
|
Kalinićem 
|
|
|
17.10.2012., 15:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
U nedjelju Hajduk igra sa Istrom na Poljudu u 19.00 sati. Nastavimo ono što smo započeli, DIGNIMO GLAS ZA SPAS HAJDUKA, NAŠEG HAJDUKA...
Dubrovnik, Metković, Šibenik, Zadar, Knin, Gospić, Rijeka, Pula, Rovinj, Karlovac, Zagreb, Varaždin, Čakovec, Koprivnica, Požega, Osijek, Županja, Vinkovci, Đakovo, Našice, Slavonski Brod, Vukovar, Torcida iz BiH uz naravno Split, u nedjelju za nas postoji samo jedan put, put Splita na utakmicu, u kojoj NAŠ HAJDUK ne igra samo protiv Istre nego IGRA ZA SVOJ ŽIVOT...DOĐIMO U ŠTO VEČEM BROJU I POKAŽIMO DA SMO MI TI KOJI SU TU KAD JE NAJTEŽE I DA NIKAD NE OKREĆEMO LEĐA SVOME HAJDUKU !! POKAŽIMO IM JOŠ JEDNOM DA JE HAJDUK DITE PUKA A NE NIČIJA IGRAČKA !!
ZNAČI NEDJELJA, ŠAL, ZASTAVA, BENGALKA, I NIJE BITNO AUTOM, KOMBIJEM, AUTOBUSOM, STOPOM, PUT SPLITA SVI !!
PUN STADION ZA BOLJE SUTRA NAŠEG HAJDUKA !!
KAD SI MOĆAN KAD SI JAK ONDA TEBE VOLI SVAK, A KAD KRENE TI PO ZLU NAJVJERNIJI OSTAJU !!
|
17.10.2012., 15:14
|
|
peca palamude
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
klokanovac kaže:
E, i aj sad reci. Sve i da je bilo onih koji nisu krali iz uprave, nemoguće je da nisu ništa znali o ovome, od sportskog direktora do predsjednika kluba. Jasno se vidjelo ko dan da nešto ne valja u poslovanju i da se vuku nelogični potezi. Zbilja moraš biti teški debil da ne bi shvatio da ide nešto po krivu a radiš tamo i sve ti je pred nosom. Mi smo svi to vidjeli a kamo li ne oni koji su detaljno upoznati sa cijelom dokumentacijom kluba, cijenama transfera, prihodima i rashodima.
Ali to se vidjelo još od 2007. godine. Imali su tada dobru ekipu i Zorana Vulića kao trenera. Trebali su to zadržati, ali ne, njima nije dobar više Vulić, pa su morali Pudara izabrati i odjebati, Musu, Balatinca i ostale, a kupiti Skoku, Andrića i sl. zbog kojih je Hajduk bez problema bio nakantan od Zagreba, Zadra, Varteksa i drugih a sezonu prije imao je ekipu za pamćenje.
Pa onda ono kad je Miše imao rekordan niz nepobjedivosti u HNL-u i kad je bio na pragu da prođe pretkolo protiv Žiline, to nikad neću zaboraviti, zamijene ga s Krešićem koji doživi poraz od Žiline i srčani udar i to usred Poljuda. O daljnjim promašajima uprave ne moram ni pričati. Pravo samoubojstvo. I od takvih očekujemo da spase klub.Hoće, my ass. 
|
Da, riješavanje Miše je sigurno bija problem 
|
|
|
17.10.2012., 15:20
|
|
Topovski udar
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
EbE kaže:
2 some eurat
|
to je 150 clanarina za Nas Hajduk samo na jednu misecnu placu i to za posa za kojeg bi se samo na ovom forumu naslo 10 volontera.
sa drugog foruma
Quote:
Nemogu nikako doc do konkretnih opipljiv dokaza, ali sasvim je sigurna sitvacija. naime Hajduk, na vjerovatno Paladinovo odobravanje, angazira Naletilica za transfer Vuke u Pescaru, tu se ukljucuju i Radovani ili Primorac jos nisan 100% i svak dobiva jeben postotak, navodno je i LJPV kumova tome... znaci moramo angazirat 3 covika da prodaju vec prodanog igraca i svima dat postotak koji nije 2000 kn sigurno zato navodno i lova kasni, odbijan virovat da je nema uopce...
Necu virovat u price da svi iz NO uzimaju dobru placu, da se opet van njih uzima, da Paladino nista to ne vidi.. ali sigurno je to da sta je i ocekivano nemamo 100% pametne i strucne ljude, koji eto u 2 godine nisu ustanje maknit Fija, Frfu, Dzonija... OK financije su na prvom mistu, ali nek bar onda otkriju di su pinezi opd preoblikovanja, odjedanput sa punog racuna u debeli minus Ajmo svi skupa zapet i ako triba mi cemo ih ucit poslu
|
Svasta se prica a oni sute kao i svi prije njih. Ne znam jesu li svjesni ali sljedeci put kad se torca bude skupljala kao sad isprid banovine da ce to bit pred njihovim kucnim vratima.
Zadnje uređivanje ŽUTI MRAVI : 17.10.2012. at 15:31.
|
|
|
17.10.2012., 15:28
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Na splitskom Općinskom sudu danas je ponovno odgođeno suđenje bivšem direktoru Nogometnog kluba Hajduka Frediju Fiorentiniju i tom klubu koje optužnica tereti da su izbjegavanjem plaćanja poreza i prireza oštetitli državni proračun za gotovo 272 tisuće kuna jer je Fiorentinijeva obrana tražila da se taj sudski postupak spoji s drugom optužnicom kojom se Fiorentinija i Hajduk tereti da su oštetili proračun za više od devet milijuna kuna. Novo ročište za početak suđenja Fiorentiniju i Hajduku najavljeno je za 29. siječnja 2013.
Inače zanimljivo mi je da od pustih para za koje je oštećen Hajduk, oni uvik terete nekoga za štetu državnon proračunu  U nas sud dođe ka porezna uprava, služi samo za punjenje proračuna 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:42.
|
|
|
|