|
|
31.05.2025., 23:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Samo zbog Enriquea mi je drago.
Inače šteta za Inter...
|
|
|
31.05.2025., 23:51
|
|
Samo ZG
Registracija: Nov 2009.
|
Kaj reći interistima osim da nakon Istanbula nema uvijek Atene!
|
31.05.2025., 23:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Treble u Španjolskoj je big deal, Real ga recimo nikad nije osvojio, ali u Francuskoj za PSG bome nije. Treća ekipa PSGa nažalost može riješiti domaće trofeje. Enriqueu je velika stvar što je uspio od Pariza složiti ekipu koja ovako pomete europsku konkurenciju, to im se nikad dosad ni približno nije ostvarilo. Od prve utakmice s Liverpoolom (koja je bila poraz!) činilo se da bi moglo ovako završiti.
|
Nije, zato što ga čak i enormni europski napori nisu nagnali da 20 godina plaća predsjednike i potpredsjednike sudačkih komisija u domicilnim natjecanjima, uvijek pošteno
Blasfemija je uspoređivati treble iz ere prije VARa tj iz ere Ovreboa Uefalone i inih najvećih nogometnih sramota ikad sa ovim naslovom PSGa. to je ka da uspoređuješ kristalno čisto more sa tankerskim istjecanjem...
to se ni ovoj naftaškoj prčiji ne može oduzeti šta jest jest 
|
|
|
01.06.2025., 00:01
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Ha jebemu miša, da idemo VARom provjeriti Uefina natjecanja, vi bi bidni spali na razinu Crvene zvezde. Bolje se ne javljajte ako ne morate.
|
|
|
01.06.2025., 00:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Kolko, 2 ili 3:0 klempi u VAR eri, pa ti pjevaj borbene 
|
|
|
01.06.2025., 00:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2023.
|
Quote:
HattoriHanzo kaže:
Sad je Max došao u klub, bit će to prije.
1:0 po 1:0 do trofeja.
|
Prvo svu energiju koncentrirati na 20. scudetto i drugu zvjezdicu, da je nabijemo na nos susjedima iz grada, pa tek onda napasti LP s Allegriballom. Europa još nije svjesna što će ju snaći.
Uglavnom, veliki respekt za Luisa Enriquea i način na koji je vodio PSG u ovoj nokaut fazi. Izdominirali su i Liverpool i Arsenal i u finalu satrali Inter. Vezni red im je bolesno dobar, pogotovo Vitinha. Iako ih ne volim, apsolutno zaslužen naslov.
|
01.06.2025., 01:14
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Ruzna vecer za nogomet. Bravo za momcad Pariza i Enriquea, jebacka polusezona.
Da nema Madrida, naftasi bi vec godinama suvereno vladali Europom.
Nema na cemu 
|
|
|
01.06.2025., 02:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
KLM line kaže:
|
Javljam se samo da lajkam potpis 
|
|
01.06.2025., 07:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
Leeds United kaže:
Nema tu kruha. Gorih 20 minuta u sezoni nisam vidio. PSG je duplo bolja ekipa. Razmišljam da prvi put ove sezone ugasim tv.
|
Kao što sam i rekao dok je još bilo 1-0. A vidjelo se i nakon 5-6 minuta gdje to vodi. I kao što govorim već tjednima da je ova ekipa potpuno mrtva. Nitko se iz kluba nije jučer uopće pojavio u Munchenu. A sad pomlađivanje napokon...
|
01.06.2025., 09:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Sada krece ruganje Mboppiu, a covjek u PSGu bio jedini igrac od napadacke trojke. Jedan dosao po 50 miljuna koje mu prijasnji klub vise nije htio placat, a drugi svake sezone, prvog veljace, prestajao biti nogometas i postao klaun.
|
01.06.2025., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
|
|
|
01.06.2025., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Kako mi je drago zbog Lucha  11 finala, 11 pobjeda  Vidim da je drago i kamermanu, jedno 3 minute je bio u glavnom kadru 
|
Kada je takav velemajstor zašto ga je barcelona potjerala 2016 godine? 
|
|
|
01.06.2025., 10:10
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Inter najlošiji sudionik finala još od ni ne sjećam se kada. Možda u rangu Monaca svojedobno. Nevjerojatno je da su uopće bili u utrci za trofejima, preslabi su da uzmu ijedan. Lautaro spominjan kao Balon od Zlata, težu glupost nisam u nogometu dugo čuo. Vrlo dobar je igrač, dapače odličan napadač, ali spominjati ga u tom kontekstu je smiješno. Sinoć nije bio niti među 5 najboljih igrača na terenu općenito, nevezano za utakmicu, kako onda može kotirati za nagradu da bude top igrač svijeta?
PSG odigrao odličnu utakmicu, ali teško je reći koliko je do njih, a koliko do slabog suparnika. Ovo im je daleko najbolja predstava sezone, nisu niti u jednoj drugoj rundi protiv nikoga izgledali tako dobro, realno su protiv Aston Ville mogli izletjeti.
I da se vratim na staru priču s foruma, da tzv. plastika ne može do Lige prvaka. Sad je imaju i Chelsea i City i PSG. Što sad?
Poslano sa mog 2109119DG koristeći Tapatalk
|
|
|
01.06.2025., 10:17
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
SergioRamos kaže:
Sada krece ruganje Mboppiu, a covjek u PSGu bio jedini igrac od napadacke trojke. Jedan dosao po 50 miljuna koje mu prijasnji klub vise nije htio placat, a drugi svake sezone, prvog veljace, prestajao biti nogometas i postao klaun.
|
Tko mu je lani bio kriv?
|
|
|
01.06.2025., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
Leeds United kaže:
Kao što sam i rekao dok je još bilo 1-0. A vidjelo se i nakon 5-6 minuta gdje to vodi. I kao što govorim već tjednima da je ova ekipa potpuno mrtva. Nitko se iz kluba nije jučer uopće pojavio u Munchenu. A sad pomlađivanje napokon...
|
To sto je Inter bio u ovom finalu mislim da je vise do Barcinog neiskustva u polufinalu, Sommer je odigrao utakmicu zivota, Dumfries je bio reinkarnacija Cafua, Acerbi je od umirovljenika postao heroj, neke sumnjive odluke sudaca... sve se poklopilo, ali Inter stvarno nije imao mjesta u ovom finalu na stranu koliko mi je drag kao klub,u Italiji im je titulu uzeo nikad slabiji Napoli sa Raspadorijem, Spinazolom, Rahmanijem i Lukakuom. Takva ekipa bi se u Premijer ligi borila za opstanak.
Postoji li jos neka titula da je Fabian Ruiz nije osvojio ?
|
|
|
01.06.2025., 10:41
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
Procjenjivanje kvalitete neke ekipe + zasluženosti igranja u finalu koja do finala odigra 14 utakmica, ali onda je jedino bitna 15. 
|
01.06.2025., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2003.
|
Inter ko da je zalutao u finale. Inter je predstavnik starog sterilnog nogometa, koji gubi finala, ja mislim, da nije slučajnost, da je u svojim zadnjim finalima poražen od tako zvanih neo plastik klubova.
|
|
|
01.06.2025., 11:18
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
Inter je predstavnik starog sterilnog nogometa,
|
da si dobio zadatak na natjecanju "napiši najgluplju rečenicu godine" pa da si nakon toga ovo napisao, pobjedio bi.
|
01.06.2025., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Da esam Hakimija  
Pitao sam se što bi se dogodilo ako zabije. Bio uvjeren da neće slaviti. I drago mi je da je ispalo tako. Vjerojatno najvažniji gol u karijeri,na najvećoj pozornici i ipak iskažeš poštovanje bivšem klubu i prijateljima koje si tamo ostavio jer si morao otići radi financija. Respect.
Quote:
Madrono kaže:
To sto je Inter bio u ovom finalu mislim da je vise do Barcinog neiskustva u polufinalu, Sommer je odigrao utakmicu zivota, Dumfries je bio reinkarnacija Cafua, Acerbi je od umirovljenika postao heroj, neke sumnjive odluke sudaca... sve se poklopilo, ali Inter stvarno nije imao mjesta u ovom finalu na stranu koliko mi je drag kao klub,u Italiji im je titulu uzeo nikad slabiji Napoli sa Raspadorijem, Spinazolom, Rahmanijem i Lukakuom. Takva ekipa bi se u Premijer ligi borila za opstanak.
Postoji li jos neka titula da je Fabian Ruiz nije osvojio ?
|
Kao ne suđenje ruke Martinezu i mogući crveni karton u čistoj kontri Barelle? Ili u drugoj utakmici ne dodijeljivanje crvenog Martinezu za pljuvanje u facu Acerbija? Da ne spominjem uopće još neke druge sitnice...Ako ćemo o suđenju,jel.
Quote:
Delvecchio kaže:
Procjenjivanje kvalitete neke ekipe + zasluženosti igranja u finalu koja do finala odigra 14 utakmica, ali onda je jedino bitna 15. 
|
Nevjerojatno. A i točno po upisima vidiš tko je pogledao više od tri Interove utakmice zadnjih godina,a tko nije.
Što god napraviš nezasluženo. 2023. uđeš u finale preko Barcelone u grupi,dobiješ Milan koji je prošao Napoli oko kojeg su svi drkali kako predivno igraju,koji je uvjerljivo uzeo naslov u Serie A i bio u svojoj grupi ispred Liverpoola,dobiješ Porto koji je osvojio grupu sa Atleticom iznad kojih je imao +7 bodova,dobiješ Benficu koja je osvojila grupu sa PSG-om i Juventusom iznad kojeg je bila +11 bodova...al ne,nezasluženo finale. 2025. dobiješ prvaka Njemačke,prvaka Španjolske,drugoplasiranog u Engleskoj,trećeplasiranog u Francuskoj,10-3-1 score do finala od čega je jedini poraz iz nepostojećeg kornera u Leverkusenu u 90. minuti,od prvog kola do finala u 14 odigranih utakmica odnosno 1290 minuta gubiš ukupno manje od 20 minuta...nezasluženo finale
Neki kao da prvi put gledaju nogomet. PSG je bio duplo bolji,značajno spremniji i to je to. Nema neke prevelike filozofije. Inter nema ekipu da igra na tri fronta i kao što se već reklo čudo je da su uopće do prije mjesec i sitno bili u igri u sva tri natjecanja. Mogucnost da se ostane bez ičega je itekako realna bila i to se spomenulo 100 puta. Neki igrači kao Lautaro su igrali utakmice pod jakim bolovima. A uz to, Inter je potrošio 20M prošlo ljeto na drugu najstariju ekipu liga petica,PSG 240. Ljeto ranije PSG 450M potrošio,a Inter godinama nije u mogucnosti trošiti prije nego proda. I sad kao sramota. 99.9% svih klubova liga petice bi dali apsolutno sve da su na mjestu Intera u zadnje tri sezone. Pametnom dovoljno.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:45.
|
|
|
|