Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente

Kutak za školarce i studente Sjedni, 1!!!
Podforumi: Državna matura, Osnovne i srednje škole, Fakulteti i visoka učilišta, Upomoć, spašavajte!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.12.2024., 16:24   #4101
Mislin se upisat na informatiku, pa kad završin lingvistiku.
Jedini problen mi je specifično to što ne znan koliko će dugo još informatika bit realno korisna jer vidimo na zapadu vrlo rapidan pad u potražnji za Computer Scientistima, taj trend će se vjerojatno kod nas ubrzo pojavit.
Za lingvistiku, ne znan hoću li išta moć objavit brez otoga da san zaposlen na xyz univerzitetu.
Za ostale fakultete, sem arheologije, neman neki poseban interes. Možda fizika? Ali jopet od fizike mi je jedino interesantna astrofizika koja nema veliku primjenu u Hrvatskoj (a ne želin ići u inostranstvo, eventualno u Italiju ako baš moran)
xBunBunx is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 18:56   #4102
Quote:
xBunBunx kaže: Pogledaj post
Jedini problen mi je specifično to što ne znan koliko će dugo još informatika bit realno korisna jer vidimo na zapadu vrlo rapidan pad u potražnji za Computer Scientistima, taj trend će se vjerojatno kod nas ubrzo pojavit.
Pad za potražnjom je samo zato što je potražnja bila ogromna. Ali još uvijek je potražnja veća od ponude.
Old 23.12.2024., 07:01   #4103
Quote:
skeptik kaže: Pogledaj post
Pad za potražnjom je samo zato što je potražnja bila ogromna. Ali još uvijek je potražnja veća od ponude.
Ključna stvar je, računalnih eksperata sa praktičnim znanjem i iskustvom će uvijek trebati. Programera i hardwareaša koji ustvari znaju što rade i zašto.
Odgovori s citatom
Old 23.12.2024., 15:59   #4104
Imam literaturu za pripremu prijemnih na medicini. I Zvu

Javite se u inbix. Dajem.
Persepolis is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:17.