Magija i mistika Od parapsihologije do metafizike |
|
|
12.01.2021., 13:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Imam jedno pitanje...
|
|
|
12.01.2021., 14:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
stipica-123 kaže:
Imam jedno pitanje...
|
al nemoj pitati jel imamo iskustva sa tim i tim magom, gatarom, itd-----. za to imaš https://www.forum.hr/showthread.php?p...9#post83846919   
|
|
12.01.2021., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
artur222 kaže:
|
Saljes je u temu gdje stupa u kontakt sa okutistima.
|
|
|
12.01.2021., 22:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
crvenipapagaj kaže:
|
Imam pretplatu na ovu temu pa mi u obavijesti na mailu ostaje i poruka prije nego ju admin obriše, veruj mi ona/on traži to
|
|
15.01.2021., 19:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
crvenipapagaj kaže:
|
Slažem se s tobom ovaj puta...uglavnom su to ljudi koji zarađuju na tuđim problemima a ako rade besplatno onda vas nastoje učiniti ovisnima o vlastitoj energiji jer si tako bildaju ego..
Osoba koja vam želi dobro će vas uvijek pogurniti da u sebi tražite uzrok problema a kod stručnjaka rješenje...doduše rješenja može biti raznih (ovisno šta je uzrok) ali nikada ne dolaze od drugih osoba
|
|
27.01.2021., 17:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LLSkylights kaže:
|
Demoni drmaju na najjače.   
|
|
|
30.01.2021., 15:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
|
|
30.01.2021., 15:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2017.
|
|
|
|
20.02.2021., 21:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
RedSonia kaže:
Slažem se s tobom ovaj puta...uglavnom su to ljudi koji zarađuju na tuđim problemima a ako rade besplatno onda vas nastoje učiniti ovisnima o vlastitoj energiji jer si tako bildaju ego..
Osoba koja vam želi dobro će vas uvijek pogurniti da u sebi tražite uzrok problema a kod stručnjaka rješenje...doduše rješenja može biti raznih (ovisno šta je uzrok) ali nikada ne dolaze od drugih osoba
|
Mozda vecina, ali ima i onih koji su normalni, nesebicni i zaista to rade iz humanih razloga jer zele da se ljudi rijese tih uroka u ime Boga pa da svijet bude ljepse mjesto za zivot. I imaju poziv, znaju sto netko ima i tko im je poslao i nekada im je dosta sat dva, nekada vise da to rijese. A osoba osjeti promjene gotovo odmah.
Do njih je teze doci i jos teze dobiti termin. Kako znam ? Znam...
|
|
|
21.02.2021., 11:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bepepe kaže:
Mozda vecina, ali ima i onih koji su normalni, nesebicni i zaista to rade iz humanih razloga jer zele da se ljudi rijese tih uroka u ime Boga pa da svijet bude ljepse mjesto za zivot. I imaju poziv, znaju sto netko ima i tko im je poslao i nekada im je dosta sat dva, nekada vise da to rijese. A osoba osjeti promjene gotovo odmah.
Do njih je teze doci i jos teze dobiti termin. Kako znam ? Znam...
|
Oni nemaju pojma sto rade. Jer je to okultno.
Uroci se rjesavaju molitvom za oslobodjenje i postom i nikako drukcije.
|
|
|
21.02.2021., 18:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
crvenipapagaj kaže:
Oni nemaju pojma sto rade. Jer je to okultno.
Uroci se rjesavaju molitvom za oslobodjenje i postom i nikako drukcije.
|
Molitva i post mogu olaksati problem.
Tako ce neki karizmatik tvrditi da ima brdo darova po Duhu Svetome, a zapravo je zabludjeli vjernik.
|
|
|
21.02.2021., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dinka_777 kaže:
Molitva i post mogu olaksati problem.
Tako ce neki karizmatik tvrditi da ima brdo darova po Duhu Svetome, a zapravo je zabludjeli vjernik.
|
Pricam iz iskustva. Molitva za oslobodjenje koja se sastoji od 5 koraka.
Sve ostalo je okultno i navuce se jos vise demona i jos vise problema.
To nema veze sa darovima. Bitno je samo da se prodje svih 5 koraka i da se osoba oslobodi od ugovora sa sotonom. To moze odraditi svaki vjernik koji zna kako to ide i koji je dublje u vjere.
Molitva za oslobodjenje je besplatna dok oni koji skidaju uroke traze po 1000 eura. Skidaju sa olovom, sto nema veze s vezom. S magijom rjesavaju magiju.
A nista ne naprave, samo vece zlo i ako osoba nije bila vezana ugovorom sa sotonom, nakon toga vrlo vjerojatno bude.
Bio sam pod prokletstvom, magijom, vezanim prokletstvom, imao nekoliko tisuca demona.
Jos uvijek se cistim, imam jos 5 %, za 1mj cu biti cist i to sve za 0 eura.
Samo naivni idu kod takvih i placaju. A mag bio bijelu, crveni ili crni, rijec mag dolazi od magije, moja preporuka je da se ne ide kod nikoga. Jer se sve moze rijesiti besplatno.
|
|
|
21.02.2021., 19:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
crvenipapagaj kaže:
|
Naravno, osoba si najvise moze pomoci sama.
Ali ako su joj ruke vezane, mora joj netko pomoci.
Nebitno je koje je tko ispovjesti i da li vjeruje ili ne vjeruje u Boga, covjeku treba pomoci.
U ovom slucaju ne mislim na sarlatane, njihove skupe materijale i rad na daljinu. Ukratko, oni nista niti ne naprave osim sto uzmu novac.
Oni su culi za olovo i ostale zvizdarije koje vjesto upletu u pricu kroz koju zaradjuju.
|
|
|
21.02.2021., 19:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dinka_777 kaže:
Naravno, osoba si najvise moze pomoci sama.
Ali ako su joj ruke vezane, mora joj netko pomoci.
Nebitno je koje je tko ispovjesti i da li vjeruje ili ne vjeruje u Boga, covjeku treba pomoci.
U ovom slucaju ne mislim na sarlatane, njihove skupe materijale i rad na daljinu. Ukratko, oni nista niti ne naprave osim sto uzmu novac.
Oni su culi za olovo i ostale zvizdarije koje vjesto upletu u pricu kroz koju zaradjuju.
|
Tko god da pomaze, ne smije nista naplatiti, ako naplati onda je sarlatan. Jer je to po Bibliji.
I te stvari se ne rjesavaju kroz noc.
|
|
|
22.02.2021., 07:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
crvenipapagaj kaže:
Sve ostalo je okultno i navuce se jos vise demona i jos vise problema.
To nema veze sa darovima. Bitno je samo da se prodje svih 5 koraka i da se osoba oslobodi od ugovora sa sotonom. To moze odraditi svaki vjernik koji zna kako to ide i koji je dublje u vjere.
Molitva za oslobodjenje je besplatna dok oni koji skidaju uroke traze po 1000 eura. Skidaju sa olovom, sto nema veze s vezom. S magijom rjesavaju magiju.
A nista ne naprave, samo vece zlo i ako osoba nije bila vezana ugovorom sa sotonom, nakon toga vrlo vjerojatno bude.
Bio sam pod prokletstvom, magijom, vezanim prokletstvom, imao nekoliko tisuca demona.
Jos uvijek se cistim, imam jos 5 %, za 1mj cu biti cist i to sve za 0 eura.
Samo naivni idu kod takvih i placaju. A mag bio bijelu, crveni ili crni, rijec mag dolazi od magije, moja preporuka je da se ne ide kod nikoga. Jer se sve moze rijesiti besplatno.
|
Ma kakvo olovo? Samo molitva direktno nad osobom. Kako mozes sam znati koliko ih imas? Kako s ijednim mozes pricati ako sam to radis, kad osobe domacini uopce ne mogu cuti demona dok prica s osobom koja ih napada? Nije to za igranje s demonima, ne moze to "jedan na jedan", onikoji tako misle privlace jos demona na sebe jer treba izbaciti bas taj urok iz tijela, mnogi ga povratebkad im pomazu oni koji znaju.. U suprotnom, uzalud sve, jedan, dva, 10 odu, pa se vrate isti ili drugi.
A oni koji to mogu napraviti, ne moze bilo tko, kad te pogleda zna sto imas i tko ti je poslao to i zasto. I to rade bez ikakvih olova i gluposti. Demone samo molitva i zaziv Svevisnjega moze natjerati na bijeg. Nista drugo. Ali to moze onaj tko ima "upute" od gore. Ti sam tesko. Jesi ikada cuo/snimio glas demona u tijelu? Svog tuđeg? Vjerojatno nisi... Ja jesam. Tudjeg, naravno (svoje ne mozes)
|
|
|
22.02.2021., 07:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
crvenipapagaj kaže:
Tko god da pomaze, ne smije nista naplatiti, ako naplati onda je sarlatan. Jer je to po Bibliji.
I te stvari se ne rjesavaju kroz noc.
|
Nije tocno bas... Svecenici uzimaju i za krstenja, vjenčanja i blagoslove domova naknadu. Pise u Bibliji i da se nikakvi kipovi ne stuju, pa ih imamo i u samim crkvama. Treba znati tko zaista to moze napraviti, a onda nek i naplati. Naplacuju i lijecnici ljecenje, ne rade to besplatno. A ovo je lijecenje isto, neka vrsta.
|
|
|
22.02.2021., 18:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bepepe kaže:
Ma kakvo olovo? Samo molitva direktno nad osobom. Kako mozes sam znati koliko ih imas? Kako s ijednim mozes pricati ako sam to radis, kad osobe domacini uopce ne mogu cuti demona dok prica s osobom koja ih napada? Nije to za igranje s demonima, ne moze to "jedan na jedan", onikoji tako misle privlace jos demona na sebe jer treba izbaciti bas taj urok iz tijela, mnogi ga povratebkad im pomazu oni koji znaju.. U suprotnom, uzalud sve, jedan, dva, 10 odu, pa se vrate isti ili drugi.
A oni koji to mogu napraviti, ne moze bilo tko, kad te pogleda zna sto imas i tko ti je poslao to i zasto. I to rade bez ikakvih olova i gluposti. Demone samo molitva i zaziv Svevisnjega moze natjerati na bijeg. Nista drugo. Ali to moze onaj tko ima "upute" od gore. Ti sam tesko. Jesi ikada cuo/snimio glas demona u tijelu? Svog tuđeg? Vjerojatno nisi... Ja jesam. Tudjeg, naravno (svoje ne mozes)
|
Cuo sam glas demona jer kolege imaju snimke.
Covjek moze sam rijesiti demone, ako su demoni gluhi.
Sto pise u Bibliji, znaci kad se moli ne preuzmu kontrolu.
Tj. nema posjednuca. Kod mene je bilo samo opsjednuce, odradilo se oslobodjenje, prekinulo prokletstvo i dalje molim sam i izlaze van.
Ne vrate se , ako si sa Bogom i svakodnevno se molis.
|
|
|
22.02.2021., 19:57
|
|
Nomad
Registracija: Dec 2002.
|
Nemam ništa protiv uporabe Biblije u istjerivanju demona, čišćenje i slično ali molim bez tvrdnji da je to jedina istina ili jedini put
|
22.02.2021., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Baphomet kaže:
Nemam ništa protiv uporabe Biblije u istjerivanju demona, čišćenje i slično ali molim bez tvrdnji da je to jedina istina ili jedini put
|
U Bibliji pise da se demoni istjeruju molitvom i postom.
Ovo je 0 eura.
Koji je po tebi neki drugi nacin?
I koliko kosta?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:43.
|
|
|
|