Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Magija i mistika

Magija i mistika Od parapsihologije do metafizike

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.01.2021., 13:30   #4101
Imam jedno pitanje...
stipica-123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2021., 14:08   #4102
Quote:
stipica-123 kaže: Pogledaj post
Imam jedno pitanje...
al nemoj pitati jel imamo iskustva sa tim i tim magom, gatarom, itd-----. za to imaš https://www.forum.hr/showthread.php?p...9#post83846919
Odgovori s citatom
Old 12.01.2021., 21:25   #4103
Quote:
artur222 kaže: Pogledaj post
al nemoj pitati jel imamo iskustva sa tim i tim magom, gatarom, itd-----. za to imaš https://www.forum.hr/showthread.php?p...9#post83846919
Saljes je u temu gdje stupa u kontakt sa okutistima.
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2021., 22:12   #4104
Quote:
crvenipapagaj kaže: Pogledaj post
Imam pretplatu na ovu temu pa mi u obavijesti na mailu ostaje i poruka prije nego ju admin obriše, veruj mi ona/on traži to
Odgovori s citatom
Old 15.01.2021., 19:01   #4105
Quote:
Slažem se s tobom ovaj puta...uglavnom su to ljudi koji zarađuju na tuđim problemima a ako rade besplatno onda vas nastoje učiniti ovisnima o vlastitoj energiji jer si tako bildaju ego..

Osoba koja vam želi dobro će vas uvijek pogurniti da u sebi tražite uzrok problema a kod stručnjaka rješenje...doduše rješenja može biti raznih (ovisno šta je uzrok) ali nikada ne dolaze od drugih osoba
Odgovori s citatom
Old 27.01.2021., 11:18   #4106
Stupio je na snagu novi zakon koji odmah kažnjava negativno energetsko djelovanje. Procesuiranje vrši galaktička i anđeoska razina. Planet se čisti od takvih negativnosti, i to će sada ići vrlo brzo.

link na članak u temi o negativnim vanzemaljcima

link na youtube video
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2021., 17:24   #4107
Quote:
LLSkylights kaže: Pogledaj post
Stupio je na snagu novi zakon koji odmah kažnjava negativno energetsko djelovanje. Procesuiranje vrši galaktička i anđeoska razina. Planet se čisti od takvih negativnosti, i to će sada ići vrlo brzo.

link na youtube video

Demoni drmaju na najjače.
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2021., 15:32   #4108
https://tarot-sibila.com/urok/kako-s...istenje-uroka/

ako ništa drugo, kupka će barem opustiti
Odgovori s citatom
Old 30.01.2021., 15:44   #4109
Quote:
LLSkylights kaže: Pogledaj post

link na youtube video
Rofocal is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2021., 21:57   #4110
Quote:
RedSonia kaže: Pogledaj post
Slažem se s tobom ovaj puta...uglavnom su to ljudi koji zarađuju na tuđim problemima a ako rade besplatno onda vas nastoje učiniti ovisnima o vlastitoj energiji jer si tako bildaju ego..

Osoba koja vam želi dobro će vas uvijek pogurniti da u sebi tražite uzrok problema a kod stručnjaka rješenje...doduše rješenja može biti raznih (ovisno šta je uzrok) ali nikada ne dolaze od drugih osoba

Mozda vecina, ali ima i onih koji su normalni, nesebicni i zaista to rade iz humanih razloga jer zele da se ljudi rijese tih uroka u ime Boga pa da svijet bude ljepse mjesto za zivot. I imaju poziv, znaju sto netko ima i tko im je poslao i nekada im je dosta sat dva, nekada vise da to rijese. A osoba osjeti promjene gotovo odmah.
Do njih je teze doci i jos teze dobiti termin. Kako znam ? Znam...
bepepe is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 11:40   #4111
Quote:
bepepe kaže: Pogledaj post
Mozda vecina, ali ima i onih koji su normalni, nesebicni i zaista to rade iz humanih razloga jer zele da se ljudi rijese tih uroka u ime Boga pa da svijet bude ljepse mjesto za zivot. I imaju poziv, znaju sto netko ima i tko im je poslao i nekada im je dosta sat dva, nekada vise da to rijese. A osoba osjeti promjene gotovo odmah.
Do njih je teze doci i jos teze dobiti termin. Kako znam ? Znam...
Oni nemaju pojma sto rade. Jer je to okultno.
Uroci se rjesavaju molitvom za oslobodjenje i postom i nikako drukcije.
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 18:28   #4112
Quote:
Oni nemaju pojma sto rade. Jer je to okultno.
Uroci se rjesavaju molitvom za oslobodjenje i postom i nikako drukcije.
Molitva i post mogu olaksati problem.

Tako ce neki karizmatik tvrditi da ima brdo darova po Duhu Svetome, a zapravo je zabludjeli vjernik.
Dinka_777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 18:51   #4113
Quote:
Dinka_777 kaže: Pogledaj post
Molitva i post mogu olaksati problem.

Tako ce neki karizmatik tvrditi da ima brdo darova po Duhu Svetome, a zapravo je zabludjeli vjernik.
Pricam iz iskustva. Molitva za oslobodjenje koja se sastoji od 5 koraka.

Sve ostalo je okultno i navuce se jos vise demona i jos vise problema.

To nema veze sa darovima. Bitno je samo da se prodje svih 5 koraka i da se osoba oslobodi od ugovora sa sotonom. To moze odraditi svaki vjernik koji zna kako to ide i koji je dublje u vjere.

Molitva za oslobodjenje je besplatna dok oni koji skidaju uroke traze po 1000 eura. Skidaju sa olovom, sto nema veze s vezom. S magijom rjesavaju magiju.
A nista ne naprave, samo vece zlo i ako osoba nije bila vezana ugovorom sa sotonom, nakon toga vrlo vjerojatno bude.

Bio sam pod prokletstvom, magijom, vezanim prokletstvom, imao nekoliko tisuca demona.

Jos uvijek se cistim, imam jos 5 %, za 1mj cu biti cist i to sve za 0 eura.

Samo naivni idu kod takvih i placaju. A mag bio bijelu, crveni ili crni, rijec mag dolazi od magije, moja preporuka je da se ne ide kod nikoga. Jer se sve moze rijesiti besplatno.
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 19:08   #4114
Quote:
Naravno, osoba si najvise moze pomoci sama.
Ali ako su joj ruke vezane, mora joj netko pomoci.
Nebitno je koje je tko ispovjesti i da li vjeruje ili ne vjeruje u Boga, covjeku treba pomoci.
U ovom slucaju ne mislim na sarlatane, njihove skupe materijale i rad na daljinu. Ukratko, oni nista niti ne naprave osim sto uzmu novac.
Oni su culi za olovo i ostale zvizdarije koje vjesto upletu u pricu kroz koju zaradjuju.
Dinka_777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 19:57   #4115
Quote:
Dinka_777 kaže: Pogledaj post
Naravno, osoba si najvise moze pomoci sama.
Ali ako su joj ruke vezane, mora joj netko pomoci.
Nebitno je koje je tko ispovjesti i da li vjeruje ili ne vjeruje u Boga, covjeku treba pomoci.
U ovom slucaju ne mislim na sarlatane, njihove skupe materijale i rad na daljinu. Ukratko, oni nista niti ne naprave osim sto uzmu novac.
Oni su culi za olovo i ostale zvizdarije koje vjesto upletu u pricu kroz koju zaradjuju.
Tko god da pomaze, ne smije nista naplatiti, ako naplati onda je sarlatan. Jer je to po Bibliji.

I te stvari se ne rjesavaju kroz noc.
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2021., 07:10   #4116
Quote:

Sve ostalo je okultno i navuce se jos vise demona i jos vise problema.

To nema veze sa darovima. Bitno je samo da se prodje svih 5 koraka i da se osoba oslobodi od ugovora sa sotonom. To moze odraditi svaki vjernik koji zna kako to ide i koji je dublje u vjere.

Molitva za oslobodjenje je besplatna dok oni koji skidaju uroke traze po 1000 eura. Skidaju sa olovom, sto nema veze s vezom. S magijom rjesavaju magiju.
A nista ne naprave, samo vece zlo i ako osoba nije bila vezana ugovorom sa sotonom, nakon toga vrlo vjerojatno bude.

Bio sam pod prokletstvom, magijom, vezanim prokletstvom, imao nekoliko tisuca demona.

Jos uvijek se cistim, imam jos 5 %, za 1mj cu biti cist i to sve za 0 eura.

Samo naivni idu kod takvih i placaju. A mag bio bijelu, crveni ili crni, rijec mag dolazi od magije, moja preporuka je da se ne ide kod nikoga. Jer se sve moze rijesiti besplatno.
Ma kakvo olovo? Samo molitva direktno nad osobom. Kako mozes sam znati koliko ih imas? Kako s ijednim mozes pricati ako sam to radis, kad osobe domacini uopce ne mogu cuti demona dok prica s osobom koja ih napada? Nije to za igranje s demonima, ne moze to "jedan na jedan", onikoji tako misle privlace jos demona na sebe jer treba izbaciti bas taj urok iz tijela, mnogi ga povratebkad im pomazu oni koji znaju.. U suprotnom, uzalud sve, jedan, dva, 10 odu, pa se vrate isti ili drugi.

A oni koji to mogu napraviti, ne moze bilo tko, kad te pogleda zna sto imas i tko ti je poslao to i zasto. I to rade bez ikakvih olova i gluposti. Demone samo molitva i zaziv Svevisnjega moze natjerati na bijeg. Nista drugo. Ali to moze onaj tko ima "upute" od gore. Ti sam tesko. Jesi ikada cuo/snimio glas demona u tijelu? Svog tuđeg? Vjerojatno nisi... Ja jesam. Tudjeg, naravno (svoje ne mozes)
bepepe is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2021., 07:15   #4117
Quote:
Tko god da pomaze, ne smije nista naplatiti, ako naplati onda je sarlatan. Jer je to po Bibliji.

I te stvari se ne rjesavaju kroz noc.
Nije tocno bas... Svecenici uzimaju i za krstenja, vjenčanja i blagoslove domova naknadu. Pise u Bibliji i da se nikakvi kipovi ne stuju, pa ih imamo i u samim crkvama. Treba znati tko zaista to moze napraviti, a onda nek i naplati. Naplacuju i lijecnici ljecenje, ne rade to besplatno. A ovo je lijecenje isto, neka vrsta.
bepepe is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2021., 18:22   #4118
Quote:
bepepe kaže: Pogledaj post
Ma kakvo olovo? Samo molitva direktno nad osobom. Kako mozes sam znati koliko ih imas? Kako s ijednim mozes pricati ako sam to radis, kad osobe domacini uopce ne mogu cuti demona dok prica s osobom koja ih napada? Nije to za igranje s demonima, ne moze to "jedan na jedan", onikoji tako misle privlace jos demona na sebe jer treba izbaciti bas taj urok iz tijela, mnogi ga povratebkad im pomazu oni koji znaju.. U suprotnom, uzalud sve, jedan, dva, 10 odu, pa se vrate isti ili drugi.

A oni koji to mogu napraviti, ne moze bilo tko, kad te pogleda zna sto imas i tko ti je poslao to i zasto. I to rade bez ikakvih olova i gluposti. Demone samo molitva i zaziv Svevisnjega moze natjerati na bijeg. Nista drugo. Ali to moze onaj tko ima "upute" od gore. Ti sam tesko. Jesi ikada cuo/snimio glas demona u tijelu? Svog tuđeg? Vjerojatno nisi... Ja jesam. Tudjeg, naravno (svoje ne mozes)
Cuo sam glas demona jer kolege imaju snimke.
Covjek moze sam rijesiti demone, ako su demoni gluhi.
Sto pise u Bibliji, znaci kad se moli ne preuzmu kontrolu.
Tj. nema posjednuca. Kod mene je bilo samo opsjednuce, odradilo se oslobodjenje, prekinulo prokletstvo i dalje molim sam i izlaze van.

Ne vrate se , ako si sa Bogom i svakodnevno se molis.
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2021., 19:57   #4119
Nemam ništa protiv uporabe Biblije u istjerivanju demona, čišćenje i slično ali molim bez tvrdnji da je to jedina istina ili jedini put
Old 22.02.2021., 22:06   #4120
Quote:
Baphomet kaže: Pogledaj post
Nemam ništa protiv uporabe Biblije u istjerivanju demona, čišćenje i slično ali molim bez tvrdnji da je to jedina istina ili jedini put
U Bibliji pise da se demoni istjeruju molitvom i postom.
Ovo je 0 eura.

Koji je po tebi neki drugi nacin?
I koliko kosta?
crvenipapagaj is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:43.