Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.06.2024., 16:17   #4141
Sutra počinju USA trilasi ,ali prava bomba je vijest da je USADA progledala kroz prste
Knightonu koji je pao na doping testu prije par mjeseci i dopustit će mu nastup na
USA trialsima , ovo će mu biti prvi nastup u sezoni i valjda se zbog toga nije pojavljivao
nigdje. Nadam se da će WADA biti rigoroznija i zabranit mu nastup na OI te ga propisno
kazniti ,jer ameri na svom terenu često prelagano prelaze preko neki stvari.

Očito sam bio u krivu u vezi Jacobsa
On na svakom novom mitingu sve brži , 9.92(+1,5) istrčao na miting Paavo Nurmi,dok
je i drugi "talijan" Chituru Ali trčao sub -10s , uz njihovu odličnu uigranost u štafetama
opet su jak kandidat za velike stvari na 4x100m,ali možda bi i WADA i njih mogla
malo češće pogledati.

A M.Johnson najavio da pokreće Grand Slam Track natjecanje gdje će samo biti utrke
bez tehnički disciplina .
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2024., 02:00   #4142
Quincy Wilson (16god) je strašan ,44.66s novi U18 WR ,mnogi seniori mogu samo
sanjati ovo vrijeme. Od ostali bitni stvari prvog dana trialsa treba izdvojiti napokon
pojavljivanje MU na 800m i povlačenje Jacious Sears sa stotke zbog ozljeda ,a ona je
do sada imala najbrži rezultat sezone.

Napokon dobra utrka Sambe na 400mH s 47,97s nakon brojni ozljeda i operacija,realno
teško da se vrati na neki nivo prije ozljeda,ali fino je ga vidjeti u dobrom izdanju.

Solidno izdanje tradicionalnog mitinga Irene Irena Szewinska, gdje je opet Fabri bacio
jako dobri 22,38m, Obiena u motki 5.97m(SB) dok je Karalis s 5.92m postavio novi NR.

Ovaj tjedan je i Afričko prvenstvo u atletici.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2024., 05:00   #4143
Sha Carri je moćna na stotki ,ali ne mogu njeno prenamaganje.

Fals start u Parizu.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2024., 13:13   #4144
Molly Caudery u Toulouse 4.92m u skoku s motkom.
Neloš rezultat Wayde van Niekerk na 200m - 20.29 (-0.5m/s). Nadam se kako će uzet medalju na OI

Quote:
Branimir85 kaže: Pogledaj post
Sutra počinju USA trilasi ,ali prava bomba je vijest da je USADA progledala kroz prste
Knightonu koji je pao na doping testu prije par mjeseci i dopustit će mu nastup na
USA trialsima , ovo će mu biti prvi nastup u sezoni i valjda se zbog toga nije pojavljivao
nigdje. Nadam se da će WADA biti rigoroznija i zabranit mu nastup na OI te ga propisno
kazniti ,jer ameri na svom terenu često prelagano prelaze preko neki stvari.
stalno govorim: teški licemjeri

bome, Sha'Carri 10,71 s +0,8m/s, Melissa Jefferson 10.80. Šesti ispod 11sek
luka_fc is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 02:51   #4145
Očekivao sam da Long prođe na stotki,ali užasna utrka u polufinalu .

Broke Andersen najbolja u kladivu ove sezone bez ispravnog pokušaja,by bye Pariz.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 16:58   #4146
Quote:
Branimir85 kaže: Pogledaj post
Očekivao sam da Long prođe na stotki,ali užasna utrka u polufinalu .

Broke Andersen najbolja u kladivu ove sezone bez ispravnog pokušaja,by bye Pariz.
Slabo su bacale, možda neće napraviti sweep s Kanađankom.

Lightfoot nije prošao ni kvale. Ne ide mu na trialsima. Bojao sam se i za Nilsena. Nije imao neku sezonu, ali su ipak prošli Kendricks i on.

Crouser se vratio kao stari, Kovacs suvereno, a treće ime Otterdahl. Svi preko 22 m.

Coleman otpao, ali može u štafetu. Lyles prvo američko ime, triple je moguć. Prošao Kerley i zanimljivo Bednarek, specijalist za pola kruga.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 17:53   #4147
Quote:
TweetyTheBird kaže: Pogledaj post
Slabo su bacale, možda neće napraviti sweep s Kanađankom.

Lightfoot nije prošao ni kvale. Ne ide mu na trialsima. Bojao sam se i za Nilsena. Nije imao neku sezonu, ali su ipak prošli Kendricks i on.

Crouser se vratio kao stari, Kovacs suvereno, a treće ime Otterdahl. Svi preko 22 m.

Coleman otpao, ali može u štafetu. Lyles prvo američko ime, triple je moguć. Prošao Kerley i zanimljivo Bednarek, specijalist za pola kruga.
Gledao sam jutros i malo mi bude žao kladivašica koje ne bacaju na stadionu ,već na
nekoj livadi,više pozornosti su dobili majka od Lylesa i klaun Snoop ,ali to je standard
kod debilni amera i njihovi prijenosa.
Ameri bi možda trebali razmisliti da trialsi nisu jedina mogućnost da se plasira na OI,jer
već sada imaju par sigurni medaljaša koji neće vidjeti OI, a prva je Andersen koja je i
po rankingu prva na svijetu.
Na 400m Ž imaju veliku širinu ,ali vrlo je izgledno da prvi put nakon Atene 04" ne osvoje
medalju jer se SML povukla ,Brown podbacila ,Wilson ozlijeđena,Thomas odustala....
Zato kod M 400m su vrlo jaki ,sjajan je opet bio "mali " Wilson koji je ponovno rušio
WR U18 i ušao u finale ,Norman đžogirao u SF ,dok mi i Hall izgleda jako dobro.

Koplje im i dalje loše,samo Thompson preko 80m.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2024., 04:46   #4148
Ode i Mu na hlađenje,šteta pada ...
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 01:57   #4149
Malo mi je prošlo ispod radara da je Tausaga iznenađujuća prvakinja iz Budimpešte
imala tri pogrešna hitca u kvalama, ali ona bi trebala proći preko rankinga jer samo
tri amerikanke imaju normu za OI,

Allman bacila preko 70m / 70.89m ,dok je Holloway u prvoj rundi na 110m prepona
istrčao super brzi 12.92s, WL .
Nevjerovatno je kako su ameri propali u skoku u dalj ,disciplina koja je bila jedan od
njihovi zaštitni znakova ,došla je do toga da danas ovi skaču na trialsima kao Owens
prije 100 god. A usputna moja kritika da bi ameri trebali razmisliti o načinu odabira
olimpijaca nakon što je B.Andersen imala tri pogrešna hitca u kladivu ,još više je dobila
na značanju nakon pada Mu na 800m.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 15:51   #4150
Bez Elaine Thompson na OI,odustala od svih utrka na JAM prvenstvu ...

Ne vjerujem da ćemo ikada više vidjeti ETH u pravom izdanju zbog kronični problema
s ozljedama koje ima godinama.Danas počinje prvenstvo Jamajke kao i mnogo ostali
važni prvenstava diljem svijeta,ovo je i zadnji tjedan kad se može ispuniti norma za OI.

SMU se pojavila na prvenstvu Bahama i trčala je prvu rundu sa sporim vremenom,ona
mora istrčati normu da bi je vidjeli u Parizu ,bila bi velika šteta da kraljica 400m i
dvostruka olimpijska prvakinja na 400m ne vidi Pariz, jer već imamo par veliki imena
koja sigurno neće braniti naslov .

Katzberg na prvenstvu Kanade bacio opet sjajan hitac u kladivu 82.60m.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 04:09   #4151
SAFP dosta dobra u prvoj rundi, ispod 11s sa usporenjem .
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 17:10   #4152
Allman i u finalu diska preko 70m / 70,73m i opet izgleda kao glavni favorit za zlato,
pitanje je tko će u Parizu imati lucky throw.
Holloway opet i u SF ispod 13s ,dok je Crittenden izgledao jako dobro s 13.05s ,bit će
opako finale na 110mh i borba za dva mjesta jer Grant izgleda kao zaključan.
Ali kakva je tek konkurencija na 100mH ,16 cura ima olimpijski standard ,plus vraća se
Tia Jones nakon ozljede ,a u prvoj rundi će nastupiti i legendarna Lolo Jones.

Sha Carri i na 200m izgleda odlično sub 20 u 1.rundi ,ona i G.Thomas su mi dvije
izgledne opcije,dok za 3. mjesto ima dosta kandidatkinja,a šta reći za SML na 400mH
koja u laganom đžogingu istrči 53.07 , nadam se da će Dalila opet izboriti OI.
Lyles i Knighton lagano prošli prvu rundu na 200m ,dok mi je Bednarek jako izgledan
da i ovdje uzme mjesto na OI,Kereley se nije ni pojavio na 200m.

Već sam spomenuo mommy rocket ,a i Shericka puno bolje izgleda nego prije mjesec
dana sub-11 u laganom ritmu. Zato kod M u prvoj rundi nije bilo đžogiranja ,a posebno
je bio impresivan Thompson s 9.82s
A još jedna velika karijera se bliži kraju,Y.Black nije prošao prvu rundu i čini se da je
vrijeme da okači sprinterice od klin, po meni TOP 10 sprintera ALL Time ,šteta što
su ga ozljede uništile kad je bio na vrhuncu. Večeras(ujutro) su 1/2 i finale na stotkama
na JAM prvenstvu.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2024., 14:45   #4153
Očekivano puno jakih rezultata na trialsima.

Nisam siguran hoće li Tausaga ići jer ova Ulrich koja je završila druga nema normu, ali upada preko renkinga.
Holloway nadmoćan i ne vjerujem da će mu opet izbjeći najsjajnije zlato, 12.86 s, 4. najbrže vrijeme ikada, WL Critteden i Roberts, obojica ispod 13 s za plasman na OI. Ludo!
Već u heatsima divljanja, Russell i Johnson, 12.35 odnosno 37, Marshall i Kendra ispod 12 i pol.
Gabby Thomas brzih 21.78 WL, Sha'Carri izjednačila osobni s 21.92.
Na muških 200, uz glavni trojac, Coleman jako brz iako uz vjetar. Bilo bi veliko iznenađenje da to izbori.

Na OI idu Shericka, Tia Clayton i SAFP. 10.84 pobjedničko vrijeme s blagim vjetrom u prsa, ostale dvije ispod 11 s. Bojim se da je Sha'Carri nedodirljiva, ali nadam se, iako jako teško, medalji za SAFP. Ne vjerujem u američki sweep uz Shericku, Alfred, DAS...

Ovaj vikend je i PH, nastupaju apsolutno svi osim Sandre. Vidio sam da je Jana odradila neki krnji sedmoboj tako da ništa od OI. Nastupit će u visu danas/sutra.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2024., 14:58   #4154
Quote:
TweetyTheBird kaže: Pogledaj post

Ovaj vikend je i PH, nastupaju apsolutno svi osim Sandre. Vidio sam da je Jana odradila neki krnji sedmoboj tako da ništa od OI. Nastupit će u visu danas/sutra.
Svi žele normu, mislim da je Tolj gotovo pa sigurna, Sara Kolak je za sada in, ali sigurno joj treba dobar rezultat. Možda još netko iznenadi (Marković, Bloudek?).
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2024., 15:01   #4155
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Svi žele normu, mislim da je Tolj gotovo pa sigurna, Sara Kolak je za sada in, ali sigurno joj treba dobar rezultat. Možda još netko iznenadi (Marković, Bloudek?).
Tolj je 100%, Sara i bez ovoga prilično sigurna, ali Gregurić i Marković su zadnji koji upadaju i tu love važne/zadnje bodove jer je rok 30.6. Ostali, na žalost, nemaju šanse.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2024., 01:34   #4156
Highlights 1. dana PH:

-dvostruka pobjeda Wild na 100 prepone i flat: 13.22 i 11.63, čime je još malo (2 stotinke) poboljšala vlastiti U20 rekord
-pobjeda Farkaša na 100 s rezultatom 10,2! (mjereno ručno iz nekog vjerojatno tehničkog razloga, šteta) i senzacionalno srebro u dalju! 7.72 m, što je osobni od 21 cm, veselim se njegovom višeboju ove sezone
-pobjeda Justicea sa 7.98, a Čeko i Ćurković 7.70, jako natjecanje, vjerojatno najjača muška hrvatska disciplina u ovome trenutku
-pobjeda Tolj sa 61.62, Leko 56.44, ovo bi onda bila vjerojatno najjača ženska hrvatska disciplina u ovome trenutku
-pobjeda Mihaljevića sa skromnih 20.64, ne obećava, ali ima još, mislim, dva mitinga do OI, dijamantna u Londonu i zlatna serija u Mađarskoj

Sutra iščekujemo Gregurića u kladivu, Markovića u disku, Kolak i Barbić (nema Šokote ove sezone) u koplju, Bloudeka i Vuković na 800, Janu u visu, Farkaša na 200, motkaše i Kišak na 400 prepone.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2024., 02:37   #4157
Opa ,Sha Carri podbacila na 200m,puno sporija nego u polufinalu,

A još jedno veliko ime nećemo gledati na OI, Miller-Uibo zbog ozljede se povukla
sa prvenstva Bahama .
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2024., 07:46   #4158
Ne znam kako stoje "tablice", ali po reakcijama mi se činilo da je i Čeko imao šansu za OI, jer je bio poprilično shrvan nakon raspleta, Farkaš ga je dolazio tješit.
Bloudek nema nikakve šanse da uleti?

Wild i Farkaš jučer sigurno top imena, šteta da Pravdica nije doskočio 8 metara, bilo je blizu.

Iz domaće perspektive središnja točka danas 3000 metara sa zaprekama - višestruki prvak Bruno Belčić ozlijeđen, ali zlato bi mogao uzeti najmlađi brat Matko.
KLCCLK is online now  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2024., 12:24   #4159
Dao sam si truda. Čeko je morao pobjediti sa skokom 8.17 m da bi bio zadnji koji ulazi, uz uvjet da ga nitko ne prestigne od ovih koji su ispod. Dakle, san snova. Na oko izgleda da je blizu jer je to samo 6 ljudi, ali puno je bodova. To je isto razlog zašto je Kolak, iako 28./32, itekako sigurna za OI cijeli 6. mj.
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2024., 17:32   #4160
Trialsi u atletici i plivanju su ponekad zanimljiviji od svjetskih natjecanja
HivPozitiv is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:34.