Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.10.2023., 22:48   #4161
Kloki, kao i obično pišeš pizdarije. Moli Boga da rata ne bude, jer ako ga bude, neće te nitko žalit. Sad je iz fotelje lako filozofirati.

I nisam iz Bosne, nego iz Hercegovine. Vakat je da zemljopis konačno naučiš.
felga is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2023., 23:41   #4162
Quote:
felga kaže: Pogledaj post
Kloki, kao i obično pišeš pizdarije. Moli Boga da rata ne bude, jer ako ga bude, neće te nitko žalit. Sad je iz fotelje lako filozofirati.

I nisam iz Bosne, nego iz Hercegovine. Vakat je da zemljopis konačno naučiš.
Misliš da pišem pizdarije? Ajde probaj samo ući ilegalno kod nas pa ćeš vidjeti. Prijeđi rijeku samo, s migrantima kod nas, pa ako te ne istuku palicama, bit ćeš sretan ko malo dijete.

Za ostalo me zaboli briga kao i za to hoćeš li me ti žaliti ili netko deseti. Kao što rekoh, živim u državi najgorih kriminalaca, koji su gori od samih agresora čak. U Hrvatskoj nitko više ne vjeruje ni sustavu ni zakonima ni samoj državi. Tvoje priče kako će nas netko natjerati zakonski u vojsku su teška komedija jer oni sami se ne pridržavaju zakona čak. Naš pravni sustav je teško korumpiran. Zakoni su mrtvo slovo na papiru. Nemamo ni dovoljno policije da uhapsimo sve one koji ne žele u vojsku. Koga ćeš zakonski goniti? Pogledaj nam ustavni sud samo i tko sjedi u njemu. Sve je preuzela mafija. I ti pričaš o mobilizaciji? Daj se saberi čovječe.

Sve će to riješiti naša mafija. Vjeruj Klokiju. Ako neprijatelj i dođe, ostat će bez tenkova i ratnog zrakoplovstva jer ćemo ih pokrasti. To se riješi preko noći sve dok ljudi spavaju. Ko i silosi sa žitom. Krademo i humanitarnu pomoć čak, ma sve živo. Sve isti dan nestane u pet minuta.
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2023., 23:46   #4163
Ja kad odem u Hrvatsku, za mene je to Njemačka prema BiH.

Zamislite tek kakva smo mi prčija.

Znači da uvijek postoji gori od goreg.

Vjerujte mi da je Hrvatska za BiH pravna država.
felga is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2023., 23:48   #4164
Talking

Quote:
klokanovac kaže: Pogledaj post
Sve će to riješiti naša mafija. Vjeruj Klokiju. Ako neprijatelj i dođe, ostat će bez tenkova i ratnog zrakoplovstva jer ćemo ih pokrasti. To se riješi preko noći sve dok ljudi spavaju. Ko i silosi sa žitom. Krademo i humanitarnu pomoć čak, ma sve živo. Sve isti dan nestane u pet minuta.
Ako okupator bude zločest, poslat ćemo mu Keruma.

Ima da nas mole da ih pustimo da odu.
ruka-slave is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2023., 23:58   #4165
Quote:
ruka-slave kaže: Pogledaj post

Pa nego? Kaj nismo i JNA tak pokrali 91.? A švercanje oružja i Zubak? Hjoooooj. A mislio netko: "Lako ćemo".
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 00:02   #4166
Kloki pusti Hrvatsku na miru. Mi smo mali, tko će nas bilo šta pitati.

Nego mi reci ovo, tko je Hamasu platio da uradi ovu glupost?

Taj isti tko je to uradio, može sutra nešto uradit na brdovitom Balkanu i eto opet pizdarija kod nas.
felga is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 00:19   #4167
Quote:
Ja kad odem u Hrvatsku, za mene je to Njemačka prema BiH.

Zamislite tek kakva smo mi prčija.

Znači da uvijek postoji gori od goreg.

Vjerujte mi da je Hrvatska za BiH pravna država.
Da smo stvarno pravna država, ne bismo uz svoje, uvozili još i vaše mafijaše. A to kaj ti nas doživljavaš kao Njemačku, prava je istina da smo gospodarski bliži DR Kongu. Po produktivnosti, nismo ni zemlja trećeg svijeta. Cijela industrija nam je uništena. Čak ne ulažemo ni u infrastrukturu. Više-manje devastiramo gradove i općine. O plaćama i mirovinama da i ne pričamo. Inflacija raste, a plaće niske.
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 01:01   #4168
Quote:
Kloki pusti Hrvatsku na miru. Mi smo mali, tko će nas bilo šta pitati.
Je. S jedne strane smo kakti mali, a s druge strane rušimo Golijata svako malo u nekakvim strateškim potezima. Nije bezveze nama dodijeljena šahovnica, a drugima križevi. Ima to neko simboličko značenje.

Quote:
Pa definitivno netko tko je povezan sa tajnim službama, švercanjem oružja i globalističkim elitama. Neću reći da je to SAD, već uvijek kažem da se radi o nekome tko je iznad vlade i predsjednika SAD-a. Općenito, stvari se dogovaraju u pozadini i diskretno.

Naravno, moguća je opcija i da se Hamas stvarno bori za neovisnost Palestine, ali čemu onda gađati civile? Gađaj vlastodršce. Šalji raketu na Parlament. Ali teroristi to neće učiniti i to je ono što je jako zanimljivo.

Isto kao i ona situacija 11. rujna 2001. godine. Koliko puta si imao priliku gađati predsjednika i Bijelu kuću, ali ne, ti gađaš 2 nebodera, Svjetski trgovački centar. Ikome logičan potez? Ja mislim da za ovo moraš biti jednostavno retardiran. Trošiš municiju i vrijeme, ubijajući ljude koji ti nisu prijetnja, da bi vlastodršcima, omogućio, da se organiziraju, uzvrate paljbu i pobiju cijelu tvoju organizaciju koja stoji iza terorističkog napada. I koja je onda svrha tvoje borbe?

Quote:
Taj isti tko je to uradio, može sutra nešto uradit na brdovitom Balkanu i eto opet pizdarija kod nas.
Čemu? Pa mi sami sebe tu ubijamo. Hamas je na Balkanu samo tehnološki višak.
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 04:33   #4169
Quote:
Pacifista kaže: Pogledaj post
Netreba bit veliki stručnjak da se shvati da netko namjerno slabi iznutra i to uglavnom sve zemlje EU
Uz takvo stanje, imate na milijune migranata i to uglavnom mlađih muškaraca. Od koih su neki sigurno spavači raznih terorističkih organizacija, pa vjerojatno i nekih budučih osvajača.
Na sreću to više neće biti problem.
Taj netko tko je odgovoran za migrante su globalni upravljači iz pozadine, koji u prvom redu imaju na platnoj listi vlade, parlamente, farmaceutiku, bolnice i zdravstvene sustave, sveučilišta i općenito obrazovanje, banke i pogotovo centralne banke, energetske sustave, komunikacijske sustave, medijske sustave, ... Ne postoji ni jedan bitni sustav u državi koji nije (bio) pod kontrolom.
Mladi muškarci iz drugih zemalja su sami jedan dio cijele slike.
Oni nisu prebacili proizvodnju čelika i većinu druge industrije u Kinu. Oni nisu odgovorni za pdv 25% niti za uzimanje 50 posto plaće. Civilizaciju već uništavaju najveće elite. Bez takvih elita mi bismo bili svemirska civilizacija barem prije 50 tisuća godina.
Ti uzroci bi trebali biti uklonjeni u roku par godina.
Uključujući i promjenu svijesti gdje će obični ljudi shvatiti da imaju veću moć nego vlade. Tada bi tamna strana trebala biti već uklonjena, ali bolje ikad nego nikad. Nitko ne može zaustaviti takvu promjenu u svijesti.
LLSkylights is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 04:50   #4170
Quote:
Teroriste su uvijek financirale tajne službe, sa svrhom kontrole naroda ili u djelovanju s krajnjim ciljem kolonizacije ili nastavka kolonizacije druge države.
Na onim prostorima je odavno jasno da su oni na platnoj listi tajnih službi s druge strane. Sada je na drugoj strani osjetljiva politička situacija jer je došlo vrijeme kada mladi ljudi na drugoj strani više ni sami ne trpe kriminalce na vlasti koji potiču sve te probleme na obje strane. Naravno ti kriminalci na vlasti uvijek imaju kontrolore iz dublje pozadine. Kriminalna vlast na drugoj strani je ugrožena i normalno je da povlače takve trikove da bi si olakšali kontrolu vlastitog naroda.
U ovom slučaju to je koordinirano s događanjima na sjeveru evrope gdje mediji više ne mogu toliko lagati kontra onoga što se je stvarno tamo dogodilo pa im je potrebna distrakcija.
Ali to nije dovoljno dobro rješenje za njih. Oni više nemaju dovoljno dobrih rješenja i poteza. Njihovo pitanje se privodi kraju na globalnoj razini.
Razina svijesti stanovništva stalno raste, pogotovo mladih snaga, gdje takvi osvješteni više ne padaju na takve trikove.
Još veliki dio stanovništva, pa i mlađih, nije još na toj razini, ali nikada prije nismo imali tako veliki broj ljudi koji su na takvoj razini svijesti gdje su im medijske i političke laži prozirne i više ne mogu djelovati na njih. To je kraj tamne strane i još će se ubrzavati.
LLSkylights is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 07:53   #4171
Quote:
Satir, kažeš ti, tko bi krenuo u rat? Evo ti primjera Izraela. Misliš da se prosječnom Izraelcu ide u rat u pojasu Gaze, a do danas je bezbrižno živio npr. u Tel Avivu. Vedrio i oblačio, gledao Macabija, poslije nešto ševio, a o ratu nije ni pomišljao.

Hajde neka proba se ne odazvati, ako proglase opću mobilizaciju.

Morate biti svjesni, da vas nitko neće pitati, hoćete li vi ići, ili ne. Nego ćeš biti prisiljen da ideš. U tome je kvaka.
A kako bi komentirao bezbroj vijesti s raznih strana svijeta, u kojima ljudi okrenuti duhovnosti tvrde da će upravo iz Hrvatske krenuti "svjetlost" za spas bezbožne Europe i svijeta.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 08:18   #4172
Malo prije sam gledao vijesti na TV-u i na njima informaciju iz SAD-a u kojoj se tvrdi da iza napada na Izrael s Gaze stoji Iran. Sjetih se tad davno pročitanog proročanstva o tome. Eh.....
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 13:19   #4173
Quote:
satir_ kaže: Pogledaj post
Malo prije sam gledao vijesti na TV-u i na njima informaciju iz SAD-a u kojoj se tvrdi da iza napada na Izrael s Gaze stoji Iran. Sjetih se tad davno pročitanog proročanstva o tome. Eh.....
Ima tvrdnji (i dokaza) da iza toga stoji Putin. Njemu to odlično odgovara.
Nepoznati is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 13:28   #4174
Quote:
satir_ kaže: Pogledaj post
Opet namješteno. Po ne znam koji put.

Iran i Arapi? Ne vole se baš. Zašto bi Iran uopće pomagao Palestini? Štoviše, zašto bi napao civile, a ne Natanyahu-a izravno?
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 13:36   #4175
Quote:
Nepoznati kaže: Pogledaj post

Jedva si čekao da okriviš Putina. Amerika ti nije pala napamet?
felga is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 15:50   #4176
Quote:
ruka-slave kaže: Pogledaj post

Poslat HDZ. Oni su u stanju razjebat Ruse, Amere i Kineze.
Old 09.10.2023., 15:53   #4177
Quote:
Lik je smiješan i naporan pa ga imam na bloku.
Jel' sad ima izraelsku zastavu na profilu?
bobonja is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 17:02   #4178
Quote:
SAD upravlja Hamasom?

Već se javio Medvedev i sere da je oružje koje je dao palestinačkim Arapima zapravo prodala Ukrajina. Nahuškao ih sa ukrajinskim otetim oružjem i sad ubire propagandne bodove. Prava putinova KGB škola.
Nepoznati is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 17:02   #4179
Quote:
bobonja kaže: Pogledaj post
Lik je smiješan i naporan pa ga imam na bloku.
Jel' sad ima izraelsku zastavu na profilu?
Tebe očigledno žuljaju obje....
Nepoznati is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2023., 17:13   #4180
Quote:
Nepoznati kaže: Pogledaj post
Nepoznati, molio bih te, daj malo više informacija o "tvrdnjama i dokazima" da iza toga stoji Putin.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:41.