|
|
05.05.2011., 23:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
USnavySEALs kaže:
A jel ima koji dodatni predemet iz programiranja?
OK al svejedno hvala!
|
za sad nema, ali prica se o promjeni programa tehnicara za racunalstvo e sad kad ce to bit i kako ne znam ...
|
08.05.2011., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
trust kaže:
za sad nema, ali prica se o promjeni programa tehnicara za racunalstvo e sad kad ce to bit i kako ne znam ...
|
Ok hvala!
|
|
|
08.05.2011., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cat14 kaže:
Mislim da ti je dosta 48 bodova za upis, ja isto imam 48  jel ima koja cura na forumu da zeli u ruder? mene strah da nece biti cura na teh za rac 
|
pa neće 
|
|
|
11.05.2011., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
USnavySEALs kaže:
A jel ima koji dodatni predemet iz programiranja?
OK al svejedno hvala!
|
Dosta programiranja imas na smjeru tehničar za mehatroniku koji sam ja pohađao. Neznam kak je na računalstvu. Ugl. osim C++, sto imaju svi, mozes se jos vanastavno baviti javom(3-4 raz), naucis programirati PLC (industrijski mikrokontroler) u kontaktnom planu i blok dijagramu, imas mitsubishijevu robotsku ruku koja ima svoj programski jezik. Također na radioničkim vjezbama ucis CNC kod, za programiranje cnc strojeva itd..
Evo zavrsnog rada 2 plc-a + robotska ruka u sinkroniziranom radu
http://www.youtube.com/watch?v=bkIUId8FN3M
nadam se da ssu novije generacije to malo bolje slozile 
|
|
|
14.05.2011., 11:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Na smjeru tehnicar za racunalstvo ima vise turpijanja(i slicnog) i finomehanike nego programiranja... DOSLOVNO
sad se mijenja program, ali imajuci u vidu 'strucnost' profesora sve se bojim kak bu to zgledalo...
|
|
|
14.05.2011., 22:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
M. Mersault kaže:
A što to fali ruđeru tj. b smjeni? Nema cura? Pa cure su vam preko puta u grafičkoj, ak ste sposobni.
Ima zajebanih profesora, pa u svakoj školi ima zajebanih profesora. Najgore mi je što se Nadarevića spominje kao zajebanog ili nešto? Zašto? Jer ne poklanja ocjene? Ne mogu se sjetiti da je iz mog razreda Nadarević ikad ikoga oštetio.ž
Djeco, krajnje vam je vrijeme da počnete odrastati... Još malo pa ste punoljetni...
|
Po meni je Nadarević jean od njboljih profesora.Obajsni sve u svaki detalj a to što ostali nisu u stanju shvatiti značenje neke naredbe, nisu ni trebali upisati ruđer...Meni osobno to i nije neka teška škola, ako neš malo doma ponovim poslije škole i ako naučim povijest kod Kordića..Ostalo se gradivo manje-više da savladati na satu,naravno uz malo vježbanja kod kuće uspjeh neće izostati..A ovi koji padnu,vjerojatno ništa ne prate na satu (ako uopće dolaze) pa prodaju priče kako je škola teška...
|
|
|
15.05.2011., 21:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
mbalug kaže:
Po meni je Nadarević jean od njboljih profesora.Obajsni sve u svaki detalj a to što ostali nisu u stanju shvatiti značenje neke naredbe, nisu ni trebali upisati ruđer...Meni osobno to i nije neka teška škola, ako neš malo doma ponovim poslije škole i ako naučim povijest kod Kordića..Ostalo se gradivo manje-više da savladati na satu,naravno uz malo vježbanja kod kuće uspjeh neće izostati..A ovi koji padnu,vjerojatno ništa ne prate na satu (ako uopće dolaze) pa prodaju priče kako je škola teška...
|
Imao sam 5 programiranje i zlajo stvarno lose objasnjava, 10x vise skuzis ak procitas i najgoru knjigu, a kordic te zna pitat pitanje tipa gdje je bio runjaninkad je skladao himnu ( svi wtf, a on kaze pa ja sam to reko, kako neznas, ne mozes ti imat 5)
pa vrag ga odnio...
|
|
|
18.05.2011., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Zna li netko koji su mi dokumenti potrebni kako bih mogao obavljati ferijalnu praksu?
|
|
|
19.05.2011., 00:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Samo potvrdu od firme/servisa da te primaju na praksu u razdoblju od - do i to doneses u skolu i onda ti skola da svoj neki papir i onda mos sljakat
|
20.05.2011., 20:52
|
|
đak u potrazi za srednjom
Registracija: Dec 2010.
|
Imali itko da će ići na dan otvorenih vrata Ruđera ove subote ? Ja ću doći s frendovima, pa bih voljela upoznati još cura koje će ići u Ruđera, smjer računalstvo.  Nadam se da neću biti jedina.
|
|
|
24.05.2011., 09:08
|
|
Xbox 360 owner
|
Evo ovako. Ja cu imati 53 boda i planiram upisati ruder, ali me muci jedna stvar. Moj prijatelj kaze da je procitao kako ce zadnji upisani ove godine imati 55 bodova. Normalno to me nebi zabrinjavalo jer mu bas nevjerujem, ali tatin prijatelj koji radi u ruderu kaze da je ove godine bilo 5 puta vise klikova na stranicu skole.Sada ja neznam dal da se brinem?
Zadnje uređivanje EvilRobi : 24.05.2011. at 10:05.
|
|
|
24.05.2011., 16:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
EvilRobi kaže:
Evo ovako. Ja cu imati 53 boda i planiram upisati ruder, ali me muci jedna stvar. Moj prijatelj kaze da je procitao kako ce zadnji upisani ove godine imati 55 bodova. Normalno to me nebi zabrinjavalo jer mu bas nevjerujem, ali tatin prijatelj koji radi u ruderu kaze da je ove godine bilo 5 puta vise klikova na stranicu skole.Sada ja neznam dal da se brinem?
|
 ne kužim na koju foru je tvoj prijatelj predvidio budućnost !!?? Kak on moze znat koliki ce bit bodovni prag, to ti ide po ovom sistemu npr:
program tehnicar za racunalstvo uzima 120 ucenika i sad se stvara rang lista po bodovima kuzis.
Neznam kakva bi to trebala bit navala intelektialaca da bi zadnji imo 55 bodova.
Nemaš frke stari upo si prag sigurno nece bit 55 xDD
|
24.05.2011., 22:47
|
|
Xbox 360 owner
|
tnx. Ma on kaze da je negdje to procitao P.S. mislim da se sada upisuje vise od 120 ucenika (nemoj me drzati za rijec)
|
03.06.2011., 20:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije tocno upisuju 168 učenika za TZR, 56 učenika za TZM i TZE i 28 učenika TZOO.
45 bodova je bodovni prag za TZR, 43 za TZM I TZE te 44 boda za TZOO.
Zanima me jel netko raspolaže informacijama od upisa prošle godine ili kasnije. KOlko je imao bodova zadnji koji se upisao u TZR?? Ako znate i ako vam se da pisat slobodno napišite Unaprijed Hvala!!
Ovak ukratko to bi bilo sve?
Da pojasnim za one koji ne znaju:
TZR- Tehničar za računalstvo
TZM- Tehničar za mehatroniku
TZE- Tehničar za elektroniku
TZOO- Tehničar za očnu optiku
|
|
|
11.06.2011., 15:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Ej ljudi. 
Mog frenda zanima ova škola,točnije mehatronika. Jel mi može netko reći kakvi su profesori,atmosfera,štogod?
Hvala unaprijed.
|
|
|
13.06.2011., 17:05
|
|
LOLEK
Registracija: May 2008.
|
Zanima me jel budem sa ful bodovima (60+vladanje) prvi na ljestvici za teh za računalstvo? 
Što se tiče smjena, jel ja mogu nekako moliti za A smjenu? Kako raspoređivaju po smjenama, slučajnim odabirom, ili nešto drugo? E da, najbliži dom je Tin Ujević u Dubravi?
|
|
|
14.06.2011., 23:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
|
|
|
19.06.2011., 18:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Fylip kaže:
Zanima me jel budem sa ful bodovima (60+vladanje) prvi na ljestvici za teh za računalstvo? 
Što se tiče smjena, jel ja mogu nekako moliti za A smjenu? Kako raspoređivaju po smjenama, slučajnim odabirom, ili nešto drugo? E da, najbliži dom je Tin Ujević u Dubravi?
|
mislim da bi mogao biti prvi ako upisuješ teh za elektroniku,,računalstvo ih upisuje više sa svim bodovima.Možeš moliti za a smjenu,ali kolko sam skužio moji cimeri u domu dosta više uće (oni su a smjena) od mene koji sam b smjena...tak da ti to i nije neka razlika..a najbliži dom ti je botić kod autobusnog kolodvora.
|
|
|
22.06.2011., 14:49
|
|
buba_59
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
mbalug kaže:
mislim da bi mogao biti prvi ako upisuješ teh za elektroniku,,računalstvo ih upisuje više sa svim bodovima.Možeš moliti za a smjenu,ali kolko sam skužio moji cimeri u domu dosta više uće (oni su a smjena) od mene koji sam b smjena...tak da ti to i nije neka razlika..a najbliži dom ti je botić kod autobusnog kolodvora.
|
pi*do :P....a ima i tin ujević u dubravi -to je mješani dom...a botić je muški dom
|
22.06.2011., 21:36
|
|
Registrirani korisnik
|
buba_59 ja misli da se ne citira ako odgovaraš odma post ispod...sory za offtopic
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:33.
|
|
|
|