Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
Jučer, 08:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2019.
|
Quote:
Evolution28 kaže:
Ja se jos uvjek drzim one da je tu u pozadini nesto vise, jer mi je malo sumnjivo da ekipa toliko izlazi van sa informacijama od policije, i jos mi je sumnjivije da su ova dva dibidusa pala na tak glup nacin.
Specificna vozila, mobieli sa sobom, nadzorne kamere.........
Odbijam vjerovat da je netko sa IQ-om od vise od 70 sposoban za tak zajebat.
|
Meni je isto i dalje sve to sumnjivo. Ok, možda su stvarno toliko glupasti da mi to jednostavno ne možemo pojmiti.
Ali ne sjeda mi to nikako. Ajde da je jedan idiot, ali sva trojica. Jednostavno imam i dalje osjećaj da ima tu još nešto
|
|
|
Jučer, 08:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Quote:
NorthSpirit kaže:
Naravno.
Treba bježati glavom bez obzira od partnera koji iza sebe imaju polupane brakove, živote i djecu. Pa to je omča oko vrata. Kako si ljudi dopuste odgajati tuđu djecu i trošiti vrijeme na tuđe živote 
|
Ajde dobro da je za oba spola, onda smo se i muž i ja zajebali. Bilo me strah da se samo on zajebao 
|
|
|
Jučer, 08:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lily Valley kaže:
Ajde dobro da je za oba spola, onda smo se i muž i ja zajebali. Bilo me strah da se samo on zajebao 
|
jbg, po ovoj teoriji iznad ja zaslužujem jedino biti sama cili život
sorry, malo offtopic
|
|
|
Jučer, 08:40
|
|
Prekarna radnica
Registracija: Jan 2010.
|
Meni se čini da je Matija u Andreju vidio nekog uzora, autoritet.
Andrej je stariji od njega 7 godina, očito ima manipulativne sklonosti i fakat je moguće da je Matija išao ovo "odradit" za frenda, možda i bez love.
Riješit će mu životne probleme, a on će bit velika faca i dobit poštovanje od Andreja koje misli da zaslužuje. Čini mi se da su to klinci koji briju na Andrew Tatea i slične boleštine.
I dečki se znaju još od 2019., nije to neko novo prijateljstvo.
Matija mu je lajkao fotku na Instagramu s djetetom, što je baš "creepy" nakon svega.
|
|
|
Jučer, 08:41
|
|
Registrirani korisnik
|
''Ubojstvo Andree i Marijana dogovarali putem aplikacije za gejmere, evo što je bivši suprug navodno obećao egzekutoru kao nagradu''
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...ref=jl_home_g1
Može li netko otvoriti cijeli članak?
Znači preko Discorda ili Twitcha su se dopkali
Povlačim sve šta sam rekla, ipak su idioti
|
|
|
Jučer, 09:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
naslovnica danasnjeg jutarnjeg veli da je ubojstvo placeno dijelovima auta.
|
|
|
Jučer, 09:09
|
|
Prekarna radnica
|
Quote:
My Name Is... kaže:
|
Isuse kriste, jel moguće?  
Nemaju dečki pojma kaj ih čeka u zatvoru. Prijateljica zna jednog čuvara u Remetincu pa takvi dečki (ubojice, pedofili itd.) često znaju dobiti "poseban" tretman.
|
|
|
Jučer, 09:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2017.
|
Quote:
piligrin kaže:
Isuse kriste, jel moguće?  
Nemaju dečki pojma kaj ih čeka u zatvoru. Prijateljica zna jednog čuvara u Remetincu pa takvi dečki (ubojice, pedofili itd.) često znaju dobiti "poseban" tretman.
|
A tko "takvim dečkima" daje taj "posebni tretman"? Možda oni koji su zbog gospodarskog kriminala tamo ili neki sitni lopovčići?! Daj ne baljezgaj gluposti
|
|
|
Jučer, 09:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Evolution28 kaže:
Ja se jos uvjek drzim one da je tu u pozadini nesto vise, jer mi je malo sumnjivo da ekipa toliko izlazi van sa informacijama od policije, i jos mi je sumnjivije da su ova dva dibidusa pala na tak glup nacin.
Specificna vozila, mobieli sa sobom, nadzorne kamere.........
Odbijam vjerovat da je netko sa IQ-om od vise od 70 sposoban za tak zajebat.
|
Ljudska glupost je zapravo fascinanta i zna se previdit koliko ljudi mogu bit uistinu glupi. Evo ovaj je na ubojstvo došao/otišao s vlastitim mobitelom u džepu....
Podsjeća me na pljačkaše banke prije puno godina u Splitu koji su novac cijelo vrijeme nosili u originalnoj vreći koja je imala tracker. Našlo ih isti dan.
Neki ljudi su jednostavno glupi, i trebamo se svi pomirit s time, a ne tražit neke dublje razloge.
|
Jučer, 09:30
|
|
Svemirka
Registracija: Feb 2009.
|
Kokoši rješavaju zločine Vol. 2
Quote:
Lily Valley kaže:
|
Imate li oboje djecu iz prvog, “polupanog” (glupog li izraza) braka? A zajedničku?
A o smaknuću ne znam što bih mislila, zbilja ispadaju užasno glupi, sva trojica.
|
|
|
Jučer, 09:32
|
|
prošla promjenu 1 valute
Registracija: Nov 2024.
|
Quote:
My Name Is... kaže:
|
Sve jezivije od jezivijeg..
|
Jučer, 09:35
|
|
Prekarna radnica
|
Quote:
Antofagasta kaže:
A tko "takvim dečkima" daje taj "posebni tretman"? Možda oni koji su zbog gospodarskog kriminala tamo ili neki sitni lopovčići?! Daj ne baljezgaj gluposti
|
Nemaš pojma kaj se tamo događa, čuvari ih malo posebnije tretiraju, "spotaknu" se u hodniku gdje nema kamera i slično.
Tako su tretirali i Paravinju i Haralda Kopitza.
|
|
|
Jučer, 09:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2017.
|
Quote:
piligrin kaže:
Nemaš pojma kaj se tamo događa, čuvari ih malo posebnije tretiraju, "spotaknu" se u hodniku gdje nema kamera i slično.
Tako su tretirali i Paravinju i Haralda Kopitza.
|
Čuvari??? Hhahahahhahah. Naravno da pedofili generalno dobiju poseban tretman, ali od drugih zatvorenika. Nema to veze sa čuvarima, a ovaj slučaj nije pedofilski. Kkako god, nepotrebne gluposti pišeš i zapravo spamaš pa te molim da prestaneš s glupostima. Lp
|
|
|
Jučer, 10:04
|
|
Prekarna radnica
|
Quote:
Antofagasta kaže:
Čuvari??? Hhahahahhahah. Naravno da pedofili generalno dobiju poseban tretman, ali od drugih zatvorenika. Nema to veze sa čuvarima, a ovaj slučaj nije pedofilski. Kkako god, nepotrebne gluposti pišeš i zapravo spamaš pa te molim da prestaneš s glupostima. Lp
|
Micek, vjeruj ili ne, kako god želiš.
U takvim sustavima niko nije cvećka, a pravosudni policajci, ako imaju priliku, često uzimaju pravdu u svoje ruke.
|
|
|
Jučer, 10:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2022.
|
Quote:
My Name Is... kaže:
|
Od kuda mu dijelovi auta?
Jedino ako pripadaju bandi kradljivaca automobila.
U tom slučaju, očito su do sada znali kako pobjeći pravdi.
I to bi bila ta veza, kad zajedno činiš kriminalna djela, kad ste zajedno u istim govnima, onda jedan za drugog činite što god treba.
Sad će se klupko raspetljat, samo treba oprezno, jer takve rabote vode obično i do zvučnijih imena.
|
|
|
Jučer, 10:16
|
|
Prekarna radnica
|
Lik je prije 10 godina kupio crvenu Hondu Prelude, 2020. ga je prodao njoj.
Andrea je obožavala taj auto, masa fotka na njenom instagramu. Ona ga je prodala dalje 2022. godine.
Lik je našao tu istu Hondu kod nekog lika, kupio ga prije 10 mjeseci i krenuo snimat po youtubu kak ga sređuje. Vjerujem da je to bilo i iz inata prema njoj. Koji bolesnik moraš bit.
@Bajac_Lude
|
|
|
Jučer, 10:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
My Name Is... kaže:
|
Kako mislis zaradi? To nije zarada. On nije zaradio tih 20.000 eura. (vjerujem da se referiras na Matiju) A nije ih zaradio ni Andrej, jer bi do njih dosao prodajom dijelova automobila.
Inace, nije nista cudno istinski zaraditi od vlastitog rada 20.000 eura u manje od godinu dana. Softerski inzinjeri npr. zarade i vise.
|
|
|
Jučer, 10:52
|
|
Prekarna radnica
|
Quote:
marcusaurelius kaže:
Kako mislis zaradi? To nije zarada. On nije zaradio tih 20.000 eura. (vjerujem da se referiras na Matiju) A nije ih zaradio ni Andrej, jer bi do njih dosao prodajom dijelova automobila.
Inace, nije nista cudno istinski zaraditi od vlastitog rada 20.000 eura u manje od godinu dana. Softerski inzinjeri npr. zarade i vise.
|
Andrej je prije cca mjesec dana stavio i auto i motor na facebook market.
Vjerojatno je to trebala biti lova od koje bi platio Matiji.
|
|
|
Jučer, 11:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
piligrin kaže:
Andrej je prije cca mjesec dana stavio i auto i motor na facebook market.
Vjerojatno je to trebala biti lova od koje bi platio Matiji.
|
Stjecanje 20.000 eura prodajom automobila ili dobivanje 20.000 eura kao naknadu za izvrseno ubojstvo nije zarada u radno-pravnom smislu te rijeci.
Dobitak od prodaje vlastite imovine, poput auta, motora, kućanskih aparata, nakita itd. — nije zarada, jer to nije novac stečen radom, već transformacija postojeće imovine u novac.
Ako netko proda auto za 20.000 eura, taj iznos nije “zaradio”, on je samo pretvorio vrijednost koju je već imao u gotovinu. To nije dohodak od rada.
Zarada (ili dohodak od rada) odnosi se na novčani iznos koji osoba dobiva kao naknadu za obavljeni rad — bilo kroz ugovor o radu, honorarni posao, samostalnu djelatnost i sl. To uključuje placu, honorare, naknade za usluge, prihode od samostalne djelatnosti (obrti, freelance itd.)
Na to sam se referirala, kao i na cinjenicu da istinski ZARADITI 20.000 eura u manje od godinu dana vlastitim radom nije nikakvo svjetsko cudo.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:05.
|
|
|
|