Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.02.2025., 09:25   #4201
Buduci da sam na forumu pitala dojmove za Pod zidom i da su svi komentari bili pozitivni, dugujem javiti da smo i mi bilo jako, jako zadovoljni. Zapravo, dojam mi je pokvario amuse bouche. To mi je bilo nekako bezveze, ali sve ostalo sto smo probali za predjelo i glavno jelo je stvarno za svaku preporuku, kao i ambijent koji je bas miran i ugodan.
faith11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2025., 14:02   #4202
Fini poke je bio u SquareOne. No nisam dugo bio tamo...
Old 01.03.2025., 16:00   #4203
Piše da je privremeno zatvoreno. I na woltu isto

Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk
Old 08.03.2025., 07:42   #4204
Mi smo nedavno napokon otišli u Cap Aureo s kumovima.
Muški su uzeli 15 sljedova, 10 čaša vina.
Žene 10 sljedova, 7 čaša vina.
Plus šampanjac za start i žestica za kraj.

Hrana izvrsna, ambijent predivan.
Konobar jako dobar, sommelier Andreas fantastičan
Uživali smo, podjednako dobra su bila mesna, riblja i povrtna jela na meniju.
Definitivno vrijedno ponavljanja
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2025., 14:15   #4205
Grašo Zabok me pozitivno iznenadio pizzom a i cijene su i više nego korektne. Čini mi se da su im jedino kobasice industrijske i one jeftine, loše.
Konobari uprkos gužvi dosta brzi, ne primjeti se neki nadmeni stav. Čak su i počastili pićem što se jako teško može vidjeti u fancy restoranima.
Deux is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 08:43   #4206
Rustica, kod okretista u Dubravi.

Sasvim neplanirano zavrsili tamo u potrebi za brzim obrokom.

Becki s pomfrijem, i cevapi.

Becki dobar, pomfri uobicajeno odmrznuta konfekcija, cevosi prosjek, lepinje malo suhonjave. Uz becki dobar tartar, uz cevape osrednji kajmak. Sopska uz to, ok. Porcije obilne

Sve skupa ok mjesto za najest se za ne prevelike novce, i bez nekih velkih gastronomskih ocekivanja.
MisterNo007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 18:52   #4207
Ja sam neplanirano uletio u Taste of India u Boškovićevoj.
Taman mi se posrećilo naći parking na 20m od restorana kad sam bio gladan i tražio gdje kaj pojesti.

Nije bilo loše.

Juha od leće i chilli honey pohana cvjetača. Jako lijepa količina cvjetače.
Oba su predjela i dosta sam ih brzo dobio nakon narudžbe. Ali da me konobar zapazi da sam došao je malo potrajalo.

Fino sam se najeo, ceh 8 eura.

Poslije sam se čak i vratio da dam konobaru 1 euro kaj sam ostao dužan + bakšu jer nije imao sitnog.
Ušao sam razgovarajući na mobitel, nikoga nije bilo u restoranu, i nakon minute čekanja i razgovaranja na mobitel ful glasno sam odustao i otišao dalje svojim putem.

Svakako svratim ako mi se opet posreći parking.

Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk
Old 23.03.2025., 20:12   #4208
Jednom sam jeo tamo. I dvaput na prvoj lokaciji koja radi i sada, u Tkalci.
Ma obje lokacije je hrana bila dobra, neki cak kazu i bolja od Royal India restorana, ali usluga u Taste of India (posebno ovdje kod Palmoticeve) je bas preopusteno nedobra.
Deedy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 20:21   #4209
s obzirom na lokaciju, nevjerojatno je jeftino. a hrana je sasvim dobra
gmit is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2025., 01:18   #4210
Je. I ambijent im je skoro pa kao u Indiji. Ulozili su 50€ u totalu na obje lokcije u odnosu na prijasnje projekte koji su tu bili.
Deedy is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2025., 10:24   #4211
Quote:
Deedy kaže: Pogledaj post
Je. I ambijent im je skoro pa kao u Indiji. Ulozili su 50€ u totalu na obje lokcije u odnosu na prijasnje projekte koji su tu bili.
Ovi koji puno ulažu u nove projekte i pretumbavaju svako malo nešto od inventara što je iskoristivo gube čar starih požutjelih zidova koji imaju svoju priču.
A dalje da ne pričam koliko su ti novi prostori bezdušni i bezlični.
črni is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2025., 12:21   #4212
Quote:
črni kaže: Pogledaj post
A dalje da ne pričam koliko su ti novi prostori bezdušni i bezlični.
reklo bi se da je to ipak dosta individualno...
gmit is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2025., 12:41   #4213
Sve je subjektivno jer objektivno i ne postoji.
črni is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2025., 12:45   #4214
zadnjih 10-15 godina je trend pretvarati bivse industrijske prostore u lokale, evo je Medak otvorio burgerdzinicu u tvornici zarulja, Vintage bar u Savskoj je bio tvornica gumba, Garden na Zitnjaku je isto bio industrijski pogon
i to se uredi minimalno da se vidi sto je prije tamo bilo, vlasniku odgovara jer ne mora trositi novce na uredjivanje... vani hipstere to privlaci kao magnet
Old 25.03.2025., 15:18   #4215
Quote:
Krkimir kaže: Pogledaj post
zadnjih 10-15 godina je trend pretvarati bivse industrijske prostore u lokale, evo je Medak otvorio burgerdzinicu u tvornici zarulja, Vintage bar u Savskoj je bio tvornica gumba, Garden na Zitnjaku je isto bio industrijski pogon
i to se uredi minimalno da se vidi sto je prije tamo bilo, vlasniku odgovara jer ne mora trositi novce na uredjivanje... vani hipstere to privlaci kao magnet
Kada je Medak imao burgerdzinicu? Ja sam tamo jeo hamburgere. Onda kad ih je još radio s pačjom mast. Jedan od najboljih u Zagrebu, samo malo previše rastresit.

Nego, reci ti nama jesi li probao onaj janjeći burek po 23 eura?
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2025., 17:32   #4216
Vinko, Konjevrate, skradinski rižot i salata sa sirom mljac, Maraština upravo sjajna

FG, Zg, prsa pačetine sous vide, batat, heljda, ciklica, fino, čaša izvrsnog cuveea Zlatno brdo Baranja

DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 16:32   #4217
Quote:
Pellaprat kaže: Pogledaj post
Kada je Medak imao burgerdzinicu? Ja sam tamo jeo hamburgere. Onda kad ih je još radio s pačjom mast. Jedan od najboljih u Zagrebu, samo malo previše rastresit.

Nego, reci ti nama jesi li probao onaj janjeći burek po 23 eura?
2012. Prije nego li se razvilo u Rougemarin. Koštao je tada urnebesno skupih 25 kuna. Za mlađariju to je 3 eura.
x-type is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2025., 12:56   #4218
Quote:
x-type kaže: Pogledaj post
2012. Prije nego li se razvilo u Rougemarin. Koštao je tada urnebesno skupih 25 kuna. Za mlađariju to je 3 eura.
Medak je u TŽK 2012 god. radio bureke? Onda sam ja lud. Tada sam ja tamo jeo samo hamburgere.
Tamo je na burek išao samo Krki.

https://www.forum.hr/showthread.php?t=724779
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2025., 00:02   #4219
Quote:
Pellaprat kaže: Pogledaj post
Medak je u TŽK 2012 god. radio bureke? Onda sam ja lud. Tada sam ja tamo jeo samo hamburgere.
Tamo je na burek išao samo Krki.

https://www.forum.hr/showthread.php?t=724779
Burgerdžinica... Buregdžinica... Tek sam sad skužio kako su slične riječi. Ali ipak je pisalo (ham)burgerdžinica
x-type is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 18:09   #4220
Dakle toliko mi se cijeli tjedna jeo rižoto sa šparogama, da smo jučer napokon otišli u tu Makamanu
Rižoto je inače sa šparogama i kozicama, no bez problema su mi napravili bez
Rade ga od početka pa smo čekali skoro pola sata i isplatilo se - jako je fino, riza akcente, kremasto… spojili smo ga sa Testamentovim Dalmatioan dog posipom
Dragi je jel ramstek u umaku od špinata koji smo sljubili sa Sladić Plavinom, isto jako fino
Oba jela su bila sa dnevne ponude po cijeni 17,5 E po jelu sto je meni osobno za dnevno jelo malo previše
Vina su 5,5 i 6 E
Za desert sam ja uzela tiramisu u čaši, meni osobno jako jako fin, a dragi je jeo baskijski cheese sa šumskim voćem
Deserti su 6,5 i 7 E

Sve u svemu jako fino i jako skupo za restorančić tipa bistroa na Savici kraj Lidla ali dobro

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:14.