|
|
01.05.2025., 18:21
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Registracija: May 2013.
|
|
01.05.2025., 18:57
|
|
non human entity
Registracija: Jun 2022.
|
Quote:
zlica od opanka kaže:
Žao mi je, Blue.
Nadam se da će ti uskoro naići neka (još bolja) ponuda za posao..
|
Nadam se. Bilo bi odlicno da je na pola radnog vremena jer mislim da ne mogu osam sati u ovakom stanju. Pare nisu toliko bitne, samo da stigne nesto.
E: napravila sam male zdjelice od glinamola, sad se moraju susiti dan, dva pa kad ih obojam uploadati cu ovdje.
|
|
02.05.2025., 00:05
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jul 2019.
|
Quote:
descender kaže:
[YT]KPsnAu_RrDw[YT]
|
Waw! Osjetila sam ovo, sve do želuca!
|
02.05.2025., 00:08
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
.Blue kaže:
Nadam se. Bilo bi odlicno da je na pola radnog vremena jer mislim da ne mogu osam sati u ovakom stanju. Pare nisu toliko bitne, samo da stigne nesto.
E: napravila sam male zdjelice od glinamola, sad se moraju susiti dan, dva pa kad ih obojam uploadati cu ovdje.
|
Nadam se da ćeš uspjeti naći nešto.
Pretpostavljam da će tijekom turističke sezone biti više ponuda.
|
02.05.2025., 07:55
|
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Quote:
zlica od opanka kaže:
Waw! Osjetila sam ovo, sve do želuca!
|
Hm.  Nisi trebala osjetiti? Trebala si ne osjetiti? Osim možda ako neznajući za to tako, i ti nisi bogato nagrađena "male genital... trauma and injury" traumom koju po "sveta geometrija" stanju stvari čini se ne možeš uživati, te po nemogućnosti uživanja uživaš traumu posljedice traume toga što ne možeš uživati (traumu nemogućnosti uživanja traume) nešto što ti je bogom-i/ili-vragom nedozvoljeno/zabranjeno uživati? Prokletstvo uživanja. Kakogod da možda bilo ili jest, Vrag bi ga znao više, ako si reijki-koncentriranim kanaliziranjem energije volje tunelom mašte, vizualizacijom ne mogućnosti osjetiti nego nemogućnosti ne osjetiti osjetila od strane svoje sebe svojom šestom rukom, ili osmom nogom koja je identična rukama no kako je postavljena niže definirati ju je nogom, masiranje svojeg zaboleme-bolnog penisa i ništa manje svojih i ništa manje zaboleme-bolnih testisa, tada se nadam da ti se nezgodna pojavnost fantastične zabolemekuracobolje nešto umanjila; postala i ostala manje primjetna u zoni fantastična fokusa. Nije poznato tko kaže, no po količini sadržaja čini se da mnogi nekim razlogom ta/kva kazivanja kazuju, kako ti relaksirajuće-ambijentalni rejiki-zvukovi ono baš mogu, svašta-nekako-nešto. Ono, nekako-dobro-svašta-nešto. Do jaja/nika, ono, nekako-dobro-svašta-nešto... za uživanje cijelim svojim srcem. Cijelim, obvio, ako polovica uživanjem patnje ne pati za nikada ili samo na tren pronađenom, svojom drugom, možda i boljom polovicom.
I am!... high as a kite-fuck.
|
02.05.2025., 11:24
|
|
Pipi Duga
Registracija: Feb 2003.
|
Danas sam otkrila da se može cjenkati u kafiću. Pitam konobara primaju li kartice, veli da ne. Kažem ja da imam samo euro i 90 centi. Pita on što želim piti, velim bijelu kavu. On na to kaže: "Dobro, smislit ću ja nešto." I donese mi bijelu kavu. 
Dakle, oprostio mi je 40 centi.
A onda je lik koji je sjedio u blizini rekao da je kava u centru Rima 1, 50. 
|
02.05.2025., 11:41
|
|
Klošar
Registracija: May 2010.
|
Quote:
soks kaže:
Danas sam otkrila da se može cjenkati u kafiću. Pitam konobara primaju li kartice, veli da ne. Kažem ja da imam samo euro i 90 centi. Pita on što želim piti, velim bijelu kavu. On na to kaže: "Dobro, smislit ću ja nešto." I donese mi bijelu kavu. 
|

Poceo sam s bojkotom kafica u mom starom kraju. Rade cu piti kavu na terasi nego da je placam 2 eura 100 metara nize. Nije da sam skrtica...
|
|
|
02.05.2025., 12:14
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
descender kaže:
Hm.  Nisi trebala osjetiti? Trebala si ne osjetiti? Osim možda ako neznajući za to tako, i ti nisi bogato nagrađena "male genital... trauma and injury" traumom koju po "sveta geometrija" stanju stvari čini se ne možeš uživati, te po nemogućnosti uživanja uživaš traumu posljedice traume toga što ne možeš uživati (traumu nemogućnosti uživanja traume) nešto što ti je bogom-i/ili-vragom nedozvoljeno/zabranjeno uživati? Prokletstvo uživanja. Kakogod da možda bilo ili jest, Vrag bi ga znao više, ako si reijki-koncentriranim kanaliziranjem energije volje tunelom mašte, vizualizacijom ne mogućnosti osjetiti nego nemogućnosti ne osjetiti osjetila od strane svoje sebe svojom šestom rukom, ili osmom nogom koja je identična rukama no kako je postavljena niže definirati ju je nogom, masiranje svojeg zaboleme-bolnog penisa i ništa manje svojih i ništa manje zaboleme-bolnih testisa, tada se nadam da ti se nezgodna pojavnost fantastične zabolemekuracobolje nešto umanjila; postala i ostala manje primjetna u zoni fantastična fokusa. Nije poznato tko kaže, no po količini sadržaja čini se da mnogi nekim razlogom ta/kva kazivanja kazuju, kako ti relaksirajuće-ambijentalni rejiki-zvukovi ono baš mogu, svašta-nekako-nešto. Ono, nekako-dobro-svašta-nešto. Do jaja/nika, ono, nekako-dobro-svašta-nešto... za uživanje cijelim svojim srcem. Cijelim, obvio, ako polovica uživanjem patnje ne pati za nikada ili samo na tren pronađenom, svojom drugom, možda i boljom polovicom.
[YT]xc1fTxOmKXY[YT]
I am!... high as a kite-fuck.
|
Penils envy… well… 
|
02.05.2025., 12:23
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Memnom kaže:
Boli me ..rac za 'rvate, a pogotovo za moderne
|
Nemam isti pa me ne smije boljeti (Jezuška mi je zabranio koristiti ono što nemam), ali sam konstatirala očito.
U konzervativnoj nam desnici Jugu više nitko ne spominje, da se slučajno ne pomisli da su jugonostalgičari. Zato sad imamo regiju.
|
02.05.2025., 14:05
|
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Quote:
zlica od opanka kaže:
Penils envy… well… 
|
Po friendovskoj cijeni, pava sitnica, nabavim ti jedan ak očeš, pa si ga presadi? Kažu da je to sad mederniše...
|
02.05.2025., 14:06
|
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Quote:
Memnom kaže:
 Poceo sam s bojkotom kafica u mom starom kraju. Rade cu piti kavu na terasi nego da je placam 2 eura 100 metara nize. Nije da sam skrtica...
|
Probaj bez kave, s vodom, na terasi? Još jeftinije. Ili vodu, u sobi, ispred terase. Još bliže.
|
02.05.2025., 15:57
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
soks kaže:
|
Da je faca, platio bi ti kavu. 
|
02.05.2025., 16:12
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
descender kaže:
Po friendovskoj cijeni, pava sitnica, nabavim ti jedan ak očeš, pa si ga presadi? Kažu da je to sad mederniše...
|
Dašta da oću.
Ponosno bih ga nosila, samo zato što je tvoj, ko perjanicu, ko veseli junikorn.
SeciderDerle! Nestrpljivo čekam! 
|
02.05.2025., 16:21
|
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Quote:
zlica od opanka kaže:
Dašta da oću. Ponosno bih ga nosila, samo zato što je tvoj, ko perjanicu, ko veseli junikorn. SeciderDerle! Nestrpljivo čekam! 
|
Moj? Ma-ne moj. Ja sam korn mojeg mene yunikorna davno prodo. Zapravo dao pesima da pojedu, no... Štel sam si profešionalno, kak bogec zapoveda, pod kefom ili četkom ili slušalicom ili... tuša, popevat "castrato." I peval sam si, kak bogec zapoveda, dan-dva. Fiks-ideja koja me kao i bilo koja druga fiks-fiksirana na tren do dva, prošla suviše brzo, no moš ga jebat (nemoš), nakon "pacijent iz sobe 19" castrato-samo-auto-kastracije nema nazad. Samo napred, samo pravo, do koske.
|
02.05.2025., 16:38
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
descender kaže:
Moj? Ma-ne moj. Ja sam korn mojeg mene yunikorna davno prodo. Zapravo dao pesima da pojedu, no... Štel sam si profešionalno, kak bogec zapoveda, pod kefom ili četkom ili slušalicom ili... tuša, popevat "castrato." I peval sam si, kak bogec zapoveda, dan-dva. Fiks-ideja koja me kao i bilo koja druga fiks-fiksirana na tren do dva, prošla suviše brzo, no moš ga jebat (nemoš), nakon "pacijent iz sobe 19" castrato-samo-auto-kastracije nema nazad. Samo napred, samo pravo, do koske.
|
A nemere tako, nudit tuđe oruđe.
Lako tako.
Od Jezuške se očekuje da se sam žrtvuje na krstiću, a ne da druge rasparčava. Pomisliću da si neki lažni Jezuška, za siromašne.
|
02.05.2025., 16:52
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2010.
|
Lako tuđim kurcem…
|
02.05.2025., 16:59
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Almost Rosey kaže:
Lako tuđim kurcem…
|
Nježna dječica moraju mlatiti tuđim.
Naš Jezuška je delikatan. 
|
02.05.2025., 17:06
|
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Quote:
zlica od opanka kaže:
A nemere tako, nudit tuđe oruđe. Lako tako. Od Jezuške se očekuje da se sam žrtvuje na krstiću, a ne da druge rasparčava. Pomisliću da si neki lažni Jezuška, za siromašne.
|
Zakej ne? Pa nije tuđe, ak je prodano... meni posredniku, koji uz neznatnu proviziju alatku za rad poštenom prodajom prodam tebi? Otvoreno tržište usluga i dobara? Ako se čovjeku po potrebi boljeg neće čekati pravo srce, dok čeka tko zna koliko neće mu se privremeno si usaditi svinjsko, kupi si srce, pravo pravcato? Ili bubrega, ili jetricu, ili rožnicu, ili lice, ili... onih čije je carstvo nebesko, te im alatke za "žrtva na iksiću" ovosvjetski rad falabogu više nisu potrebne? Nema što nema, za nesiromašne...
|
02.05.2025., 17:12
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
descender kaže:
Zakej ne? Pa nije tuđe, ak je prodano... meni posredniku, koji uz neznatnu proviziju alatku za rad poštenom prodajom prodam tebi? Otvoreno tržište usluga i dobara? Ako se čovjeku po potrebi boljeg neće čekati pravo srce, dok čeka tko zna koliko neće mu se privremeno si usaditi svinjsko, kupi si srce, pravo pravcato? Ili bubrega, ili jetricu, ili rožnicu, ili lice, ili... onih čije je carstvo nebesko, te im alatke za "žrtva na iksiću" ovosvjetski rad falabogu više nisu potrebne? Nema što nema, za nesiromašne...
|
Derle, to je muškarcima druga glava.
IQ je važan.
Nemrem si na čelo staviti bilo kakvu perjanicu. To je kao da si oko vrata stavim riječne bisere.
Kužiš me, stari moj, zar ne?
|
02.05.2025., 17:31
|
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Quote:
zlica od opanka kaže:
Derle, to je muškarcima druga glava. IQ je važan. Nemrem si na čelo staviti bilo kakvu perjanicu. To je kao da si oko vrata stavim riječne bisere. Kužiš me, stari moj, zar ne?
|
Prva glava ili prava glava, ona je koja diktira što će kada biti i kada što neće? Primijeti koliko muških muškaraca se žali na, između ostalog, svoje glave svoj odabir svojeg sebe odabrane odabranice, svoje bolje svoja srca polovice, pa primijeti koja je možebitno prva-prava, a koja druga glava u "he/him/his" pravo-muških muškaraca? Ajkjut je precijenjen, menotkjut tinks. Kaj buš z biserjem oko vrata? Osim ponekad štrika, i tako tome slično, kao i mnogi drugi komadi mesa i vrat je bogomdano namijenjen da bude "golovrat" oslobođen nepotrebnosti kvazi-ukrasnih pizdarija? Ne bi ti ja prodal nekaj kaj ne valja, kaj si i sam ne bi iskoristil za već nekaj?

|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:38.
|
|
|
|