Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.10.2024., 13:55   #4221
Quote:
leonidas27 kaže: Pogledaj post
hvala

ma davno sam odlučila da bih ga htjela probati pa sam ga naručila..za dva tjedna će doći...
pat mi je dobar ali bih da je samo mrvicu mrvicu glowy i hidratantan.
armani luminous silk mi je def. presuh i nie mi za svaki dan.
tako da ću treću sreću okušati sa ct.
i neću više probati dok to troje ne potrošim
Koju nijansu si uzela?
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 14:57   #4222
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Koju nijansu si uzela?
a 4 warm - ma na njenoj stranici to je preporuka u usporedbi sa light wonder 4.5 pa sam išla tako... samo da je svjetliji od ova dva koja imam i bit će ok
imala sam onaj karton sa uzorcima neutrals od 5 na dalje i tamno mi je to sve
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 15:27   #4223
Ja sam prije par dana bila u Douglasu i dobila sam u posudicu za probu It cosmetics cc kremu ali onu u mat verziji, zeleno pakiranje. Jučer dobila pohvalu od prijateljice kako izgledam svježe i da mi ten baš lijep. Danas s mužem na kavi i kaže mi on baš ti lice danas lijepo. Nosi stalno taj puder. Za suhu kožu nikako ne bih preporučila ali za nas mješovite i masnokosce preporuka. Jako je gust pa se malo teže razmazuje. Ali finiš baš nekako svjež.
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 17:53   #4224
Quote:
silver777 kaže: Pogledaj post
Ja sam prije par dana bila u Douglasu i dobila sam u posudicu za probu It cosmetics cc kremu ali onu u mat verziji, zeleno pakiranje. Jučer dobila pohvalu od prijateljice kako izgledam svježe i da mi ten baš lijep. Danas s mužem na kavi i kaže mi on baš ti lice danas lijepo. Nosi stalno taj puder. Za suhu kožu nikako ne bih preporučila ali za nas mješovite i masnokosce preporuka. Jako je gust pa se malo teže razmazuje. Ali finiš baš nekako svjež.
Ovo mi zvuci primamljivo. Koju nijansu si isprobala? Ja sam žućko-maslinasta, kakokad...Dior f&b 3WO. Kako si zadovoljna dugotrajnoscu, oksidira li?
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 18:03   #4225
Quote:
A kakvo prekrivanje daje?

Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 18:11   #4226
Quote:
Bea28 kaže: Pogledaj post
Ovo mi zvuci primamljivo. Koju nijansu si isprobala? Ja sam žućko-maslinasta, kakokad...Dior f&b 3WO. Kako si zadovoljna dugotrajnoscu, oksidira li?
E nijansa light. Čak mi je mrvicu tamnija ali svijetlija nijansa je presvijetla. Tak da ova light može proći. E jutros sam se našminkala i evo još uvijek fino stoji. Settiram ga sa puderom u prahu. Nisam primijetila da oksidira. Kolegica s posla ima i običnu verziju It cosmetics cc kreme no ja sam s njom previse masna bila. Ona je više za suhu kozu
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 18:13   #4227
Quote:
XenaRatnica kaže: Pogledaj post
A kakvo prekrivanje daje?

Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Srednje do jako. Ja ga nanosim prstima. Već duže planiram uzeti It cosmetic kist pa možda ću kad budem naručivala i cc kremu. Pazite ima 2 verzije te matte. Baš sam na cultu vidila da ima neka i novija verzija te zelene. Ova verzija koju sam ja probala je oil free matte. Nova verzija je natural matte

Zadnje uređivanje silver777 : 23.10.2024. at 18:14. Reason: Dodano
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 20:14   #4228
Htjela sam ti skrenuti pozornost da možda izgledaš svjezije upravo zato što ti je nijansa malo tamnija. Ja sebi općenito izgledam puno bolje ljeti kad potamnim i kad mi je puder mrvu tamniji od mog lica. Da mi nije vrata stalno bih nosila tamnije nijanse.
Old 23.10.2024., 21:18   #4229
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
Htjela sam ti skrenuti pozornost da možda izgledaš svjezije upravo zato što ti je nijansa malo tamnija. Ja sebi općenito izgledam puno bolje ljeti kad potamnim i kad mi je puder mrvu tamniji od mog lica. Da mi nije vrata stalno bih nosila tamnije nijanse.
Moguce i to. Iako stvarno nije jako tamna. Doslovno za pola nijanse. A i trudna sam. Nije isključeno da je i zbog trudnoce
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 07:20   #4230
Quote:
Srednje do jako. Ja ga nanosim prstima. Već duže planiram uzeti It cosmetic kist pa možda ću kad budem naručivala i cc kremu. Pazite ima 2 verzije te matte. Baš sam na cultu vidila da ima neka i novija verzija te zelene. Ova verzija koju sam ja probala je oil free matte. Nova verzija je natural matte
Znaci ti imas ovu u nijansi fair light?
https://www.douglas.hr/p/it-cosmetic...umber=ITC19763
A koja si nijansa inace u mac-u?
Bas me sad jako zanima ovo, iako je cijena visoka...
Poslano sa mog SM-P615 koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 07:26   #4231
Quote:
Nisam dugo Mac koristila. Otprilike nc20, dior n2, Chanel b20, nars deauville
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 07:28   #4232
Quote:
Ne baš light nijansa. Ne znam zasto online nema te nijanse. Ako nađete tu verziju negdje na popustu javite a da ima ta light nijansa
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 08:02   #4233
Meni je ta it cc krema bila prejaka, tojest preteška na licu i premasna

(Za referencu, koristim lagani lancome teint idole puder, on mi nije pretežak)
Old 24.10.2024., 08:09   #4234
Ja sam jednom imala onu rozu i nije mi bila dobra, jako mi je setao taj puder po licu. Nikako da se setira. A nijansu sam imala Fair light čini mi se i sjećam se da su mi sve te nijanse njihove bile jako žute. Na kraju radi toga nisam isprobavala ove druge verzije. Svakako probajte prije kupnje radi nijanse.
Old 24.10.2024., 13:31   #4235
Imam i tu IT cosmetics, ali običnu, onu za suhu kožu, ne tu za masnu.
Meni odlična stvar, samo imam tamniju nijansu koja mi ok za ljeto pa ne mogu baš nositi zimi.

Ali što se tiče svega, stvarno je dobar proizvod. Ima super prekrivanje za CC kremu, lagano do srednje. Meni dovoljno, taman da mi fino ujednači ten.
Ima skin carea unutra taman dovoljno, jako se lijepo razmazuje.

Da nemam toliko otvorenih pudera trenutno, razmotrila bih uzeti si i svjetliju nijansu za zimu.

Problem je što stalno nešto novo kupujem, volim probavati pa samo rijetke kupim ponovno kad potrošim. Iako ima i takvih.
Ali što se mene tiče, preporuka za IT Cosmetics CC.

p.s. Nude glow imam.
nevermindMe is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 14:19   #4236
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post

A vidiš kod mene obrnuto, tamniji puder me postara i istakne mi svu teksturu na koži.

Ja sam probala prvo onu prvu verziju IT Cosmetics CC i nije mi se svidjela. Ne znam više je li bilo do teksture ili što je taj minić bio pretaman za mene. Poslije sam probala Nude Glow u svojoj nijansi fair i jako mi se svidjela pa sm naručila ali stoji mi i čeka da prestanem dojiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 24.10.2024., 21:36   #4237
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post
A vidiš kod mene obrnuto, tamniji puder me postara i istakne mi svu teksturu na koži.

Ja sam probala prvo onu prvu verziju IT Cosmetics CC i nije mi se svidjela. Ne znam više je li bilo do teksture ili što je taj minić bio pretaman za mene. Poslije sam probala Nude Glow u svojoj nijansi fair i jako mi se svidjela pa sm naručila ali stoji mi i čeka da prestanem dojiti.

A zašto ju ne smiješ dok dojis?
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2024., 07:30   #4238
Quote:
A zašto ju ne smiješ dok dojis?

Pa ima kemijski spf pa izbjegavam.

Old 26.10.2024., 03:02   #4239
Od svih tih cc/bb krema, najboljom mi se zasad pokazala erborian al ovu cu svakako isprobati samo se bojim da necu imat srece s nijansama. Vise sam NC30 pa na više. Javite utiske ako koja u medjuvremenu isproba.
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2024., 10:14   #4240
Quote:
Bea28 kaže: Pogledaj post
Od svih tih cc/bb krema, najboljom mi se zasad pokazala erborian al ovu cu svakako isprobati samo se bojim da necu imat srece s nijansama. Vise sam NC30 pa na više. Javite utiske ako koja u medjuvremenu isproba.
U usporedbi s Erborianom ovo je teška artiljerija.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:18.