Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
06.12.2010., 00:17
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
TvojCvijet kaže:
To je jasno...Problem je kako pobjeci...Muci me to da li ce se mozda smiriti jer izuzevsi sve to nekada me znao ciniti jako sretnom...Dugo smo zajedno pa sada ide pitanje kako naci sljedeceg,nekada...
|
Ne, ne, ne, uopće se ne zamaraj sa nekim slijedećim, prvo se ti riješi ove budale.
Prekini s njim, a onda poslije ne odgovaraj na pozive. Ako ti dođe doma, zovi policiju i reci da ti prijeti
|
06.12.2010., 00:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
penzl kaže:
kad je počelo sve to.
i zbog čega?
|
Uvijek je bilo malih svadjica.ALi u zadnje vrijeme je sve zesce...Optuzuje me da sam nezainteresovana...Iako se stvarno trudim oko svega,optuzuje me da me boli ona stvar za njega.Jednom je malo vise planuo jer sam ja zaboravila da je gladan-.-i onda je poludio,poceo me cupati,a ja samo htjela otici od njega,iako je nemoguce jer je jaci...Rekao je kroz sav onaj bijes "HALO,ne smije te boliti q... za mene!"
|
|
|
06.12.2010., 00:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Deedy kaže:
Ne "fascinira", nego "financira"!
To sam pitao.
Nego, simptomi su klasični za zlostavljanje. Od A do Ž.
Žao mi je, ti si žrtva zlostavljanja.
Trebaš mir i razgovor, ali ne s njim.
|
Ne,ne finansira me on,definitivno ne ovisim o njemu,thanks God  Slazem se da trebam mir ... 
|
|
|
06.12.2010., 00:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neenna kaže:
Ne, ne, ne, uopće se ne zamaraj sa nekim slijedećim, prvo se ti riješi ove budale.
Prekini s njim, a onda poslije ne odgovaraj na pozive. Ako ti dođe doma, zovi policiju i reci da ti prijeti
|
Cini mi se da sam s njim samo da "ozdravim" od njega...Jer sam inace emotivna pa me strah kako i da li ga moci preboljeti, a znam da moram...
|
|
|
06.12.2010., 00:22
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
TvojCvijet kaže:
Cini mi se da sam s njim samo da "ozdravim" od njega...Jer sam inace emotivna pa me strah kako i da li ga moci preboljeti, a znam da moram...
|
Moći ćeš sigurno, svi su uvijek prebolili pa ćeš i ti, vjeruj mi 
Važno je da se makneš od njega što prije dok nije napravio još veću štetu
|
06.12.2010., 00:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neenna kaže:
Moći ćeš sigurno, svi su uvijek prebolili pa ćeš i ti, vjeruj mi 
Važno je da se makneš od njega što prije dok nije napravio još veću štetu
|
Nadam se ... Hvalaaaaa 
|
|
|
06.12.2010., 08:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Cvjetiću pročitaj članak s prve stranice o pacijentu.
Tamo je opisan način rješavanja istog.
To kaj se dere kod tvojih staraca to ti je plus.
Ako mu ovak nastaviš popuštati, samo će te odvojiti od njih.
Kad bi mu ja izašao ne bi mi se više vraćao.
|
06.12.2010., 11:05
|
|
Sensory Overload
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
TvojCvijet kaže:
Svaki put sve gore i gore.Do te mjere da me na suze natjera.Povrh svega sto sam uvijek za sve kriva,uvijek me boli ona stvar za sve,uvijek sam nezahvalno djubre,svi su mi uvijek bitniji od njega,treba da se stidim sebe,nekulturna sam i ostale stvari...Kada vise ne mogu da ga slusam okrenem se samo pa onda slijedi cupanje za ruku,deranje da odmah stanem,da ni slucajno se smijem otici od njega -.-
|
Rješenje u tri rijeći... daj nogu budali.
|
|
06.12.2010., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
TvojCvijet kaže:
Svaki put sve gore i gore.Do te mjere da me na suze natjera.Povrh svega sto sam uvijek za sve kriva,uvijek me boli ona stvar za sve,uvijek sam nezahvalno djubre,svi su mi uvijek bitniji od njega,treba da se stidim sebe,nekulturna sam i ostale stvari...Kada vise ne mogu da ga slusam okrenem se samo pa onda slijedi cupanje za ruku,deranje da odmah stanem,da ni slucajno se smijem otici od njega -.-
|
Ima jedna osoba koja ti treba biti najvažnija na svijetu.
TI
I ak ti počne nabijati osjećaj krivnje, samo mu reci da ti je žao kaj se on tako osjećaj ,ali ti tako to ne doživljavaš.
Lijepo ga znogiraj jer teško da će se dugoročno promijenit.
Mogao bi koristiti gorko-slatke cikluse.
Pošto se ne osjećaš ugodno u tom odnosu, daj mu nogu pošto se lik promijenit neće.
Reci starom, valjda imaš još starih muških prijatelja.
Prijavi ga policiji itd.
Pa nek proba.
Ovak se iživljava jer može. Onak će se usrat.
Ne mora dobit batina, samo neka osjeti da nisi nezaštićena pa će se pizda povuć.
Ako sam zaboravio da ga znogiraš, da ponovim.
NAPUCAJ GA SAD, NAPUCAJ GA SAD. 
|
06.12.2010., 17:37
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Sep 2010.
|
TvojCvijet, bježi glavom bez obzira!
skupi snagu, priberi misli, sredi se i ostavi ga dok nisi zaglibila u nešto dublje iz čega ćeš se još teže izvući.
pročitaj prvu stranicu i link o Pacijentu i kako ga prepoznati.
|
|
|
06.12.2010., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mladenac kaže:
Ima jedna osoba koja ti treba biti najvažnija na svijetu.
TI
I ak ti počne nabijati osjećaj krivnje, samo mu reci da ti je žao kaj se on tako osjećaj ,ali ti tako to ne doživljavaš.
Lijepo ga znogiraj jer teško da će se dugoročno promijenit.
Mogao bi koristiti gorko-slatke cikluse.
Pošto se ne osjećaš ugodno u tom odnosu, daj mu nogu pošto se lik promijenit neće.
Reci starom, valjda imaš još starih muških prijatelja.
Prijavi ga policiji itd.
Pa nek proba.
Ovak se iživljava jer može. Onak će se usrat.
Ne mora dobit batina, samo neka osjeti da nisi nezaštićena pa će se pizda povuć.
Ako sam zaboravio da ga znogiraš, da ponovim.
NAPUCAJ GA SAD, NAPUCAJ GA SAD. 
|
Bas ti hvala  Bas danas se desila slicna situacija i rekla sam mu da mi treba vremena,da je najbolje da se odvojimo na neko vrijeme,ali on to nije htio.Kaze da me treba i da ne pristaje na to da se razdvojimo.Onda sam rekla da je najbolje da sve okoncamo jer ne mogu vise ovako.I opet mi je evo dolazio na vrata,"samo da me poljubi" i rekao da je to posljednje sto ce uciniti.Pusta me.Ali sad sam ja sva  i ne znam da li ostajem dosljedna svemu sto sam rekla,da definitivno ostane ovako ili 
|
|
|
06.12.2010., 21:04
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Sep 2010.
|
jaoooo, ne radi to sebi.
s ovim posljednjim poljupcem samo manipulira tobom, i to dobro zna.
ostavlja ti onaj gorak osjećaj "pa možda bi nam ipak moglo biti dobro... možda me voli... blabla"
molim te još jednom dobro razmisli.
on je manipulator, ništa više od toga. postavlja stvari onako kako to njemu odgovara.
a očito mu odgovaraš ovako labilna.
zauzmi stav i otkantaj ga bez imalo propitkivanja i grižnje savjesti.
zalužuješ puno bolje, daj si šansu
|
|
|
06.12.2010., 21:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Ostani dosljedna.
mjesec dana mu se ne javljaj. Okruži se ljudima koji tebi pašu.
Radi stvari koje te nasmijavaju, a da ne povezuješ s njim.
Možda nisi svjesna, ali ti si psihički ovisna o njemu. On je tvoja droga.
Trebat će određeno vrijeme da prođen ovisničku krizu, i onda ćeš biti zdrava.
Zdrava ćeš biti kad nećeš tražiti odobravanje od drugoga, nećeš ovisiti o raspoloženju druge osoba.
Uz rješavanje osobe koja očito ima negativan utjecaj na tebe, moraš se naučiti samostalno funkcionirati.
Probaj naći osobu od povjerenja koja će ti pomoći u tome.
Nadam se da se želiš se buditi neopterećena, nasmiješena i veseliti se svakom danu. 
|
06.12.2010., 23:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mladenac kaže:
Ostani dosljedna.
mjesec dana mu se ne javljaj. Okruži se ljudima koji tebi pašu.
Radi stvari koje te nasmijavaju, a da ne povezuješ s njim.
Možda nisi svjesna, ali ti si psihički ovisna o njemu. On je tvoja droga.
Trebat će određeno vrijeme da prođen ovisničku krizu, i onda ćeš biti zdrava.
Zdrava ćeš biti kad nećeš tražiti odobravanje od drugoga, nećeš ovisiti o raspoloženju druge osoba.
Uz rješavanje osobe koja očito ima negativan utjecaj na tebe, moraš se naučiti samostalno funkcionirati.
Probaj naći osobu od povjerenja koja će ti pomoći u tome.
Nadam se da se želiš se buditi neopterećena, nasmiješena i veseliti se svakom danu. 
|
Aaaaa mnogo hvala.Ove rijeci su me fkt ohrabrile.Kada dodjem u neku krizu,samo trebam procitati ovaj komentar  A inace sam emo tip,pa cinim sve samo da bude bolje,tako da,kakva sam budala,sve bi ovo zaboravila samo da bude ok,a znam da to NE SMIJEM CINITI.A imam ja ponosa,to svi oko mene znaju.I to u bas velikim kolicinama,tako da necu 1oo% ja nazvati ni nista slicno,samo je problem sto zajedno studiramo...
|
|
|
06.12.2010., 23:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
misscow kaže:
jaoooo, ne radi to sebi.
s ovim posljednjim poljupcem samo manipulira tobom, i to dobro zna.
ostavlja ti onaj gorak osjećaj "pa možda bi nam ipak moglo biti dobro... možda me voli... blabla"
molim te još jednom dobro razmisli.
on je manipulator, ništa više od toga. postavlja stvari onako kako to njemu odgovara.
a očito mu odgovaraš ovako labilna.
zauzmi stav i otkantaj ga bez imalo propitkivanja i grižnje savjesti.
zalužuješ puno bolje, daj si šansu
|
Kako to nisam ja vidjela  Slijepa pored oba oka,ah da,ljubav...  Sigurno da si upravu,a imam stav ali znas na sta sve tuga natjera covjeka... 
|
|
|
07.12.2010., 12:59
|
|
Pajcekica
Registracija: Jul 2003.
|
Cvjetiću, i ja ti preporučujem da pročitaš bar dio ove teme, vidjet ćeš da ima puno priča sličnih tvojoj.
Ja sam imala takvu vezu, kaj je najgore, ZNALA sam da se radi o maltretiranju, ali sam mislila da ću JA njega promijeniti.
E pa, kaj sam iz toga naučila - takvi se ne mijenjaju - kao što ti Mladenac kaže, kad pokušaš prekinuti tu vezu, koristit će slatko gorke cikluse (kao što vidim, već ih koristi) - jednu minutu je "tužan" "bit će bolji" "neće nikad više", kad pokažeš neke naznake kičme "ti si kuja" "cijelo vrijeme si se samo poigravala s njim, a on je jadan mislil da se radi o ozbiljnoj vezi" i sl., uglavnom, ti si za sve kriva.
Bitno je da ne nasjedneš na te manipulacije.
I vjeruj mi, ne radi se tu o ljubavi, to je obična ovisnost - kad prestaneš, prvih par dana je koma, ali već nakon dva tjedna osjećaš se kao da te netko pustio iz kaveza (tak je bilo kod mene).
I jako je bitno da pred njim ne pokažeš ni mrvicu slabosti, to će ga samo ohrabriti da te i dalje gnjavi - kod mene je prestalo tek kad sam spomenula policiju. 
Uh, al sam se raspisala... nemrem si pomoći, priča je skoro identična mojoj. 
|
07.12.2010., 13:04
|
|
Registrirani korisnik
|
http://www.tportal.hr/lifestyle/obit...stavljaca.html
@TvojCvijet
Cvjetiću tebi iz nick-a vrišti ovisnost. Umjesto TvojCvijet koristi SvojCvijet. O kojem ćeš se ti kompletno brinuti.
To kaj ti govoriš nije ponos. Nego sram. Ako nemaš nikoga od prijatelja ili ti je neugodno pričati, potraži pomoć stručne osobe.
Pošto si studentica možda ti pomognu ove stranice:
http://www.sczg.hr/default.php?id=kat&katID=461
|
07.12.2010., 19:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Ovo je problem koji imam i uputili su me na ovu temu pa ako netko ima savjet bilo bi mi drago da mi pomogne... Copy/paste:
Obracam vam se zato sto stvarno vise nemam ideja ni nacina da rijesim situaciju u kojoj sam se nasla. Imam frendice koje znam vec 11godina,u biti najbolje su mi frendice,sve sto sam prosla prosla sam s njima i uvijek smo jedna drugoj bile potpora i u dobrim i u losim situacijama.
Uvijek smo se veselile kad bi neka od nas ili sve imale decka,isle skupa na ljetovanja,izlete,dijelile sve,a rijetko se svađale. U 8.mjesecu ove godine se dogodilo da smo sve ostale same,izmucene od dugih veza,losih iskustava i opcenito sa gorcinom u ustima na sam spomen ljubavi. Otisle smo na odmor i kad smo se vratile jedna od nas,nazovimo ju Nina nasla je decka.
I to na pocetku za mene i drugu frendicu nije predstavljalo nikakav problem,izlazili smo svi skupa,druzili se,zezali i na neki nacin mislile da je on stvarno dobar decko za nju. Ali onda su se pojavili problemi. Dao je otkaz,ne trudi se naci nikakav posao,nema stan,ne zivi u gradu iz kojeg smo mi nego u gradu udaljenom 45min voznje,a s obzirom da nema auto,a za bus mu je bilo previse placati odlucio je (na pitaj boga koje nacine) skupiti novac i iznajmiti stan ovdje.
Ona studira,a novcem koji dobije od staraca financira njemu cigare,hranu i sve ostalo sto mu treba. To je vec samo po sebi problem jer decko nema neke velike skole i nije ni malo ambiciozan,nema nikakve planove za buducnost,nema planove za nista osim da ce ju zenit (nakon 3 mjeseca veze-ak je nekom to dosta-on je nju odlucio zeniti nakon tjedan dana veze-i to ne iz sale). Njoj je to sve simpaticno zato sto nikada nije imala decka koji je bio toliko pazljiv prema njoj.
U biti,najveci problem od svega je sto ju je odvojio od mene i druge frendice. Prvo je krenulo s tim da ju ni na 2 minute nije pustao da poprica sa nama ili da ju uhvatimo na samo. Gdje god da je bila ona,bio je i on,kad god bi ju zvali na mob ona je bila s njim,kad god da bi ju uhvatili na faceu,rekla bi da je on pokraj nje.U srijedu kad smo dosle kod njih u stan(da,zivi s njim) doslo je do toga da i kad je krenuo u WC zvao je nju da ide s njim.
Znaci ni tih nekoliko sekundi nije smjela ostati s nama. I to ne zato sto smo mi lose ili sto lose utjecemo na nju nego iz jednostavnog razloga sto on nju zeli samo za sebe. I jos nesto se dogodilo. DDo druge frendice je doslo da je on rekao da ju mrzi i ne podnosi,da ju ne moze gledat ini slusat,a da Nina na to nikako nije reagirala. Druga frendica je nakon toga odlucila prekinuti svaki kontakt sa Ninom i s njim. I ja sam se sad nasla zbunjena i između 2 vatre i ne znam sto da radim.
On je toliko opsesivan i,moram reci-bolestan da ju valjda zeli zatvoriti u kucu da mu kuha,pere i rađa djecu,a ona jednostavno nije takva,ona je za drustvo,putovanja itd,ali iz nekog razloga mu ne moze reci ne. I sto je najgore ne mogu joj nista reci jer cu ispast glupaca koja je ljubomorna jer nema decka. Znam da prica izgleda kao da se radi o curicama iz srednje skole,al nije tako...situacija je ozbiljna,jos ozbiljnija nego sto sam ju ja ovdje opisala i ako bilko tko moze dati ikakav savjet ili ako se nasao u slicnoj situaciji nek mi pomogne jer stvarno vise ne znam sto da napravim...hvala vam
Zadnje uređivanje eleuthera : 09.12.2010. at 16:56.
Reason: enter isuse
|
|
|
08.12.2010., 02:28
|
|
Registrirani korisnik
|
@Bronze barbie
pročitaj članak "Ljubav i Stockholmski sindrom" s prve stranice za početak.
Možda nisi toliko poznavala dobro prijateljicu.
najvažnije joj je da zna da ti se uvijek može obratiti ako zatreba pomoć.
ona je još u fazi medenoj mjeseca, doći će dani kad će se osjećati u zatvoru onda će trebati tvoju pomoć.
Zadnje uređivanje Mladenac : 08.12.2010. at 02:49.
|
|
|
09.12.2010., 10:06
|
|
Sensory Overload
Registracija: Dec 2002.
|
Tvojoj frendici, samoj, treba doć iz guzice u glavu kojeg idiota ima kraj sebe.
Možeš joj pomoći ukazati na to ali budi svjesna da time riskraš prekid prijateljstva ili barem zahlađenje odnosa.
jebi ga... ljubav je, kako već i rekoh  i slijepa i gluha a boga mi i glupa
Meni je doduše stvarno fascinantno koliko puno ljudi (i dečkiju i cura) mogu popušiti takve gluposti i ne vidjeti u njima ono što stvarno jesu-a to je bolesna patologija, liječilište frustracija  pokazatelj da kraj sebe imaš bjednika, kretena, jadan izgovor za muškarca
Teško je biti pametan i "trećoj strani" savjetovati što napraviti... doduše ja sam uvijek za to da se kaže, ukaže, proba objasniti... pa ako te i zamrzi-jebi ga. Probala si joj pomoći i vjerovatno će i to jednog (samo pitanje kojeg) dana shvatiti. prijatelji se poznaju u nevolji... Prijatelji su tu da nam ukažu na vlastite propuste, samo što nekad ni mi sami to ne želimo vidjeti/prihvatiti 
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:03.
|
|
|