Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.06.2011., 16:50   #4281
Quote:
jasmine kaže: Pogledaj post
imala sam nekad jedno sjajilo od chanela al neznam koje tako da nisam mjerodavna za usporedbe al i to što am imala nije mi bilo tako dobro kao ovo od gerlana a i inače nevolim baš previše chanel pa je možda to i subjektivno. meni su ti lancome sjajila nenadmašiva s ovim gerlan izuzetkom.
Nakon silnih isprobavanja svih mogućih sjajila, i ja mogu reći da su Lancome sjajila definitivno najbolja.. barem meni jel

Neki dan sam vidjela u dm-u tri neka nova Loreal Glam Shine Frash.. baš su mi lijepo izgledala

Edit. sad vidim da postoji više nijansi.. čak i žuta i tirkizno plava.. U mom dm-u nažalost ima samo tri nijanse

Evo slikica:

Uploaded with ImageShack.us

Razmišljam da si uzmem ovu četvrtu nijansu
Old 05.06.2011., 16:50   #4282
Quote:
madeira kaže: Pogledaj post
http://www.sephora.fr/Maquillage/Lev...terdit/P478012

Zašto u Irisu imaju samo 5 sjajila? Da li u kojoj drugoj parfumeriji imaju sva?
Kod nas postoji samo 6 nijansi... I pogledaj u Muelleru, mislim da oni imaju ekskluzivu na ove geliće
Old 05.06.2011., 22:36   #4283
Quote:
-anna- kaže: Pogledaj post
Nakon silnih isprobavanja svih mogućih sjajila, i ja mogu reći da su Lancome sjajila definitivno najbolja.. barem meni jel

Neki dan sam vidjela u dm-u tri neka nova Loreal Glam Shine Frash.. baš su mi lijepo izgledala

Edit. sad vidim da postoji više nijansi.. čak i žuta i tirkizno plava.. U mom dm-u nažalost ima samo tri nijanse

Evo slikica:

Želim ih SVE! Iako znam da prve dvje nijanse nikad ne bih nosila, ali ih svejedno želiiiim.
Nemaju shimmer?
Blondie. (: is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 01:27   #4284
Nemaju
Old 06.06.2011., 11:33   #4285
al čini m ise da nemaju ni boju,jedno sam samo malo na ruku probala i nema jaku boju il nema uopće boje.
jasmine is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 13:00   #4286
http://hr.strawberrynet.com/makeup/l...neId=6581#6581

ta sjajila?
madeira is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2011., 14:49   #4287
da ta sjajila ako hoćeš baš pravo sjajilo s nešto boje al i ova su san snova ako hoćeš više boje

http://hren.strawberrynet.com/makeup...103782/#DETAIL

ja imam baš ovo sa slike i daje prekrasnu crvenu boju,neprejaku kao ruževi al ni onu vodenu boju koju imaju klasična sjajila i još je postojano.
jasmine is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2011., 21:34   #4288
Quote:
overburdened kaže: Pogledaj post

Ima netko nekakav prijedlog za sjajilo ovakve boje kao na slici? Nažalost nemam veću sliku, ali po meni neka mješavina crvenog i smeđeg i još nečega
Mozda Rimmel Vinyl lip gloss, nijansa Be famous? Imam to isto sjajilo, ali je kod mene staro pakovanje i nijansa se zvala Pampered, u kombinaciji sa smedjom olovkom izgleda identicno kao na slici. Mislim da je to ta ista nijansa ali pod drugim imenom.
rubrum is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2011., 20:36   #4289
Quote:
Nemaju
Love is in the air. Ili u trgovini. !
Blondie. (: is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2011., 12:23   #4290
Quote:

Evo slikica:

ajmee kako fora, ovo nisam još vidjela... baš me zanima kako ovo tirkizno stoji na usnama
tascha is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2011., 21:01   #4291
Quote:
rubrum kaže: Pogledaj post
Mozda Rimmel Vinyl lip gloss, nijansa Be famous? Imam to isto sjajilo, ali je kod mene staro pakovanje i nijansa se zvala Pampered, u kombinaciji sa smedjom olovkom izgleda identicno kao na slici. Mislim da je to ta ista nijansa ali pod drugim imenom.
Moglo bi biti to, iako je meni i ovo samo sjajilo lijepo, hvala na pomoći, ostaje mi istražiti
overburdened is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2011., 16:46   #4292
glam shine ima u skoro svim drogerijama ali nisam vidjela cijelu liniju. jel netko probao maybelline volume xl sjajilo? mislila sam da je peckanje onako slabo ali me neugodno iznenadila koliko je jako!
wedding planner is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2011., 17:21   #4293
Koliko su zbilja dugotrajna L'Orealova 6hr sjajila? Vidjela sam neke bez šljokica, pa su me privukli
Old 03.07.2011., 00:16   #4294
Quote:
MelodyNine kaže: Pogledaj post
Koliko su zbilja dugotrajna L'Orealova 6hr sjajila? Vidjela sam neke bez šljokica, pa su me privukli
Vrlo su dugotrajna, na usnama se sasuše i onda tako dugo stoje, ja sam bila zadovoljna.
Pacificgirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2011., 13:47   #4295
Quote:
Dugotrajna su, ali meni su to najgora sjajila ikad Tako se mi sasušila usta da je to strašno. Stvrdnu ti se na ustima i grozno izgleda, a šljokice su me grebale
Letilo u smeće nakon 1 korištenja.
Old 04.07.2011., 20:00   #4296
Quote:
Pacificgirl kaže: Pogledaj post
Vrlo su dugotrajna, na usnama se sasuše i onda tako dugo stoje, ja sam bila zadovoljna.
Quote:
Muffet kaže: Pogledaj post
Dugotrajna su, ali meni su to najgora sjajila ikad Tako se mi sasušila usta da je to strašno. Stvrdnu ti se na ustima i grozno izgleda, a šljokice su me grebale
Letilo u smeće nakon 1 korištenja.
Sad ne znam šta napraviti
Nisu skupa, ali nisu ni najjeftinija u DM-u, pa ono.
Ovih par što sam vidjela nemaju šljokica (možda je neka stara kolekcija, a možda je nova, koja je došla s ovim novim Glam Shine, ne pratim L'Oreal baš), tako da me barem one ne bi grebale, ali mrzim "dugotrajna" sjajila koja se samo skupe u kutovima usana i naborima, ako znate na što mislim
Možda preko balzama?

Zadnje uređivanje MelodyNine : 04.07.2011. at 20:14.
MelodyNine is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2011., 20:05   #4297
Quote:
Sad ne znam šta napraviti
Nisu skupa, ali nisu ni najjeftinija u DM-u, pa ono.
Ovih par što sam vidjela nemaju šljokica (možda je neka stara kolekcija, a možda je nova, koja je došla s ovim novim Glam Shine, ne pratim L'Oreal baš), tako da me barem one ne bi grebale, ali mrzim "dugotrajna) sjajila koja se samo skupe u kutovima usana i naborima, ako znate na što mislim
Možda preko balzama?

Ne znam, meni se to moje skupljalo u svakoj borici. Baš se nekako stvrdnulo na ustima. Inače nisam zahtjevna što se sjajila tiče, ali ovo je bila katastrofa. Jedva sam ga skinula.

Možda su bez šljokica bolja?
Old 04.07.2011., 20:56   #4298
Možda su samo malo lakša bez šljokica
Ništa, još ću ga malo izviđati
Old 04.07.2011., 21:31   #4299
Za one koje ne vole šljokice: Neki dan sam uzela od essence stay with me sjajilo za usta (nijansa candy bar)..odlično Ima neki suptilan slatkast miris, ništa prenapadno, nema šljokica, ne isušuje, i ne skuplja se nigdje po ustima...Naravno da ne traje 12 h ali ja i tako sve nakon nekog vremena "pojedem" s usana, pa mi dugotrajnost nije jako bitna. Za nekih 17 kn je super investicija za svakodnevno korištenje.
bubley is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2011., 14:39   #4300
Quote:
Možda su samo malo lakša bez šljokica
Ništa, još ću ga malo izviđati
Meni su ta sjajila super, baš razmišljam ovih dana da kupim još neku ljetnu nijansu, a ja ga ne bih koristila preko balzama, nego bih stavila sjajilo pa kada se osuši stavila malo balzama - ako mi treba, a meni stvarno nikad nije trebalo. Ne znam, možda je različito od nijanse do nijanse, moja je bila Watermelon Fanatic:

Pacificgirl is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:18.