|
|
05.06.2011., 16:50
|
|
J&A
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
jasmine kaže:
imala sam nekad jedno sjajilo od chanela al neznam koje tako da nisam mjerodavna za usporedbe al i to što am imala nije mi bilo tako dobro kao ovo od gerlana a i inače nevolim baš previše chanel pa je možda to i subjektivno. meni su ti lancome sjajila nenadmašiva s ovim gerlan izuzetkom.
|
Nakon silnih isprobavanja svih mogućih sjajila, i ja mogu reći da su Lancome sjajila definitivno najbolja.. barem meni jel
Neki dan sam vidjela u dm-u tri neka nova Loreal Glam Shine Frash.. baš su mi lijepo izgledala
Edit. sad vidim da postoji više nijansi.. čak i žuta i tirkizno plava.. U mom dm-u nažalost ima samo tri nijanse
Evo slikica:
 Uploaded with ImageShack.us
Razmišljam da si uzmem ovu četvrtu nijansu 
|
05.06.2011., 16:50
|
|
crnka s iskustvom
Registracija: Oct 2004.
|
Quote:
madeira kaže:
|
Kod nas postoji samo 6 nijansi... I pogledaj u Muelleru, mislim da oni imaju ekskluzivu na ove geliće 
|
05.06.2011., 22:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
-anna- kaže:
Nakon silnih isprobavanja svih mogućih sjajila, i ja mogu reći da su Lancome sjajila definitivno najbolja.. barem meni jel
Neki dan sam vidjela u dm-u tri neka nova Loreal Glam Shine Frash.. baš su mi lijepo izgledala
Edit. sad vidim da postoji više nijansi.. čak i žuta i tirkizno plava.. U mom dm-u nažalost ima samo tri nijanse
Evo slikica:
|
Želim ih SVE! Iako znam da prve dvje nijanse nikad ne bih nosila, ali ih svejedno želiiiim. 
Nemaju shimmer?
|
|
|
06.06.2011., 01:27
|
|
J&A
Registracija: Feb 2006.
|
Nemaju 
|
06.06.2011., 11:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
al čini m ise da nemaju ni boju,jedno sam samo malo na ruku probala i nema jaku boju il nema uopće boje.
|
|
|
06.06.2011., 13:00
|
|
Na kozmetičkom odjelu
Registracija: Mar 2009.
|
|
|
|
06.06.2011., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
da ta sjajila ako hoćeš baš pravo sjajilo s nešto boje al i ova su san snova ako hoćeš više boje
http://hren.strawberrynet.com/makeup...103782/#DETAIL
ja imam baš ovo sa slike i daje prekrasnu crvenu boju,neprejaku kao ruževi al ni onu vodenu boju koju imaju klasična sjajila i još je postojano.  
|
|
|
07.06.2011., 21:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
overburdened kaže:
Ima netko nekakav prijedlog za sjajilo ovakve boje kao na slici? Nažalost nemam veću sliku, ali po meni neka mješavina crvenog i smeđeg i još nečega 
|
Mozda Rimmel Vinyl lip gloss, nijansa Be famous? Imam to isto sjajilo, ali je kod mene staro pakovanje i nijansa se zvala Pampered, u kombinaciji sa smedjom olovkom izgleda identicno kao na slici. Mislim da je to ta ista nijansa ali pod drugim imenom.
|
|
|
09.06.2011., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
-anna- kaže:
Nemaju 
|
Love is in the air. Ili u trgovini.  !
|
|
|
11.06.2011., 12:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
-anna- kaže:
Evo slikica:
|
ajmee kako fora, ovo nisam još vidjela... baš me zanima kako ovo tirkizno stoji na usnama 
|
|
|
11.06.2011., 21:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
rubrum kaže:
Mozda Rimmel Vinyl lip gloss, nijansa Be famous? Imam to isto sjajilo, ali je kod mene staro pakovanje i nijansa se zvala Pampered, u kombinaciji sa smedjom olovkom izgleda identicno kao na slici. Mislim da je to ta ista nijansa ali pod drugim imenom.
|
Moglo bi biti to, iako je meni i ovo samo sjajilo lijepo, hvala na pomoći, ostaje mi istražiti 
|
|
|
02.07.2011., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
glam shine ima u skoro svim drogerijama ali nisam vidjela cijelu liniju. jel netko probao maybelline volume xl sjajilo? mislila sam da je peckanje onako slabo ali me neugodno iznenadila koliko je jako!
|
|
|
02.07.2011., 17:21
|
|
Listed as fairly twisted
Registracija: Feb 2010.
|
Koliko su zbilja dugotrajna L'Orealova 6hr sjajila? Vidjela sam neke bez šljokica, pa su me privukli 
|
03.07.2011., 00:16
|
|
Legally Blonde
Registracija: May 2006.
|
Quote:
MelodyNine kaže:
Koliko su zbilja dugotrajna L'Orealova 6hr sjajila? Vidjela sam neke bez šljokica, pa su me privukli 
|
Vrlo su dugotrajna, na usnama se sasuše i onda tako dugo stoje, ja sam bila zadovoljna. 
|
|
|
04.07.2011., 13:47
|
|
just like a woman
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
MelodyNine kaže:
|
Dugotrajna su, ali meni su to najgora sjajila ikad  Tako se mi sasušila usta da je to strašno. Stvrdnu ti se na ustima i grozno izgleda, a šljokice su me grebale 
Letilo u smeće nakon 1 korištenja.
|
04.07.2011., 20:00
|
|
Listed as fairly twisted
|
Quote:
Pacificgirl kaže:
Vrlo su dugotrajna, na usnama se sasuše i onda tako dugo stoje, ja sam bila zadovoljna. 
|
Quote:
Muffet kaže:
Dugotrajna su, ali meni su to najgora sjajila ikad  Tako se mi sasušila usta da je to strašno. Stvrdnu ti se na ustima i grozno izgleda, a šljokice su me grebale 
Letilo u smeće nakon 1 korištenja.
|
Sad ne znam šta napraviti 
Nisu skupa, ali nisu ni najjeftinija u DM-u, pa ono.
Ovih par što sam vidjela nemaju šljokica (možda je neka stara kolekcija, a možda je nova, koja je došla s ovim novim Glam Shine, ne pratim L'Oreal baš), tako da me barem one ne bi grebale, ali mrzim "dugotrajna" sjajila koja se samo skupe u kutovima usana i naborima, ako znate na što mislim 
Možda preko balzama? 
Zadnje uređivanje MelodyNine : 04.07.2011. at 20:14.
|
|
|
04.07.2011., 20:05
|
|
just like a woman
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
MelodyNine kaže:
Sad ne znam šta napraviti 
Nisu skupa, ali nisu ni najjeftinija u DM-u, pa ono.
Ovih par što sam vidjela nemaju šljokica (možda je neka stara kolekcija, a možda je nova, koja je došla s ovim novim Glam Shine, ne pratim L'Oreal baš), tako da me barem one ne bi grebale, ali mrzim "dugotrajna) sjajila koja se samo skupe u kutovima usana i naborima, ako znate na što mislim 
Možda preko balzama? 
|
Ne znam, meni se to moje skupljalo u svakoj borici. Baš se nekako stvrdnulo na ustima. Inače nisam zahtjevna što se sjajila tiče, ali ovo je bila katastrofa. Jedva sam ga skinula.
Možda su bez šljokica bolja? 
|
04.07.2011., 20:56
|
|
Listed as fairly twisted
|
Možda su samo malo lakša bez šljokica
Ništa, još ću ga malo izviđati 
|
04.07.2011., 21:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Za one koje ne vole šljokice: Neki dan sam uzela od essence stay with me sjajilo za usta (nijansa candy bar)..odlično  Ima neki suptilan slatkast miris, ništa prenapadno, nema šljokica, ne isušuje, i ne skuplja se nigdje po ustima...Naravno da ne traje 12 h ali ja i tako sve nakon nekog vremena "pojedem" s usana, pa mi dugotrajnost nije jako bitna. Za nekih 17 kn je super investicija za svakodnevno korištenje.
|
|
|
05.07.2011., 14:39
|
|
Legally Blonde
Registracija: May 2006.
|
Quote:
MelodyNine kaže:
Možda su samo malo lakša bez šljokica
Ništa, još ću ga malo izviđati 
|
Meni su ta sjajila super, baš razmišljam ovih dana da kupim još neku ljetnu nijansu, a ja ga ne bih koristila preko balzama, nego bih stavila sjajilo pa kada se osuši stavila malo balzama - ako mi treba, a meni stvarno nikad nije trebalo. Ne znam, možda je različito od nijanse do nijanse, moja je bila Watermelon Fanatic:

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:18.
|
|
|
|