Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Interijeri

Interijeri Unutrašnja ljepota.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.03.2024., 20:30   #4281
Isplati li se uzimati dodatno jamstvo 3 godine za Miele usisisvač uz one vrećice?
Financijski s obzirom na to koliko koštaju vrećice se isplati, ali pitam se dali će mi trebati, tj. hoće li usisisvač bez problema raditi i 5 godina od kupnje?
Trenutno je na Pevexu snižena cijena pa ispada 75 eura za 4 paketa x 4 vrećica sa 1 x filterima i ta garancija, pa se pitam dali da to iskoristim i osiguram se..
Old 14.03.2024., 23:00   #4282
Meni se isplatilo, isto sam bila uzela na nekoj akciji pa me to dodatno jamstvo došlo neku siću naspram same cijene vrećica i filtera.

Taman pred istek tih 5 godina mi se kabel zablokirao, prijavila u Miele, došao besplatno njihov najbliži ovlašteni serviser kod mene doma po usisavač (inače je 50km udaljen) popravio i vratio doma na adresu.

Od toga prošlo sad još malo više od toliko godina, usisavac je 2014. god. kupljen, radi besprijekorno,
nije se ponovio kvar namotavanja kabla, iako ga i dalje najčešće potežem na svih 10m jer mi je tlaka gasiti i seliti na drugu utičnicu.
caterina is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2024., 23:57   #4283
Quote:
Buraz kaže: Pogledaj post
Isplati li se uzimati dodatno jamstvo 3 godine za Miele usisisvač uz one vrećice?
Financijski s obzirom na to koliko koštaju vrećice se isplati, ali pitam se dali će mi trebati, tj. hoće li usisisvač bez problema raditi i 5 godina od kupnje?
Trenutno je na Pevexu snižena cijena pa ispada 75 eura za 4 paketa x 4 vrećica sa 1 x filterima i ta garancija, pa se pitam dali da to iskoristim i osiguram se..
Ma ne isplati se

https://www.centar-tehnike.hr/vrecic...roizvod-23004/
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2024., 00:12   #4284
Ovisi i koje vrećice koristi?

Ove crvene su https://www.centar-tehnike.hr/vrecic...roizvod-23005/ 67.50€ , a te iste s dodatnim jamstvom 75€.
7.5€ za 3 godine jamstva je definitivno isplatljivo

S tim da se u Pevexu može uzeti s besplatnim preuzimanjem u prodajnom centru dok je na linku cijena dostave 5,94 € s čime dolazimo na skoro istu cijenu.
caterina is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2024., 00:27   #4285
ma sve je to napuhano kod nas, davati 75 eura je bacanje love a ovo sa kablom si sama kriva jer povlačiš kabel do kraja umjesto da zaljepiš žutu traku 20cm prije kraja na kabel

https://www.miele.de/e/xxl-pack-hycl...-3d-10454880-p
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2024., 17:50   #4286
Kakva su iskustva s Jimmy H9 Pro?
Old 25.03.2024., 11:22   #4287
Pozdrav! Molim pomoc ako netko ima iskustva.
Da li dyson.hr stranica sigurna za kupovinu?
Hvala
Konilani is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2024., 20:04   #4288
Pozz

Da li mi netko moze reci dyson v12 slim koliko traje baterija na kojem stupnju rada i kakav je taj stupanj? Koliko jak/slab?
Imam miele triflex zadnje 3 god i totalno razočarenje...dajem ga badava dalje jer je totalno loš i beskrajno nepraktičan..imam i miele normalan usisavač taj je ok al ovaj triflex žali Bože para...
Uzela bih sad dyson v12 slim ako mi netko može podijelit iskustvo dal bater traje bar pol h pri jačem radu?
Viola 0207 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2024., 15:11   #4289
Proslo je vec dosta od kad sam pitao ali nisam dobio odgovor

Dreame d9
Star oko 2-3 godine
Jel ima neki servis tko ga moze otvoriti i pocistiti unutrasnji filter u samom uredaju?

Postao je jako bucan i javlja da je prljav filter iako stavim novi filter koji se redovni mijenja.

Nakon 2-3 godine i dalje sam zadovoljan, ali postao je izludujuce bucan i strah me da ne pregori jer je zastopan

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 03.04.2024., 20:44   #4290
Quote:
elrond83 kaže: Pogledaj post
Proslo je vec dosta od kad sam pitao ali nisam dobio odgovor

Dreame d9
Star oko 2-3 godine
Jel ima neki servis tko ga moze otvoriti i pocistiti unutrasnji filter u samom uredaju?

Postao je jako bucan i javlja da je prljav filter iako stavim novi filter koji se redovni mijenja.

Nakon 2-3 godine i dalje sam zadovoljan, ali postao je izludujuce bucan i strah me da ne pregori jer je zastopan

Šalješ ga u Ljubljanu, javi se na [email protected] za detalje. Mogu ti i oni organizirati prikup (vjerojatno je koji euro jeftiniji, ja sam slala sama DPD-om, 15 eura, ali L10 Pro je mrvicu teži od D9). Dijagnostika je besplatna, kad utvrde kvar pošalju ti na mejl ponudu, ako prihvatiš uplatiš i pošalješ im dokaz. Ako ne prihvatiš, vjerojatno samo plaćaš povrat.
Meni je zamjena baterije bila 60 eura + PDV i slanje natrag 7 eura + PDV. Sve skupa me popravak sa slanjem i vraćanjem koštao oko 100 eura i definitivno mi se isplatilo jer L10 Pro radi odlično kao i prije. Računaj da će ti od tvog slanja robota njima pa do njihova javljanja s ponudom proći neko vrijeme, ali nakon toga relativno brzo poprave i vraćaju. Mislim da je do dijagnostike prošlo skoro tri tjedna, a nakon ponude i uplate je u roku od 6 dana bio kod mene (ja sam slala taman tamo 11-12 mjesec, kad je gužva općenito).
P.S. Ovo je kriva tema za robote.
"The fact that a believer is happier than a sceptic is no more to the point than the fact that a drunken man is happier than a sober one. The happiness of credulity is a cheap and dangerous quality", George Bernard Shaw
ChocoCat is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2024., 21:40   #4291
Quote:
ChocoCat kaže: Pogledaj post
Šalješ ga u Ljubljanu, javi se na [email protected] za detalje. Mogu ti i oni organizirati prikup (vjerojatno je koji euro jeftiniji, ja sam slala sama DPD-om, 15 eura, ali L10 Pro je mrvicu teži od D9). Dijagnostika je besplatna, kad utvrde kvar pošalju ti na mejl ponudu, ako prihvatiš uplatiš i pošalješ im dokaz. Ako ne prihvatiš, vjerojatno samo plaćaš povrat.
Meni je zamjena baterije bila 60 eura + PDV i slanje natrag 7 eura + PDV. Sve skupa me popravak sa slanjem i vraćanjem koštao oko 100 eura i definitivno mi se isplatilo jer L10 Pro radi odlično kao i prije. Računaj da će ti od tvog slanja robota njima pa do njihova javljanja s ponudom proći neko vrijeme, ali nakon toga relativno brzo poprave i vraćaju. Mislim da je do dijagnostike prošlo skoro tri tjedna, a nakon ponude i uplate je u roku od 6 dana bio kod mene (ja sam slala taman tamo 11-12 mjesec, kad je gužva općenito).
P.S. Ovo je kriva tema za robote.

Hvala puno

Old 04.04.2024., 10:58   #4292
Kakva su iskustva s bosch serijom 4 bez vrečica?
Vidin imaju model neki hypo alergic tako nešto. S obzirom da iman problema s alergijama vridi li to šta ili je to samo marketing?
Vidim ljudi ovde spominju europake naljepnice s oznakama o kvaliteti čišćenja itd međutim ne vidin te naljepnice nigdi na bosch službenoj stranici.
Ima li neka druga preporuka za neki best buy do nekih 300 eura?
ante88888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2024., 09:16   #4293
Thumbs down

Quote:
Bubamaraaaa kaže: Pogledaj post
Kakva su iskustva s Jimmy H9 Pro?
Na žalost nakon godinu dana upotrebe otišao je ležaj glave za četku. Servis nemogu pronaći. Čak na internetu nisam uspio pronaći rezervni dio kako bi ga kupio.
Smartus neprofesionalan na telefon se ne javljaju.
Preporuka zaobići i pronaći uređaj za koji postoji ovlašteni servis u HR.
bpajic is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 10:16   #4294
Evo malo san istraživa i vidin da se više manje preporuča miele c3
Sad vidin da ima različitih modela i cijena.
Koji bi bija neki best buy u odnosu da bi se većinom koristija na pločicama i parketu a manje na tapetu.
Isto tako vidin da samo allergy model ina hepa filter ali da se mogu i kupit posebno.
Ovaj GALA edition mi se nekako čini da zadovoljava sve šta triba.
Ima li crveni u takvoj ediciji? Crveni model vidim ima skuplji s više dodataka
I vidin na svima u isporuci piše između ostalog vaucher za vrećicu. Znači li to da se ne dobije vrećica 1 u paketu nego se mora posebno kupit?
S obziron da nije žurba s kupovinom mogu pričekat i do kraja godine do selidbe pa me zanima bude li kakav dobar popust za black friday odnosno po kojoj se najboljoj cijeni dalo kupit ga.
Ako ima neko dodatnu preporuku di šta i kako bija bi zahvalan.

Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
ante88888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2024., 03:04   #4295
https://www.miele.de/e/bodenstaubsau...rot-12435980-p
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2024., 15:10   #4296
U nas se da nač za te cijene.
Istuka bi sam sebe šta san za tjedan dana propustija onu akciju u centar tehnike. Ono za 199 eura s 5 godina garancije i parket twister onaj je bilo top.

ante88888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 04:10   #4297
pitao si za crvenu trešnja boju zato sam stavio link
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 13:13   #4298
Quote:
shadowfix kaže: Pogledaj post
pitao si za crvenu trešnja boju zato sam stavio link
Ma pita san ima li u onoj 125 gala ediciji. Vidija san da nema. Njega samo u skupljin serijama ima koliko san vidija. Boja nije uopće presudna ali ako se može birat biraš lipšu ako ne daj šta ima.
Neda mi se sad 70 eura više davat s obziron da mi nije žurba. Pratit ću dok se ne nađe koja akcija.
Ima li nešto u rangu 200-250 eura a da je bolje od miele c3 ili barem približno slično?

ante88888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 01:59   #4299
Quote:
ante88888 kaže: Pogledaj post
Ma pita san ima li u onoj 125 gala ediciji. Vidija san da nema. Njega samo u skupljin serijama ima koliko san vidija. Boja nije uopće presudna ali ako se može birat biraš lipšu ako ne daj šta ima.
Neda mi se sad 70 eura više davat s obziron da mi nije žurba. Pratit ću dok se ne nađe koja akcija.
Ima li nešto u rangu 200-250 eura a da je bolje od miele c3 ili barem približno slično?

https://www.idealo.de/preisvergleich...-kaercher.html

https://prnt.sc/8lvj5W7kXt7p

https://www.kaercher.com/uk/professi...-15274110.html
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 12:48   #4300
Quote:
prilika kaže: Pogledaj post
Ponosna vlasnica novog Philips usisavača FC8575/09. Danas sam ga kupila u Elipsu. Čini mi se jako dobar i ima dosta nastavaka za čišćenje. To mi je bilo najbitnije. Cijena je 979 kn na akciji i toliko sam i platila na 6 rata. Puna cijena je 1149 kn. Ovo je bio zadnji primjerak u Vukovarskoj u Zagrebu. Ostao im je samo izložbeni primjerak. Prodavač mi je preporučivao Electrolux ali meni su to toliko ružni usisavač sa onim velikim rupama sa strane. Philips mi je puno ljepši. Garancija je 2 godine. Nadam se da će me dobro služiti. Prije sam imala Philips Oslo i dugo je trajao ali na kraju se raspao. Tako da sam nekako navikla na Philips.
Kako vas je poslužija usisivač phillips? Traje li još? Jeli dobar?
ante88888 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:05.